Cadeaus van mijn Babyshower!

Dia1

Afgelopen dinsdag konden jullie het verslag online zien van mijn babyshower. Wat wisten mijn lieve vriendinnen me te verrassen, zo ontzettend leuk! Ook heb ik heel veel leuke en lieve cadeautjes gehad voor mezelf, de baby en voor mij en Yannick samen. Dat had natuurlijk niet gehoeven, ik vond het al zo lief dat mijn vriendinnen (en mama) dit voor mij wilden organiseren, maar natuurlijk ben ik heel blij met de leuke cadeautjes. Daarom dacht ik, het is misschien leuk om een video op te nemen waarin ik deze mand vol cadeautjes aan jullie laat zien. Allemaal ideale kraamcadeautjes dus als je voor iemand nog op zoek bent, dan doe je misschien nog inspiratie op in deze video. Ik ben in ieder geval onwijs blij met al het leuks wat ik gekregen heb!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel lieve meiden voor de lieve en leuke cadeautjes, wat een enorme verwennerij! Ik ben benieuwd wat jullie van de video en de cadeaus vonden, nog meer mama’s in de ‘zaal’ die weg zijn van de babykleding en spulletes van Hema? Bij Hema kan ik altijd wel goed slagen voor Lana en nu dus ook voor de baby.  Laat je reactie op deze video achter bij de comments.

Op zoek naar leuke baby armbanden om als cadeau te geven?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

49 gedachten over “Cadeaus van mijn Babyshower!”

 1. Wat een verassing en wat zijn jullie goed verwend zeg! Stiekem wel een beetje jaloers, hier bij beide kinderen geen babyshower gehad.

 2. Zo veel lieve kleertjes. Ik hou wel van de hema kleertjes. Meisjes kleertjes zijn daar wel mijn favoriet, vind ze altijd leuker dan de jongens kleertjes. En leuk die bioscoop bon. Kun je weer op een datenight!

 3. Wauw wat ben je verwend voor de kleine meid, lief joh van je vriendinnen! Tof dat ze ook aan jou gedacht hebben hahaha (CHOCOLAAA) . Shirtje van HEMA met dat olifantje is echt super leuk trouwens, ik vind olifantjes zo schattig bij baby’s!

 4. Wat is die kledinghanger met Girl leuk zeg, heel origineel! Leuk dat je dit voor ons hebt opgenomen, maar ook zeker leuk voor jezelf om later terug te zien :-)!

 5. Die kledinghanger is cute! Geweldig! dat slabbetje vind ik ook schattig. Eerst dacht ik dat het Knorretje was van Winnie de poeh 🙂

 6. Wat ben je verwend. Een hele leuke verrassing. Hele leuke spulletjes heb je gekregen. Ik ben gek op de rompers, sokjes en pyjama’s van de Hema. Alleen de kleding vind ik super schattig maar staat mijn dochter iets minder mooi door de pasvorm. Dus dat vind je niet in haar kledingkast.

 7. Wat een leuke verassing en wat zijn jullie verwend zeg. Hier nooit een babyshower gehad dus ik ben stiekem wel een beetje jaloers!

 8. Wat een leuke cadeaus, lijkt me zo leuk als er een babyshower voor je georganiseerd wordt!

 9. Super lief van je vriendinnen en moeder om dit te organiseren! Je verwacht het juist minder bij de tweede, des te leuker dat je zo verwend bend!

 10. Superleuk! Ik had er ook een gekregen en wat was ik toen verrast, zo’n leuk moment! Je bent goed verwend! Echt hele lieve kleertjes!

 11. Die capes zien er ook altijd zo schattig uit als ze die om hebben. Heel lief. En dat shirtje van de Hema met het olifantje! Die wil ik ook!

 12. Die kleerhanger met girl is echt heel leuk, nooit eerder gezien. En kleding van de Hema is altijd een succes, ze hebben zulke leuke dingen daar!

 13. Een babyshower blijft een leuke verassing! Zo schattig ook weer al die kleine kleertjes. Toevallig heb ik van de week het shirtje met het olifantje ook gekocht voor een newborn. Wie houdt er niet van de HEMA?

 14. Wat leuk al die cadeaujes! Lekker verwend, zoals het hoort op een babyshower. Ik ben ook dol op Hema spulletjes <3

 15. Je bent zeker goed verwend! Leuk! En wat lief dat je gewoon weer een babyshower hebt gehad! Hema heeft zeker leuke baby spulletjes, sowieso een super fijne winkel!

 16. Hihi wat heb je veel kleertjes van de Hema gekregen! Ik ben sinds ik zwanger ben ook fan! Terwijl ik er daarvoor bijna nooit kwam. Ik heb op mijn babyshower vooral veel schattige boekjes gekregen omdat iedereen dacht dat ik vast al veel kleertjes had (wat overigens niet zo is). Vind ik ook erg leuk om te krijgen!

 17. Wat ben je verwend en wat een leuke spullen! Wat leuk dat je zo verrast bent!

  Geniet nog even van het kleintje in je buik!

 18. Oh ik ben fan van die kledinghanger! Wat een origineel cadeautje is dat. Ik had zo’n zelfde soort hanger op mijn trouwdag, om mijn trouwjurk aan op te hangen. Ontzettend lief dat jullie zo verwend zijn door je vriendinnen – extra leuk dat ze ook aan jullie samen gedacht hebben met die bioscoopbon!
  Michelle onlangs geplaatst…HET ALLERLEUKSTE AAN ZWANGER ZIJNMy Profile

 19. Je bent goed verwend!! Wat heerlijk allemaal! Die spulletjes van Happy Horse zijn zo geweldig zacht, topmerk is dat. Voor mijn babshower kreeg ik een gezamenlijk cadeau van iedereen, onze babyfoon. Heel handig, hoefde ik die zelf niet meer te kopen 😉

 20. Echt super leuk wat je allemaal gekregen hebt ! Ons dochtertje is anderhalf en ben nu in verwachting van een jongetje.. ondertussen 16 weken zwamger alweer. Ik kijk er ook weer onwijs naar uit om al die kleine kleertjes weer aan te schaffen en te wassen!
  En ik kan inderdaad beamen, zeker die eerste douche na de bevalling is heerlijk !

  Maar er viel me iets op… wat is er met je ringvinger aan je rechter hand.. die is hellemaal blauw ! Zorg goed voor jezelf ‘n veel succes met de bevalling straks !

 21. Leuk dat je vriendinnen een babyshower hebben georganiseerd! Ik vind dat best grappig want in België is er pas een babyborrel als het kindje er is. Je bent goed verwend, geniet van alle spulletjes 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…TAG: Ik als bloggerMy Profile

 22. Leuke cadeautjes heb je gekregen. Ook erg handig om inspiratie op te doen. Mij viel op dat je heel erg vaak het woordje leuk zegt 😛

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.