37 weken zwanger update + Babybump

37wekenthumnb

37 weken zwanger, bijzonder om deze mijlpaal te behalen! Bij 37 weken is een baby officieel voldragen en zou een vrouw, indien medisch mogelijk en gewenst, thuis mogen bevallen. We zijn echt op het punt gekomen dat ik bijna ga bevallen, maar wanneer is natuurlijk nog de grote vraag. Het wordt met de dag spannender. Ik heb vandaag een nieuwe zwangerschapsupdate in videovorm voor jullie. Ik heb deze video zondag opgenomen, vooral uit praktische redenen. Yannick was thuis dus ik had even mijn handen vrij om te filmen, maar ook omdat ik het wel handig vond als de video al klaar zou staan, you never know what happens haha. Ik heb zelf nog helemaal niet het idee dat de bevalling bijna nadert, maar toch. In deze video klets ik jullie weer bij hoe het afgelopen week gegaan is. Welke kwaaltjes, ups en downs die ik ervaar en zo had ik ook last van voorweeën. Een nieuwe ervaring voor mij. Ook laat ik jullie in deze video de buik weer zien die ten opzichte van de vorige video weer flink gegroeid is. Ik ben ook benieuwd wat voor jullie tekenen waren dat je bevalling eraan zat te komen, dus schroom niet om je ervaringen te delen bij de comments. Kijk je mee naar deze 37 weken zwanger update?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Hoe hebben andere (ex)zwangeren die hoogzwangere weken ervaren? En had jij ook veel last van voorweeën? Ik ben dus super nieuwsgierig of jullie last hadden van voorweeën en of de bevalling kort daarna naderde, of dat dit nog geen teken was dat de bevalling eraan zat te komen. Dat verschilt per vrouw heb ik begrepen, vandaar dat ik het jullie vraag. Ik vind het interessant om te lezen wat voor jullie de tekenen waren dat de bevalling eraan kwam, dus laat het me zeker weten bij de comments. Wie weet heb ik er wat aan of hebben andere zwangeren er wat aan.

Wellicht tot volgende week, het wordt nu echt super spannend!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

56 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  3 februari 2016

  Gefeliciteerd! Weer een mijlpaal! Rust lekker uit nu je in dit laatste trimester zit.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…VLOG: resultaat voorraadkast en computerkast / Weg met chaos challenge!My Profile

 • MamaOnderneemt
  3 februari 2016

  Wat fijn dat je voorbij de 37 weken bent! Zeker gezien jouw voorgeschiedenis is dit een extra mijlpaal! Bij mijn eerste kindje heb ik wekenlang voorweeen gehad. Toen ik bij mijn tweede kindje ook voorweeen kreeg, had ik dan ook geen enkel vermoeden dat dit het begin van mijn bevalling was. Ik ben zelfs nog alleen met de auto van Den Bosch naar Leiden gereden. Terwijl ik eigenlijk aan het bevallen was, want 5 uur later begon het “echte” werk, met een ware weeenstorm.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…6 voordelen van jong moeder wordenMy Profile

 • demallemolenmoeder
  3 februari 2016

  Wat een mijlpaal, 37 weken! Ik kan mij nog herinneren hoe spannend ik die tijd vond. Bij mij zeiden de voorweeën (helaas) niets. Al gebeurd er vast wel iets ? Zelfs strippen had geen effect. Of nou ja, ik voelde wel heel veel gerommel. Stiekem vind ik het ook een beetje spannend voor jou. Succes!

 • Femke
  3 februari 2016

  Het vele wakker worden lijkt me echt niet fijn.. Maar fijn dat je ‘s ochtends nog lekker even doorslaapt met Lana. Je kunt wel zien dat je buik ietsjes lager zit ten opzichte van de vorige video! Geniet nog even lekker van de kleine meid in je buik :-).
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #5: Inspirerende quotesMy Profile

 • Josan
  3 februari 2016

  Bij de eerste had ik geen voorweeën. Derde zwangerschap wel meer. Had ze al in April terwijl ik eind mei bevallen ben. Dus ik weet niet of het veel zegt. Moest toen ooit naar een blogevent. De hele ochtend voorweeën. Ben toen in de middag per trein naar Amsterdam afgereisd om toch naar het event te kunnen. Bevallen kan ook in Amsterdam. Blij dat ik ben gegaan want voordat baby er was, waren we 4 weken verder. Dus blijkbaar zegt het niet zoveel.
  Josan onlangs geplaatst…UNBOXING Van New Born Set naar Stokke Tripp Trapp Baby SetMy Profile

 • Dita
  3 februari 2016

  Het wordt nu echt spannend! Succes nog even met de laatste loodjes.
  Dita onlangs geplaatst…Instagram TAG 2015 EditionMy Profile

 • Dorien
  3 februari 2016

  Weer zo’n mijlpaal! Ik ben benieuwd hoeveel van deze zwangerschap updates er nog gaan komen! Het zijn nu echt de aller laatste loodjes! Goed dat je s’ochtends nog even je extra rust neemt!
  Dorien onlangs geplaatst…WAAROM IK MET EEN KETTLEBELL TRAIN + RESULTATENMy Profile

 • Gwen
  3 februari 2016

  Bijzonder om nu zo lang zwanger te zijn. Gefeliciteerd!

 • Marlotte
  3 februari 2016

  Ah, je merkt inderdaad toch wel wat verschil ten opzichte met de vorige video. Grappig om te zien! Vervelend zeg, dat je zo vaak wakker wordt. Niet bepaald ideaal! Nog eventjes!! 🙂
  Marlotte onlangs geplaatst…4x Tips voor gezond en lang haarMy Profile

 • Myrthe
  3 februari 2016

  Gefeliciteerd! Een grote mijlpaal weer! Erg veel succes met de laatste loodjes! Lana begrijpt ook dat ze elk moment een zusje kan hebben?

 • Anouk
  3 februari 2016

  Zelf beviel ik bij de eerste bij precies 37 weken en bij de tweede bij 39+4, beide thuis.
  Bij allebei had ik totaal geen voorgevoel of iets dat er op wees, dus het hoeft niet perse dat je voortekenen voelt.
  Vooral bij de eerste was ik heel erg verbaasd en ook wel teleurgesteld, ik was net een week met verlof en had me verheugd op een 42 weken zwangerschap. (volgens mij hoopt niemand dat haha)

 • Mendy
  3 februari 2016

  Ik vond dat indalen ook zoiets magisch! Had het al wel een beetje verwacht toentertijd want m’n zoontje heeft flink liggen beuken naar beneden. Ik vind je buik op de foto van het filmpje minder groot lijken dan in het filmpje zelf! Je bent inderdaad aardig gegroeid! Maar ze doet t goed met d’r 3,5 kilo!

 • Charlotte
  3 februari 2016

  Jeej wat een mijlpaal voor jullie! Super fijn zeg! Zelf heb ik geen last gehad van voor weeën dus ik kan er niet over meepraten. Succes met de laatste loodjes!
  Charlotte onlangs geplaatst…Win! Een gepersonaliseerde naampuzzel van CRE8My Profile

 • Channa
  3 februari 2016

  Jeeej gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik vond de laatste weken zwaar, al heb ik niet eens last gehad van voorweeën.
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #2 – Spelletjes & het zwembadMy Profile

 • Saskia
  3 februari 2016

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Bij de tweede heb ik ongeveer een week heel veel voorweeen gehad, was best pijnlijk. Succes met de laatste loodjes!
  Saskia onlangs geplaatst…Een nacht weg zonder gezinMy Profile

 • Tamara
  3 februari 2016

  Jeej eindelijk die mijlpaal! Ik kan me voorstellen dat het voor hou helemaal speciaal voelt ondat lana op deze termijn sl 3 weken was! Echt nog maar heeeel eventjes!
  Tamara onlangs geplaatst…Dingen die ik echt niet in mijn vluchttas had hoeven stoppen.My Profile

 • Milou
  3 februari 2016

  Jaaa 37 weken!! Echt super fijn dat alles nog goed gaat. Het wordt nu zo spannend! Je bent echt prachtig zwanger Kel!
  Milou onlangs geplaatst…Happy Planner: budget plannenMy Profile

 • Linda
  3 februari 2016

  De aller aller laatste loodjes nog even volhouden meid! Ik had pas de dag voor mijn bevalling voorweeën verder nooit last gehad.
  Linda onlangs geplaatst…Nou hou je lekker je bek dicht, ja.My Profile

 • Dionne
  3 februari 2016

  Fijne update weer! Zo spannend! Mooie buik! Ik ben echt benieuwd wanneer het gaat gebeuren!
  Dionne onlangs geplaatst…Mijn eerste salaris | Wat wil ik ervan kopen?My Profile

 • Elise Joanne
  3 februari 2016

  Wat ben je toch prachtig zwanger lieverd! <3 – Ja, die voorweeën zijn wat.. Nu ik het rustiger aan doe dus minder van die krengen en dat vind ik niet bepaald erg! De allerlaatste loodjes.. Ik vind het zó spannend! En heb enorm veel zin om jouw Uk en mijn Pinda te ontmoeten :D.
  Elise Joanne onlangs geplaatst…New in! Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar ReviewMy Profile

 • lifestyle-boutique
  3 februari 2016

  Super dat deze weken zijn behaald, hoera! Ik merkte nog niks van mijn voorstadium maar ben heel de dag gaan wandelen in het bos met 40+ weken en in de avond begonnen mijn weeën plots dus misschien dat, dat hielp haha
  lifestyle-boutique onlangs geplaatst…Driftbuien van een dreumesMy Profile

 • Nicole
  3 februari 2016

  Oooh wat een prachtige mijlpaal.. Ik heb dat net gehaald, maar echt hoogzwanger dus niet geweest want ik beviel met 37 weken.. Ben zo benieuwd wanneer jij aan de beurt bent 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Vergeet ‘Het Vergeten Kind’ nietMy Profile

 • Michelle
  3 februari 2016

  Zo fijn – de 37 weken mijlpaal gehaald!! Dat slapen herken ik heel erg. Ik ben nu in week 27 en kom ook zo lastig in slaap. Je kunt inderdaad wel zien dat je buik ietsje lager zit dan de vorige keer. Geniet van de allerlaatste loodjes!
  Michelle onlangs geplaatst…HAPPY BIRTHDAY LITTLE ONE!My Profile

 • Nicole
  3 februari 2016

  Oh wat een mooie buik! Ik heb de 37 weken nooit gehaald, dus hoe dat is weet ik niet. Wel had ik 48 uur lang oefenweeën elke 3 minuten voor de daadwerkelijke weeën kwamen, dus dat de bevalling niet lang meer zou duren, dat wist ik al wel 😉
  Nicole onlangs geplaatst…De 7 duurste wiegjes en ledikanten ter wereldMy Profile

 • Drie
  3 februari 2016

  Wow gewoon al 37 weken.. Wat fijn dat je dat al gehaald hebt! En ik kan me voorstellen dat je je buik mega vindt omdat je dat met Lana niet gewend was natuurlijk. Maar hij ziet er prachtig uit!
  Een klein dingetje… Het valt me op dat je in je video’s heel veel knipt.. Doe je dat met een reden? (Kan me voorstellen dat het door kortademigheid komt hoor, maar soms is er om de zin geknipt.)
  Drie onlangs geplaatst…Leven met pcos – de baarmoederfotoMy Profile

 • Marije
  3 februari 2016

  Bij de oudste bevallen met 40+5. Bevalling begon met het (spontaan) breken van de vliezen, daarna kwamen de weeën op gang! Uiteindelijk met een (spoed)keizersnede bevallen ivm stuitligging. Verder geen tekenen gehad. Dag ervoor nog op verjaardagsvisite geweest en boodschappen gedaan.
  Bij de jongste bevallen met 41+2. Al weken voorweeën gehad… Dé dag begon met licht bloedverlies ‘s ochtends bij het plassen. Daarna de hele dag pijnlijke harde buiken (achteraf gezien gewoon weeën) Hele middag gezellig op verjaardagsvisite geweest. In de avond sloeg het ineens duidelijk om naar weeën, ziekenhuis gebeld, daar was ik om 00:15 uur. Om 01:10 braken ineens m’n vliezen, weeënstorm en om 03:00 uur was de jongste geboren!!
  Jij alvast heeeeeeeel veel succes!!! You Go girl!!

 • Karlien
  3 februari 2016

  Wat fijn voor je!! Zet hem op, heel veel succes alvast 🙂 ben benieuwd hoelang het nog duurt voordat je baby er is!!
  Karlien onlangs geplaatst…7x Edinburgh met kinderen (gastblog)My Profile

 • Ilse
  3 februari 2016

  Zo spannend dat het nu zo dichtbij komt!
  Ilse onlangs geplaatst…Waarom reizen goed voor je isMy Profile

 • Melissa
  3 februari 2016

  Hoi Kelly,
  Ik wou even zeggen dat ik jou artikelen en filmpjes zo leuk vind. Gisteren net te horen gekregen dat wij een meisje verwachten, (dus ik doe hier mooi wat ideeen op).
  Veel succes nog even met de laatste loodjes maar dat komt vast helemaal goed!

 • Chantal
  3 februari 2016

  Hoi Kelly, ik ben bezig met de opleiding tot neonatologie verpleegkundige (super leuk! 🙂 ) en ik heb geleerd dat zwangere vrouwen met diabetes eigenlijk altijd ingeleid worden met 37 weken, omdat het kindje door de diabetes meer risico loopt als het langer blijft zitten. Hoe zit dat bij jou? (Als ik het vragen mag?)

 • Miranda
  3 februari 2016

  Wat moet dat onwijs fijn zijn, deze mijlpaal! Spannend, ik ben benieuwd wanneer de kleine zich laat zien:)
  Miranda onlangs geplaatst…Mijn foto’s zijn lelijkMy Profile

 • Leonie
  3 februari 2016

  Wat een prachtbuik! Hij is idd groot.. Maar zo mooi!
  Zo fijn dat je deze week ook weer gehaald hebt!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #5 – Week 13My Profile

 • Marije
  3 februari 2016

  Wat een mooie mijlpaal! Ik ben benieuwd hoe ik die hoogzwangere weken ga ervaren. Het is dan hartje zomer, dus het zal wel extra puffen worden 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Zwanger met een gastric bypassMy Profile

 • Malou
  3 februari 2016

  Wat een fijne mijlpaal zeg 🙂 En ik had aan het einde ook heel vaak harde buiken en voorweeën, maar dat zette nog niet door. Uiteindelijk werd Nomi met 39 weken geboren met een keizersnede.
  Malou onlangs geplaatst…Winnen: matchende pyjama’s voor jou en je dochterMy Profile

 • Lifesabout
  3 februari 2016

  Haha ready to explode 😉 Je hebt nog steeds een prachtige buik en ik vind het zo fijn dat je nu wel kunt genieten van de extra weken! Lijkt mij inderdaad raar om een zwaarder kindje in je armen te krijgen straks.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Een dosis vrolijkheid in een doordrukstrip.My Profile

 • Lisa
  3 februari 2016

  Hoogzwanger, ja, dat weet ik nog wel. Vanaf 37 weken zat ik ‘klaar’. Ik deed nog wel wat dingetjes, ging elke dag even naar buiten, maar zat toch een beetje te wachten op de bevalling. En dat duurde lang, heel erg lang. Ella is uiteindelijk geboren met net geen 42 weken zwangerschap.
  Als ik nu terugkijk was het toch ook wel een heerlijke periode. Lekker een beetje rommelen, cocoonen op de bank, genieten van de schopjes en bewegingen in mijn buik. Soms mis ik het wel een beetje 😉 Heerlijk dat je nu nog kan genieten van de laatste weekjes.

 • Lisanne
  3 februari 2016

  Wat een buik hahaha. Wel mooi hoor! Ik wist niet can voorweeen af maar kan me voorstellen dat het vervelend is. Het word nu denk wel echt spannend ben benieuwd wanneer her zover is. Fijne dag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario Exclusivio High TeaMy Profile

 • Frederique
  3 februari 2016

  Hahaha je bent er klaar voor! Ik kan me voorstellen dat de voorweeen heel vervelend zijn. Wel een heerlijk idee dat je nu kan bevallen en dat de baby voldragen is. Het gaat nu echt opschieten, heel spannend!
  Frederique onlangs geplaatst…Weekly Diary: 4My Profile

 • Sheela
  3 februari 2016

  Wauw je buik is inderdaad goed gegroeid zeg! Maar je buik is echt onwijs mooi, zo mooi rond! Je haar ziet er ook erg goed uit, het is heel erg mooi dik! Wat fijn dat je gewoon nog steeds zwanger ben en nu de officiële weken erop heb zitten, nu mag het elke dag gebeuren! Ik hoop echt dat je gewoon lekker normaal kan bevallen! Ik heb 2 avonden voorweeën gehad, vooral in mijn rug. Verder alleen harde buiken. Ik verloor de dag voordat ik moest bevallen mijn slijmprop en kreeg ik ineens de behoefte mijn vluchttas in te pakken. (ik had dat nog niet gedaan omdat ik thuis zou bevallen) Net op tijd geregeld dus haha! Veel succes met je laatste loodjes
  Sheela onlangs geplaatst…Autovakantie met een peuterMy Profile

 • Sheela
  3 februari 2016

  Wauw je buik is inderdaad goed gegroeid zeg! Maar je buik is echt onwijs mooi, zo mooi rond! Je haar ziet er ook erg goed uit, het is heel erg mooi dik! Wat fijn dat je gewoon nog steeds zwanger ben en nu de officiële weken erop heb zitten, nu mag het elke dag gebeuren! Ik hoop echt dat je gewoon lekker normaal kan bevallen! Ik heb 2 avonden voorweeën gehad, vooral in mijn rug. Verder alleen harde buiken. Ik verloor de dag voordat ik moest bevallen mijn slijmprop en kreeg ik ineens de behoefte mijn vluchttas in te pakken. (ik had dat nog niet gedaan omdat ik thuis zou bevallen) Net op tijd geregeld dus haha! Veel succes met je laatste loodjes
  Sheela onlangs geplaatst…Autovakantie met een peuterMy Profile

 • kimmetjekims
  3 februari 2016

  Heel begrijpelijk dat je het spannend vindt om deze updates te plaatsen, je weet natuurlijk nooit hoe snel het nu kan gaan. Erg leuk om je zo te volgen, ik kan bijna ook niet meer wachten tot het kindje komt.. Ben zo benieuwd naar je vlogs dan en natuurlijk naar het baby’tje én de naam! Succes nog even Kelly, geniet ervan <3
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Lifestyle | Nep artikelen VS. echte artikelenMy Profile

 • Vanessa
  3 februari 2016

  Oh, ik vind het altijd spannend om op woensdag te komen kijken of er nog een zwangerschapsupdate online staat. Ik leef helemaal met je mee! Het wordt nu echt spannend. Veel succes met de laatste loodjes Kelly!
  Vanessa onlangs geplaatst…TAG: Ik als bloggerMy Profile

 • Jeanne
  3 februari 2016

  Ben heel benieuwd naar je kleine meisje 🙂
  De metingen en wegen kloppen niet altijd in het ziekenhuis.
  Mijn broertje is 28-05-2015 geboren en de laatste 10 weken wekelijks gemeten en gewogen omdat mijn moeder in het ziekenhuis lag door de zwangerschap.
  Ze lag er ivm bloeddruk, beginnende zwangerschapsvergiftiging en zwangerschapsdiabetes.
  Iedere week zou de baby weer ontzettend groot zijn, we moesten maar geen maatje 50 kopen en voornamelijk maatje 62.
  Want met 36 weken dachten ze al dat hij al rond 8 pond woog, wegens de zwangerschapsdiabetes.
  Toen hij met ruim 37 weken geboren werd, verwachtten wij natuurlijk een big baby.
  Maar het tegendeel was waar: bijna 6.5 pond, nog geen 50 cm en hij zwom letterlijk in maatje 50…
  Dat was wel heel apart, vooral ook omdat hij 10 weken lang wekelijks gemeten en gewogen was.
  Maar het zal vast niet altijd gebeuren!
  Sterkte met de laatste loodjes!
  Liefs

 • Fenna
  3 februari 2016

  Spannend! Kijk altijd of er nog nieuwe snapchats geplaats zijn door je 😉 als het daar erg stil word kan het nooit lang meer duren haha.
  Succes!
  Fenna onlangs geplaatst…Aftellen!My Profile

 • jessica
  3 februari 2016

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! je laatste weekjes gaan nu echt in. Succes
  jessica onlangs geplaatst…What’s in my bag?My Profile

 • Lonneke
  3 februari 2016

  Leuke video & er komt weer een super spannende tijd aan. Ik ben erg benieuwd hoe je alles gaat ervaren en straks moeder van twee mooie kindjes. Laatste loodjes zijn een feit maar wegen wel het zwaarst!
  Lonneke onlangs geplaatst…Met een baby op vakantie?!My Profile

 • Frédérique
  3 februari 2016

  Zo spannend en wat een mijlpaal. Ik herinner me de verhalen van mijn moeder nog goed hierover. Veel succes en geniet van de mooie tijd!

 • Jodi
  3 februari 2016

  Jaaaa weer een week gehaald. 37 weken is toch ook echt wel een soort mijlpaal hoor, nu mag ze echt komen, maar blijven zitten is ook helemaal goed.
  Jodi onlangs geplaatst…Ik draag je bij me, voor altijd, letterlijk en figuurlijk…My Profile

 • Groceries Glossy
  3 februari 2016

  Ik was de nacht voordat ik 10 dagen te vroeg ging bevallen heel wakker en alert opeens en ik zei tegen mijn vriend: “wel naar je sollicitatiegesprek gaan morgen, ook als ik ga bevallen!” (achteraf gezien natuurlijk best een random opmerking bijna twee weken voor de uitgerekende datum, met name als je bedenkt dat ik bij de eerste te laat ben bevallen)

  Ga op je gevoel af dus! Je hele lichaam houdt zich bezig met de bevalling, ook je mind..
  Groceries Glossy onlangs geplaatst…Hello Fresh vs BoodschappenMy Profile

 • Susanne
  3 februari 2016

  Ik heb de laatste paar weken van de zwangerschap veel voorweeen gehad. Toen de bevalling begon dacht ik ook dat het voorween waren. Alleen hield het zo lang aan dat ik na een paar uur ging twijfelen en toch maar eens de tijd ging bijhouden. Ze kwamen wel erg regelmatig haha
  Susanne onlangs geplaatst…Ziekenhuistermen #7My Profile

 • Sonja
  3 februari 2016

  37 weken, je hebt gewoon geen prematuur kindje meer, mocht je bevallen. Wat een mijlpaal moet dat voor je zijn, meid. Ik kan me voorstellen wat een opluchting dat is na de ervaring van je vorige (heel herkenbaar, ik kan me voorstellen dat ik -bij een eventuele volgende zwangerschap- zo blij ben als ik voorbij de 35 weken kom!

  Veel succes nog met de laatste loodjes!

 • Cora ter horst
  3 februari 2016

  Ik had 2 weken van te voren al voorween. En op een avond dacht ik scheit voorweeen ga eens weg. Begon om 7 uur savonds. Om 1 uur toch maar tot de conclusie gekomen dat dit vast geen voorweeen. Meer waren. Dus dat wanneer je gaat bevallen weet en voel je dat. Mehh niet echt haha

 • Simone
  4 februari 2016

  Een hele fijne mijlpaal, 37 weken! Voorweeën zijn heel vervelend ja, ik dacht steeds, het begint! Het begint! Maar nee, was het toch weer niet zo. Rustig aan doen dan meer 😉 Succes met de laatste loodjes!
  Simone onlangs geplaatst…Een nieuw logo én een winactie!My Profile

 • Elisabeth
  4 februari 2016

  Ik vond het die laatste weken echt zó wonderlijk dat ik toen nog zoveel groeide! Wat dat betreft is het toch wel fijn om met 37 weken te bevallen, en niet met 41/42…
  Elisabeth onlangs geplaatst…De hypospadiecorrectie (deel 3: diva-gedrag en blaaskramp)My Profile

 • Mendy
  4 februari 2016

  Ik had veel rugpijn. Ik zat maar te wachten op nog meer tekens. Vliezen braken eindelijk bij 41,3 en was toen wel heel blij.

 • Anneleen
  5 februari 2016

  Wat wordt het spannend nu… Die voor weeën lijken me toch wel pijnlijk. Houd je goed Kelly, verzorg jezelf en de baby goed en ik hoop mee op een vlotte bevalling binnenkort. Liefs!
  Anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.