Sinterklaastijd is aangebroken, tijd voor ons als moeders en vaders om onze kindjes een onvergetelijk leuke sinterklaas te geven met schoencadeautjes en cadeaus voor pakjesavond. Ik ga je vandaag laten zien hoe ik samen met de meisjes verlanglijstjes gemaakt heb voor de Sint, wat ik allemaal geshopt heb bij de Action aan cadeautjes, inpakpapier en snoepgoed, hoe ik alles feestelijk inpak en daarna laat ik jullie zien dat wij de schoen zetten in de hoop dat Sint en Piet er wat instoppen 😉 Kijk je mee naar deze gezellige Sint special?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Deze video is gemaakt in samenwerking met Action en daarin laat ik zien hoe ik voor nog geen €25,00 een grote tas gevuld heb met allerlei cadeautjes voor de meiden. Zo zie je maar dat Sinterklaas vieren helemaal niet duur hoeft te zijn en je er een fantastische tijd van kunt maken met je kinderen, op je eigen manier. Ik ben benieuwd hoever jullie al zijn met de Sint voorbereidingen en hoe jullie Sinterklaas vieren met je gezinnetje. Laat je reactie achter bij de comments.

#KellycaresseAd

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Budget Sinterklaas shoplog van Action”

 1. Niet normaal hoeveel leuke dingen ze hebben voor die kleine prijsjes! Wij hebben vorige week een Kapla blokkendoos gekocht voor 8 euro volgens mij terwijl je in de speelgoedwinkel er 40 euro voor neer knalt! Super blij mee

 2. Bizar he! Hoeveel leuke dingen je kunt shoppen voor zo’n klein bedrag. Ik hoor veel mensen om me heen zeggen dat december altijd zo’n dure maand is. Maar dat maken ze er naar mijn idee zelf van.

 3. Action blijft zo’n leuke winkel! Heel gezellige en sfeervolle video Kelly, leuk gedaan!! 🙂

 4. je kan het altijd zo gek maken als jezelf wilt zeg ik altijd maar. maar ben het volkomen eens met ouders die eerst naar de action gaan ipv een dure speelgoedzaak!!

 5. Leuke video en leuke spulletjes! Action is leuk.

  Mijn dochter is 2 december ook nog eens jarig. Dus hier vliegen de cadeaus je om de oren? en ja wel van de duurdere speelgoedwinkel.. maar ook marktplaats! Meer voor minder.

  Ik vond wel grappig te zien dat jij de pepernoten gewoon in de zak liet zitten en de chocoladepoppen ook?

 6. Leuke vlog! Hier ook als eerste naar de Action om 3 schoentjes te vullen. En leuke aanbiedingen via internet zoals met de black friday afgelopen weekend!

  Ik heb er vorige week een blog over geschreven hoe je low budget leuk kunt slagen. Wij hanteren zelf dit jaar een budget van €60,- per kind en zijn heel behoorlijk op weg. Al vind ik het vooral lastig wat te kopen voor de oudste (die is al 9) want die gelooft al niet meer en krijgt bovendien wat duurdere wensen, omdat hij met zijn zakgeld zelf wel gedurende het jaar voor de goedkopere spulletjes spaart 😀

 7. Ik schrok er een beetje van hoeveel kadootjes/snoepgoed ze krijgen na 1 keer schoen zetten. Hier krijgen ze met het schoenzetten maar 1 klein simpel kadootje of snoepje

 8. Wat een leuke dingen! Ook voor de wat grotere kinderen genoeg te koop!
  Ik kom er vooral voor de knutsel spullen, wie weet later voor de baby opkomst ook ?
  Wat een gaaf jasje heb je aan! Mag ik vragen waar je deze gekocht hebt? Scheelt zoeken als het al een tijd geleden is??

 9. Erg leuke vlog! Leuk om te zien dat je voor weinig geld zulke leuke cadeautjes voor je kinderen kan vinden. Zelf ben ik ook erg fan van de action, ze hebben zulke leuke dingen voor weinig geld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.