VLOG 33: Speciaal nieuws & Nieuwe insuline pomp

Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog op woensdag. In deze vlog deel ik een heel speciaal en leuk nieuwtje met je! Ook krijg ik mijn nieuwe insuline pomp wat mijn leven met diabetes wat makkelijker maakt en ik laat je zien hoe ik deze plaats en hoe dit voor mij werkt, een kijkje in mijn diabetes dus. Ik doe lekker gek tijdens een home workout en met Feline, Yannick en ik hebben datenight, gezellige momentjes met de meisjes en meer. Kijk je gezellig met me mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “VLOG 33: Speciaal nieuws & Nieuwe insuline pomp”

  1. Wat leuk de reis! Ik ben vorig jaar voor het eerst in Amerika geweest maar niet op de plekken waar jullie heen gaan dus geen tips helaas! Wel heb ik een vraag: hoe kijken jullie aan tegen reizen met alles wat nu speelt Ivm Corona virus ? Ik ben niet bang voor het virus zelf en weet dat je je niet moeten laten tegenhouden door angst.. maar aangezien steeds meer hotels en plekken afgesloten worden ben ik bang om straks ergens “vast” te zitten en niet meer naar huis te kunnen.. merk dat ik daardoor nog niks wil boeken op dit moment.

  2. Weer een mooie vlog,mijn dochter en gezin gaan altijd naar sarasota super mooi daar en vooral heel schoon.heel veel plezier met de voorbereidingen. Groetjes ans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.