KC Budgetchallenge 2020 : Meld je gratis aan!

Jeej, de KC Budget Challenge is back! Volgende week, 20 januari gaan we van start en jij kunt je gratis aanmelden! Na een dure decembermaand is het tijd om de portemonnee weer wat strakker aan te trekken. De gezonde voornemens zijn weer begonnen, maar ook qua uitgaven is het tijd om wat rustiger aan te doen. Weer even back on track te gaan met onze spaardoelen en onszelf weer op te frissen met onze budget gewoontes. Want stiekem weten we wel hoe je kunt besparen, maar dat geheugen mag weer opgefrist worden dan daar ga ik je bij helpen! En zelf doe ik natuurlijk ook weer mee ;).

KC Budgetchallenge 2020 : Meld je gratis aan!

Vorig jaar was de KC Budget Challenge een groot succes, ruim 2500 dames meldden zich aan en een groot deel daarvan was ook enthousiast aanwezig in de Facebook Challenge. Ik kreeg enorm mooie feedback hierop. Dames die dankzij deze KC Budgetchallenge veel bewuster uitgaves gingen doen, een hoop geld bespaard hebben en tips leerden om mee te nemen de rest van het jaar om hun droom spaardoelen te bereiken. En daarom organiseer ik hem dit jaar weer. Maar wel een beetje anders en ik hoop dat je meedoet.

Gratis e-Book
Als je je aanmeldt via het formulier hieronder krijg je op 20 januari een mail met het gratis e-book met ruim 26 pagina’s aan tips en tricks, budgetproof inspiratie en opdrachten om ook echt aan de slag te gaan met jouw budgetdoelen. Wie weet kan je hierdoor gaan sparen voor die mooie bruiloft, die droomreis of die ene mooie paar schoenen. Wat je doel ook mag zijn, door je hier bewust van te worden en aan de slag te gaan kom je steeds dichterbij en hier helpt het e-book enorm bij. Het helpt je met het maken van droom spaardoelen, het vaststellen van een realistisch budget voor jouw thuissituatie en het maken van een (gezond) weekmenu voor het hele gezin wat helemaal past binnen jouw weekbudget. Het helpt je met het maken van budgetproof boodschappenlijstjes die je kunt printen en kunt meenemen naar de supermarkt. Daarnaast zitten er oefeningen bij en leuke opdrachtjes en heel tientallen tips om geld te besparen en sparen.

Extra Besloten Facebook Pagina
Daarnaast krijg je toegang tot een exclusieve Facebook pagina waarop ik tips en tricks ga delen en je meeneem in mijn budget maand maar vooral dat je je eigen ervaringen kunt delen met elkaar. Je kunt met elkaar kletsen, tips uitwisselen, je boodschappenlijstje, weekmenu en shoplog of foto’s delen en meer. Ook vorig jaar was dit een super gezellige en handige groep waar men veel van elkaar leert.

KC Budgetchallenge 2020 op Youtube
Naast deze leuke extraatjes voor wie zich gratis aanmeldt via het formulier hieronder, zal ik ook op Youtube veel inspiratie gaan geven. In week 1 (Vrijdag 24 januari) deel ik wat ons weekbudget gaat zijn en deel ik een budget boodschappen shoplog en hoe ik met dit budget boodschappen in de supermarkt heb gedaan voor ons gezin. In week 2 (Vrijdag 31 januari) deel ik een eetdagboek met 3 dagen aan gezonde ontbijtjes, lunches en diners gemaakt met boodschappen binnen het weekbudget. In week 3 (vrijdag 7 februari) deel ik weer een budget boodschappen shoplog met boodschappen gedaan met online bestelde boodschappen gedaan met ons weekbudget. En in week 4 (vrijdag 14 februari) deel ik weer een budgetproof eetdagboek met een paar dagen aan gezonde ontbijtjes, lunches en diners binnen het weekbudget. Deze video’s zijn voor al mijn abonnees gratis beschikbaar (en abonneren op mijn Youtube kanaal is uiteraard gratis). Klik hier om je te abonneren op het Kellycaresse Youtube kanaal.

Kortom, het wordt een mega leuke maand en we starten 20 januari en de laatste video zal op 14 februari zijn maar de Facebook pagina houd ik tot 20 februari bij. Doe jij ook mee? Meld je gratis aan via het onderstaande formulier.

Ja, ik neem graag deel aan de gratis Kellcaresse BudgetChallenge
dit veld niet invullen s.v.p.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

5 gedachten over “KC Budgetchallenge 2020 : Meld je gratis aan!”

  1. Leuk hoor! Ik doe weer mee. Ik heb geen fb, maar volg alles wel via de Blog😊. Zelf zijn mijn man en ik hier ook heel bewust mee bezig momenteel, dus ik hoop dat dit een mooie aanvulling is daarop 😊

  2. Leuk! Ik doe mee! Ook ik heb geen Facebook. Tips om te kunnen besparen zijn altijd welkom!
    Liefs..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.