VLOG: Spanning rondom ons huis! (Bijna de sleutel!)

Jeetje, wat een drukke, mooie en spannende periode is dit. Op het moment dat deze vlog online gaat, betekent dit dat we morgen de sleutel van ons droomhuis hebben. Het huis dat we ruim 16 maanden geleden gekocht hebben, het voelt soms alsof het niet over ons huis gaat, maar morgen gaat het gebeuren. Deze vlog filmde ik de week ervoor waarin we druk waren met de laatste voorbereidingen, een kledingkast gingen kopen (dat is ook nog een hele opgave haha!), ik en Feline helaas met spruw te maken kregen en we ook allerlei gezellige dingen deden. Kijk je weer mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Deze video bevat een samenwerking met A.Vogel waarin ik vertel over hun supplement Passiflora Emotionele balans, dit product helpt me om meer rust te vinden in dit soort spanningsvolle situaties. Ook vertel ik in deze vlog hoe ik in mijn drukke leven als mama van drie kindjes, het huishouden en mijn werk, toch rustmomenten weet in te lassen en hoe ik nu  baat heb bij het beoefenen van yoga. Ik laat je zien hoe ik dit vanuit huis uitoefen. Ik ben heel benieuwd wat jullie doen om innerlijke rust te vinden en een momentje voor jezelf te creëren. Laat het me zeker weten bij de reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “VLOG: Spanning rondom ons huis! (Bijna de sleutel!)”

 1. Leuke vlog heb je weer gemaakt! Succes en veel plezier morgen met de sleutel! Ps zou jeceen keer wat willen vertellen over spruw en hoe er vanaf te komen etc? Ik ga eind augustus weer borstvoeding proberen te geven als mijn kindje er is, zou graag wat ervaringsverhalen willen lezen of horen over bv en dus bijvoorbeeld spruw 🙂

 2. Leuke vlog weer !
  Ik gebruik essentiële oliën.. Deze vervangen sowieso ons medicijnkastje en zet ik nog voor veel meer in ! Er is onder andere een olie ‘stress away ‘ en die ondersteunt mij in drukke periodes. Ook voor de kids gebruik ik essentiële oliën, ter ondersteuning bij het slapen en nog zoveel meer. Wij kunnen niet meer zonder in ieder geval !

 3. Wat spannend zeg, dat je bijna de sleutel hebt voor je huis. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden en kijk dus uit naar de volgende video.

 4. sharon Bregman

  hoi kelly,
  welke kast ben je bij de ikea aan het indelen?

  groetjes Sharon

 5. Dat ‘leren’ jasje heb ik ook van de H&M, ben er nog steeds verliefd op maar binnen een jaar scheurde bij mij de bovenlaag op allerlei plekken 🙁 zo stom! Leuke vlog weer, wij hebben ook een Ikea pax systeem! X

 6. Wat lastig van de spruw, hopelijk zijn jullie ondertussen er helemaal vanaf! Was weer een gezellige vlog Kelly, ik geniet steeds van je vlogs! 🙂 Heel veel geluk met jullie nieuwe (t) huis! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.