Borreltip met vriendinnen!

canei collage

Ik zal niet onder stoelen of banken steken dat ik dol ben op een lekker drankje. En ik ben dol op mijn vriendinnen dus die combinatie matcht dan toevallig ook nog eens erg goed. Ik kan er zo van genieten om af en toe met vriendinnen af te spreken, bij te kletsen en te borrelen. Maar ook ben ik wel in voor een feestje. En daar hoort een lekker drankje bij, ik heb daar vandaag een heerlijke tip die je zeker wil delen met je vriendinnen.

#Geen18GeenAlcohol
canei2

canei5

Mijn vriendin Thirza (die jullie inmiddels al wel kennen, onder andere van de best friend tag video waarin ik haar verraste) gaf een feestje samen met haar vriend. Ik mocht de Canei Frizini smaken testen en omdat Thirza en ik helemaal verzot zijn op Canei, was dit een gouden match. Ik bracht deze zoete bubbels mee voor een smaaktest en Thirza en Kim en ik namen de proef op de som. De vorige keer heb ik deze smaakjes samen met Thirza tijdens een zomerbarbeque getest (klik voor het gezellige foto artikel) maar Canei past ook heel goed thuis op een feestje, tijdens de wintermaanden en eigenlijk ieder moment dat je wil vieren.

canei6

canei9

De Canei Frizini smaakjes van links naar rechts: Forest Fruit, Strawberry, Passion Fruit, Peach, Mango en Pear.

canei7

Wat ziet dat er kleurrijk uit zo, hé! Heel leuk voor tijdens een feestje.

canei4

De Frizini smaken zijn heel verfrissend, zoet maar door de bubbel die erin zit ook fris. Ik vind het erg leuk dat er fruitsmaken in verwerkt zitten, zo kun je variëren met de smaken. Het alcoholpercentage is niet zo hoog, waardoor deze drankjes niet zo zwaar vallen.

IMG_8294

Mijn favoriet is absoluut de mango smaak, ik vind mango een heerlijke fruitsmaak en hij komt erg goed tot zijn recht in deze variant. De favoriet van Thirza is Strawberry en Forest fruit en Kim is fan van de Passion Fruit variant. Vooraf waren we een beetje bang dat ze veel zoeter zouden zijn dan de bekende Canei Frizzante, maar dit viel erg mee. De fruitsmaakjes geven een lekkere twist aan de bekende Canei smaak.

Winactie:
Tijdens de actieperiode zitten er op de Canei 75cl Frizini varianten (Strawberry, Peach, Forest Fruit, Pear, Passion Fruit en Mango) en een nekhanger met een unieke code. Na invoering van de code en het achterlaten van de juiste gegevens op deze link maak je kans op leuke feestelijke prijzen, attributen om je feestje nog geslaagder te maken zoals een boa, Canei glazen, hoedjes, slingers en meer.

Ben jij ook dol op de friszoete bubbels van Canei en ken jij deze fruitige smaakjes al? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

KellycaresseAd  #Geen18GeenAlcohol

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Borreltip met vriendinnen!”

 1. Oh dat ziet er lekker uit! Ik houd altijd wel van drank met een perzik smaakje en voor de eerste keer alcohol na de bevalling is iets met een laag percentage ook wel verstandig denk ik ? ik denk dat ik binnenkort een flesje ga halen!
  Marloes onlangs geplaatst…Het perfecte kraambezoekMy Profile

 2. Vorig jaar op de huishoudbeurs hele lekkere smaken ontdekt alleen weet ik niet meer welke dat waren. Nu mag ik voorlopig geen wijn meer haha maar straks ik de zomer is de baby uit m’n buik en kan ik weer lekker een drankje doen!
  Nicole onlangs geplaatst…5x favoriete speelgoed peuterMy Profile

 3. Ik ken Canei alleen van de zoete witte ‘puber’ wijn. De goedkooptste wijn die er te koop is inde supermarkt waar je de volgende dag barstende hoofdpijn van had haha.
  Marijke onlangs geplaatst…Weekmenu #26My Profile

 4. Oooh Canei ja. Ik ken dat nog wel van vroeger. Toen je vanaf je 16e al alcohol mocht. Dat was heel lekker toen maar nu moet ik er niet meer aan denken, zo zoet. Wel leuk al die kleurtjes zo!
  Monique onlangs geplaatst…Hoe cliché..My Profile

 5. wat een gezelligheid zo met je vriendinnen
  ik zelf zou dat dan met mijn man drinken met 3 kinderen en straks 4 de vierde is onderweg heb ik niet zoveel tijd meer voor vriendinnen
  het is verwatert . maar ik mis het niet
  canei dronk ik ook als meisje van 14 heel veel en door de cola.
  samen met een vriendinnetje van mij lachen en een lol dat we hadden haha
  ik dronk vroeger altijd standaard twee wijntjes savonds na mijn werk
  maar tegenwoordig drink ik eigenlijk helemaal niet meer door dat ik toch fit en fris wil blijven voor mijn kinderen
  ik word namelijk snel moe van alcohol en lijkt mij geen goede combinatie met de kindjes
  maar dronk wel nog weleens op de zaterdag een wijntje gezellig met mijn man als hij van zijn werk kwam.
  alleen nu ben ik vorig jaar maart bevallen van ons derde prinsesje dus kon een hele tijd natuurlijk geen alcohol drinken vanwege de zwangerschap en daarna vanwege bv
  en toen raakte ik 9 maanden na haar geboorte weer zwanger dus nu kan ik zoizo geen alcohol drinken . de wijntjes met mijn man sla ik over

 6. ik dronk vroeger wel eens canei maar wijn en moi gaan niet samen hahahaha en drink nu al denk ik 20 jaar niet meer!! ze lijken me wel heel lekker!
  rachel onlangs geplaatst…GeshoptMy Profile

 7. Haha ja precies dat! Ik zou het nu echt niet meer willen drinken, mij veel te zoet! Ik houd echt van goede wijn, maar ik ben dan ook wel verwend met een sommelier als vriend ☺️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.