Borreltip met vriendinnen!

canei collage

Ik zal niet onder stoelen of banken steken dat ik dol ben op een lekker drankje. En ik ben dol op mijn vriendinnen dus die combinatie matcht dan toevallig ook nog eens erg goed. Ik kan er zo van genieten om af en toe met vriendinnen af te spreken, bij te kletsen en te borrelen. Maar ook ben ik wel in voor een feestje. En daar hoort een lekker drankje bij, ik heb daar vandaag een heerlijke tip die je zeker wil delen met je vriendinnen.

#Geen18GeenAlcohol
canei2

canei5

Mijn vriendin Thirza (die jullie inmiddels al wel kennen, onder andere van de best friend tag video waarin ik haar verraste) gaf een feestje samen met haar vriend. Ik mocht de Canei Frizini smaken testen en omdat Thirza en ik helemaal verzot zijn op Canei, was dit een gouden match. Ik bracht deze zoete bubbels mee voor een smaaktest en Thirza en Kim en ik namen de proef op de som. De vorige keer heb ik deze smaakjes samen met Thirza tijdens een zomerbarbeque getest (klik voor het gezellige foto artikel) maar Canei past ook heel goed thuis op een feestje, tijdens de wintermaanden en eigenlijk ieder moment dat je wil vieren.

canei6

canei9

De Canei Frizini smaakjes van links naar rechts: Forest Fruit, Strawberry, Passion Fruit, Peach, Mango en Pear.

canei7

Wat ziet dat er kleurrijk uit zo, hé! Heel leuk voor tijdens een feestje.

canei4

De Frizini smaken zijn heel verfrissend, zoet maar door de bubbel die erin zit ook fris. Ik vind het erg leuk dat er fruitsmaken in verwerkt zitten, zo kun je variëren met de smaken. Het alcoholpercentage is niet zo hoog, waardoor deze drankjes niet zo zwaar vallen.

IMG_8294

Mijn favoriet is absoluut de mango smaak, ik vind mango een heerlijke fruitsmaak en hij komt erg goed tot zijn recht in deze variant. De favoriet van Thirza is Strawberry en Forest fruit en Kim is fan van de Passion Fruit variant. Vooraf waren we een beetje bang dat ze veel zoeter zouden zijn dan de bekende Canei Frizzante, maar dit viel erg mee. De fruitsmaakjes geven een lekkere twist aan de bekende Canei smaak.

Winactie:
Tijdens de actieperiode zitten er op de Canei 75cl Frizini varianten (Strawberry, Peach, Forest Fruit, Pear, Passion Fruit en Mango) en een nekhanger met een unieke code. Na invoering van de code en het achterlaten van de juiste gegevens op deze link maak je kans op leuke feestelijke prijzen, attributen om je feestje nog geslaagder te maken zoals een boa, Canei glazen, hoedjes, slingers en meer.

Ben jij ook dol op de friszoete bubbels van Canei en ken jij deze fruitige smaakjes al? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

KellycaresseAd  #Geen18GeenAlcohol

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  21 februari 2017

  Ik drink al heel lang geen alcohol meer dus aan mij is dit niet echt besteed. Ik vind de kleurtjes wel heel vrolijk!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Capsule kast: Winter 2017My Profile

 • Kelly
  21 februari 2017

  Ik kende Canei nog niet, maar ik ben eigenlijk ook geen alcohol drinker. Als het een keer is dan is het radler of iets gemengd met cola. Maar het is zeker een keer het proberen waard haha.
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #82 Duitse taferelenMy Profile

 • Josan
  21 februari 2017

  Dat ziet er lekker feestelijk uit. Ik zou denk ik ook voor Mango gaan omdat ik die smaak erg lekker vind. Kan niet wachten op de lente om dit eens met vriendinnen in de tuin te proberen.
  Josan onlangs geplaatst…Leven met sikkelcelziekte, hoe is dat nu?My Profile

 • Romy
  21 februari 2017

  Wat een gezellige foto’s! Ik kan me voorstellen dat zo’n drankje met vriendinnen extra genieten is, zeker als het alcoholpercentage ook nog meevalt. Je hebt echt een leuk artikel van deze samenwerking gemaakt, inclusief fleurige feesthoedjes 🙂
  Romy onlangs geplaatst…The story of… een paar vrolijke Instagram foto’sMy Profile

 • Marloes
  21 februari 2017

  Oh dat ziet er lekker uit! Ik houd altijd wel van drank met een perzik smaakje en voor de eerste keer alcohol na de bevalling is iets met een laag percentage ook wel verstandig denk ik ? ik denk dat ik binnenkort een flesje ga halen!
  Marloes onlangs geplaatst…Het perfecte kraambezoekMy Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  21 februari 2017

  Ik drink geen druppel alcohol dus ik sla deze winactie over.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…RIE opvoedmethode: wat is het en waarom zou je het toepassen?My Profile

 • Hilde
  21 februari 2017

  Ik lust echt geen alchohol haha. Maar leuk gedaan!

 • Hilde
  21 februari 2017

  Ik lust echt geen alchohol haha. Maar leuk gedaan!

 • Sanne
  21 februari 2017

  Lekker kleurrijk die flessen! Krijg gelijk zin in de zomer!?☀️
  Sanne onlangs geplaatst…Hoe Koert en ik elkaar hebben leren kennenMy Profile

 • Nicole
  21 februari 2017

  Vorig jaar op de huishoudbeurs hele lekkere smaken ontdekt alleen weet ik niet meer welke dat waren. Nu mag ik voorlopig geen wijn meer haha maar straks ik de zomer is de baby uit m’n buik en kan ik weer lekker een drankje doen!
  Nicole onlangs geplaatst…5x favoriete speelgoed peuterMy Profile

 • Sandra
  21 februari 2017

  Wat leuk al die kleurtjes bij elkaar!
  Sandra onlangs geplaatst…PLOG: VALENTIJNSDAG, PR HARDLOPEN, WINKELEN IN AMSTERDAM EN UITETENMy Profile

 • Essma
  21 februari 2017

  Ik ken het niet. Ben geen alcohol-drinker, maar die kleurtjes zien er wel gezellig uit! ? Voor mij frisdrank dan maar ofzo..?
  Essma onlangs geplaatst…Pesten | Herken jij het?My Profile

 • Marijke
  21 februari 2017

  Ik ken Canei alleen van de zoete witte ‘puber’ wijn. De goedkooptste wijn die er te koop is inde supermarkt waar je de volgende dag barstende hoofdpijn van had haha.
  Marijke onlangs geplaatst…Weekmenu #26My Profile

 • Dionne
  21 februari 2017

  Dat ziet er heel gezellig uit! Zelf vind ik Canei niet zo lekker. 😛
  Dionne onlangs geplaatst…Gastblog | How to | Limonade drinken zoals in BudapestMy Profile

 • Monique
  21 februari 2017

  Oooh Canei ja. Ik ken dat nog wel van vroeger. Toen je vanaf je 16e al alcohol mocht. Dat was heel lekker toen maar nu moet ik er niet meer aan denken, zo zoet. Wel leuk al die kleurtjes zo!
  Monique onlangs geplaatst…Hoe cliché..My Profile

 • Felicia
  21 februari 2017

  wat een gezelligheid zo met je vriendinnen
  ik zelf zou dat dan met mijn man drinken met 3 kinderen en straks 4 de vierde is onderweg heb ik niet zoveel tijd meer voor vriendinnen
  het is verwatert . maar ik mis het niet
  canei dronk ik ook als meisje van 14 heel veel en door de cola.
  samen met een vriendinnetje van mij lachen en een lol dat we hadden haha
  ik dronk vroeger altijd standaard twee wijntjes savonds na mijn werk
  maar tegenwoordig drink ik eigenlijk helemaal niet meer door dat ik toch fit en fris wil blijven voor mijn kinderen
  ik word namelijk snel moe van alcohol en lijkt mij geen goede combinatie met de kindjes
  maar dronk wel nog weleens op de zaterdag een wijntje gezellig met mijn man als hij van zijn werk kwam.
  alleen nu ben ik vorig jaar maart bevallen van ons derde prinsesje dus kon een hele tijd natuurlijk geen alcohol drinken vanwege de zwangerschap en daarna vanwege bv
  en toen raakte ik 9 maanden na haar geboorte weer zwanger dus nu kan ik zoizo geen alcohol drinken . de wijntjes met mijn man sla ik over

 • rachel
  21 februari 2017

  ik dronk vroeger wel eens canei maar wijn en moi gaan niet samen hahahaha en drink nu al denk ik 20 jaar niet meer!! ze lijken me wel heel lekker!
  rachel onlangs geplaatst…GeshoptMy Profile

 • Karlien
  21 februari 2017

  Het ziet er super gezellig uit!
  Karlien onlangs geplaatst…10x kindvriendelijk Piemonte met hét vakantieadresMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  21 februari 2017

  Hmm dat ziet er lekker EN gezellig uit! Ik ken de nieuwe smaken nog niet. Dat wordt proberen komend weekend tijdens de carnaval 🙂 (Goed excuus he 😉 haha)
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Mijn favoriete apps voor op de tablet!My Profile

 • Jessica
  21 februari 2017

  Wat een gezellige flessen, alleen daarom zou je hem al kopen en proberen. Ik ben benieuwd hoe ze smaken.
  Jessica onlangs geplaatst…Kookclub #5 AziatischMy Profile

 • elisabeth maria martina
  21 februari 2017

  er komen de volgende maand heel wat feestjes aan
  #jezoumaarmogenwinnen

 • Annika
  23 februari 2017

  Haha ja precies dat! Ik zou het nu echt niet meer willen drinken, mij veel te zoet! Ik houd echt van goede wijn, maar ik ben dan ook wel verwend met een sommelier als vriend ☺️

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.