8x Best gelezen in de afgelopen tijd

bestgelezen

Vandaag ga ik even een kijkje nemen in de statistieken van de afgelopen maanden. Welke artikelen worden het best bekeken, en welke heb je misschien nog gemist te bekijken? Het is fantastisch om te zien dat de bezoekersaantallen op Kellycaresse.nl zo ontzettend goed gaan. De groei is nog steeds goed aanwezig en dit is ook te merken op Youtube en mijn andere social media kanalen. Daar ben ik jullie enorm dankbaar voor! Laten we gaan terugblikken naar de eerste helft van 2016, want welke artikelen staan in de top 8 best gelezen van dit jaar tot nu toe? En heb jij ze allemaal al gelezen?

De meest gelezen rubriek op Kellycaresse.nl is toch echt de wekelijke photodiary. Die scoort wekelijks met vlag en wimpel bovenaan. Ik vind het zelf ook altijd erg leuk om bij anderen mee te kijken in hun leven. Daarna komen de weekvlogs die het heel erg goed doen, zowel op Youtube als via mijn blog. Dat vind ik heel tof, want ik doe dit nog niet zo lang en dit was voor mij een experiment, maar dit biedt veel motivatie om hier lekker mee door te gaan.  Omdat dit beiden wekelijks terugkomende items zijn, bespreek ik deze niet in dit ‘best gelezen in 2016’ artikel.

Welke 7 artikelen scoorden afgelopen jaar het best?

aimygeboren

 1. De geboorte van Aimy en bevallingsverhaal.

Geen verrassing denk ik dat de aankondiging van de geboorte van Aimy met daarbij mijn geschreven bevallingsverhaal het best gelezen is in dit jaar. Dat was een heel bijzonder mooi moment. Waar ik een foto deelde van ons alledrie op ons kwetsbaarst. Na uren van uitputting, was ze daar eindelijk. Een beetje opgeblazen en een pasgeboren snoetje, onze lieve mooie Aimy.

2. De kraamweek in het ziekenhuis

De week na de bevalling verbleven wij helaas wat langer dan gepland in het ziekenhuis om te herstellen. Aimy die door geelzucht in een couveuse met lichttherapie moest en ik die door een keizersnede ook niet zo snel naar huis kon als ik vooraf hoopte. In dit artikel blik ik daarop terug en deel ik je mijn emoties en onze ervaringen. Ook de artikelen van de kraamweek thuis met kraamverzorgster (met deel 2) waren bijna net zo goed gelezen, ik vond deze ook erg leuk om te schrijven en mijn ervaringen te delen.

3. De keuze voor de meisjesnaam ‘Aimy Maria’

Hoe wij de naam van Aimy bedacht hebben, waarom wij kozen voor de schrijfwijze ‘Aimy’  en waar symbolisch haar tweede naam ‘Maria’ vandaan komt? Dat legde ik in dit artikel uit. Dit was ook een artikel dat op drie staat in de best gelezen artikelen van het afgelopen halfjaar.

4. Een jaar na het trouwen de trouwjurk en het trouwpak weer aan.

Ook een succes artikel, want Yannick en ik besloten op onze trouwdatum waarop we 1 jaar getrouwd waren, onze trouwkleding weer aan te doen. Ik in mijn jurk, Yannick in zijn pak en dan een kleine fotoshoot te houden. We willen dit jaarlijks doen want we denken dat dit een hele toffe fotoreportage gaat opleveren, maar het is tevens de ultieme motivatie om lekker in shape te blijven. Ik was 3 maanden na mijn bevalling heel blij dat ik mijn jurk weer aan kon, maar daar had ik ook hard voor gewerkt met het ‘Kelly Goes Fit’ project. Het was fantastisch leuk om allebei weer dat gevoel van die trouwdag terug te halen in onze trouwkleding.

5. Kelly goes fit: De resultaten met Weight Watchers met voor- en na foto’s

Zo’n 6 weken na mijn bevalling startte ik de ‘Kelly Goes Fit‘ rubriek toen ik het startsein gekregen had dat ik mocht gaan sporten en het tijd vond om de zwangerschapskilo’s te verliezen. Ik was ruim 20 kilo aangekomen tijdens mijn tweede zwangerschap en was er weer aan toe om fit te worden, mijn oude figuur terug te krijgen en weer lekker in mijn vel te zitten. Ik viel zo’n 8 kilo af en liet de resultaten zien na 3 maanden personal training (Newborn fit mama) en het volgen van het succesvolle afvalprogramma Weight Watchers. Inmiddels is er nog een kilo vanaf gegaan en ben ik aan het stabiliseren met Weight Watchers.  Ik merk dat ik weer heel lekker in mijn vel zit.

6. Je borsten na de zwangerschap

Ook een artikel waar een boodschap in zit die vele vrouwen en moeders herkennen. Baby’s krijgen doet wat met je borsten. Waar ze in de zwangerschap hard groeien, dienen ze (eventueel) daarna als voedingsbron voor je kindje. In al die tijd is het lastig om een geschikte bh te vinden en levert dat wat onzekerheid op. Ik deel je mijn struggles en de oplossing die ik hiervoor vond om me toch vrouwelijk en sexy te voelen in een mooie bh.
7. Als borstvoeding geven niet gaat zoals verwacht.

Borsten zijn een populair en herkenbaar onderwerp, zo ook borstvoeding. Vele vrouwen heb ik mogen inspireren met mijn ervaringen met het (lang) geven van borstvoeding en alle struggles daar om heen. Want makkelijk dat is het bij mij zeker niet verlopen en dat deel ik dan ook in dit openhartige artikel. De reacties van jullie waren zo mooi waarin jullie veel herkenning laten blijken. Het is tevens heftig om te lezen wat voor verdriet en onzekerheid er soms rond dit onderwerp hangt.

8. De dag die 6 jaar geleden mijn leven veranderde.

Een artikel dat ik midden in de nacht schreef toen ik hier ineens bij stil ging staan. Die dag die mijn onbezorgde leven veranderde en mij chronisch ziek maakte en een extra rugzak gaf. Al mijn emoties, ervaringen en gevoelens daaromheen deel ik in dat artikel waar ik erg veel lieve en mooie reacties op mocht ontvangen van jullie.

Heb jij al deze artikelen gelezen? Wat voor artikelen lees jij het liefst op Kellycaresse.nl? Heb je nog leuke ideetjes wat je graag wil lezen? Al jullie ideetjes, tips en favorieten zijn welkom bij de comments want van jullie krijg ik altijd heel veel inspiratie! Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Marije
  21 augustus 2016

  Ik heb ze ook allemaal gelezen uiteraard. Als nieuwbakken mama lees ik het liefst de artikelen met tips voor kinderen en dergelijke. Zo handig om af te kijken bij een ervaren moeder 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Plaatjes kijken #6My Profile

 • 2momzs || Maria
  21 augustus 2016

  Ik heb ze allemaal gelezen! Zou je wellicht een artikel kunnen schrijven over babyhapjes, misschien wat recepten? Onze dochter scheelt een week met Aimy en ben ook begonnen met hapjes.
  2momzs || Maria onlangs geplaatst…ZAHIRA OOTD #3My Profile

 • Marscha
  21 augustus 2016

  Alle artikelen heb ik gelezen. Het zijn toch de persoonlijkste artikelen die het meest gelezen worden zie ik. Ik vond het stuk voor stuk mooie artikelen. Aan je tips heb ik, als nieuwe mama, erg veel. Handig!
  Marscha onlangs geplaatst…In de test: Philosophy microdelivery facewashMy Profile

 • Ellen
  21 augustus 2016

  Allemaal gelezen. Voor mij hier ook veel herkenning met een 2e dochter die bijna gelijk met Aimy is geboren. Ook de diabetes gedeeltelijk herkenbaar, al was het bij mij gelukkig alleen tijdelijk met de zwangerschap.
  Ellen onlangs geplaatst…Fabulous Shopping: Den BoschMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  21 augustus 2016

  Ik heb ze allemaal gelezen Kelly! Ik heb geen tips, want je biedt al zoveel afwisseling in de artikelen die op je site komen. Je doet het super goed Kelly!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Back to school: nieuwe broodtrommels & schoolbekers kopenMy Profile

 • Nicole
  21 augustus 2016

  Ja ik heb ze allemaal gelezen! Ik vind het fijn om persoonlijke verhalen te lezen daarom vind je die ook meestal bij mij op de blog. Preach what you lover zeggen ze wel eens he..
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #16|My Profile

 • MetMirjam
  21 augustus 2016

  Ja hoor, 8 x check! Fijn om met je mee te mogen lezen!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Favoriet: Buitenspeelgoed van de ActionMy Profile

 • Vivienne
  21 augustus 2016

  Allemaal gelezen 🙂 Ik lees momenteel alles graag rondom het moederschap en over baby’s omdat ik zelf natuurlijk in die fase zit. Vind het extra leuk om over Aimy te lezen aangezien ze maar een weekje schelen.
  Vivienne onlangs geplaatst…My life in pictures #5: onze staycationMy Profile

 • janske
  21 augustus 2016

  Volgens mij heb ik ze ook allemaal gelezen. Het zijn ook allemaal herkenbare onderwerpen dus daarom zullen ze ook zo goed gelezen worden. Mooi lijstje zo!
  janske onlangs geplaatst…Mijn bevalling – of toch nietMy Profile

 • Nicole
  21 augustus 2016

  Yep heb ze allemaal gelezen!
  Nicole onlangs geplaatst…Mag ik ff zeiken?My Profile

 • Milou
  21 augustus 2016

  Hoewel ik niet altijd een reactie plaats, heb ik al je artikelen trouw gelezen. Ik vind de persoonlijke artikelen mooi om te lezen. Juist daarom ben ik weer begonnen met persoonlijk bloggen!
  Milou onlangs geplaatst…Kletspraatje: actie en weekoverzichtenMy Profile

 • karlien
  21 augustus 2016

  Voor mij zijn jullie vakantie overzichten het leukst. Van de vlogs over Curacao heb ik jullie ook “leren kennen”.
  karlien onlangs geplaatst…Dierentuin Curacao: Parke TropicalMy Profile

 • Sandra
  21 augustus 2016

  Yep, allemaalvgelezen! Ik vind de Photodiary’s en weekvlogs erg leuk om te lezen! Wat fijn dat alles het zo goed doet en je bezoekers zo groeien! Ga zo door, je doet het hartstikke goed!

 • Marijke
  21 augustus 2016

  Leuk om af en toe door je statistieken te gaan, vind ik ook altijd leuk! De meeste artikelen had ik al gelezen!
  Marijke onlangs geplaatst…Meer sap uit je citroen? Dat doe je zo..My Profile

 • Vanessa
  21 augustus 2016

  Ik heb ze allemaal gelezen! Ik vind je vlogs en plogs het leukste, maar dat komt vast omdat ik zelf nog geen mama ben. Toch vind ik je artikels over het moederschap interessant om te lezen, zo krijg ik een beeld van wat me later misschien ook te wachten staat 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…HEMA introduceert een nieuw theeassortimentMy Profile

 • Lilian
  21 augustus 2016

  Check! Je mag er trots op zijn, want je doet het allemaal zo goed! Leuk z’n overzicht.
  Lilian onlangs geplaatst…Topdog trainingen: Deel 1My Profile

 • Monique
  21 augustus 2016

  Leuk om ze zo op een rijtje te zien staan. Ik heb ze bijna allemaal gelezen! De overige ga ik zo maar eens bekijken 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Vakantiekiekjes #2My Profile

 • Femke
  21 augustus 2016

  Allemaal hele mooie artikelen, ik heb ze dan ook allemaal gelezen. Mijn favoriete artikelen waren die uit de Kelly Goes Fit rubriek :-).
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 33 2016: vakantiedrukte & verjaardagenMy Profile

 • Nicole
  21 augustus 2016

  Ik kan me voorstellen dat deze artikelen het zo goed hebben gedaan, allemaal mooie verhalen! 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…HuilenMy Profile

 • Nicole
  21 augustus 2016

  I
  Nicole onlangs geplaatst…HuilenMy Profile

 • Nicole
  21 augustus 2016

  Oops.. Volgens mij gaat er iets niet goed. Ik wou zeggen: ik begrijp wel dat deze artikelen het goed hebben gedaan, allemaal mooi en persoonlijk!
  Nicole onlangs geplaatst…HuilenMy Profile

 • -N | Mommies Life
  21 augustus 2016

  Ik heb ze nog niet allemaal gelezen maar dat ga ik zeker doen! Wat leuk om zo’n overzichtje te zien!
  -N | Mommies Life onlangs geplaatst…Waarom ik een mommy blog heb voordat ik zwanger benMy Profile

 • Maike
  21 augustus 2016

  Altijd leuk om zo even terug te kijken op veel gelezen blogs. Moet ik bij mijn eigen site ook maar weer eens doen!
  Maike onlangs geplaatst…DIY bruiloft plannerMy Profile

 • marit
  21 augustus 2016

  stuk voor stuk hele fijne artikelen lieve Kelly! 🙂
  marit onlangs geplaatst…Op reis naar geluk: #1 de RomanMy Profile

 • Kimberly
  21 augustus 2016

  Heel begrijpelijk waarom ze zo vaak gelezen worden!
  Kimberly onlangs geplaatst…Met €70/maand toekomen doe je zo!My Profile

 • Cindy
  21 augustus 2016

  Volgens mij heb ik ze nog niet allemaal gehad, dus ik heb nog wat om voor te gaan zitten 🙂
  Cindy onlangs geplaatst…Fotodagboek: Week 33My Profile

 • Kelly
  22 augustus 2016

  De persoonlijke artikelen en vlogs vind ik altijd erg leuk. Oja en ook de wekelijkse photodairy haha!
  Maar ik lees en bekijk eigenlijk bijna alles wel, ga zo door!
  Liefs Kelly

 • Jessica
  23 augustus 2016

  Ja allemaal gelezen en een super mooie lijst zo met artikelen!
  Jessica onlangs geplaatst…Kookclub #4 op de gezonde tourMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.