Onze Avondroutine met 2 kinderen – video

Dia1

Daar is ‘tie dan, de veel aangevraagde en langverwachte avondroutine video van onze avondroutine met 2 kinderen. Je herkent het vast wel, die avondroutine is een hectisch moment in de avond, zeker sinds we twee kinderen hebben. Deze vastleggen op film was dan ook een uitdaging haha. Ik heb mijn best gedaan om er een hele leuke video van te maken die een goede weergave geeft van onze avondroutine vanaf het koken, spelen, badritueel en het naar bed gaan. Kijk je mee?

Onze Avondroutine met 2 kinderen – video

Klik hier als je de video niet kunt zien

In dit artikel kun je onze avondroutine met twee kinderen nog uitgebreid terug lezen. En bekijk hier mijn MAMA morning routine terug (toen ik nog zwanger was van Aimy). Binnenkort ga ik de vernieuwde morning routine met 2 kinderen filmen en met jullie delen.

Hoe zit jullie avondroutine er meestal uit met hoeveel kinderen? Hoe pakken jullie dit samen aan? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties op deze video.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

28 gedachten over “Onze Avondroutine met 2 kinderen – video”

 1. Leuk! Mijn meisjes zijn wat groter, maar toch verschilt de routine niet veel. De een leest zelf een boek en de andere lezen we nog voor. Aan tafel eten ze zelf en kletsen ze vooral veel;) . Voorheen ging het bij ons precies zo, routine is precies hetzelfde, alleen zijn ze natuurlijk wat zelfstandiger
  Dewi onlangs geplaatst…Spam je blog! Spammen maar!My Profile

 2. Wat heb je er een leuke video van gemaakt. Bij ons verschilt het tijdstip van eten nog wel eens, dus afhankelijk daar van of Kyra ‘mee eet’ of al op bed ligt. Daarna ook altijd lekker Netflixen samen..
  Leonie onlangs geplaatst…Een kijkje in: de box!My Profile

 3. Leuk om te zien hoe het er bij een ander aan toegaat. Wij hebben nu nog 2 kindjes en doen het naar bed brengen samen. Tandenpoetsen, pyama’s aan enz doen we gemengd, maar boekje lezen en daadwerkelijk in bed leggen doen we apart. Hij doet de oudste en ik de jongste omdat hij ook een beetje borstvoeding krijgt na zijn flesvoeding. Ik ben heel benieuwd hoe we dit met 3 kindjes gaan doen. Wat gaan je kinderen meteen zoet slapen zeg. Wij zijn van die ouders die als ninja’s bij hun slapende kinderen moeten wegsluipen.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Als je het gevoel krijgt dat je je kinderen tekort doetMy Profile

 4. Aahh, die haartjes van Aimy, zo schattig! Haha! Hier gaat het ongeveer hetzelfde met de meiden. Het zingen en dansen is trouwens een goede tip om nog even de energie kwijt te kunnen, ga ik hier ook ns invoeren 😉
  wendy onlangs geplaatst…Mama zijn: fun, love and play?My Profile

 5. Ik vind het echt mooi gefilmd en in elkaar gezet, echt een heel aangename video om naar te kijken 🙂 Ik vraag me juist iets af en ik hoop dat ik het zo goed mogelijk kan formuleren want ik bedoel het oprecht niet verkeerd, maar meer uit nieuwsgierigheid: ik zie dat je dikwijls niet met met mes en vork eet, maar enkel met je vork. Helemaal niks mis mee en iedereen kiest dit voor zichzelf, maar ben je niet bang dat je kindjes op die manier niet het ‘goede’ (is relatief natuurlijk) voorbeeld krijgen qua tafelmanieren? Of vind je dit een achterhaald en ouderwets idee? Misschien ben ik daarin ouderwets opgevoed, dat kan ook, maar mijn ouders spreken er nog altijd van als ik enkel met mijn vork zou eten. Maar nogmaals, elk zijn voorkeuren en ik bedoel dit absoluut niet verkeerd en momenteel zijn Lana en aimy ook nog te jong om al echt op een beleefde manier te eten natuurlijk 🙂 ik blijf alleszins met veel plezier je blog volgen.

 6. Leuk om te zien! Hier ging het toen we Luuk alleen nog hadden, hetzelfde. Inmiddels is Maik er natuurlijk en hij is ‘s avonds vaak nog wakker. Joost neemt dan de verzorging van de kids op zich, zodat ik kan werken, want dat lukt me op de dag vrijwel nooit. Maar het lijkt me heerlijk ontspannend om de avonden weer eens zo door te brengen haha!
  Joyce onlangs geplaatst…Babynestje Done By DeerMy Profile

 7. Ooh wat een gezelligheid! Heerlijk die tijd met de kleintjes.
  Aimy is zo schattig! Huilt ze wel is? ze lijkt altijd zo te vreden. Heb zelf een zoontje die is ouder is maar ook wat temperament voller haha

 8. Ow wat leuk!

  Zelf heb ik nog geen kindjes, alhoewel dit wel een sterke wens van mij is.
  Het lijkt mij geweldig om zo’n leuk gezin te hebben/zijn.
  Ik denk dat jij echt een hele leuke moeder bent, lekker spelen en gek doen met de kinderen 😀
  Als ik dit zie, betwijfel ik het of ik dat ook doe tegen de tijd dat ik kindjes heb. Hoop van wel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.