Onze Avondroutine met 2 kinderen – video

Dia1

Daar is ‘tie dan, de veel aangevraagde en langverwachte avondroutine video van onze avondroutine met 2 kinderen. Je herkent het vast wel, die avondroutine is een hectisch moment in de avond, zeker sinds we twee kinderen hebben. Deze vastleggen op film was dan ook een uitdaging haha. Ik heb mijn best gedaan om er een hele leuke video van te maken die een goede weergave geeft van onze avondroutine vanaf het koken, spelen, badritueel en het naar bed gaan. Kijk je mee?

Onze Avondroutine met 2 kinderen – video

Klik hier als je de video niet kunt zien

In dit artikel kun je onze avondroutine met twee kinderen nog uitgebreid terug lezen. En bekijk hier mijn MAMA morning routine terug (toen ik nog zwanger was van Aimy). Binnenkort ga ik de vernieuwde morning routine met 2 kinderen filmen en met jullie delen.

Hoe zit jullie avondroutine er meestal uit met hoeveel kinderen? Hoe pakken jullie dit samen aan? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties op deze video.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Nicole
  27 januari 2017

  Bij ons verschilt het eigenlijk heel erg. We hebben wel een soort van routine met naar bed brengen maar echt avondroutine niet volgens mij..
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 21 – magisch gevoelMy Profile

 • Kelly
  27 januari 2017

  Wat een gezellige avond zo ! Heel tof om te zien dat jullie nog even quality time met de kindjes nemen en daarna nog met elkaar. Mooi!
  Kelly onlangs geplaatst…Column – Mijn dierbare kledingstukkenMy Profile

 • sabrina
  27 januari 2017

  Wat leuk dat jullie zoveel tijd samen kunnen doorbrengen. Hier meestal maar 1u tussen thuiskomen van het werk en ze in bed te zetten, rush rush rush 🙂
  sabrina onlangs geplaatst…En dan is mama een sterretjeMy Profile

 • sabrina
  27 januari 2017

  Wat leuk dat jullie zoveel tijd samen kunnen doorbrengen. Hier meestal maar 1u tussen thuiskomen van het werk en ze in bed te zetten, rush rush rush 🙂
  sabrina onlangs geplaatst…En dan is mama een sterretjeMy Profile

 • Karlien
  27 januari 2017

  Wat leuk om te zien!! Bij ons verschilt het erg per avond hoe het eraan toegaat!
  Karlien onlangs geplaatst…Kindvriendelijke vakantie naar Cuba, de hoogtepunten!My Profile

 • Channa
  27 januari 2017

  Hier gaan we met onze twee kinderen pyjama aantrekken, tanden poetsen, boekje lezen en slapen. De ene keer daarvoor in bad de andere keer spelen we daarvoor nog beneden.
  Channa onlangs geplaatst…Wie is de mol? Weet jij het al?My Profile

 • Malou
  27 januari 2017

  Wij hebben niet echt een vaste routine, maar het is inderdaad wel hectisch!
  Malou onlangs geplaatst…Help, wij kunnen niet daten!My Profile

 • lisette
  27 januari 2017

  Wij hebben meestal de zelfde routine met onze dochter. Ben benieuwd hoe je dat met 2 kindjes doet. En ook vooral als je een avond alleen bent. Ik ga de video vanmiddag rustig bekijken!
  lisette onlangs geplaatst…Beauty Favorite # 2. Aussie Aussome Volume Shampoo.My Profile

 • Dita
  27 januari 2017

  Super leuk om te zien! Met een kind vind ik het nog niet zo hectisch maar met 2 lijkt mij dit soms best een uitdaging.
  Dita onlangs geplaatst…Mila haar favoriete speelgoedMy Profile

 • Loes Johanna
  27 januari 2017

  Leuke video! Heerlijk zo’n rustige avond routine. ?
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 34My Profile

 • Dionne
  27 januari 2017

  Leuk om te zien dat jullie dat allemaal samen doen. Er komt toch nog wel veel bij kijken..
  Dionne onlangs geplaatst…5 redenen om ook in de winter jurkjes te dragenMy Profile

 • Dionne
  27 januari 2017

  Leuk om te zien dat jullie dat allemaal samen doen. Er komt toch nog wel veel bij kijken..
  Dionne onlangs geplaatst…5 redenen om ook in de winter jurkjes te dragenMy Profile

 • Dewi
  27 januari 2017

  Leuk! Mijn meisjes zijn wat groter, maar toch verschilt de routine niet veel. De een leest zelf een boek en de andere lezen we nog voor. Aan tafel eten ze zelf en kletsen ze vooral veel;) . Voorheen ging het bij ons precies zo, routine is precies hetzelfde, alleen zijn ze natuurlijk wat zelfstandiger
  Dewi onlangs geplaatst…Spam je blog! Spammen maar!My Profile

 • Leonie
  27 januari 2017

  Wat heb je er een leuke video van gemaakt. Bij ons verschilt het tijdstip van eten nog wel eens, dus afhankelijk daar van of Kyra ‘mee eet’ of al op bed ligt. Daarna ook altijd lekker Netflixen samen..
  Leonie onlangs geplaatst…Een kijkje in: de box!My Profile

 • Mary-Lou
  27 januari 2017

  Leuk om te zien hoe het er bij een ander aan toegaat. Wij hebben nu nog 2 kindjes en doen het naar bed brengen samen. Tandenpoetsen, pyama’s aan enz doen we gemengd, maar boekje lezen en daadwerkelijk in bed leggen doen we apart. Hij doet de oudste en ik de jongste omdat hij ook een beetje borstvoeding krijgt na zijn flesvoeding. Ik ben heel benieuwd hoe we dit met 3 kindjes gaan doen. Wat gaan je kinderen meteen zoet slapen zeg. Wij zijn van die ouders die als ninja’s bij hun slapende kinderen moeten wegsluipen.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Als je het gevoel krijgt dat je je kinderen tekort doetMy Profile

 • rachel
  27 januari 2017

  vond het leuk om te zien en ook herkenbaar want wij deden het toen de meiden klein waren ook zo 😀
  rachel onlangs geplaatst…Heb het toch wel goed gedaan…My Profile

 • Wilmaaa
  27 januari 2017

  Hier nog een relaxte avondroutine met Yarah. Niet altijd helemaal hetzelfde hoor. Zal straks misschien wel veranderen als ons tweede kindje er is.
  Wilmaaa onlangs geplaatst…OOTD | Jeansjurk met ruchesMy Profile

 • Essma
  27 januari 2017

  Mooi om te zien hoe jullie overal de tijd voor nemen. Moet zeggen dat ik soms iets te ‘gejaagd’ ben tijdens de avondroutine. Dat moet en kan echt relaxter! ?
  Essma onlangs geplaatst…Recept | Healthy Vanilla-Banana MuffinMy Profile

 • Stefanie
  27 januari 2017

  Leuk om te zien. Best herkenbaar ook, onze avondroutine is bijna hetzelfde. Alleen nu lees ik bij mijn jongste nog wel zelf voor, maar mijn oudste dochter leest mij voor 🙂
  Stefanie onlangs geplaatst…Hoe gaat het met Jennifer in groep 3?My Profile

 • wendy
  27 januari 2017

  Aahh, die haartjes van Aimy, zo schattig! Haha! Hier gaat het ongeveer hetzelfde met de meiden. Het zingen en dansen is trouwens een goede tip om nog even de energie kwijt te kunnen, ga ik hier ook ns invoeren 😉
  wendy onlangs geplaatst…Mama zijn: fun, love and play?My Profile

 • Vanessa
  27 januari 2017

  Superleuk om jullie avondroutine te zien! Je hebt er een leuke video van gemaakt Kelly, moet inderdaad niet gemakkelijk zijn geweest. Zo te zien hebben de kindjes een prima avondritueel 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Net echt: een muur met sloophouten behangMy Profile

 • M.
  28 januari 2017

  Ik vind het echt mooi gefilmd en in elkaar gezet, echt een heel aangename video om naar te kijken 🙂 Ik vraag me juist iets af en ik hoop dat ik het zo goed mogelijk kan formuleren want ik bedoel het oprecht niet verkeerd, maar meer uit nieuwsgierigheid: ik zie dat je dikwijls niet met met mes en vork eet, maar enkel met je vork. Helemaal niks mis mee en iedereen kiest dit voor zichzelf, maar ben je niet bang dat je kindjes op die manier niet het ‘goede’ (is relatief natuurlijk) voorbeeld krijgen qua tafelmanieren? Of vind je dit een achterhaald en ouderwets idee? Misschien ben ik daarin ouderwets opgevoed, dat kan ook, maar mijn ouders spreken er nog altijd van als ik enkel met mijn vork zou eten. Maar nogmaals, elk zijn voorkeuren en ik bedoel dit absoluut niet verkeerd en momenteel zijn Lana en aimy ook nog te jong om al echt op een beleefde manier te eten natuurlijk 🙂 ik blijf alleszins met veel plezier je blog volgen.

 • Joyce
  28 januari 2017

  Leuk om te zien! Hier ging het toen we Luuk alleen nog hadden, hetzelfde. Inmiddels is Maik er natuurlijk en hij is ‘s avonds vaak nog wakker. Joost neemt dan de verzorging van de kids op zich, zodat ik kan werken, want dat lukt me op de dag vrijwel nooit. Maar het lijkt me heerlijk ontspannend om de avonden weer eens zo door te brengen haha!
  Joyce onlangs geplaatst…Babynestje Done By DeerMy Profile

 • Nadine
  28 januari 2017

  Ooh wat een gezelligheid! Heerlijk die tijd met de kleintjes.
  Aimy is zo schattig! Huilt ze wel is? ze lijkt altijd zo te vreden. Heb zelf een zoontje die is ouder is maar ook wat temperament voller haha

 • Michelle
  29 januari 2017

  leuk om te zien! we hebben wel een soort routine met naar bed brengen maar de avonden lopen hier wel eens anders haha
  Michelle onlangs geplaatst…Kidsfashion tip: Huxbaby!My Profile

 • Irene
  30 januari 2017

  Ow wat leuk!

  Zelf heb ik nog geen kindjes, alhoewel dit wel een sterke wens van mij is.
  Het lijkt mij geweldig om zo’n leuk gezin te hebben/zijn.
  Ik denk dat jij echt een hele leuke moeder bent, lekker spelen en gek doen met de kinderen 😀
  Als ik dit zie, betwijfel ik het of ik dat ook doe tegen de tijd dat ik kindjes heb. Hoop van wel!

 • Sharon
  21 februari 2017

  Hoi Kelly, ik vroeg me na het zien van het filmpje af hoelaat de meisjes naar bed gaan ?

 • Kelly Caresse
  21 februari 2017

  Lana meestal rond 19.00 en Aimy voed ik dan nog dus die rond 19.30 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.