KC FOOD-PHOTODIARY: Eetdagboekje en even wat anders

1

In deze  FoodPhotodiary geef ik jullie weer een kijkje in mijn week, maar ik geef ‘m een kleine twist door er een soort eetdagboek/sport dagboek in te verwerken. Ik kijk even hoe dit bevalt, of ik dit vaker zo ga doen om zo ook het onderscheid tussen de vlogs groter te maken, en dit is voor mij de perfecte motivatie om gezond te blijven eten en leven haha. Goede stok achter de deur dus, incl. flinke terugval, maar dat hoort er ook bij. Kijk je mee naar afgelopen week die naast uit eten, ook bestond uit kraamvisite, badkamer inspiratie voor ons nieuwe huis opdoen, gezelligheid in de Efteling, zwemuitstapje en meer.

Donderdag waren Yannick en ik een dag bij een woonwinkel om keuzes te maken, inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis. Daar kregen we een lekkere lunch aangeboden, wat een verwennerij.

Ze konden daar heel mooi onze wensen visueel maken. We hebben nooit eerder over een droom badkamer na hoeven denken, dus zulke keuzes omtrent tegels en dergelijke maak je niet zomaar. Ik zal binnenkort meer over onze keuzes gaan vertellen in een apart artikel. Maar we hebben zoveel leuks gezien!

Lekkere cappuccino!

Vrijdag gingen wij op kraamvisite bij Jessica, om haar prachtige zoontje Remi te bewonderen. Beschuit met muisjes blijven lekker, en blauw smaakt ook goed 😉

Zo zo zo lief! Wat een heerlijk ventje is dit.

De avond begon gezond, met een zelfgemaakte soep van geroosterd paprika, tomaten, wortel, prei, courgette en uit met wat drumsticks uit de airfryer erbij. De laatste tijd maak en eet ik regelmatig soepjes. Je krijgt zo veel groente in een keer binnen en natuurlijk veel vocht. Heb het idee dat dit heel gezond is 😉

Maar weekend mag gevierd worden haha, er kwam een vriendin gezellig langs terwijl Yannick naar een voetbalwedstrijd was met mijn vader. Wij dronken lekkere wijntjes en aten daar lekkere broodjes met smeersels bij.

Zaterdag was het vrouwen-dag. Ik ging samen met mijn moeder en onze meiden naar de Efteling toe. De Winter Efteling ziet er zo leuk uit en Lana geniet er intens van, en Aimy kijkt inmiddels ook vrolijk rond vanuit de kinderwagen.

Opwarmen met een soepje en een broodje en weer door 🙂

De Jokie en Jet show is echt zo leuk! Een aanrader om met je kindjes te gaan kijken als je in het park bent.

Yannick was werken, ik at gezellig mee bij mijn ouders. Een typische ‘zaterdag’ maaltijd van witte bonen in tomatensaus, zelfgemaakte gehaktbal van mijn moeder, ‘erpel’ oftewel aardappel op z’n brabants haha en komkommersalade.

Nadat ik de meisjes op bed had gelegd, had ik het rijk voor mij alleen, samen met Patrick die prominent op schoot komt zitten haha. Samen keken we televisie.

Schermafbeelding 2017-01-24 om 16.03.18

Zondag gingen we in de ochtend lekker zwemmen. Zo leuk om te zien hoe die waterratjes van ons daar van genieten. In de nieuwste weekvlog deel ik er wat beelden van, zo leuk was het!

Zwemmen maakt hongerig, ik at een lekkere stevige lunch van een dubbel gebakken ei met spek en een geprakte avocado, mmm!

In de avond heb ik samen met Yannick onze avondroutine gefilmd. Deze komt morgen online.

De avondroutine was helemaal gefilmd, tijd om naar bed te gaan zou je zeggen…. maar toen gebeurde dit?. De airfryer ging aan met ovensnacks en we trokken een wijntje open… why? Wel heel lekker hihi.

Maandag stond in het teken van werken en het editten van de avondroutine. Een hele klus maar zo leuk om te doen. Ik wil me veel meer op dit soort video’s gaan focussen. Meer tijd erin stoppen en mezelf uitdagen daarmee. Ben heel benieuwd wat jullie van dit soort video’s vinden!

En ik maakte mijn kanaaltrainer af voor mijn Youtube kanaal, ben er heel trots op! 🙂 Wat vind jij? Ben je al geabonneerd 😉

Gezonde lunch van twee boterhammen met boerenkaas en tomaat/komkommer. Lekker!

In de avond aten we de Hete Boontjes van mijn schoonvader. Dit is zo mega lekker, ik hoop hier nog eens het recept van te kunnen delen.

Yannick had deze ‘Bosche Kus’ ballen gehaald bij Jan de Groot, een soort mini Bosche Bol. Mega lekker. Gewoon te lekker.

Daarna bezocht ik de sportschool voor een Xco lesje. Ik trok mijn Newborn fit mama shirt weer eens aan 😉

Over Newbornfitmama gesproken, lieve Kimberly (mijn personal trainer die inmiddels een lieve vriendin is geworden) is bevallen van een zoontje. Hij heet Ramos en dit te leuke geboortekaartje kreeg ik binnen. Ik heb het even nagevraagd, de geboortekaartjes komen van deze shop, een leuke tip vind ik. Binnenkort ga ik bij Kimberly en Ramos op kraamvisite, ik ben zo benieuwd!

Dinsdagochtend besloot ik niet gelijk aan het werk te gaan, maar eerst te gaan sporten en vervolgens in de avond door te werken (want Yannick heeft een lange dienst). Ik nam een banaan als snack en deed een ‘Burn’ groepsles. Dit is een nieuwe les van Xcore, mega pittig maar zo zo leuk!

Ik lunchte bij mijn ouders waar ik gelijk Aimy kon voeden (zodat ik niet hoef te kolven) en mama had dit heerlijke verse tomatensoepje gemaakt met balletjes. Heerlijk!

Daarna heb ik de hele middag lekker gewerkt. Wat blogs geschreven en begon ik aan de photodiary die je nu leest :). Heerlijk lekker een beetje vooruit kunnen schrijven. Als ik in die modus zit, dan kan ik blijven schrijven en daar zo van genieten.

 

De foto is erg donker, maar als tussendoortje dronk ik thee en at ik een beschuitje met aardbeitjes en 2 mandarijnen. Ik keek ondertussen de vlog van Willemijn die bijna gaat bevallen, zo leuk en spannend!

In de avond aten we spaghetti. Heb jij het heerlijke recept voor de bekende Spaghetti bolognese van Yannick al gelezen? Dit moet je zeker eens maken als je dol bent op goede pasta’s.

Gisteren begon ik aan een belangrijke klus: Het afmaken van de fotoalbums van de kinderen (Lana’s 3e jaar en Aimy’s eerste jaar) en ik deed dit digitaal want dit is een stuk sneller 🙂 Fijn om dit van mijn to do list af te kunnen strepen.

Ik snackte met een bakje appeltjes met kaneel, wat aardbeien en een mandarijn. Owja en een Oreo koekje 😉

We waren al een tijdje niet bij de Speel-o-theek geweest dus gingen we daar gezellig met ons gezinnetje naar toe. Altijd leuk om voor 3 weekjes wat nieuw speelgoed te lenen. Zodra ze er op uitgekeken zijn, leen je weer wat anders ;).

Mmm, zo lekker! Ik maakte gisteren een ‘tomatensoep’, maar eigenlijk kun je het een broccoli/bleekselderij soepje noemen want er zat vooral veel broccoli (een hele stronk) in met bleekselderij in + paprika die ik geroosterd had. De tomatenpuree doet het soepje ogen als een tomatensoep, daardoor eten Lana en Aimy het heel goed. Ideaal om zo met verstopte groente te koken.

Herinneren jullie nog dat ik een paar maanden geleden met vriendinnetje en collega Kim televisie opnames had? We waren uitgenodigd om in het tribune te zitten van de ‘sexy moeders’ voor de Nationale sekstest. En gisteren werd dit tv-programma uitgezonden. Super spannend om de beelden terug te zien haha! Maar we hebben wel enorm gelachen.

Op woensdagavond kun je ook weekend vieren toch? Tijdens het televisie programma waar ik in te zien was, dronken Yannick en ik een goede champagne, omdat het kan en heel erg lekker is. Deze champagne kregen we van de hypotheekadviseur toen onze hypotheek rond was, yay!

Daar zitten we dan in het publiek, haha! Heb jij het programma toevallig gekeken gisteren?

Dit was de KC Photodiary (met veel food!) voor deze week. Vinden jullie het leuk als ik er ook meer voeding en sport als dagboekje tussendoor in verwerk? Dan ga ik dit vaker doen 😉 Ik vind het zelf ook altijd leuk om bij anderen te lezen dus ik hoor graag hoe jullie dit vinden 🙂 Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

47 reacties

 • Nicole
  26 januari 2017

  Haha dat tv-programma heb ik gemist. Geloof dat dat ook niet echt wat voor mij was geweest. Leuke diary vooral dat ei met spek en avocado zag er lekker uit zeg!
  Nicole onlangs geplaatst…De meest opvallende zoektermen #5 – Zo vonden jullie Everyday-Life!My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  26 januari 2017

  Super leuke kanaaltrailer Kelly! Joligen Jet ken ik helaas niet. De laatste keer dat ik in de Efteling was, was deze attractie dicht. Ik denk vanwege onderhoud. Leuk als je voeding en sport verwerkt in je photodiary. En die snacks: ik kan ook heel vaak de verleiding niet weerstaan. Moet kunnen!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Bedplassen: helpt de plaswekker bij het ‘s nachts zindelijk maken van je kindje?My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  26 januari 2017

  Joki en Jet natuurlijk (stomme telefoon)
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Bedplassen: helpt de plaswekker bij het ‘s nachts zindelijk maken van je kindje?My Profile

 • karlien
  26 januari 2017

  HAhahh wat cool dat tv programma 😀 Heb niets gezien, zit met enorme jetlag 😉
  Heerlijk zo’n avond waarop spontaan de wijn op tafel komt!
  karlien onlangs geplaatst…Kindvriendelijke vakantie naar Cuba, de hoogtepunten!My Profile

 • Josan
  26 januari 2017

  Kanaaltrailer had k al op Facebook gezien. Die tip van de soep, moet ik eens proberen, selderij en broccoli gaat er niet in als het gepureerd is. Wie weet doet tomaat wonderen.
  Josan onlangs geplaatst…Is low budget robot Zoomer Zuppies Flora leuk?My Profile

 • Josan
  26 januari 2017

  Kanaaltrailer had k al op Facebook gezien. Die tip van de soep, moet ik eens proberen, selderij en broccoli gaat er niet in als het gepureerd is. Wie weet doet tomaat wonderen.
  Josan onlangs geplaatst…Is low budget robot Zoomer Zuppies Flora leuk?My Profile

 • Femke
  26 januari 2017

  Dat tv-programma heb ik ook gemist, maar ik ben wel benieuwd nou. Waar ik ook benieuwd naar ben zijn die hete boontjes van jouw schoonvader haha, je zegt vaker dat deze zo lekker zijn!
  Femke onlangs geplaatst…Happy list januari ’17 ♡My Profile

 • Loes Johanna
  26 januari 2017

  Absoluut leuk om te zien / lezen hoe je nu je photo diary hebt gedaan! Al krijg ik er wel honger van haha. Vooral die mini Bosche bollen zien er heerlijk uit!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…En toen zat ik ineens in het ziekenhuis..My Profile

 • Dita
  26 januari 2017

  Wat leuk om het in deze vorm te doen! 🙂 Leuk om te zien wat je zoal eet.
  Dita onlangs geplaatst…Mila haar favoriete speelgoedMy Profile

 • Kelly
  26 januari 2017

  Ik vind het heel leuk als je er wat meer voeding bij laat zien! En je nieuwe kanaaltrailer vind ik echt geweldig.
  Kelly onlangs geplaatst…Column – Mijn familieMy Profile

 • Channa
  26 januari 2017

  Mooie badkamer, zo zou ik hem ook wel willen! Heb een stukje van het tv programma gezien maar jou gemist!
  Channa onlangs geplaatst…Naar de basisschool: hoe gaat het nu?My Profile

 • Romy
  26 januari 2017

  Ik ga dat programma even terugkijken! Wat onwijs leuk dat je erbij was! Leuk om een kijkje te krijgen in je eetdagboek! Je eet zowel lekkere als veel gezonde dingen volgens mij 🙂
  Romy onlangs geplaatst…5 Europese steden die ik nóg een keer wil bezoekenMy Profile

 • Saskia
  26 januari 2017

  Ja leuk zo, die bosche bollen zien er heerlijk uit zeg Haha, gelukkig verkopen ze die hier niet 😉
  Saskia onlangs geplaatst…Het ideale leeftijdsverschil tussen kinderenMy Profile

 • Leonie van Mil
  26 januari 2017

  Wat een hoop foto’s! Leuk hoor. Ik heb het tv- programma even gemist. En de Efteling is altijd zo leuk.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Brands for kids – TAGMy Profile

 • Nicole
  26 januari 2017

  Hmmm krijg er honger van! Ik moet ook echt vaker soep eten maar Fay eet dit dus niet omdat ze het eigenlijk niet echt kent. Vind het ook lastig want ja dat is gegarandeerd knoeien natuurlijk haha. Maar leuke vorm van een dagboek hoor!
  Nicole onlangs geplaatst…Moeder en dochter fotoshoot: matching outfits!My Profile

 • Peggy Verrijt
  26 januari 2017

  Ik heb deze Photodiary met heel veel plezier gelezen! Van mij mag je voeding en sport er vaker in verwerken, heel leuk 🙂

 • Heleen
  26 januari 2017

  Ooooh Bossche kus van de Groot, zo lekker! Binnenkort maar eens heen rijden haha. Leuk maar lastig werk, badkamer uitzoeken en spulletjes kopen voor t huis. Ik herkende je gisteren op de televisie, grappig!
  Heleen onlangs geplaatst…Wishlist huis&interieur, om even weg te dromen..My Profile

 • Irma
  26 januari 2017

  Leuke week weer om te kijken, een een prachtige kanaaltrailer!
  Irma onlangs geplaatst…Primark shoplogMy Profile

 • Marije
  26 januari 2017

  Hmmm lekker eten hoor! Ik vind eetdagboekjes, ook als het stiekem geen eetdagboekjes zijn, heel leuk! Handig trouwens dat je tussendoor even naar je ouders kunt gaan om te voeden!
  Marije onlangs geplaatst…Favoriete voorleesboekenMy Profile

 • Lisette
  26 januari 2017

  Natuurlijk heb ik gekeken, ik was er ook! Ik zit op jouw foto achterin. Zwart jurkje diiiiieeeep decolleté. Het hielp niks, Rick kwam bij jullie zitten..?
  Natuurlijk omdat Kim dat zo graag wilde?
  Lisette onlangs geplaatst…De nationale sekstestMy Profile

 • Dionne
  26 januari 2017

  Al dat eten iedere keer begint wel op te vallen, hahaha! Grapje, lekker die bollen van Jan de Groot.
  Dionne onlangs geplaatst…Hotspot | De Wagenwerkplaats in AmersfoortMy Profile

 • Milou
  26 januari 2017

  Leuk dagboek zo hoor. Ik vind het erg leuk als je ook wat meer food en sport er in verwerkt. Ik vind dat namelijk ook altijd erg leuk om bij andere te lezen!!
  Milou onlangs geplaatst…Onze bruiloft – We zijn getrouwd!My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  26 januari 2017

  Leuk om te zien wat je zoal eet. Volgens mij een goede balans en combinatie tussen lekker en gezond :). En hilarisch dat je bij die opnames was, ik heb het niet gekeken, maar kan me voorstellen dat het awkward kan zijn!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Is het tijdperk van beautyblogs voorbij?My Profile

 • Annemijn
  26 januari 2017

  Wat leuk om te zien wat je eet! Nu heb ik gelijk zin om soep te maken en te eten, en dat om 08.38… haha
  Annemijn onlangs geplaatst…Life by Annemijn goes vegan… Dag 4 t/m 10 Heb ik gefaald?My Profile

 • Monique
  26 januari 2017

  Leuk, deze nieuwe vorm! Ik maak sinds kort ook vaak zelf soep. Snel klaar, gezond en ook heel lekker. Ideaal dus! Wat leuk dat je op tv was, heb het helaas gemist 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Is de geboorteplaats van je kind zo’n big deal?My Profile

 • Lisette
  26 januari 2017

  Het programma gisteravond heb ik gemist. Meer food in zou leuk zijn, ook receptjes zijn bij mij geliefd.
  Lisette onlangs geplaatst…De Nationale Voorleesdagen 2017! De Kleine WalvisMy Profile

 • Saskia
  26 januari 2017

  Ah ik was aan het zappen en toen zag ik haar in beeld. Ik dacht net dit is haar vast niet. Haha wat grappig! ?

 • Essma
  26 januari 2017

  Leuke week! Ik zag er veel van op de vlog. Leuk dat je op tv was…en speciaal voor jou hebben we even overgeschakeld naar die zender. ?
  Essma onlangs geplaatst…Het ‘gat’ tussen kindergarten en schoolMy Profile

 • rachel
  26 januari 2017

  ja doe dit maar vaker! vind dit altijd leuk om te lezen :D, en nee heb het niet gezien jammer genoeg maar wel lachen lijkt me
  rachel onlangs geplaatst…Hema highligterMy Profile

 • doortjesblog
  26 januari 2017

  Leuk om te zien wat je eet op een dag, zeker vaker doen! En wat grappig dat je vlogs op de tv kijkt, ik kijk ze altijd op de tablet 🙂
  doortjesblog onlangs geplaatst…Gek op soep! (en oproepje!)My Profile

 • Kelly
  26 januari 2017

  Haha kel ik zag je gister inderdaad op televisie 😉 Leuk ook de selfie dildo …
  Kelly onlangs geplaatst…5 redenen waarom ik aankomen haat.My Profile

 • Daniel
  26 januari 2017

  Wauw wat een leuk blog! Allemaal lekker eten. Wellicht is dit interessant voor jou hier koop ik mijn kook producten. http://kookgereishop.nl gewoon een tip weet niet of je het wat vindt.
  Daniel onlangs geplaatst…Welke kookplaat past bij mij?My Profile

 • Hilde
  26 januari 2017

  Er staat wel een recept op je site van de Hete boontjes,
  want ik heb ze weleens gemaakt, heel lekker.
  Of is het een nieuw recept?! haha dat kan natuurlijk ook!

 • Stefanie
  26 januari 2017

  Leuk om te zien wat je allemaal eet! Ik maak ook regelmatig zelf gemaakte soep, vinden ze hier allemaal super lekker!
  Stefanie onlangs geplaatst…Hoe gaat het met Jennifer in groep 3?My Profile

 • Vanessa
  26 januari 2017

  Je kanaaltrailer ziet er ontzettend leuk uit! Daarnaast vind ik het superleuk dat jij en Yannick jullie avondroutine hebben opgenomen, ik ben heel benieuwd naar die video 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Net echt: een muur met sloophouten behangMy Profile

 • Anna
  26 januari 2017

  Leuk om te zien wat je eet. Of veel soep eten gezond is, weet ik niet. Er zit veel zout in…

 • MetMirjam
  26 januari 2017

  Leuke diary zo hoor! Ik krijg altijd inspiratie van andermans Food-foto’s haha.
  MetMirjam onlangs geplaatst…De Nationale Voorleesdagen 2017 | Het complete overzichtMy Profile

 • Kelly Caresse
  26 januari 2017

  Hihi inderdaad, maar dat is m’n eigen recept, die is heel anders hihi, deze van mijn schoonvader is 10x lekkerder haha

 • Malou
  26 januari 2017

  Heel leuk om te zien!
  Malou onlangs geplaatst…Luiers van de Action, is het wat?My Profile

 • Nikki
  26 januari 2017

  Ik vind het alvast een fijne toevoeging aan je diary! Leuk om te lezen 🙂

 • Lifeaholic.nl
  26 januari 2017

  Leuke photodiary met jammie veel eten maar het ziet er erg lekker uit! Ik heb jullie gisteren ook gespot! Super leuk! 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…DIY: geen rommel van de kattenbak meer in huis!My Profile

 • Marja
  26 januari 2017

  Dat ligt aan jezelf of je dat erin doet!
  In een verse soep is dat niet nodig, kun je goed andere kruiden gebruiken.
  In bliksoep en pakjes wel 🙂

 • mama van dijk
  27 januari 2017

  oehlala kelly! Je dagboek maakt hongerig haha. Super leuk weer
  mama van dijk onlangs geplaatst…Outfit of the day – Nieuw ontworpen jurkjesMy Profile

 • Dewi
  27 januari 2017

  Ik heb weer gelijk inspiratie opgedaan voor het avondeten! Soep. Ik denk een tomatensoep met héél veel groente. Die Bosche bollen lijken mij heerlijk, die hebben ze hier niet, Vraag mij af of ik het wel bij eentje kan laten ?
  Dewi onlangs geplaatst…Spam je blog! Spammen maar!My Profile

 • Gerdi
  27 januari 2017

  Oeh die soepjes zien er echt heerlijk uit, moet ik ook maar weer eens wat tijd in stoppen!

 • Jessica
  27 januari 2017

  Wat een lekker weekje, Leuk om jullie eten er in te zien staan, geeft weer inspiratie

 • Anneleen
  28 januari 2017

  Weer een heleboel gezellige foto’s! Een foto album maken is zo’n klus maar geeft ook weer veel voldoening vind ik! 🙂 Ik heb er nog eentje gemaakt deze namiddag. Morgen nog even alles nakijken en dan bestellen. Kijk al uit naar het moment dat ie geleverd wordt!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.