Oproepje nieuwe rubriek: Budget talk

budget-talk-2

Zoals ik al zei, nieuw jaar, nieuwe rubrieken. En zo ook deze: Budget talk. Op de een of andere manier vind ik het altijd heel interessant om te lezen wat anderen zoal voor werk doen, uitgeven aan boodschappen, aan vaste lasten en hoe anderen hierop besparen. Het geeft inzicht en je kunt er veel van leren. Ik vond de rubriek ‘Waar doet ze het van‘ in de Flair altijd heel interessant. Dan vertelt iemand wat voor werk zij en haar (eventuele) partner doet, wat er binnenkomt en wat er uit gaat. Hoe men bespaart op bijvoorbeeld de vaste lasten, op boodschappen of wat men kwijt is aan opvang, kleding etc. Omdat het me zo leuk lijkt om hier zelf ook een item van te maken, heb ik deze rubriek als try out in het leven geroepen voor Kellycaresse.nl.

Geef jij je op?
Het komt er dus op neer dat ik per mail een soort interviews ga houden met jullie over dit onderwerp. De een wil misschien anoniem blijven, de ander wil deze informatie wel delen, dat is aan de persoon die haar verhaal doet. Ook hoef je niet al je hebben en houden bloot te geven als je dat niet wil, want het is toch het internet dus je bepaalt zelf wat je wil delen (al dan niet anoniem). Maar ik denk wel dat het leuk is om hier meer over te lezen. De rubriek ‘Wat doe jij van 9 tot 5‘ was toentertijd (en dat is alweer 2 jaar geleden) een groot succes en deze budget rubriek is daar een soort vervolg op. Vragen als: Wat voor werk doen jij en je partner, hebben jullie kinderen, wat geef je gemiddeld uit aan boodschappen, kleding, huishoudelijke artikelen en waar koop je die, hoe bespaar je op de vaste lasten en dat soort dingen zullen beantwoord worden.

Wat voor budget tips heb jij voor ons? Of let je totaal niet op je budget en leef je met de dag, ik ben heel benieuwd. Je mag hier foto’s bij delen (eventueel anonieme foto’s ) of ik plaats er afbeeldingen bij die passen bij het verhaal. Het worden echt feel-good verhalen die leuk zijn om te lezen. Wie weet ben je docent, artiest, thuisblijfmoeder, blogger, schoonmaakster, chauffeur, of heb je het financieel heel anders als bijvoorbeeld single mom of omdat je financieel afhankelijk bent van een uitkering, ik ben benieuwd naar je verhaal. Als je een blog of website heb dan mag hier ook een linkje bij geplaatst worden.

schermafbeelding-2017-01-11-om-14-07-38

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen (mag anoniem) dan zie ik je mailtje graag tegemoet via Kelly@Kellycaresse.nl. Ik probeer een selectie te maken van allerlei soorten verhalen en beroepen om de diversiteit er in te houden dus ik kan niet altijd garanderen dat ik je verhaal kan plaatsen, maar ik zal al jullie mailtjes met veel plezier lezen en beantwoorden. Ik vind het erg leuk om interactie met jullie te hebben, van elkaar te leren en te horen wat jullie zoal bezighoudt, dus daar is deze rubriek denk ik erg leuk voor. Ik hoop van jullie te horen en binnenkort met de eerste ‘Budget talk‘ live te gaan. En in de eerste editie trap ik zelf af en vertel ik hoe wij onze uitgaven verdelen, wat onze bespaartips zijn en meer. Hopelijk kom je dan weer mee lezen.

Ik kijk uit naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Lisette
  29 januari 2017

  Leuk idee! Ik doe niet mee maar vind dit soort rubrieken in tijdschriften wel altijd superleuk om te lezen. En zo nu en dan staat er nog eens een tip in waar je echt iets aan hebt… Ben benieuwd!
  Lisette onlangs geplaatst…Op zakenreisMy Profile

 • Wilmaaa
  29 januari 2017

  Wat een leuk idee! Ik vindt het ook altijd erg interessant, ben benieuwd 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…OOTD | Jeansjurk met ruchesMy Profile

 • Karlien
  29 januari 2017

  Wat leuk!! Zoiets staat ook in de flair en ik lees dat altijd, ben altijd zo benieuwd 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…Tips voor een leuke stedentrip met peuterMy Profile

 • Nicole
  29 januari 2017

  Ik ben geen magazine lezer maar vind dit wel een leuke rubriek. Heb zelf geen budget tips maar kan ze wel gebruiken..
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijze foto van de week #3 – 2 hobby’s in 1My Profile

 • Patricia
  29 januari 2017

  Leuk idee Kelly!

 • Nicole
  29 januari 2017

  Leuke nieuwe rubriek! Denk dat ik me wel op ga geven 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Mini shoplog: Babykleding en schoenen kopen in Batavia StadMy Profile

 • Romy
  29 januari 2017

  Wat een superleuke rubriek! Ik ben altijd stiekem wel nieuwsgierig naar dit soort dingen. Ik zit nog even te twijfelen of ik mee zal doen of niet. Zelf woon ik nog bij mijn ouders, ben ik net afgestudeerd en verdien ik mijn geld (totdat ik een baan heb gevonden) met freelance klussen. Eigenlijk heb ik altijd vanaf mijn 14e zelf dingen gedaan om geld te verdienen. Zou dat interessant zijn voor een verhaal of zoek je meer mensen met een gezin? Van vaste lasten enzo heb ik als thuiswonende namelijk niet echt verstand 😉
  Romy onlangs geplaatst…Outfit of The Day: mijn nieuwe (tweedehands) winterjasMy Profile

 • Femke
  29 januari 2017

  Leuk om op deze manier weer een nieuwe rubriek te ontwikkelen. Als ik mezelf iets leuks kan bedenken, dan hoor jij van mij :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn januari 2017 ♡My Profile

 • Villa BlaBla
  29 januari 2017

  Ik vind zulke rubrieken altijd heel leuk om te lezen. Het is interessant om te weten wat anderen met hun budget doen. Ik kijk er naar uit!

 • Dionne
  29 januari 2017

  Ooeeeh! Wat een leuke rubriek! Tof! Ik heb je een mailtje gestuurd!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Interview, LaLaLand, ManchesterMy Profile

 • Loes Johanna
  29 januari 2017

  Leuk idee, vind het ook altijd leuk om over te lezen!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Onze huwelijksreis naar Indonesië: BaliMy Profile

 • Aneta
  29 januari 2017

  Wat een leuk idee! Zeld vind ik deze rubriek in de flair ook altijd leuk. Ben wel benieuwd waar mensen het van doen. Zelf vind ik het ook leuk om mee te doen
  Aneta onlangs geplaatst…Hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk en in planMy Profile

 • Frederika
  29 januari 2017

  Die rubriek lees ik altijd als één van de eerste in de Flair! Super leuk. Soms ook verbazendwekkend. Volgens mij is iedereen wel nieuwsgierig naar het budget, de uitgaven en keuzes van de ander.

 • Rebecca
  29 januari 2017

  Wat een leuk idee! Ben erg benieuwd naar iedereens verhalen.

 • Dita
  29 januari 2017

  Erg leuk!! Ik vind hetook erg interessant om te zien hoe anderen dit doen.
  Dita onlangs geplaatst…Mila haar favoriete speelgoedMy Profile

 • Lisa
  29 januari 2017

  Suuuuuper leuk! Alleen denk ik zelf dat ik niet zou reageren op deze rubriek. Ik heb twee banen, maar ik woon nog thuis. Vaste lasten heb ik dus weinig.
  Wel lijkt het me heel leuk en leerzaam om te zien hoe anderen met geld omgaan. Ik wil binnenkort het “nest” verlaten en dan zijn tips natuurlijk altijd handig!
  Lisa onlangs geplaatst…Huh? Heb ik een bril nodig?My Profile

 • Mandy
  29 januari 2017

  Jaaaa leuk! Hou van zulke rubrieken ❤

 • Nadine
  29 januari 2017

  Wat een leuke nieuwe rubriek! Ik vind het zelf ook erg leuk om te lezen wat mensen voor werk doen, hun inkomsten en uitgaven en tips om te besparen. Leuk Kelly, ik kijk uit naar de verhalen!
  Nadine onlangs geplaatst…Postcrossing & mijn mooist gekregen kaartjesMy Profile

 • jodi - liefthuis
  29 januari 2017

  Oow heerlijk bij iemand anders in de portemonnee kijken. ik wil me hier denk ik ook wel voor op geven. Moet ik even goed in onze financien duiken.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Lieve Roosje…- Lieve ouders het spijt me, Roos heeft het syndroom van Down…My Profile

 • rachel
  29 januari 2017

  leuk ga je mailen
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 28 januari 2017, crash 6.0 en rashel maakt wat lekkers!My Profile

 • Sanne
  29 januari 2017

  Wat een leuk idee! Ik vind dit soort dingen ook altijd erg leuk om van anderen te lezen. Ik zal je ook een mailtje sturen. Hopelijk heb je een hoop reacties ?
  Sanne onlangs geplaatst…Unboxing Ouders van nu ZwangerboxMy Profile

 • Jitske
  29 januari 2017

  Super idee. Ik ben zelf budgetcoach geweest dus dit ligt helemaal in mijn straatje!

 • Kelly
  29 januari 2017

  Super leuk idee ! Ik ben benieuwd naar alle reacties 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #61 vrijdag frietjeMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  29 januari 2017

  Leuke rubriek! Kan ik me inderdaad nog herinneren in de Flair! Ben benieuwd naar de reacties die gaan komen!
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Douglas unboxing: wat kocht ik van mijn giftcard?My Profile

 • Mirjam
  29 januari 2017

  Wat een leuk idee! Ik denk dat ik wel wat budget tips heb 🙂

 • irma
  30 januari 2017

  Lijkt me een hele leuke rubriek! 😀
  irma onlangs geplaatst…My Pinterest favorites #5 Opgeruimd staat netjes!My Profile

 • Nathalie
  30 januari 2017

  Ik doe graag mee. Ik ben blogger en leerkracht en kom uit België 🙂
  Nathalie onlangs geplaatst…Diary 82 Mijn week met een newbornMy Profile

 • Lisette
  30 januari 2017

  Super leuk! Ga je zeker mailen, ik wordt door mijn vriendinnen als “krentastisch” omschreven hahahaha. En ik vind het super leuk om het van andere te lezen des te leuker om zelf de inspiratie te zijn.
  Lisette onlangs geplaatst…Ga ik mijn doel behalen?My Profile

 • Jeanne
  30 januari 2017

  Ik weet natuurlijk niet wat Kelly ervan vindt, maar mij lijkt het heel leuk om te lezen! Ik woon namelijk zelf ook nog thuis, al studeer ik nog.

 • Jeanne
  30 januari 2017

  Ik weet natuurlijk niet wat Kelly ervan vindt, maar mij lijkt het heel leuk om te lezen! Ik woon namelijk zelf ook nog thuis, al studeer ik nog.

 • marianne
  30 januari 2017

  Leuke rubriek vond ik dat altijd! Leuk dat je dit op de blog gaat introduceren. Ik kan wel wat tips gebruiken 🙂 Wellicht geef ik mezelf ook nog een keer op!
  marianne onlangs geplaatst…Meekijken met Gerdi #4 | Shoppen, Klussen en WerkenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.