Oproepje nieuwe rubriek: Budget talk

budget-talk-2

Zoals ik al zei, nieuw jaar, nieuwe rubrieken. En zo ook deze: Budget talk. Op de een of andere manier vind ik het altijd heel interessant om te lezen wat anderen zoal voor werk doen, uitgeven aan boodschappen, aan vaste lasten en hoe anderen hierop besparen. Het geeft inzicht en je kunt er veel van leren. Ik vond de rubriek ‘Waar doet ze het van‘ in de Flair altijd heel interessant. Dan vertelt iemand wat voor werk zij en haar (eventuele) partner doet, wat er binnenkomt en wat er uit gaat. Hoe men bespaart op bijvoorbeeld de vaste lasten, op boodschappen of wat men kwijt is aan opvang, kleding etc. Omdat het me zo leuk lijkt om hier zelf ook een item van te maken, heb ik deze rubriek als try out in het leven geroepen voor Kellycaresse.nl.

Geef jij je op?
Het komt er dus op neer dat ik per mail een soort interviews ga houden met jullie over dit onderwerp. De een wil misschien anoniem blijven, de ander wil deze informatie wel delen, dat is aan de persoon die haar verhaal doet. Ook hoef je niet al je hebben en houden bloot te geven als je dat niet wil, want het is toch het internet dus je bepaalt zelf wat je wil delen (al dan niet anoniem). Maar ik denk wel dat het leuk is om hier meer over te lezen. De rubriek ‘Wat doe jij van 9 tot 5‘ was toentertijd (en dat is alweer 2 jaar geleden) een groot succes en deze budget rubriek is daar een soort vervolg op. Vragen als: Wat voor werk doen jij en je partner, hebben jullie kinderen, wat geef je gemiddeld uit aan boodschappen, kleding, huishoudelijke artikelen en waar koop je die, hoe bespaar je op de vaste lasten en dat soort dingen zullen beantwoord worden.

Wat voor budget tips heb jij voor ons? Of let je totaal niet op je budget en leef je met de dag, ik ben heel benieuwd. Je mag hier foto’s bij delen (eventueel anonieme foto’s ) of ik plaats er afbeeldingen bij die passen bij het verhaal. Het worden echt feel-good verhalen die leuk zijn om te lezen. Wie weet ben je docent, artiest, thuisblijfmoeder, blogger, schoonmaakster, chauffeur, of heb je het financieel heel anders als bijvoorbeeld single mom of omdat je financieel afhankelijk bent van een uitkering, ik ben benieuwd naar je verhaal. Als je een blog of website heb dan mag hier ook een linkje bij geplaatst worden.

schermafbeelding-2017-01-11-om-14-07-38

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen (mag anoniem) dan zie ik je mailtje graag tegemoet via Kelly@Kellycaresse.nl. Ik probeer een selectie te maken van allerlei soorten verhalen en beroepen om de diversiteit er in te houden dus ik kan niet altijd garanderen dat ik je verhaal kan plaatsen, maar ik zal al jullie mailtjes met veel plezier lezen en beantwoorden. Ik vind het erg leuk om interactie met jullie te hebben, van elkaar te leren en te horen wat jullie zoal bezighoudt, dus daar is deze rubriek denk ik erg leuk voor. Ik hoop van jullie te horen en binnenkort met de eerste ‘Budget talk‘ live te gaan. En in de eerste editie trap ik zelf af en vertel ik hoe wij onze uitgaven verdelen, wat onze bespaartips zijn en meer. Hopelijk kom je dan weer mee lezen.

Ik kijk uit naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “Oproepje nieuwe rubriek: Budget talk”

 1. Leuk idee! Ik doe niet mee maar vind dit soort rubrieken in tijdschriften wel altijd superleuk om te lezen. En zo nu en dan staat er nog eens een tip in waar je echt iets aan hebt… Ben benieuwd!
  Lisette onlangs geplaatst…Op zakenreisMy Profile

 2. Wat een superleuke rubriek! Ik ben altijd stiekem wel nieuwsgierig naar dit soort dingen. Ik zit nog even te twijfelen of ik mee zal doen of niet. Zelf woon ik nog bij mijn ouders, ben ik net afgestudeerd en verdien ik mijn geld (totdat ik een baan heb gevonden) met freelance klussen. Eigenlijk heb ik altijd vanaf mijn 14e zelf dingen gedaan om geld te verdienen. Zou dat interessant zijn voor een verhaal of zoek je meer mensen met een gezin? Van vaste lasten enzo heb ik als thuiswonende namelijk niet echt verstand 😉
  Romy onlangs geplaatst…Outfit of The Day: mijn nieuwe (tweedehands) winterjasMy Profile

 3. Die rubriek lees ik altijd als één van de eerste in de Flair! Super leuk. Soms ook verbazendwekkend. Volgens mij is iedereen wel nieuwsgierig naar het budget, de uitgaven en keuzes van de ander.

 4. Suuuuuper leuk! Alleen denk ik zelf dat ik niet zou reageren op deze rubriek. Ik heb twee banen, maar ik woon nog thuis. Vaste lasten heb ik dus weinig.
  Wel lijkt het me heel leuk en leerzaam om te zien hoe anderen met geld omgaan. Ik wil binnenkort het “nest” verlaten en dan zijn tips natuurlijk altijd handig!
  Lisa onlangs geplaatst…Huh? Heb ik een bril nodig?My Profile

 5. Super leuk! Ga je zeker mailen, ik wordt door mijn vriendinnen als “krentastisch” omschreven hahahaha. En ik vind het super leuk om het van andere te lezen des te leuker om zelf de inspiratie te zijn.
  Lisette onlangs geplaatst…Ga ik mijn doel behalen?My Profile

 6. Ik weet natuurlijk niet wat Kelly ervan vindt, maar mij lijkt het heel leuk om te lezen! Ik woon namelijk zelf ook nog thuis, al studeer ik nog.

 7. Ik weet natuurlijk niet wat Kelly ervan vindt, maar mij lijkt het heel leuk om te lezen! Ik woon namelijk zelf ook nog thuis, al studeer ik nog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.