Morning Routine Mama Editie, get ready with me

Dia1Het is meer dan een jaar geleden dat ik mijn vorige ochtendroutine video gedeeld heb, het was dus tijd voor een update. Lana is bijna 2 jaar oud, krijgt geen borstvoeding meer, loopt als een grote meid rond en in de ochtenden is ze een stuk drukker als voorheen. Me rustig opmaken is er niet zomaar meer bij haha, dat zie je dan ook terugkomen in deze video. De video begint vanaf dat ik wakker word in bed, tot ik me ga klaarmaken, Lana aankleed, ontbijt maak voor ons, koffie drink, met Lana speel en mijn make-up doe, alles komt aan bod. Ik heb dit ‘live’ gefilmd, het was dus echt ochtend en we werden echt net wakker haha (dat zie je ook wel aan de ‘look’ haha). Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien.

Tipje: Ik praat best zachtjes, zet de volumeknop iets harder dan ben ik beter te verstaan.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een update van onze ochtendroutine te zien. Dit is grotendeels hoe het dagelijks gaat, al kunnen de tijden wat verschillen. Ook eet ik niet iedere ochtend bananenpannenkoekjes, maar wel wanneer ik daar zin in heb ;).

Mocht je de vorige ochtendroutine video mama editie nog niet bekeken hebben, dan kan je die nog bekijken. Die video is een beetje throwback in de tijd is die, met mini Lana, maar wel leuk! 🙂

Owja, de zwangerschapspyjama ontving ik van de webshop Charlie Choe en met de Code “kellylovescharlie ” kun je daar met gratis verzending bestellen en krijg je een mooie shopper cadeau! Ze verkopen er hele leuke pyjama’s voor vrouwen, mannen en voor onze kids. Zeker een aanrader om een kijkje te nemen.

Ik ben benieuwd hoe jullie ochtendroutine er uit ziet en of die vergelijkbaar is met die van mij. Laat je reactie achter bij de comments.

Deze video bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “Morning Routine Mama Editie, get ready with me”

 1. Wat een leuke post zeg! Vind vooral de liefde die erin voorkomt heel opvallend. Bij het stukje waarbij je je outfit laat zien, zie je Lana vol bewondering naar je kijken (in de spiegel). Geweldig!

 2. Grappig dat je eerst zo met smartphone bezig bent. Doe ik zelf ook terwijl ik baby ochtendvoeding geef.
  Sloffen met een laarsjesmodel zijn echt ideaal. Dat voorkomt koude enkels of dat tocht in je broekspijpen omhoog komt.
  Alhoewel je bed meteen opmaken netter oogt, is het voor je bed beter dat je hem wat meer laat tochten. Dit in verband met huisstofmijt die bij koudere temperaturen eerder doodgaat dan als je alles weer warm toedekt.
  Josan onlangs geplaatst…Een nieuwe zonnebril van ZiezieMy Profile

 3. Kelly Caresse

  Ja dan wordt het heel anders, het is nu als we ergens op tijd moeten zijn ook haasten en niet zo relaxed hoor :p

 4. Leuke video word over een half jaartje weer updaten hè haha. Lekker hoor banaben pannenkoekjes. Lana word al een echt dametje hoor je hoeft der denk maar uit het oog te verliezen en ze zit volgesmeerd achter je make-up tafel liefs Lisanne fijne dag vandaag
  Lisanne onlangs geplaatst…Review – Cando PlafondplatenMy Profile

 5. Super leuk dit soort filmpjes.
  Wat ik me afvroeg, waarom krijgt Lana sochtends direct haar schoenen aan?
  Ikzelf vind het altijd fijner om in huis sokken of sloffen aan te hebben, dat doe ik bij mijn dochtertje ook. Ben ik even benieuwd naar haha.

 6. Kelly Caresse

  Grappige vraag want zelf loop ik ook het liefst op sokken of sloffen haha maar Lana heeft een soort obsessie met schoenen en word boos als ze die niet gelijk aan krijgt, alsof ze dan veel prettiger loopt? Dus ik volg haar daarin als ze daardoor wat vrolijker is 🙂

 7. Kelly Caresse

  Goed idee! Ik ben heel vroeg met alles haha, vaak begint dat kopje koffie uiterlijk half 9, niet altijd makkelijk hoor om zo vroeg wakker te zijn :p

 8. Leuk om te zien. Zo rustig gaat het hier helaas niet en zo;n ontbijtje is ook lekker, maar ook daar weinig tijd voor.
  Ik moet natuurlijk om 7.45 de deur uit om te werken 3 dagen per week en de andere 2 dagen om 8.20 onze dochter van 4 naar school brengen.
  In het weekend wat meer tijd 😀 Ook hier start ik geregeld met even social media te checken.

 9. Leuk om je morning routine te zien, ik ben echt een vroege vogel dus kan me wel een beetje vinden in jouw routine. Dan kan je alles net iets relaxter doen als je lekker vroeg wakker bent, vind ik. Heb je er wel eens over nagedacht om Lana naar een creche of kinderopvangverblijf te brengen voor een paar daagjes in de week ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.