VLOG 16: Afkicken van je smartphone en heerlijk koken!

Het is weer woensdag dus tijd voor het wekelijkse kijkje in ons leven in de Kellycaresse Vlog. In deze vlog werd ik onverwachts gevraagd voor een item op de radio over afkicken van je smartphone en social media. Ik ging daar gezellig met mijn schoonmoeder heen en we hadden heel veel lol. Verder ben ik in deze vlog heerlijk aan het koken en geef ik je een kijkje in ons avondeten van die week. Ook hebben Yannick en ik een datenight en gaan we heerlijk uit eten. Kijk je mee naar de nieuwe vlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wij mochten in samenwerking de Hellofresh box testen en in deze video zie je hoe dat ging, wat een leuke ervaring was dat. We hadden de box met de Quick en Easy maaltijden gekozen, dat betekent dat je maaltijden in zo’n 20 minuten op tafel staan. Wil je dit ook eens proberen? Met de code HELLOKELLY krijg je €25; korting via deze link.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Hoe kijk jij aan tegen het onderwerp afkicken van je smartphone en social media en het stoppen met WhatsApp waar ik het over gehad heb op de radio?
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • rachel
  14 februari 2018

  leuke vlog weer!!! en ik ben even eerlijk maar ik vind die hello fresh boxen helemaal niks ;). en ja afkicken van je smartfone hihih bellen doe ik al amper omdat ik er een hekel aan heb en ik word ook steeds minder enthousiast van andere apps 😉

 • Essma
  14 februari 2018

  Hello Fresh heb ik hier in Duitsland ook geprobeerd en er zat vaak crème fraiche bij de gerechten wat ik wat minder vond ?… deze andijvie stamppot zag er wel eeeeerg lekker uit! ?Leuke vlog!

 • Anneleen
  22 februari 2018

  Oh superleuk dat je op de radio mocht komen! Knap dat je dit ook zo durft! 🙂 Was een hele duidelijke uitleg van je!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.