Even bijkletsen update : Hoe gaat het met ons?

Vandaag ga ik weer eens gezellig met jullie bijkletsen. Zoals jullie weten heb ik om de week op donderdag een KC Photodiary, de andere week komt er geen blog online of een ander type blogpost. Net waar ik inspiratie voor heb en wat op dat moment uitkomt. Wie mijn vlogs en photodiaries volgt, krijgt al een flink kijkje achter de schermen, maar zo’n geschreven personal update als deze, vertelt toch weer een stukje meer. In december deelde ik nog mede dat ik nogal kwakkelde met mijn gezondheid en ook dat Lana wat meer ziek was. Hoe het nu gaat, maar ook andere onderwerpen breng ik vandaag ter sprake.

Hoe gaat het met mijn gezondheid?
Mijn gezondheid gaat een heel stuk beter, de griep die door december heen mij nogal ontregelde, blaasontstekingen gaf etc. die lijkt heel fijn weg te zijn. Ik voel me fit en ik voel me goed. De supplementen die ik nu voor mijn blaas gebruik lijken te werken en ik heb ook weer grip gevonden op mijn bloedsuikers. Diabetes is een ziekte die per dag bekijken is hoe het gaat, maar al met al kan ik zeggen dat het goed gaat. Ik let goed op mijn voeding, beweging en ik heb meer grip op mijn medicatie toediening heb ik het idee wat tot betere bloedsuikers en een betere weerstand leidt. Heel fijn! Ook met Lana gaat het goed, ze is niet meer ziek geweest sindsdien en ze heeft haar draai op school ook helemaal gevonden lijkt het. Heel fijn.

Werk/prive balans en parttime werken.
Ook merk ik dat ik wat meer balans heb gevonden qua werk. In november en december had ik het heel druk (heel logisch in de branche waarin ik werk), nu heb ik het wat rustiger en merk ik dat dit me ook goed doet. Ik heb inmiddels al hele tijd bewust besloten dat ik parttime wilde gaan werken en op enkele uitzonderingen na gaat dit heel goed en merk ik dat er een betere balans is tussen werk/privé. Ik merk dat dit me veel rust geeft en ook dat dit voor mijn man en kinderen rustiger is. Op mijn vrije dagen ben ik vrij, en als ik wat moet doen dan doe ik dit pas als de kinderen slapen. Dit geeft mij een heel fijn en rustig gevoel. Ik merk dat wanneer ik me niet aan die werkdagen houd, ik ook gelijk een stuk meer ‘stress’ ervaar waardoor ik minder goed in mijn vel zit en minder kan ontspannen en ik vind dit ook niet eerlijk tegenover mijn gezin. Heel belangrijk dus om dit goed te blijven doorvoeren. Ontspanning is heel belangrijk vind ik.

Aimy’s tweede verjaardag
Afgelopen weekend hebben we de verjaardag van Aimy gevierd, hier komt morgen de vlog van online. Wat is het toch leuk als je kindje jarig is. De eerste verjaardag is vooral nog een grote happening voor ons als ouders, maar ik heb gemerkt dat vanaf de 2e en 3e verjaardag het kindje het zelf ook bewuster meemaakt. Het wordt per jaar leuker merkten we met Lana die nu al bezig is met haar verjaardag in oktober haha. Aimy heeft enorm genoten van haar verjaardagsfeestje, erg leuk om te zien.
Zo gek, toen we Aimy haar eerste verjaardag vierden, wisten we nog niet dat ik in verwachting was van Feline, hier kwamen we een paar dagen later achter. Nu een jaar later vierden we Aimy’s tweede verjaardag met haar babyzusje erbij. Heel bijzonder.

#KCprojectDroomhuis
Nu is het afwachten tot we de sleutel van ons huis gaan krijgen en dat is nog afwachten wanneer dit gaat zijn. We vermoeden zelf ergens half/eind maart en wanneer dit zover is dan gaat het ‘echte’ werk beginnen. Het stucwerk laten doen, de vloeren laten leggen, de keuken laten plaatsen, dan kan het schilderbedrijf aan de slag enzovoorts. Dit wordt een hele drukke periode waarin we ons nieuwe huis echt eigen gaan maken. Ik kijk er erg naar uit en ben benieuwd hoe deze periode gaat zijn. We hopen ergens eind mei het huis te kunnen gaan bewonen, spannend!

We tellen vol afwachting af en zijn heel benieuwd wat ons allemaal te wachten staat. Dit was weer even een kletsupdate van hoe het met ons gaat. Eigenlijk heel goed, een stuk beter als hoe we het jaar zijn afgesloten. Ik ben enorm dankbaar dat mijn gezondheid goed meewerkt en dat het qua werk/prive ook weer mooi in balans is. Ik ben benieuwd hoe het met jullie gaat en of je je herkent in dingen die ik heb gedeeld. Laat je reactie achter bij de comments hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Tineke
  15 februari 2018

  Hele fijne update, alleen maar positieve dingen! Wij vieren binnenkort de tweede verjaardag van ons zoontje. Ik ben nu al zo benieuwd hoe die dit gaat vinden!
  Zal morgen meteen je vlog bekijken.
  Liefs

 • Milou
  15 februari 2018

  Goed om te lezen dat het allemaal lekker loopt! Nog even en dan de sleutel van het huis, ook zo’n leuke periode! 🙂

 • Shanty
  15 februari 2018

  Wat fijn dat het met jullie weer beter gaat!! ? Onze dochter is in aug. ook 2 geworden en ik vond dat ze het ook al zoveel meer mee maakte! Echt kei leuk om te zien! Wat spannend van jullie eigen huis zeg!! Hier gaan we binnenkort bevallen van nr.2.ook erg spannend hoe dit zal zijn hihih. Veel succes met het bouwen van jullie droomhuis!! ? Nu ik verlof heb vind ik het heerlijk om je blogs/vlogs te lezen/zien en haal er mijn tips zeker uit ? Groetjes

 • rachel
  15 februari 2018

  ik hou van dit soort persoonlijke updates meis 😀 lekker even bij kletsen en ik vind het fijn om te horen dat het allemaal goed gaat en dat je het wat rustiger hebt nu 😉 er komt straks toch een flinke drukke periode aan met het nieuwe huis dus ik zal zeggen gebruik deze tijd om op te laden en of vooruit te plannen 😀 xxx

 • Chantal
  15 februari 2018

  Fijn om te horen dat alles zo goed gaat! Ben benieuwd welke supplementen je voor je blaas gebruikt, ik heb ook veel last van blaasontstekingen maar nog geen supplement gevonden waar ik verschil mee merk 🙁

 • Bente
  15 februari 2018

  Ik zat het me gisteren nog af te vragen toen ik je vlog aan het kijken was: hoe het met jou en je bloedsuikers ging. Fijn om te horen dat het een stuk beter gaat, ook met Lana! En spannende tijden hoor, zo met het huis. Super leuk lijkt me!

 • Marloes
  15 februari 2018

  Oh wat een fijne dingen allemaal zeg. En een heerlijk vooruitzicht om naar jullie droomhuis toe te leven. Ik ben heel benieuwd!

 • Marloes
  15 februari 2018

  Oh wat een fijne dingen allemaal zeg. En een heerlijk vooruitzicht om naar jullie droomhuis toe te leven. Ik ben heel benieuwd!

 • Angela Visser
  15 februari 2018

  Ik herken me wel in jouw verhaal, vooral wanneer de kindjes wat vaker ziek zijn merk ik dat ik niet aan mijn werk toe kom en dit dan in de nacht moet inhalen (naast bloggen heb ik ook nog een webshop en een mediabedrijf). Door die nachtelijke uren kom ik weinig aan rust toe, ik denk dat ik buiten de volledige zorg van mijn kindjes toch nog zon 50 uur per week werk.

 • Nancy de Groot
  16 februari 2018

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met jullie gaat ? Geniet van alle mooie dingen en jullie gezin. Op naar jullie droomhuis!

 • Felicia
  25 februari 2018

  leuk om te lezen
  hier 24 maart de verjaardag van jasmijn ons derde prinsesje word dan 2
  en haar broertje word 24 augustus 1 .
  in de lente zij en in de zomer ons jongetje
  ook bijzonder voor mij jasmijn die 2 word ik wil ze niet groot kijken maar vind het toch ook wel heel leuk dat ze 2 word.
  en ons jongetje zo bijzonder ook als hij dan 1 word zal hij ook steeds meer contact gaan maken met jasmijn . dat gebeurt nu al een beetje dat ze elkaar opzoeken en op hun manier comuniceren zo lief 🙂
  leuke foto van je dochtertjes en de taart.
  en spannend van het huis.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.