Action shoplog en Budget picknick vlog!

Dia1

Vandaag heb ik een super leuke video voor jullie! Zoals jullie weten kom ik regelmatig bij de Action (Lees hier mijn I Love Action artikel) en ik mocht van Action allemaal zomerse items shoppen voor een leuke (budget) picknick met mijn meiden. Dus ik laadde mijn winkelkar vol met picknick artikelen, leuke lunchboxen, speelgoed, serviesgoed en meer en zo organiseerde ik een hele gezellige picknick met allemaal low budget producten die je na je picknick nog met veel plezier kunt gebruiken! Bekijk vandaag mijn Action shoplog en de Picknick vlog!

Klik hier om de video te bekijken
Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal.

ac1

Hoe leuk en vrolijk ziet dit er uit! De meiden wilden ook gelijk aanvallen op de broodjes en het fruit.

ac2

Echt genieten dit, zo wordt het voorjaar echt een feestje!

ac3

Ben jij ook dol op de Action en er onlangs nog geweest? Ik ben benieuwd wat jij er allemaal gescoord hebt. Laat je reactie achter bij de comments.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.