1

Vandaag heb ik weer een nieuwe Photodiary voor jullie, na twee keer in het ‘collage’ format, koos ik er toch weer voor om het normale foto format te kiezen. Deze is namelijk het best leesbaar voor iedereen (ook mobiel) en het is me gelukt om foto’s te importeren vanaf mijn telefoon, zonder dat programma wat steeds vastloopt haha. Afgelopen week was leuk dus laten we snel naar de foto’s gaan!

IMG_3231

Donderdag, frietdag. Dat klopt niet helemaal, dat doen we eerder op een vrijdag of zondag. Maar we hadden er donderdag zo’n zin in dus bestelden we frietjes bij onze favoriete frietboer.

IMG_3237

Na mijn meeting bij Babyborn, kreeg ik allerlei leuke items mee naar huis voor mijn meisjes. Waaronder deze Babyborn pop met prachtige kleertjes aan. Lana was gelijk verliefd toen ze haar zag en loopt er hele dagen mee rond, zo kan ze mooi oefenen om grootste zus te worden. Zo lief deze foto.

IMG_3242

Vrijdag ging ik nog even boodschappen doen met Lana om mee te nemen naar ons weekendje weg. Babyborn moest mee en mocht bij haar in de kar zitten haha.

IMG_3243

Boodschappen met heel veel lekkers voor ons weekendje weg!

IMG_3244

Lunch voor we richting Drenthe vertrokken. Een vers broodje van Lidl met pesto, mozzarella en tomaat. Zo lekker!

IMG_3310

We kwamen aan in een prachtige Bungalow op vakantiepark Westerbergen in Echten. We mochten hier op uitnodiging heerlijk een weekendje vertoeven. We hadden een ruim 6-persoons huisje voorzien van alle gemakken. In de nieuwe weekvlog deel ik een uitgebreide housetour. En Aimy leerde daar lopen! Op deze foto aan de hand bij papa, maar ze loopt voortaan los en dat is zo schattig. Ze is hier veel eerder mee begonnen als Lana toen deed, dus ik ben helemaal verrast.

IMG_3249

De eerste avond van onze mini vakantie besloten we een hapje te eten in het restaurant bij het park. Als voorgerecht een heerlijke mosterdsoep met spekjes. Zo lekker!

IMG_3251

Daarna at ik een heerlijk (goed doorbakken) zalm, en Yannick een varkenshaasje met daarbij frietjes, salade en groente. Lana had een heerlijke pizza hawaii en voor Aimy bestelden we pasta waar ik stiekem wat extra groente doorheen sneed haha. Dat smaakte ons heerlijk!

IMG_3254

Ik sloeg het toetje over, maar Yannick bestelde deze Dame Blanche en voor Lana hadden we een kinderijsje besteld. Ik nam wel een paar hapjes voor de smaak, mmm!

IMG_3256

Als wij op vakantie zijn, hebben we bewoning in huis voor Patrick van familie. Zij stuurden ons deze foto door van de Foodybox die was binnengekomen van De Kroon Op Het Werk. Wat ziet dit er heerlijk uit! Zo heeft Bertolli nu pastasauzen met minder zoet ontwikkeld, kwam Heks’nkaas met een heerlijke Heks’n boter, kregen we eerlijke kaas van de Lekkerstekaas.nl en thee van Celestial (die is altijd lekker!) en Jersey yoghurt en melk. Mm!

IMG_3273

IMG_3275

Nadat Yannick en ik de kinderen op bed hadden gelegd, was het tijd voor een avondje samen. We speelden Camel Up (super leuk spel!) en aten daar lekkere tapas hapjes bij en ik dronk een alcoholvrij wijntje, genieten!

IMG_3281

De ochtend erop maakten we een heerlijk ontbijtje voor ons klaar met croissants, verse broodjes, eitjes, jus d’orange en lekker beleg. Echt heerlijk vinden we dit.

IMG_3282

Aimy kan lopen en dit maakt haar een nog ondernemendere dame dan ze al is. Hier loopt ze met de stofdoek om een beetje te poetsen, helemaal prima, maar even later gooit ze de stofdoek in de prullenbak haha!

IMG_3285

Zaterdag gingen we heerlijk er op uit. We reden naar Attractiepark Slagharen wat maar een half uurtje rijden was. We waren nog nooit in dit park geweest dus konden we het gelijk ontdekken. Sinds kort nemen we meestal geen kinderwagen meer mee voor Lana (de duowagen) maar loopt ze langere stukken zelf, dus konden we de Xplory meenemen voor Aimy. Deze is wat compacter in de auto, wat ideaal is wanneer je wat meer bagage meeneemt.

Schermafbeelding 2017-04-11 om 10.22.22

Wat een heerlijke dag. Een heel leuk attractiepark, maar veel attracties is Lana nog te klein voor helaas. Over een paar jaar dus wat meer geschikt, maar toch erg leuk om er een dagje te vertoeven.

IMG_3286

Lana samen met haar papa in de olifantjes, ze hadden er zoveel lol om. Heerlijk om naar te kijken en ook Aimy geniet er zichtbaar van om dat te zien.

IMG_3298

Eenmaal terug op het vakantiepark, gaan we na het eten nog even lekker buitenspelen bij de grote speeltuin. We namen een jeu de boule setje voor kinderen mee en genoten van het avondzonnetje.

IMG_3307

Heerlijk hoe Aimy hier bij haar papa op de schommel zit, ze vindt het zo leuk. Yannick kijkt een beetje gek hier haha.

IMG_3322

We hadden het enorm getroffen met het weer dit weekend. Deze foto maakte ik zondag, we speelden met de kinderen buiten in de tuin voor ons huisje. Volop in de zon genieten, Lana vindt het heerlijk om buiten te ravotten en Aimy doet lekker mee.

IMG_3329

IMG_3338

IMG_3360

En we gingen heerlijk zwemmen bij het zwembad op het vakantiepark. Die meiden van ons zijn echte waterratten, je kunt ze met weinig zo blij maken als met zwemmen. Ze vinden het heerlijk. Zo leuk om ze zo te zien genieten. Heel cliche allemaal, maar gewoon de waarheid. Zijn jullie kinderen ook zo dol op zwemmen?

IMG_3339

Na het zwemmen genoten we in de tuin van de zon, lieten we de kinderen buiten spelen en dronken we wat lekkers. Ik ontdekte dit goedje: Rose lemonade, kreeg ik eens in een perspakket. Dit is net een soort rosé, maar dan dus alcoholvrij. Echt een aanraders voor zwangere vrouwen of als je liever geen alcohol drinkt. Heerlijk koud te drinken zo in het zonnetje. Ze schijnen dit te verkopen bij Gall en sommige Ah’s.

IMG_3343

In de avond maakten we samen deze heerlijke bami klaar met een eitje, kip saté, loempia’s en een salade. We aten dit buiten op, ik kan niet wachten tot het ‘buiten eten’ weer ook weer thuis zover gaat zijn, dat eet zoveel lekkerder, het geeft gelijk een vakantiegevoel.

IMG_3352

We hadden onze Airfryer meegenomen om lekkere ovensnacks in te bakken. Maar we kwamen tot de ontdekking van de eeuw: Aangezien in het huisje geen oven aanwezig was om broodjes in af te bakken, probeerden we onze Airfryer hier voor uit. Dit werkt echt perfect! Op 200 graden heb je in zo’n 5-7 minuten je broodjes en croissants super lekker en knapperig afgebakken. No spon voor mijn Airfryer, maar wat ben ik dol op dit bakbeestje!

IMG_3354

Heerlijk ontbijtje waar we maandag ons weekendje mee afsloten. Wat hebben we genoten van dit weekendje Drenthe!

IMG_3351

Herinneren jullie nog dat ik laatst video opname had met actrice en mommy Liza Sips? De video waarin ze mij interviewt voor haar programma: MommyProofTV is nu te bekijken :

IMG_3387

Onze lieve Patrick hadden we natuurlijk wel gemist tijdens ons weekendje weg. Die konden we weer uitgebreid kroelen bij thuiskomst. En hij vond mijn avondsnack er ook wel appetijtelijk uitzien haha! Ik nam de Jersey Yoghurt uit de Foodybox, met mini paaseitjes/hagelslag van de Lidl, wat een lekkere combi!

IMG_3411-1

Van Snoepig.com kreeg ik deze super snoepige speldjes opgestuurd voor mijn meiden. Deze zijn handgemaakt en ik vind ze zo cute en origineel! Lana wilde ze gelijk in haar haartjes!

IMG_3406

Dinsdag was een lekker druk werkdagje thuis, ik maakte dan ook geen foto’s. Wel was het restjes-dag met dingen uit de diepvries haha en zo ontdekte ik dat ik deze zelfgemaakte erwtensoep nog in de vriezer had. Deze heeft ons heel goed gesmaakt!

IMG_3412

Gisteren had ik een dagje afspraken in Amsterdam op de planning staan. In de trein kon ik gelukkig wat werk verrichten en nam ik wat vitamientjes tot me. Goed voor mij, de baby en Aimy die nog bij me drinkt, eigenlijk mag ik voor 3 eten toch 😛  Mmm!

IMG_3413

Na een afspraak ging ik lekker en gezellig lunchen met Elise, weer bijkletsen tot onze volgende afspraak zou zijn bij ons mediabureau. Ik had dit heerlijke bruine broodje met avocadospread en allerlei rauwkost erop. En een groen sapje, goed bezig 😉

image1-9

Blonde mama’s on tour! <3

IMG_3415

Maar dat gezonde compenseerden we met een heerlijk taartje bij mediabureau Femmefab om een mooie mijlpaal te vieren. Slagroomtaart met Oreo, blijer kun je me niet maken denk ik 😉

Dit was de KC Photodiary voor deze week, een heerlijke week vonden wij. Hebben jullie ook van het zonnige weekendje genoten? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “KC Photodiary: Heerlijke mini vakantie in Drenthe!”

 1. Kelly Caresse

  Dat ontdek ik nu ook, zo raar want ik zie ze op mijn computer wel recht en heb ze wel gedraaid. Ik moet er even iemand naar laten kijken die er meer verstand van heeft, thanks?

 2. Kelly Caresse

  Ja snap helemaal niet hoe die foto’s uit zichzelf weer zo verkeerd draaien?, ik ga er iemand naar laten kijken dankje?

 3. Ziet er gezellig uit! En genoeg lekker kwam voorbij (honger ?). Slagharen ziet er trouwens leuk uit ben er zelf nog nooit geweest, maar de kans is groot dat dat gaat gebeuren.

 4. Die knipjes zijn echt super origineel. M&m’s knipjes <3 dat wil ik ook :-)Ik vind die rare foto van Yannick wel meevallen. Het lijkt me wel oncomfortabel zitten zo. Krijg je daar geen slapende benen van? Oreo + slagroomtaart klinkt ontzettend machtig. Ik zat van het weekend in Engeland dus kreeg niet zoveel mee van het lekkere weer. Maar daar was het warmer 😉
  Josan onlangs geplaatst…Last minute knutselen voor PasenMy Profile

 5. Ik zie wel alle foto’s goed om.

  Wel echt een jaloersmakend weekendje weg hoor (ik baalde want ik moest zelf leren voor een toets). Heerlijk en wat goed getroffen met het weer!

  Het eten ziet er ook heerlijk uit. Voordeel dat je borstvoeding geeft en zwanger bent: dan is je energiebehoefte verhoogt. Dus meer kcal eten, zonder dik te worden 😀

 6. leuk overzicht weer! Bami ziet er heerlijk uit. Wij willen ook graag een airfryer omdat de frietjes uit de oven toch nog steeds te vet zijn…..en super dat je er ook broodjes in kunt afbakken! ? Slim dat je die bij je had…
  Essma onlangs geplaatst…Is opvoeden in deze tijd moeilijker?My Profile

 7. Yay, dit is weer fijner dan de collage-way 😉 Wat een heerlijk weekend! En wat een toffe vlinderjas van Lana in dat winkelwagentje. Zondag gingen wij met de meiden naar het speelbos en aten we schepijs, genieten!
  Wendy onlangs geplaatst…Mama van 2 meidenMy Profile

 8. Hoe hebben jullie die ham-kip loempia’s bereid zonder frituurpan? Ook in de airfryer?

 9. Zo lekker hoor die patat, frikadellen, krokketten zien op de vroege ochtend en dan ook nog eens die heerlijke bami!! Spontaan honger?. Wat een heerlijke week en je badpak vind ik echt leuk, ondanks dat ik er niet zo van hou.. denk dat ik ze toch een keer moet passen.fijne dag!
  Sylvia onlangs geplaatst…Ergernissen op het strand!My Profile

 10. Heerlijk weekend zeg!! Die broodjes van Lidl zie ik steeds vaker langskomen, ik ga ze ook is halen. Ja vooral mijn oudste is gek op zwemmen. Ze heeft nu 2x in de week les en dan staat ze op zondag vroeg in de ochtend al met haar badpak aan naast mijn bed omdat ze ook dan het liefst nog twee uur gaat zwemmen met me.
  karlien onlangs geplaatst…Insidertips Malaga met kinderen en de omgevingMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.