De I Love de Action winkel tag

iloveacton

Als er een winkel is waar ik trouwe klant ben, dan is het de Action wel. Ik kom er niet wekelijks, maar zeker wel een paar keer per maand. Het is dat de winkel niet in de buurt zit, ik moet er toch een kwartier voor rijden en betalen voor parkeren, maar anders kwam ik er veel vaker. Ze hebben er altijd leuke spulletjes voor het huishouden, interieur, babyspullen, beautyproducten, textiel en meer. Ik kwam de I love Action tag tegen die ontwikkeld is door Nicole en besloot dat deze tag mij op het lijf geschreven staat als Action fan!

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?
Een paar keer per maand. Er zijn tijdens dat ik er zo een maand niet kom, maar als ik de ‘smaak’ eenmaal te pakken heb, dan kan ik ook zo er 2x in een week zijn haha. Het is dat het een stukje rijden is en met parkeren lastiger is, anders wandelde ik veel vaker binnen. Het is goed dat het niet in mijn dorp gelegen zit haha.

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?
Omdat ik er soms een tijdje niet kom, en soms heel veel, zijn mijn uitgaven daar altijd best wel royaal. Het kost er allemaal geen drol en voor ik het door heb, is mijn mandje gevuld. Ik koop er altijd huishoudelijke producten om te poetsen, beautyproducten (wattenschijfjes, douchegel etc), sokken voor de kids en ik kan het niet laten om altijd iets leuks voor in huis te kopen. Ik ben gemiddeld €30 euro per keer kwijt denk ik.

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?
Ik koop er altijd schoonmaakmiddelen, poetsdoeken, sokken, wattenschijfjes, babydoekjes en iets te snoepen haha.

Wat is je grootste miskoop?
Miskoop niet echt, sommige dingen ben je na een tijd vergeten dat je ze gekocht hebt, zoals typische ‘prulletjes’ voor in huis, maar over het algemeen koop ik redelijk bewust en doe ik bij Action vrijwel geen miskopen, ik kan mij er geen herinneren in ieder geval.

Shot uit een Action shoplog van mij incl. outfit shots met Action kleding!.

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?
Heel hard huilen en een fanclub voor Action fans starten voor wekelijkse meetings om er van bij te komen. Nee grapje, dan komt er vast wat anders, dat is niet het einde van te wereld. Al zie ik een faillissement niet plaatsvinden overigens.

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?
Ik moest eens zo nodig naar de wc tijdens mijn zwangerschap dat ik aan een medewerker gevraagd heb of ik alstublieft mocht gaan daar. Ik mocht mee achter de schermen en voelde me daar best ongemakkelijk bij. Maar verder heb ik er niets geks meegemaakt.

Action shopping in een vlog van vloggend het jaar uit 2014

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet
Ze hebben er iedere keer weer wat nieuws, je moet gewoon goed zoeken en oog hebben voor de items die je graag wilt die elders veel duurder zijn. Maar ik kan niet zo iets noemen waarvan ik weet dat niemand er vanaf weet.

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?
Inclusief theekransje, koffie en lunch gemiddeld 2 uur. Nee, ik sta binnen een half uur sowieso buiten en dat is dan al wanneer ik heel bewust spullen nodig heb voor bijvoorbeeld de kinderkamer, kerstmis of een hele serviesset. Ik denk dat ik gemiddeld meestal maar een kwartier binnen ben. Maar in een kwartier kun je al veel in je mandje stoppen.

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?
Nee, gewoon shoppen tot we droppen 😉

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?
De bekende wattenschijfjes, sokken voor Lana, billendoekjes, schoonmaakdoekjes, the usual stuff haha.

Dit waren mijn antwoorden op de I Love Action tag! Ben jij ook groots fan van de Action winkel? Hoeveel ben jij gemiddeld per keer daar kwijt en wat koop jij daar standaard? Laat je reactie achter bij de comments, ik ben benieuwd!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  26 juli 2016

  Ik weet niet hoe vaak ik bij de Action kom, maar toen wij laatst op vakantie gingen kwam ik er wat vaker om kampeerspullen in te slaan. Ik kom er het hele jaar door en ik slaag er altijd. Mijn miskoop is scheergel. Op zich een heel lekkere gel, maar ik krijg de gel amper uit de bus. Jammer…
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Mijn vakantieritme met kinderenMy Profile

 • Ellen
  26 juli 2016

  Grappige tag. Ik kom niet heel veel bij de Action. Maar de laatste keer kocht ik er een hele leuke watertafel voor mijn dochter.
  Ellen onlangs geplaatst…35 is een mooi getalMy Profile

 • Nicole
  26 juli 2016

  Ooh wat leuk je hebt mijn tag ingevuld!
  Nicole onlangs geplaatst…10x lekkerste ijsjes | zomer tipMy Profile

 • Carlijn
  26 juli 2016

  Haha wat leuk, een complete tag gewijd aan de Action. Wat zullen ze blij zijn met deze post! Ik kom er eigenlijk bijna nooit maar als ik er loop, denk ik: hier moet ik vaker heen. Heb er weleens mooie opbergdozen gekocht en een dozijn Dove-crèmes die ik toen gebruikte.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: de overbezorgde vs. de anti-overbezorgde moederMy Profile

 • Femke
  26 juli 2016

  Haha deze kende ik nog niet leuk. Ik kom er regelmatig maar ik kan niet zeggen dat dit maandelijks is. Bij mij in de wijk zit een vrij grote Action, erg handig. Als ik daar iets koop, zijn het vaak spullen voor het huishouden: schoonmaakmiddelen en dingen voor in de keuken.
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: de keukenprinses tagMy Profile

 • Josan
  26 juli 2016

  Ik kom graag bij de Action voor knutselspulletjes. Daar slaag je altijd. Afhankelijk van wat ik nodig heb blijf ik meestal wel onder de 20 euro.
  Josan onlangs geplaatst…EOS Pomegranate Rasberry lipbalmMy Profile

 • Leonie van Mil
  26 juli 2016

  De Action is geweldig. Ik kom er voornamelijk voor kinderspulletjes zoals speelgoed, boekjes etc. Helaas zit hij bij ons niet in de buurt. Ik kom er dus heel sporadisch.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Het afbouwen van de borstvoedingMy Profile

 • Vanessa
  26 juli 2016

  Leuk om te lezen! Ik ga ook iedere maand naar de Action. Ik koop er vooral huishoudelijke producten. Verder vind ik de decoratie spullen ook heel mooi. En uiteraard gaat er altijd iets van snoep mee naar huis, haha!
  Vanessa onlangs geplaatst…Spaarpot die zelf geld teltMy Profile

 • Vanessa
  26 juli 2016

  Oh, en de leuke notitieboekjes mag ik ook niet vergeten. Bijna elke keer koop ik er wel eentje, oeps!
  Vanessa onlangs geplaatst…Spaarpot die zelf geld teltMy Profile

 • 2momzs || Maria
  26 juli 2016

  Hier ook geen Action in de buurt, gelukkig maar, want anders was ik er ook veel vaker! Ze hebben er inderdaad echt leuke spulletjes.
  2momzs || Maria onlangs geplaatst…WEEKOVERZICHT FATOS #2My Profile

 • Annemijn
  26 juli 2016

  Wat een leuke tag. Ik heb jaren bij de action gewerkt.
  Annemijn onlangs geplaatst…Vakantievlogs, ja of nee?My Profile

 • Nicole
  26 juli 2016

  Haha ja wie houdt er niet van de Action. Volgens mij is deze tag van mijn naamgenote van Meisje Eigenwijsje. Misschien zo netjes om even te vermelden!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie & Review – Win een pakket schoonmaakproducten!My Profile

 • Marijke
  26 juli 2016

  Ik kom zelf ook regelmatig bij de action, maar koop inmiddels geen tassen vol meer. Koop er vaak knutsel spul voor mijn kleintje en huishoud dingetjes!
  Marijke onlangs geplaatst…Menu van de week #13My Profile

 • Nienke
  26 juli 2016

  Jaa action is awesome! Gister nog geweest 😉 ik woon op loopafstand van een action en het is dan ook regelmatig een tussenstop in mijn wandeling met de kinderwagen. Favoriete items zijn de make-up doekjes en schoonmaak spullen. Gister heb ik even een nieuwe voorraad voorleesboekjes ingeslagen.
  Nienke onlangs geplaatst…De allerleukste dingen die je doet.My Profile

 • Doortje
  26 juli 2016

  Ik kom graag bij de Action, maar ik ben ook blij dat hij niet heel dichtbij zit 😉 ik koop er echt van alles. Van schoonmaakdoekjes tot plakband of waterballonnen… Ideaal!
  Doortje onlangs geplaatst…Onze week; 1e vakantieweek, buitenspelen, logeren en antibiotica!My Profile

 • Karlien
  26 juli 2016

  Gave tag! Kwamen er van t weekend achter dat mijn schoonvader nog nooit van deze winkel heeft gehoord. En nee, de Action heeft heel veel geld dus failliet gaan ze niet zomaar.
  Karlien onlangs geplaatst…Muiderberg, Westerborkpad etappe 3 en 4My Profile

 • rachel
  26 juli 2016

  hahah uhh uhh ik kom er wekelijks 😛 en probeer dan de meiden de schuld te geven maar helaas
  rachel onlangs geplaatst…#vlog 24 juli ’16My Profile

 • Leonie
  26 juli 2016

  Ik ben ook gek op de Action, vooral voor huishoudelijke artikelen. Maar ook voor fotolijsten/kantoorartikelen etc!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Hersenspinsels – de laatste loodjesMy Profile

 • Jara
  26 juli 2016

  Ik kom echt vaak bij de action.. maar die is ook bij mij in de straat 😉

 • Kim | Kimsbloglife
  26 juli 2016

  Haha, ik had de tag nog nooit gezien maar wel leuk, ik ga hem misschien ook eens invullen! Ik hou ook van de Action, hoewel het de laatste tijd wat geminderd is, net nu er vlakbij ons een gekomen is haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Onrust in mijn hoofdMy Profile

 • Marscha
  26 juli 2016

  Ik vind de Action zo’n leuke winkel! Heerlijke prulletjes en hebbedingetjes!
  Marscha onlangs geplaatst…Mijn favoriete badproductenMy Profile

 • Linda
  26 juli 2016

  Heb de tag een tijd geleden ook ingevuld, blijft leuk om te lezen. Ik kom er bijna wekelijks wel. Zit er dan ook 1 maar een paar 100 mtr hier vandaan. Standaard haal ik daar hondensnoepjes, vuilniszakken en knutsel/kleurspullen.
  Linda onlangs geplaatst…Weekoverzicht #26My Profile

 • Jessica
  26 juli 2016

  Leuke tag… de action is echt zo een gave winkel…. ik moet even dat hebben… en je komt thuis met heel veel meer dan dat!
  Jessica onlangs geplaatst…Meet the bloggers by mamavanliam.nlMy Profile

 • Marja
  26 juli 2016

  Ik kom er wel elke dag de ene x ben ik 30 euro kwijt,dan weer 10 euro,ik blijf nooit onder de tien en nooit boven de 50 euro,mits het de feestdagen betreft,

 • Amanda
  29 juli 2016

  Leuke tag, deze past wel bij mij. Ik kan ook nooit die winkel uitkomen zonder iets..
  Love de action
  Amanda onlangs geplaatst…Boodschappen doen samen met een dreumesMy Profile

 • mieke
  2 augustus 2016

  Ik kom 1 keer per 2 weken daar. Soms elke week.KDV van zoonlief zit ernaast en als ik vanuit het werk kom en ben eerder vrij dan wil ik er nog wel eens een kijkje nemen.

  Ik neem standaard een groene bus mee voor het stofzuigen (zit poeder in met een citroen geur en dat strooi je dan over je vloerkleed heen) en 1 bepaalde mascara. En voor de rest iets leuks voor in huis of iets voor de kleine man

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.