Het is woensdag dus ik heb weer een nieuwe Kellycaresse vlog voor je klaarstaan. Dit keer weer een thema vlog (na de London en Beekse Bergen vlog) en in deze vlog beantwoord ik een veelgestelde vraag: Hoe verdeel je de aandacht over drie kindjes? Hoe zorg je ervoor dat ze alledrie voldoende aandacht krijgen, zowel een-op-een als gezamenlijk wanneer je ze alledrie verzorgt. Daar ga ik wat meer over vertellen en ook Yannick deelt zijn ervaringen. Wie weet is je tweede of derde kindje op komst of heb je die kinderwens, dan heb je misschien wat aan deze vlog. Kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Ik ben ook benieuwd of je je herkent in dit thema. Hoe verdeel jij de aandacht tussen je kindjes of bijvoorbeeld tussen je man en kindjes? Vind jij dit ook weleens lastig? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Laat je reactie achter bij de comments of op social media. En vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

5 gedachten over “Hoe ik de aandacht tussen drie kinderen verdeel VLOG #24”

 1. Chantal van baarlen

  Wat mijn ervaring in het moederschap is. Toen de tweede was geboren dat ik me enorm schuldig voelde ten opzichte van de oudste. Met name de eerste weken.

  Gr chantal

 2. Superleuke vlog heb je gemaakt! Leuk onderwerp ook. Ik ben nu zwanger van nr 2, dus dit sprak mij wel aan 🙂 ben heel blij dat ik jou en andere moeders hoor zeggen dat het ook wel een beetje vanzelf gaat, zo’n tweede kindje erbij en de aandacht die dat vraagt. Ik vond de overgang naar de eerste echt een aardverschuiving, en denk ook niet dat het straks weer zo zal voelen omdat we nu wel al gewend zijn aan uberhaupt een baby/kindje in huis.
  Ik zou het leuk vinden als je een keer wat wilt delen over kleding voor meisjes! Heb nu een zoontje en straks een meisje, ben nog wat aan het zoeken qua kleertjes die geschikt zijn voor de eerste maanden en sowieso leuke kledingopties voor meisjes. Daar ben jij denk ik heel goed in 🙂

 3. Weer een gezellige vlog, Kelly! 🙂 Wat leuk dat jullie zo veel met de kindjes naar de Efteling kunnen! En wat knap dat Lana al zonder zijwieltjes kan fietsen, ze ziet er steeds zo mooi uit trouwens ! X

 4. leuke vlog meis!!! en ik heb het altijd wel redelijk kunnen verdelen alhoewel de oudste gewoon meer aandacht eisde en ja dat was nog wel eens lastig hihih maar is helemaal goed gekomen, fijne dag lieverd xxx

 5. Leuke vlog! Het lijkt me lastig om de aandacht onder meerdere kindjes te verdelen. Ik vind het nu al moeilijk om de aandacht te verdelen onder één kindje en mijn vriend. Misschien vind je het leuk om daar iets meer over te vertellen? Hoe maak je genoeg tijd voor je relatie? En tijd voor jezelf? Ik vind de balans kind, relatie en me time best moeilijk dus alle tips zijn welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.