5x Most Popular : Artikelen afgelopen maand

5x

Het leek me leuk om weer eens  per maand een soort compilatie te delen met de meest populaire artikelen op Kellycaresse.nl. Wie weet heb je ze gemist, want je hebt wellicht niet altijd de tijd om iedere blog die online komt te bekijken. Misschien vind je het leuk om sommige blogs nogmaals te lezen. Vandaag deel ik dus de artikelen die de afgelopen maand door het dak gingen qua views. Ik kan er eigenlijk kort over zijn, de KC Photodiares en mijn weekvlogs zijn de populairste rubrieken op mijn blog. Die behandel ik dan ook niet in deze Most Popular rubriek, want dan wordt het best eentonig 😉 . Maar, ik deel vandaag 5 toppers die je misschien nog wel over het hoofd hebt gezien deze maand.

5x Most Popular : Artikelen afgelopen maand

Dia1-7-450x253

    1. Gender reveal: Ben ik zwanger van ons derde meisje, of toch een jongen? Niet gek dat deze zo populair was, we waren zelf ook enorm nieuwsgierig naar het geslacht van het kindje in mijn buik. Je kunt het artikel hierboven aanklikken of gelijk de video hieronder bekijken. De video alleen al kreeg ruim 86.000 views. Wauw!

Life-is-too-short-to-belived-counting-the-years.Enjoy-the-ride-and-makeamazing-memories.Have-a-great-birthday-4-450x450

2. Zwanger worden als je borstvoeding geeft, kan dat? Een onderwerp dat velen van jullie interessant vonden en een Google zoekwoord wat ik ook regelmatig raadpleegde toen ik hoopte zwanger te worden tijdens het geven van borstvoeding. Tja, het antwoord is misschien al wel duidelijk. Maar hoe gaat dat dan? Blijf je dan voeden? Wil je dan voeden tot de baby geboren wordt? En wat voor hormonale veranderingen ervaar je? Ik deel het allemaal in het artikel.

Life-is-too-short-to-belived-counting-the-years.Enjoy-the-ride-and-makeamazing-memories.Have-a-great-birthday-3-450x450

3. De nub-theorie, het geslacht van de baby raden door middel van een vroegere echo. Ik vond het ook maar al te interessant en heb deze nub-theorie dan ook elke zwangerschap weer uitgetest. Ik leg ‘m in dit artikel uit, vertel of hij bij ons klopte en vroeg me af of deze bij jullie klopt. Een fascinerend onderwerp!

1-6-450x450

4. In het kader van ‘het moederschap gaat niet altijd over rozen’ deel ik een persoonlijk kwetsbaar stuk over de moeilijke kanten die ik ervaar aan het moederschap. Mijn angsten, onzekerheden en moeilijke momenten. Aan de reacties kwam duidelijk naar voren dat jullie je hierin herkenden. Dat vind ik zo mooi aan mijn werk, om artikelen en video’s te maken als vrouwen en moeders onder elkaar. Herkenning vinden, positiviteit delen maar ook realiteit. Ik vind het heel mooi om jullie reacties te lezen!

IMG_3910-450x450

5. Mijn personal note van afgelopen dinsdag waarin ik bijklets over hoe het met mij, mijn zwangerschap, Diabetes, sporten en mijn werk gaat, viel ook erg in de smaak. Ik deelde mijn werkschema, dat het niet altijd meer zal voorkomen dat er in het weekend een artikel online zal staan en dat ik op die manier wat meer rust voor mezelf creëer om vooruit te werken voor mijn zwangerschapsverlof, maar ook op die manier wat meer rust kan vinden binnen mijn rol als moeder van 2 (en straks 3) kinderen, mijn steeds verder vorderende zwangerschap en de combinatie met diabetes en privé-leven. Jullie reacties waren geweldig lief, die heb ik met een grote glimlach gelezen. Dankjewel!

Dit waren de 5 best gelezen artikelen van de maand, heb jij ze allemaal gelezen? Welke vond jij het leukst om te zien/lezen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “5x Most Popular : Artikelen afgelopen maand”

  1. Trouwe lezers/lezeressen heb je allemaal?ook ik heb ze allemaal gelezen en ik hoop nog veel meer van dit soort leuke artikels te lezen. Het is gewoon allemaal zo herkenbaar. Dankjewel dat je ons een kijkje geeft in jullie leven?
    Sylvia onlangs geplaatst…Ergernissen in het vliegtuig!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.