Q+A Zwangerschap: Type bevalling, jongensnaam en zwangerschapskilo’s

weekvloh 17-2

Ik ben ruim 18 weken zwanger nu deze video online komt, het leek me leuk om in het eerste deel van mijn zwangerschap al een Q+A (vraag en antwoord) video op te nemen en dit later nog eens te doen. Op Instagram stelde ik jullie de vraag of jullie vragen hebben over zwanger zijn, mijn ervaringen met deze zwangerschap en meer en daar kwamen ruim 285 reacties op. Wauw! In deze video beantwoord ik er daar een paar van. Waaronder op welke wijze ik nu denk te bevallen, wat voor jongensnaam we in gedachten hadden bij Lana en Aimy, hoe het zit met de zwangerschapskilo’s, hoe we het met de babykamer willen doen in het huidige huis en meer. Ook laat ik wat beelden zien van mijn zwangere buik tot nu toe. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal

Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments! 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Q+A Zwangerschap: Type bevalling, jongensnaam en zwangerschapskilo’s”

 1. Je STRAALT echt die mommy to be glow van als je in je goede trimester zit. Poe dat je per zwangerschap lichamelijk 5 jaar ouder wordt, dat is heftig. 3 meisjes is fantastisch. Op een gegeven moment voelt het gewoon vertrouwd dan maakt het niet meer zo uit wat je mist.
  Josan onlangs geplaatst…Kinderen en seksspeeltjesMy Profile

 2. Leuke Q&A. Met name omdat ik zelf zwanger ben en het een en ander herken haha. Ik vond dat ik bv al best veel aangekomen was met mijn 16 weken en 4 kg. Dit terwijl anderen nauwelijks een buikje bij mij zien. (Meer lovehandles gekregen 🙁 )
  Maja, komt na de zwangerschap wel goed. Sporten vind ik nu ook heel uitputtend. Als ik sport, kan ik de rest vd dag inplannen om te gaan slapen. Erg jammer, omdat ik juist zo van sporten geniet.

 3. Wat een leuke video. Ik merk dat ik het zwanger zijn toch een beetje mis. Niet het lichamelijke, maar het verwachten van nieuw leven. M’n jongste is bijna een half jaar en de kriebels voor een derde heb ik toch wel. Gelukkig kan ik nu een beetje met jou meeleven.
  Hele mooie buik heb je overigens. Lief klein nog!
  Rachel onlangs geplaatst…3 manieren om dun en fijn haar te dragenMy Profile

 4. Leuke video helaas had ik het gemist dat je vragen kon stellen
  Ik had namelijk een vraag of je je had verdiept in vaccinaties en of je wist dat je ze kon uitstellen tot 1 of 2 jaar
  En of je dat ook zou doen ?
  Of dat je toch gewoon je kindje zou laten vaccineren via het cb schema ?
  Wij hebben gewacht met de prikken tot mij in meisjes 2 werden en doen dat nu bij de vierde straks weer zo 🙂

 5. Mooi te horen dat je er nu zo intens van geniet! 🙂 En wel geruststellend dat je extra goed in de gaten wordt gehouden met je diabetes! Houd je goed Kelly, je ziet er heel mooi zwanger uit! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.