5 Klusjes in het huishouden die ik blijf uitstellen…

Het huishouden, je kunt mij niet bepaald een domestic goddess noemen, maar ik vind het fijn als mijn huis schoon en netjes is. Dat wil niet zeggen dat dit altijd het geval is hoor, maar we hebben taken wel zodanig verdeeld dat ons huis redelijk netjes is altijd. Daarnaast heb ik een hele periode besteed aan het minimaliseren van onze inboedel en spullen wat ook snel al zorgt voor een opgeruimd effect. Al blijf ik natuurlijk enorm van gezellige decoratie in huis houden! 
Ik vind hygiene erg belangrijk, dus dat het schoon is. Zeker daar waar je kookt, eet, de badkamer en toilet vind ik belangrijk. Maar er zijn klusjes in het huishouden die ik vaker uitstel dan ik zou willen, ik deel er 5 met jullie in deze blog. Lees je gezellig mee?

5 Klusjes in het huishouden die ik blijf uitstellen…

  1. De was: het is dan ook geen geheim in ons huishouden dat mijn man dit steeds op zich neemt, maar zo nu en dan pak ik die taak ook zelf op wanneer de wasmanden echt aan het opstapelen zijn haha. Ik vind het gewoon niet zo’n leuk taakje en vooral na het wassen vind ik het opvouwen en opbergen een saaie klus.
  2. Ramen lappen: Ook al zo’n klus die ik pas ga doen zodra ik eigenlijk al niet meer door de ramen kan kijken haha. Herkennen jullie dit of ben ik de enige?
  3. De plinten schoonmaken: Wij hebben in huis een hele mooie PVC vloer met hoge witte plinten. Prachtig vind ik het, maar het schoonhouden van de bovenkanten van de plinten is een hels karwei als je hele huis vol met plinten gevuld is.

4. Jaloezieën schoonmaken: Wij hebben prachtige zwarte houten jaloezieën die erg stijlvol staan in onze woonkamer, maar ik had vooraf niet gedacht aan de klus die het is om die schoon te houden. Ze verzamelen een heleboel stof en zodra je klaar bent kun je een week later opnieuw aan de slag, die klus stel ik dus ook liever uit haha.

5. De badkamer met anti kalkreiniger poetsen: zelfs met donkere tegels is dit een klus die regelmatig moet worden bijgehouden en waarbij je zeker wel een schuurspons nodig hebt en een gasmasker voor de geur haha. Ik stel het liever uit, maar uitstellen maakt het eigenlijk alleen maar erger.

Via deze site vind je allerlei handige tips om het huishouden sneller te laten verlopen. Welk klusje blijf jij steeds maar uitstellen? Klets erover mee bij de reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.