XL VLOG: Twijfels over Anticonceptie & Kleding opruimen

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog ga ik aan de slag met het opruimen van de meisjeskleding om te verkopen voor het goede doel, heerlijk hoeveel ruimte dat geeft in de kledingkasten en hoe fijn het is om meer orde te scheppen. Ook mooi meegenomen om zo wat bij te dragen aan het goede doel. Daarnaast zie je de ‘comeback’ van Patrick onze kat. Ook Niko komt gezellig voor. Ik vertel over mijn twijfels rondom anticonceptie, je ziet ons gezellig in huis keuvelen en meer. Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Lida
  5 november 2020

  Ha Kelly, ik heb een Kyleena spiraal. Heeft minder hormonen dan Mirena en is ook kleiner. Bevalt mij tot nu toe super goed. Ik wil geen koperspiraal omdat daarmee de kans op bevruchting groter is dan bij hormoonspiraal, en dat vruchtje dan sterft omdat het niet kan innestelen.

 • Miriam
  13 november 2020

  Vier kindjes is zeer druk, maar ook zo gezellig!!!
  Miriam onlangs geplaatst…Hoe de diagnose van Noor ook mijn redding wasMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.