Zwanger 23 weken kletsupdate + babybump

Dia1

Zwanger 23 weken update: Wanneer deze video online komt ben ik alweer 24 weken zwanger en deel ik met jullie de update van mijn 23e zwangerschapsweek. Dit keer klets ik jullie weer bij in een video, vertel ik over mijn kwaaltjes en de vele mooie dingen van de zwangerschap. Ook laat ik jullie weer een babybump update zien door mijn buik aan jullie te showen. Als ik mijn buik vergelijk met de vorige video, bij 20 weken zwangerschap, dan zie ik dat hij weer lekker gegroeid is. Alleen maar heel goed en fijn! Kijken jullie mee naar deze nieuwe video?

Zwanger 23 weken video kletsupdate 

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden. Het blijft een gek idee dat ik nog maar een paar maanden hoef! De tijd gaat erg snel en ik ben blij dat ik lichamelijk nog een heleboel kan ondernemen. Zolang dat nog kan, geniet ik daar heel erg van. Ook vind ik het heel fijn dat ons meisje heel actief is in mijn buik. Het geeft toch steeds bevestiging dat ze het naar haar zin heeft en het is bovendien gewoon heel gezellig. Je bent op die manier altijd met z’n tweetjes, iets wat ik na de zwangerschap van Lana echt kon missen aan het zwanger zijn. Ook vind ik het heel fijn dat Yannick de baby ook al kan voelen vanaf de buitenkant, zo kan hij het ook allemaal net een beetje meer mee ervaren. De pijn in mijn bekken die ik vorige weken had, lijkt vrijwel verdwenen te zijn. Misschien was het toch een soort tijdelijke overbelasting. Jullie tips waren er erg fijn bij, hopelijk mag dat kwaaltje lekker wegblijven.

Ik ben benieuwd of anderen zwangeren zich herkennen in mijn verhaal en wat jullie ervaringen zijn. Laat het me weten bij de comments. Tot de volgende zwangerschapsupdate!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “Zwanger 23 weken kletsupdate + babybump”

 1. Kelly Caresse

  Hahah ja dat is mijn uitgerekende datum en die staat daar al sinds mijn zwangerschapsaankondiging, ben te lui steeds de datum aan te passen op de video die ik maak 😛

 2. De tijd gaat voor je gevoel inderdaad sneller bij een tweede zwangerschap! Had ik ook, dat komt echt doordata de dingen die gebeuren niet meer de eerste keer zijn en je al een beetje wat wat er komt :). Maar dat maakt het zeker niet minder speciaal! Super om te horen dat het goed met je gaat, ook fijn dat je bekken wat minder pijnlijk is. Hopelijk mag je meisje nog wat langer zitten en blijft ze gewoon perfect tot 40 weken zitten :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Bobbi Brown lip color Pink MauveMy Profile

 3. Ja de tijd gaat zo snel! Zelf ben ik al weer in de 26e week. Niet te geloven dat er over een paar maanden een klein hummeltje in huis is. Zo leuk!

 4. Leuk om de update weer op video te zien en wat gaat de tijd snel inderdaad! Het lijkt me een leuke klus om lekker met de kamertjes bezig te gaan en daar weer allemaal leuke spulletjes voor te shoppen!
  Evera onlangs geplaatst…MOMMY TO BE: Week 7-12My Profile

 5. Wat fijn dat het goed mag gaan! heel cliché maar zeker waar, de tijd vliegt om. De zwangerschap, maar ook het eerst jaar.. dat is mijn ervaring dan 😉 Geniet er maar goed van!
  Wilma onlangs geplaatst…Hot mama ChallengeMy Profile

 6. Leuke video fijn om te zien dat het zo goed met je gaat. Leuk dat jullie al de naam zeggen tegen de buik ben je niet bang dat lana zich gaat verspreken of weet zij de naam nog niet. Blijf lekker genieten en doen waar jegelukkigvan word. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY winterkransMy Profile

 7. Mooie buik! Fijn dat het ook goed gaat met jou en de kleine meid. Ik ben wel enorm jaloers op jouw streeploze buik. Ik ben nu 29 weken zwanger van mijn tweede dochtertje en ik zit helemaal onder de striae. Zowel op mijn buik als op mijn benen, knieholtes, heupen en bovenarmen. Niet leuk! Maar goed, hoort er voor mij helaas bij.

 8. Zo leuk om jou zwangerschap te zien. Ik ben voor het eerst in blijde verwachting, wij verwachten ons wonder half april. En ben morgen dus 17 weken. De tijd vliegt. Vind erg leuk om filmpjes te zien over jou ervaringen en zwangerschap.
  Liefs Suus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.