Feestlook voor december: Colour your way met Grijs

bootsomlaagkijken

Ik heb een nieuwe make-up look of the day online voor jullie, dit keer besloot ik om een feestelijke look met jullie te delen. De decembermaand is begonnen en er komen heel veel leuke feestdagen aan. Het is leuk om je dan net wat uitgebreider op te maken en je in een feestoutfit te heisen. De make-up look die ik vandaag laat zien is er eentje die ik maak met de producten van Boots No7. De vorige keer liet ik een look met de roze kleur zien uit de Colour Your Way campagne van Boots, voor deze keer heb ik de kleur grijs gekozen. Met grijs kun je deze feestdagen een hele mooie glamourlook maken. Kijken jullie mee naar de look die ik hiermee gemaakt heb? Er hoort dit keer ook weer een hele leuke winactie bij die je niet mag missen.

Gesponsord door Boots No7.

bootslookvoor

bootsomlaagkijken

Grijs is in mijn ogen een heel veelzijdige kleur. Deze kleur is net wat zachter en subtieler als zwart en toch kun je er een hele mooie licht-smokey look mee maken. De kleur grijs vind ik glamour uitstralen en ook passend bij heel veel andere kleuren. Ik vind het mooi om uit te pakken met een feestelijke ooglook die ik dan afmaak met een lipstick. De grijstint heb ik op een subtiele wijze aangebracht om het accent te leggen op mijn lippen.

bootsgrijs producten

Deze producten van Boots No7. heb ik gebruikt voor de look.
Na het aanbrengen van mijn dagverzorging breng ik de Lift & Luminate Day Serum aan. Naast dat deze heerlijk ruikt, zorgt deze er ook voor dat mijn huid een extra oppepper krijgt zodat mijn make-up langer blijft zitten. En ik ben ook gewoon blij met het liftende effect, ik ben niet vies van wat anti-rimpel verzorging om mijn huid preventief te beschermen tegen huidveroudering. Vervolgens breng ik foundation, poeder en concealer aan om mijn huid een egale basis te geven. Als blush kies ik Cool Pink die een extra glansje geef met het Shimmer Palette in Rose. Om mijn gezicht wat warmte te geven breng ik wat bronzer aan, dit is Honey van No7. Dan de oogschaduws. Ik combineer het Night shadows Quad eyeshadow palette met het classic matte trio palette. Ik begin met een lichte kleur op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek en kies een lichtgrijze kleur op het bewegend ooglid. In de arcadeboog ga ik subtiel los met de donkerste kleur uit het Quad palette. De ooglook maak ik af met de Intense Volume mascara en het Stay Perfect oogpotlood in Black.
Op mijn lippen draag ik een high Shine Lip Crayon in ‘Statement’. Ik breng ‘m subtiel aan wat een mooie rood-roze finish geeft.

boots grijs poseert

Even heel overdreven poseren maar check die highlighter, echt mooi!
Wil je zelf ook zo’n mooie make-up setje bestellen?  Ga dan naar de website van Boots.

Winactie!

Zelf kun je ook zo’n mooi make-up setje van Boots No7. Winnen!

Hoe doe je mee aan de winactie?

  • Ga naar de Facebookpagina van Boots en stuur een foto in waarop jij laat zien hoe de kleur grijs jou inspireert. Dit mag een make-up look zijn, maar mag ook een outfit of accessoire zijn. Waar staat de kleur roze voor jou voor? Verwerk dat in de look die je maakt.
  • In die post tag je @Kellycaresse zodat de winnares van Kellycaresse een berichtje kan ontvangen als zij gewonnen heeft. Gebruik ook de hashtags : #winactie #boots #colouryourway in je post. Wie weet win jij zo’n mooi Boots No7. Make-upsetje!

Vind jij het ook heerlijk om te experimenteren met make-up en pak je tijdens de feestdagen daar ook altijd extra mee uit? Weet jij al wat jouw feestdagenlook gaat worden? Laat het me weten bij de comments, ik ben benieuwd!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “Feestlook voor december: Colour your way met Grijs”

  1. Wat een feestelijke look, mooi ook hoe je de arcadeboog hebt aangezet. Ik ben al jaren fan van Boots, ik haalde het eerst in Engeland en nu gewoon bij ons in de stad. Ideaal

  2. Ik vind dit je erg leuk staan, het maakt je ogen sprekend.
    Zelf gebruik ik vaak nude tinten omdat ik van neutrale make-up houdt. Ik leg, net als jij bij deze look, meestal het accent op mijn lippen, ik draag namelijk vaak rode tinten.
    Sheela onlangs geplaatst…CadeautipsMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.