24 uurs VLOG: Dag routine met 3 kinderen (en een kat)

Vandaag heb ik een 24-uurs vlog voor jullie waarin ik gedetailleerd een dag uit mijn leven laat zien als mama van drie meisjes (en een kat!) op een dag waarop Yannick moest werken en ik de zorg alleen voor ze had. Lana naar school brengen en halen, spelen met de meisjes, koken, opruimen, onze avondroutine enzovoorts. Hoe ziet ons ritme eruit? Welke vaste rituelen voer ik uit met de meisjes en onze kat Patrick? Hoe geef ik Aimy wat extra quality time terwijl Lana op school zit?  Ik laat het allemaal zien. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Zo zie je maar hoe druk het soms kan zijn in een gezin met drie kleine kinderen (met alledrie een eigen levensfase en ritme) en een kat. Gelukkig zijn Lana en Aimy erg goed op elkaar afgestemd en kan ik de meeste dingen voor hen tegelijk doen en kunnen ze ook elkaar goed vermaken met spelen wat het voor mij ook weer makkelijker maakt.

In de video laat ik zien wat voor eten ik geef aan Patrick en vertel ik hoe deze voeding bevalt. We geven hem WHISKAS® Casserole . Dit nieuwe natvoer bestaat uit sappige malse stukjes. Het is vrij van kunstmatige toevoegingen en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. We merken dat Patrick dit erg lekker vindt en dat hij weer erg  goed eet sinds hij dit krijgt, erg fijn om te zien. Patrick is twee jaar oud en daarom geven we hem de maaltijdzakjes voor +1 jaar, deze zijn in allerlei smaken te verkrijgen.

Wat een lieverd is het he, Patrick is een belangrijk lid van ons gezin. Wij zijn dol op hem, maar merken ook aan de meisjes dat ze dol op hem zijn, heel lief om te zien. Lana vindt het leuk om me te helpen met Patrick eten te geven en zo leert zij ook al wat het inhoudt om een dier te verzorgen. Beide meisjes zoeken Patrick regelmatig op om even met hem te knuffelen of te spelen en ik merk dat Patrick de meisjes goed in de gaten houdt. Heel lief om te zien.
Laatst deelde ik al een artikel waarin ik vertel hoe onze kat reageert op de komst van baby Feline, dat kun je hier teruglezen.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op de 24-uurs vlogs, hoe ziet jullie ritme eruit met je kindjes (en eventuele huisdieren)?  Hebben jullie ook huisdieren en hoe gaan jullie kindjes met ze om? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Deze vlog is gemaakt in samenwerking met WHISKAS®.

KellycaresseAd

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • rachel
  24 november 2017

  ondanks drie kids mop ben je nog super relaxt vind ik 😉 al zullen er echt wel dagen tussen zitten waar je histerisch kan gillen maar goed hihih fijn weekend lieffie <3

 • Roos
  24 november 2017

  Wow vind t allemaal heel relaxed lijken hoor.. En wat een uitslapers heb je!

 • Irene
  24 november 2017

  Wat heb jij een lekker makkelijk baby’tje. Althans dat lijkt zo in de vlog hihi.
  Ernaast lijkt die van mij nu ineens een stuk moeilijker (anderzijds zit hij in een sprongetjesweek)
  Mooi dagritme hebben jullie. En wat is Patrick een schatje ?
  Fijn dat hij weer goed eet. Wilt hij geen brokjes eten? Over het algemeen is dat beter voor zijn tanden dan dat natvoer is. Door de kauwbeweging schuurt hij als het ware de tandplak van zijn tanden af, zodat het minder goed omgezet kan worden in tandsteen.

 • Irene
  24 november 2017

  De dagvlog vind ik trouwens super leuk om te kijken!! Ik was al erg benieuwd hoe je de zorg combineerde tussen de drie meisjes, het huishouden etc
  Super! Die meiden hebben het getroffen met jullie als ouders

 • Kelly Caresse
  25 november 2017

  Dankjewel voor je lieve reactie <3

 • Anneleen
  26 november 2017

  Zo lief dat Aimy vrijwel meteen achter haar zus, Lana, vraagt! 🙂 Heel gezellige 24u vlog!

 • Inge
  26 november 2017

  Erg leuk om te zien… Je doet het super goed !!!

 • Veronique
  29 november 2017

  Mooi om te zien hoe het dagritme is met 3 kinderen. Ik heb zelf een zoon van 4 jaar en een dochter van 6.5 week ook ik haal hun namen wel eens door elkaar hoor haha!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.