Ietsjes later dan verwacht heb ik nu de KC Photodiary klaar voor jullie met een heleboel foto’s van de afgelopen twee weekjes. Dit waren voor mij hele drukke leuke weken met toffe dingen, zo gingen we op mini vakantie naar Frankrijk, kwam Sinterklaas natuurlijk in ons land en had Lana vakantie van school. Ook het minder fijne van een griep die zich had aangekondigd, maar alle leuke dingen voeren de boventoon. Ik heb random foto’s gemaakt en ga er nu een aantal met jullie van delen, kijk je gezellig mee?

Met een groepje vriendinnen gingen we gezellig uit eten bij een sushi restaurant, dit was heel gezellig. Als mama’s herken je het misschien wel dat je niet heel vaak echt een avondje uit gaat met vriendinnen, dus dit was dan ook een hele leuke avond waar we allemaal erg van genoten.

Wat een heerlijke foto is dit tijdens een middagje Efteling met mijn gezin. Wat kan ik daar van genieten, jullie zien het dan ook erg vaak voorbij komen bij mij 😉

En na zo’n dagje is niets zo lekker als zelfgemaakte erwtensoep.

De boodschappen waren weer binnen. Altijd fijn als de kasten weer gevuld zijn met lekkere boodschappen. De boodschappen shoplog hiervan deelde ik in deze aflevering van ‘KC Back in shape‘.

Vorige week had ik een zakelijke afspraak buiten de deur, die heb ik de afgelopen periode al lang niet gehad ivm. mijn verlof. Ik nam Feline mee die heerlijk in de kinderwagen lag te slapen en ik sprak af bij het Van de Valk hotel in Eindhoven.

Daar genoot ik tevens van deze heerlijke lunch. De afspraak was met Puckababy, ons favoriete merk op het gebied van slapen voor de kinderen.

Ik krijg nog regelmatig foto’s doorgestuurd van jullie met de #NoppiesXKellycaresse pakjes en dat vind ik zo leuk. Ik glunder dan van trots met een glimlach van oor tot oor en dat is niet overdreven, ik vind het geweldig om te zien dat de collectie zo goed aanslaat.

Vorige week was zo’n hectische week met afspraken en opnames voor een campagne, dat ik vervolgens helaas door de griep werd gepakt. Ik kon hierdoor niet mee naar de uitnodiging voor de K3 Lovecruise perspresentatie met meet&greet en hier baalde ik enorm van. Ik had dit zo graag samen met mijn dochters bezocht. Gelukkig waren mijn ouders zo lief om de meisjes mee te nemen en zij hadden de middag van hun leven, daar ben ik hun enorm dankbaar voor.

Ik hoopte dat mijn griep (en blaasontsteking) snel zouden genezen want die vrijdag gingen wij op uitnodiging van Centreparks op mini vakantie naar Frankrijk. We mochten het park Les Trois Forets uitproberen en wat keken we hier enorm naar uit. Wel spannend hoor,  zo’n eerste verre reis met 3 meisjes op de achterbank 😉 In de vlog vertel ik daar een heel stuk meer over, die komt volgende week online. Hierboven zie je ons huisje voor dat weekend.

En ik dacht eerst dat ze een grapje maakten toen in de uitnodiging gesproken werd over een golfkar, maar het was dus echt zo. Deze golfkar mochten wij het hele weekend gebruiken en dat was ideaal op zo’n mega groot vakantiepark. Overigens hadden de meeste mensen zo’n karretje erbij gehuurd om de grote afstanden te overbruggen. Wij hadden de grootste lol in dit ding natuurlijk.

Ons huisje had een enorme wellness badkamer met een groot whirlpool bad, sauna en hamam, ik wist niet wat ons overkwam haha. We pasten alle 5 makkelijk in het bad en de kinderen vonden het geweldig. We hebben in ons huis thuis namelijk geen bad dus ze konden zich helemaal uitleven.

De master bedroom 😉

Eetkamer. Wat ziet het design er prachtig uit he!

En dit was ons terras, we zijn door het weer daar niet geweest maar dit is in de zomer natuurlijk ideaal voor een leuke bbq of om lekker buiten te eten.

Mmm genieten van een echt Frans ontbijtje iedere ochtend 🙂

Op zaterdag gingen wij Mini Golfen, zo leuk! De meisjes snapten het spel natuurlijk nog niet zo goed dus speelden we het op onze eigen manier haha, ook leuk.

We lunchten bij het pannenkoeken restaurant waar ook een grote indoorspeeltuin was voor de kinderen. Er is zoveel te beleven voor de kinderen op dat park, we hoefden het park er niet voor af. Ideaal.

En mijn lunch was ook heerlijk, een salade met zalm, een soort wrap pannenkoekjes met roomkaas en zalm en nog meer lekkers.

In de middag had ik een perspresentatie met allerlei mede journalisten/bloggers waarin we van alles te weten kwamen over dit Centerparks park en de andere nieuwe parken en de nieuwste accommodaties, heel interessant.

In de avond aten we een lekker Frans buffet. De meisjes deden het hartstikke goed, die kunnen het al goed met elkaar vinden dus dat is heel fijn, vooral ook in openbare ruimtes. En Feline lag lekker in de kinderwagen te slapen.

Lang leve de kolf, daardoor kon ik ook gewoon lekker van een wijntje genieten.

Het is zo leuk om te zien hoe Lana en Aimy dol zijn op hun zusje. Het liefst willen ze haar kussen en knuffelen, maar vooral met Aimy moet ik dan opletten dat ze dat voorzichtig doet. Hoe lief is deze foto! <3

Toen ik deze foto nam besefte ik me ineens hoe groot Feline al is. Je hebt dat zelf nauwelijks door tot je je kleintje bij iemand anders in de armen ziet of zoals hierboven op een foto. Ik vind het best moeilijk (en mooi tegelijk) om te beseffen hoe hard ze ontwikkelt en hoe snel dat newborn uiterlijk er vanaf is. Ze is al zo alert en wil de wereld in de gaten houden, haar hoofdje steeds omhoog doen en dan besef je dat je beetje bij beetje afscheid neemt van de newborn fase.

Wat een heerlijk poppetje is het he, die armpjes alleen al zijn om op te snoepen.
Meer van ons weekendje weg deel ik nog uitgebreid in de aankomende vakantie vlog.

Toen we maandagmiddag thuiskwamen vertelden we Lana pas dat Sinterklaas in het land was gekomen. Zo leuk, de ‘rommelpiet’ was in ons huis gekomen en had al wat lekkers achtergelaten voor de meisjes, zo lief van mijn ouders die het weekend er waren voor Patrick.

We hebben vervolgens de sinterklaasintocht op tv gekeken en ze mochten voor het eerst de schoen zetten. Ik vind de sinterklaasperiode zo leuk, zeker nu Lana het al veel bewuster meemaakt.

Dinsdag was een werkdag waarin ik vergat foto’s te maken. Woensdag begon ik met een bezoekje aan de kapper om mijn haar mooi te maken voor het #Tripptrappdinner waar ik die avond voor was uitgenodigd. Ik was er vorig jaar ook bij en vond het toen ook al zo’n mooie avond.

Mijn haar heb ik laten wassen, föhnen en stylen. Zo blij met het resultaat, wat zou ik willen dat ik het zo iedere dag zelf kon doen 😉

Die avond had ik het heel luxe, ik werd namelijk door BMW met een chauffeur opgehaald om naar het Tripptrappdinner te gaan. Wat een luxe, echt heel fijn.

De prachtige tafelsetting. Het TrippTrappDinner wordt georganiseerd door Janine van Pretapregnant in samenwerking met Stokke en dit is een charity dinner waarbij we met z’n allen zoveel mogelijk geld inzamelen voor een goed doel. Dit jaar was dit Stichting Papageno, een wooninstelling en diagnostisch centrum voor kinderen met autisme waarbij het doel is om zorgverleners de vroege signalen van autisme al op te pikken zodat behandeling tijdig gestart kan worden. Zij richten zich op muziektherapie omdat dit bewezen effectief is bij mensen met autisme om hun ontwikkeling te stimuleren en tijdens dit diner heeft de oprichtster daarvan hier van alles over verteld. Een prachtig initiatief om een steentje aan bij te dragen.

Dit was het hoofdgerecht, mmm!

Met Janine die het allemaal georganiseerd heeft, wat een fijne avond was dit!

Dit was de KC Photodiary voor deze keer, hopelijk vonden jullie het leuk om weer gezellig met me mee te kijken in foto’s. Ik ben benieuwd of jullie de sinterklaasperiode ook zo leuk vinden samen met je kindjes. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “KC Photodiary: Weekendje Frankrijk en #Tripptrappdinner”

 1. Wat een gaaf vakantiehuis! Heel sfeervol, leuk dat je dat zo mag uittesten :). En volgens mij vind je zalm heel erg lekker als ik zo naar de foto’s kijk ;). Leuke photodiary!

 2. Heerlijk dat weekendje weg!! En dat huisje is zo stijlvol, ben ik niet gewend van Centerparcs. Je zag er echt geweldig uit bij het Tripptrappdiner #hotmom

 3. Wat een prachtig vakantiepark waar je in hebt gezeten en wat een mooie coupe had je voor het diner.
  Jammer he dat het newborn en zo snel af gaat, maar tegelijkertijd kan ik ook zo genieten van het zien van de ontwikkeling bij de kinderen. Het blijft bijzonder.

 4. Wat een super leuk weekje heb je achter de rug zeg. Het vakantiepark ziet er ontzettend mooi uit allemaal. Heerlijk er even tussenuit met het gezinnetje, mooi <3!

 5. Wat een leuke week heb jij gehad zeg! Het huisje zag er ook super uit. Heel anders dan dat je normaal verwacht bij Centerparcs. Leuke bestemming om te onthouden.

 6. Wat leuk om te zien dat stichting Papageno voorbijkomt! Ik heb zelf twee kleine kindjes met autisme.
  Je ziet er goed uit al voor iemand die net (voor de derde keer) een baby heeft gekregen!

 7. Wauw Kelly looking good!!! Wat een prachtig park zeg wauw… En met zo’n golfkar rijden, kan me voorstellen dat dat hilarisch is ha ha…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.