20 weken zwanger update + Babybump

Dia120 weken zwanger update. Ik hoor je denken, het is maandag Kelly, mommy monday? Er klopt hier iets niet haha. Ik ben redelijk trouw aan mijn uploadschema en nu komt er een zwangerschapsupdate op maandag? Jep, ik maakte voor een weekje even een verandering. Komende woensdag is Lana jarig (alweer 2 wordt ze) en omdat ik dat een hele belangrijke mijlpaal vind die eigenlijk op mommy monday hoort, heb ik deze dus omgewisseld met de zwangerschapsupdate van woensdag. Afgelopen weekend organiseerde we haar verjaardagsfeestje en het fotoverslag en een terugblik op 2 mooie jaren wil ik woensdag met jullie delen. Vandaag dus voor een keertje een Preggo monday 😉 haha. En dat met een update waarin ik je bijklets over mijn 20e zwangerschapsweek waar ik nu midden in zit. Hoe gaat het met de kwaaltjes, hoe voel ik mij? Ik vertel je uitgebreid hoe de 20-weken echo verlopen is en natuurlijk ga ik met de buik bloot in een babybump update. En als je die vergelijkt met de video van 16 weken zwangerschap dan zie je dat ik een groeispurt heb doorgemaakt.

20 weken zwanger update met persoonlijke ervaringen:

Klik hier als je de video niet kunt zien

We zijn dus alweer (net) over de helft van de zwangerschap op dit moment en ik merk dat ik dat veel bewuster beleef nu zo’n tweede keer. Ik weet nog zo goed hoe ik die zwangere buik miste toen ik niet meer zwanger was, al zijn er ook genoeg momenten dat ik die buik even af wil kunnen doen. Toch probeer ik er daarom nu wat bewuster bij stil te staan. Heel herkenbaar denk ik ook voor veel zwangeren of vrouwen die een zwangerschap ervaren hebben. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de update vonden! Herkenbaar voor anderen zwangeren of mama’s die al bevallen zijn? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “20 weken zwanger update + Babybump”

 1. Fijn dat alles goed is gegaan met de 20 weken echo. Het is ook altijd spannend. Bij 2 kinderen heb ik het niet gedaan. Laatste zwangerschap wel. Men wat een stress als ze dan beeldje voor beeldje alles gaan inzoomen, nog eens teruggaan of opeens stil worden. Mijn dikke toeter mis ik niet, maar het zachte geschop soms wel.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday giveaway: Win een Bratz popMy Profile

 2. Leuke buik hoor lijkt me zo speciaal. Het is volgens mij wel vaker dat een tweede kindje groter is, mij moeder vertelde het laatst nog dat ik een heel klein baby’tje was weet niet meer exact mijn gewicht maar volgens mijwas ik rond de 5 a 6 pond mij zusje werd vijf jaar later gebeuren en ik kan mij dus ook heel bewust de zwangerschap van mijn moeder herinneren. Ze had een dikke buik en mijn zusje was ook 9 pond een flinke baby dus. Nu bijna 20 jaar later pfff wat voel ik me oud hahaha ben ik de grootste en de zwaarste hahaha dus het zegt helemaal niks. Lekker doorzwangeren Kelly en blijven genieten liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario # 10My Profile

 3. Kelly Caresse

  Ah dankjewel Lisanne, ik merk heel veel verschil qua snelheid van de groei van de buik ten opzichte van bij Lana, zo grappig hoe dat gaat

 4. Wat een leuke spontane video, tof ook dat je gewoon je buik laat zien, wat een mooie buik heb je zeg!

 5. Zo herkenbaar die sneller groeiende buik, ik heb drie kinderen en per zwangerschap ging dat groeien sneller waardoor ik bij de derde het bij 8 weken iedereen maar gewoon vertelde omdat het niet eens meer te verbergen was haha, leuk om jouw ervaringen te lezen en te zien

 6. Leuk filmpje. Nou ik dacht de eerste keer de 20 weken echo leuk. Maar daar ben ik zeker op terug gekomen. Dit zal voor mij nu altijd een puntje van angst zijn. Snap dus goed dat je ook niet echt genietend aan het kijken was met deze echo.

 7. Wat fijn dat het goed gaat met jou en jullie kleine meisje en wat heb je een prachtige buik.
  Ik kan niet wachten het zelf ook eindelijk te mogen ervaren,het zwanger zijn. Helaas is het ons na 1,5 jaar nog steeds niet gegund.

 8. Zo leuk dat wij bijna even ver zijn! Ik loop 5 dagen achter op jou en ik vind het leuk om te horen hoe jij alles beleeft. Ik heb ook al wel ongeveer zo’n buik, maar bij mij zit er een laagje vet overheen. 😉
  Ik ben echt heel blij dat je zegt dat het nu sneller zal gaan en leuker zal worden! Van 10 tot 20 weken ging voor mijn gevoel al vrij snel, maar ik merk nu toch wel dat ik heel erg uit zie naar zijn geboorte en dat duurt nog zooooo laaaaang. Fijn om te horen dat het dus in ieder geval wat sneller en leuker zal verlopen!
  Wat lastig dat je zo zenuwachtig bent met de 20 weken echo! Ik was wel heel zenuwachtig van te voren, maar toen ze eenmaal bezig was bleef ze praten en alles was goed dus ik ging gewoon mee in the flow.
  Mijn baby reageert trouwens op jouw stem. Hij begon net lekker te trappelen toen jij begon te praten. 😉
  Milou onlangs geplaatst…Oh, je hebt geen baan meer? Wat zul jij je vervelen zeg!My Profile

 9. Wat een prachtige buik! Morgen heb ik een controle bij de gynaecoloog, ik vind het elke keer wel weer spannend. Ook heb ik wat angsten voor de 20 weken echo, maar misschien is dat normaal? Morgen krijgen wij, als het goed is, te horen of we een dochter of een zoon krijgen, zooooo spannend! Ik merk wel dat ik het allemaal heel spannend vind. Ik ben nu bijna 17 weken, ik paste ineens gisteren niet meer in mijn oude broeken, mijn buik begint een beetje te komen. Maar ik voel nog geen plopjes ofzo, dat vind ik wel jammer. Ik zie er nu net uit alsof ik een week bij een all you can eat restaurant ben geweest en ook all you can eat heb gegeten.. Ik voel me verder ook nog niet zo zwanger, behalve de vermoeidheid en wat bandenpijn heb ik nergens last van. Dat maakt me ook weer erg onzeker. Maar onwijs fijn dat je 20 weken echo goed was ♥
  Cindy onlangs geplaatst…Happy ThingsMy Profile

 10. Zo mooi, het blijft bijzonder een zwangerschap. Hoe bijzonder besef je vaak pas echt achteraf. Ook na 3 dikke buiken! Jouw buikje is prachtig, geniet van dat kindje onder je hart❤ en je mooie gezin!
  Barbara onlangs geplaatst…Liam moet naar de kapper.My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.