Lana loves: Mega Bloks First Builders!

megabloks1

Lana loves: Mega Bloks First Builders! Als de dag van gisteren kan ik me nog herinneren hoeveel ik vroeger speelde samen met mijn broer met blokken en zijn trein. Op een regenachtige zondag kwamen de blokken de woonkamer in, haalde mijn broer zijn grote trein erbij, ging hij zijn rails in elkaar zette en bouwde ik er allerlei dorpen omheen. Wat een plezier! Dit is speelgoed voor zowel meisjes als jongens waar je je fantasie in los kunt laten gaan. Toen ik de Mega Bloks First Builders van Fisher-Price ontving om te testen voor Lana was ik dan ook heel enthousiast. Jeugdsentiment overdragen aan Lana. Ik opende de doos en Lana zag de inhoud… wat er toen gebeurde?

Review van de Mega Bloks First Builders!
De titel ‘Mega bloks, First Builders’ is niet overdreven, dit zijn mega grote blokken en Lana’s ogen groeiden mee toen ze de grote verpakking zat. De blokken zijn door hun formaat zeer geschikt voor kleine kinderhandjes en maken op die manier het spelen makkelijker waardoor de fantasie de overhand kan nemen. Lana wilde de zak gelijk gaan openritsen om te ontdekken wat er in zit. Met deze blokken kun je hoge torens bouwen, (Lana’s favoriet) er zitten wielen bij dus je kunt er auto’s of vrachtwagens mee maken, je zet zo wat huizen neer of je maakt er wat anders mee.

De blokken zijn dus heel makkelijk in elkaar te zetten maar ook net zo makkelijk los te maken en op te ruimen in de speciale opbergzak. De set is met name bedoeld voor kinderen van 1 tot 5 jaar, maar eigenlijk kunnen alle leeftijden hier mee spelen. Heel leuk voor broertjes/zusjes om samen mee te spelen, want het is zowel voor jongens als meisjes heel leuk. De creativiteit en fantasie wordt hiermee geprikkeld en ook is dit soort speelgoed goed voor de motoriek van je kindje. Mega Bloks First Builders staan garant voor lang speelplezier. Wij zijn er in ieder geval heel erg blij mee!

Ben jij bekend met de Mega Bloks First Builders van Fisher-Price? En speelde jij vroeger ook altijd met blokken? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en wat jullie van dit speelgoed vinden. Laat je reactie achter bij de comments.

Bekijk hier de review van Fisher-price Jumperoo en de ervaringen met de meegroeipuppy van Fisher-price!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

16 reacties

 • Jennifer
  12 oktober 2015

  Wij hebben ze laatst voor Melle gehaald. Hij kan dan alleen nog maar (door ons gebouwde) torens omgooien en met blokjes tegen elkaar aan timmeren, maar hij vind ze helemaal leuk. Vooral als hij zelf de blokkenzak leeg mag gooien! Hij speelde al met oude babyblokken bij mijn ouders, vandaar dat we besloten hem voor thuis ook wat blokken te kopen (niet dat we overmoedig zijn en werkelijk écht denken dat hij nu binnen no-time een metershoge blokkentoren bouwt, haha)!
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 56My Profile

 • angelique
  12 oktober 2015

  Ik had deze ook voor keano, geweldig spul!!
  angelique onlangs geplaatst…Keano | Van Fulltime naar ParttimeMy Profile

 • Martina
  12 oktober 2015

  Dit vind ik leuk speelgoed! Wil ik straks ook aanschaffen voor die van mij
  Martina onlangs geplaatst…12 Oktober 2015 – Outfits, uit eten en snapchattenMy Profile

 • Vera
  12 oktober 2015

  Heel erg leuk speelgoed dit, mijn zoontjes schelen 2 jaar van elkaar en spelen hier graag samen mee

 • Isabelle
  12 oktober 2015

  Ah lana zo schattig ermee aan het spelen! Leuke review, ziet eruit als leuk speelgoed en ook duurzaam om op verschillende leeftijden mee te kunnen spelen

 • Jess
  12 oktober 2015

  Die zijn zo leuk! Ik kocht voor Sam een ton toen hij net een jaar was en later wat uitbreidingen. Hij kon er al vrij vlot iets mee en heeft er echt heel lang mee gespeeld. Het stapelt veel makkelijker dan Duplo. Wij zijn fan!
  Jess onlangs geplaatst…10X best gelezen artikel van 2015My Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  12 oktober 2015

  Grappig die ken ik helemaal niet! Maar zien er wel tof uit!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Mama zijn zonder moederMy Profile

 • Saskia
  12 oktober 2015

  Ja, ik kan me herinneren dat ik als kind veel met soortgelijke grote blokken speelde. Ik denk dat het voor kinderen heel leerzaam is om zo te spelen en volgens mij gaat dit speelgoed een leven lang mee. En het is zowel leuk voor jongens als meisjes, ideaal!
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn favoriete tv-programma’s (herfst 2015)My Profile

 • kim_Xazoe
  12 oktober 2015

  Leuk die blokken zeg !
  Ik kende ze wel en ben zelf best fan van duplo maar nu ik deze zie…
  Leuk ook om een keer cadeau te doen!
  kim_Xazoe onlangs geplaatst…Kinderboekenweek 2015 – Lezen van jong tot oud, een succes?!My Profile

 • Sanne Marlijn
  12 oktober 2015

  Jaa deze wil ik ook echt voor James, lijkt me zo leuk voor hem! Hij is ook al helemaal into Duplo. Volgens mij heb ik ook nog met zulk soort blokken gespeeld vroeger.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Nieuwe Therme productenMy Profile

 • amanda
  12 oktober 2015

  Hier ook een grote fan…Bij big bazaar hadden ze laatst de roze zak en ook nog meer van mega bloks…Ik heb ze ook op mijn lijstje staan voor Kian met zijn verjaardag en bij oma staat al een bak….Ik vind ze erg leuk en ook kan je er lang mee spelen…Zoals ik al zei hebben ze ook speciale meisjes blokken ervan moet je maar eens kijken…

  Kian in nu 10 maanden en speelt er al mee(geeft ze aan en zo bouwen we samen..)

  xxx
  amanda onlangs geplaatst…Favoriete lunchgerecht bij Wonders Zaandam!My Profile

 • Kelly
  12 oktober 2015

  Leuk om te zien! Ik speelde vroeger ook veel met blokken!
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly #12My Profile

 • Florentine
  13 oktober 2015

  Wat gaaf dat dit zo leuk is!

 • karlien
  13 oktober 2015

  Eindeloos heb ik met blokken gespeeld. In vakanties werden er treinstations door de hele benedenverdieping gebouwd!
  karlien onlangs geplaatst…Review: Medela Freestyle (gastblog)My Profile

 • Mama van Vesper
  13 oktober 2015

  ik ga ze ook aanschaffen voor Vesper!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Zucht…My Profile

 • Alycia
  13 oktober 2015

  Mega Bloks zijn echt super. Wij hebben de mannen de blokken en tafel gekocht voor de verjaardag. Om met blokken te mogen spelen ben je nooit te oud!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.