What’s in my koelkast? (nieuwe koelkast)

Dia1Nadat Yannick en ik onze nieuwe koelkast gekocht hebben en ik deze op Instagram gepost had, kreeg ik best veel verzoekjes voor een What’s in my koelkast video. Grappig, mijn vorige ‘What’s in my koelkast’ video haalde nog de televisie bij het, tikkeltje vrouwen-belachelijkmakende programma ‘Meer voor echte mannen’. Ik kan er vooral om lachen en ik vind het leuk dat mijn filmpje werd opgepikt als iets wat voor mannen totaal niet te begrijpen is, haha! Een nieuwe koelkast (die veel ruimer is) betekent een nieuwe versie van de “What’s in my koelkast’ video die ik vandaag met jullie ga delen. Zelf ben ik ook zo’n nieuwsgierig type die benieuwd is wat een ander allemaal in huis heeft, dus ik ga ook met de koelkast bloot 😉Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben heel benieuwd of deze inhoud overeenkomt met jullie koelkast of juist helemaal niet. De inhoud zegt best veel over iemands voedingsgewoontes en dat is heel persoonlijk. Laat je reactie op deze video achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “What’s in my koelkast? (nieuwe koelkast)”

 1. Ik heb een inbouw koelkast met daarin voornamelijk zelfgemaakte dingetjes. Heb ook wel potjes staan hoor maar dat zijn dan olijven enzo. Misschien ook wel eens leuk om zelf te laten zien wat ik standaard in mijn koelkast heb!
  Eline onlangs geplaatst…Gevulde makreelMy Profile

 2. Mijn inhoud is bijna hetzelfde. Leuk hoor! Alleen bewaar ik mijn groenten buiten de koelkast. Alleen als het aangebroken is dan gaat het de koelkast in. De smaak is beter als je het buiten de koelkast bewaard. Zeker met tomaten. Ook gesneden groenten koop ik ook niet meer. Ik maak mijn eigen groenten mixjes hihi. Leuke video

 3. Wat een mooie koelkast zeg! Wij hebben een inbouwkoelkast en die is kleiner dan jullie grote koelkast. Ik heb voornamelijk ingrediënten voor salades, vlees, kaas en fruit in de koelkast. Het valt me op dat je veel sausjes gebruikt, ik heb alleen mayonaise 😉
  Saskia onlangs geplaatst…Recensie: Karin Slaughter – Mooie meisjesMy Profile

 4. Grappig zag je filmpje op YouTube echt mooi hoor zo een smeg. Handig dat je dat rekje voor sausjes gebruikt bij mij. Koelkast zat ook zo een rekje eerst gebruikte ik dat voor frisdrank maar tegenwoordig heb je ook grotere flessen waardoor het niet paste. Misschien toch is het flesje terug in de koelkast plaatsen. Gezond ook hoor dat jullie geen frisdrank drinken maar gewoon netjes cristal clear wij willen ook een gezondere leefstijl gaan proberen. Fijne avond liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Thema week!!!My Profile

 5. gwendy wesseler

  Wat een geweldig mooie koelkast! Ik heb onlangs ook kip in de hoed gemaakt ( allehande recept geloof ik ) met kersen, gember , kerriesaus en kip. Was echt super lekker. Wat vonden jullie? Tomaten kan je het best niet in de koelkast bewaren. Komt de smaak niet ten goede. Leuke video!

 6. Kelly Caresse

  Ja vinden wij ideaal, bespaart ook een hoop viezigheid want de handdoek vervangen we regelmatig voor een schone

 7. Kelly Caresse

  Toevallig vandaag alweer ‘kip in de hoed’ gemaakt uit de allerhande, we zijn helemaal dol op dit recept mmm

 8. Hele mooie koelkast! Mijne ligt wel veel voller, haha. Mijn vriend drinkt heel veel melk dus haal ik altijd 3 kannen van 2 liter (en dat 2 keer per week). Ik sla ook altijd dingen die wat langer goed blijven in als het in de aanbieding is zoals plakjes kaas, sommige soorten brood beleg en smeerkaas. En op de markt haal ik veel 1 keer per week dus in t weekend ligt het bomvol. Ik heb alleen nog niet de helft aan sausjes!

 9. Ohhh die koelkast is zo leuk! Wij hebben nu een jaar onze nieuwe koelkast, en oh ben zo blij met dat ding. Lekker ruim en dan ook nog een vriezer eronder met 3 lades! Zo fijn. Qua inhoud lijkt ie erg hetzelfde, inclusief noodspuiten haha ;). Wij hebben wel frisdrank koud staan, maar dan wel voor ons zelf. En alcohol ligt er eigenlijk alleen voor de gasten.
  Alleen vroeg ik me af waar jij je insuline dan bewaart? Wij gebruiken daarvoor een van de groentelades, die ligt hier vol met insuline.

 10. Tomaten kan je beter niet in de koelkast bewaren.
  De kou van de koelkast schijnt van invloed te kunnen zijn op de smaak en de houdbaarheid 😉 Hoe het is voor tomaten in blik weet ik niet.

  Leuk dat je er weer ‘n filmpje hebt gemaakt 🙂 Altijd leuk om bij anderen te kunnen/mogen spienzen, hihi.

 11. Oh, en dat geldt blijkbaar ook voor komkommers 😮 (maar dat wist ik zelf ook niet) Heb dat van de tomaten nog gegoogled en zag er dus ook iets vermeld worden over komkommers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.