What’s in my koelkast? (nieuwe koelkast)

Dia1Nadat Yannick en ik onze nieuwe koelkast gekocht hebben en ik deze op Instagram gepost had, kreeg ik best veel verzoekjes voor een What’s in my koelkast video. Grappig, mijn vorige ‘What’s in my koelkast’ video haalde nog de televisie bij het, tikkeltje vrouwen-belachelijkmakende programma ‘Meer voor echte mannen’. Ik kan er vooral om lachen en ik vind het leuk dat mijn filmpje werd opgepikt als iets wat voor mannen totaal niet te begrijpen is, haha! Een nieuwe koelkast (die veel ruimer is) betekent een nieuwe versie van de “What’s in my koelkast’ video die ik vandaag met jullie ga delen. Zelf ben ik ook zo’n nieuwsgierig type die benieuwd is wat een ander allemaal in huis heeft, dus ik ga ook met de koelkast bloot 😉Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben heel benieuwd of deze inhoud overeenkomt met jullie koelkast of juist helemaal niet. De inhoud zegt best veel over iemands voedingsgewoontes en dat is heel persoonlijk. Laat je reactie op deze video achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

32 reacties

 • Marion
  11 oktober 2015

  Hahahaha, ik dacht dat wij veel sausjes hadden, maar jullie hebben nog veel meer! Die handdoek in de groentenla, dat is een goeie zeg!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #61My Profile

 • Martina
  11 oktober 2015

  Wauw wat een toffe koelkast! Mooi kleurtje ook!
  Martina onlangs geplaatst…8 Oktober 2015 – De babykamer van MelleMy Profile

 • Eline
  11 oktober 2015

  Ik heb een inbouw koelkast met daarin voornamelijk zelfgemaakte dingetjes. Heb ook wel potjes staan hoor maar dat zijn dan olijven enzo. Misschien ook wel eens leuk om zelf te laten zien wat ik standaard in mijn koelkast heb!
  Eline onlangs geplaatst…Gevulde makreelMy Profile

 • jessica
  11 oktober 2015

  Mijn inhoud is bijna hetzelfde. Leuk hoor! Alleen bewaar ik mijn groenten buiten de koelkast. Alleen als het aangebroken is dan gaat het de koelkast in. De smaak is beter als je het buiten de koelkast bewaard. Zeker met tomaten. Ook gesneden groenten koop ik ook niet meer. Ik maak mijn eigen groenten mixjes hihi. Leuke video

 • Jaimy en Laura
  11 oktober 2015

  Toffe koelkast! Onze inhoud is heel ander! Een stuk leger haha. Wij doen meestal per dag boodschappen.
  Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Laura’s week #48My Profile

 • Femke
  11 oktober 2015

  Wat past hier heerlijk veel in zeg, handig!

 • Milou
  11 oktober 2015

  Jaaa, ik vind ‘m zo cool! Toen wij verhuisde zat er ook een grote koelkast in onze keuken. Ik vond het echt deuzig van mijzelf, maar ik was er zooo blij mee. :’) Eindelijk ruimte! Haha
  Milou onlangs geplaatst…‘Gender Reveal’ feestjeMy Profile

 • Kelly
  11 oktober 2015

  Leuke video ! Ik wil die koelkast zo graag in het rood! Ik moet echt gaan sparen voor over 2 jaar, haha.
  Kelly onlangs geplaatst…Tag: The blog friendship bookletMy Profile

 • Tamara
  11 oktober 2015

  Wat een onwijs handige en ruime koelkasr zeg! Superhandig dat grote vak onderin en dat sausrekje!
  Tamara onlangs geplaatst…Leuke trends op babynamengebied!My Profile

 • Sheela
  11 oktober 2015

  Dat is echt een hele mooie koelkast! Meestal zijn ze basic wit maar ik vind dat zo standaard, mintgroen maakt het veel spannender.
  Sheela onlangs geplaatst…Handige artikels voor bloggers #4My Profile

 • Saskia
  11 oktober 2015

  Wat een mooie koelkast zeg! Wij hebben een inbouwkoelkast en die is kleiner dan jullie grote koelkast. Ik heb voornamelijk ingrediënten voor salades, vlees, kaas en fruit in de koelkast. Het valt me op dat je veel sausjes gebruikt, ik heb alleen mayonaise 😉
  Saskia onlangs geplaatst…Recensie: Karin Slaughter – Mooie meisjesMy Profile

 • Vanessa
  11 oktober 2015

  Leuk om een kijkje in je koelkast te nemen. Lekkere sausjes allemaal! 😀
  Vanessa onlangs geplaatst…Rituals Oriental Dream Shower Foam (Limited Edition)My Profile

 • Merel | mooimerel.nl
  11 oktober 2015

  Ik houd zo van Smeg!! Heb zelf een beige koelkast van smeg 😀 Zo blij mee! Leuk om een kijkje te nemen in je koelkast.
  Merel | mooimerel.nl onlangs geplaatst…Review | Olaz Regenerist 3-Zone ReinigingssysteemMy Profile

 • Lisanne
  11 oktober 2015

  Grappig zag je filmpje op YouTube echt mooi hoor zo een smeg. Handig dat je dat rekje voor sausjes gebruikt bij mij. Koelkast zat ook zo een rekje eerst gebruikte ik dat voor frisdrank maar tegenwoordig heb je ook grotere flessen waardoor het niet paste. Misschien toch is het flesje terug in de koelkast plaatsen. Gezond ook hoor dat jullie geen frisdrank drinken maar gewoon netjes cristal clear wij willen ook een gezondere leefstijl gaan proberen. Fijne avond liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Thema week!!!My Profile

 • gwendy wesseler
  11 oktober 2015

  Wat een geweldig mooie koelkast! Ik heb onlangs ook kip in de hoed gemaakt ( allehande recept geloof ik ) met kersen, gember , kerriesaus en kip. Was echt super lekker. Wat vonden jullie? Tomaten kan je het best niet in de koelkast bewaren. Komt de smaak niet ten goede. Leuke video!

 • Kelly Caresse
  11 oktober 2015

  Ja vinden wij ideaal, bespaart ook een hoop viezigheid want de handdoek vervangen we regelmatig voor een schone

 • Kelly Caresse
  11 oktober 2015

  Ja ben ook heel benieuwd naar de inhoud van jouw koelkast 😀

 • Kelly Caresse
  11 oktober 2015

  Haha heerlijk die ruimte 😀

 • Kelly Caresse
  11 oktober 2015

  Toevallig vandaag alweer ‘kip in de hoed’ gemaakt uit de allerhande, we zijn helemaal dol op dit recept mmm

 • M&MFASHIONBITES
  11 oktober 2015

  Cute photo 🙂
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

 • Kim
  11 oktober 2015

  Hele mooie koelkast! Mijne ligt wel veel voller, haha. Mijn vriend drinkt heel veel melk dus haal ik altijd 3 kannen van 2 liter (en dat 2 keer per week). Ik sla ook altijd dingen die wat langer goed blijven in als het in de aanbieding is zoals plakjes kaas, sommige soorten brood beleg en smeerkaas. En op de markt haal ik veel 1 keer per week dus in t weekend ligt het bomvol. Ik heb alleen nog niet de helft aan sausjes!

 • Leonie
  11 oktober 2015

  Wauw, prachtige koelkast! En leuk om de inhoud te zien!:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt: Hond & newbornMy Profile

 • Karlien
  11 oktober 2015

  Gaaf, wij hebben juist amper sausjes. Door allergieën maak ik ze altijd zelf. Die handdoek ga ik er nu inleggen!
  Karlien onlangs geplaatst…Getest: tomatensoep met kikkererwten en kokosmelkMy Profile

 • rachel
  12 oktober 2015

  gave koelkast!!wilde er ook zo eentje hebben maar voor ons te klein 🙁 en jullie net zo sausje freaks als hier hahah heerlijk
  rachel onlangs geplaatst…Vlog 11 oktober 2015My Profile

 • Megan
  12 oktober 2015

  Mooie koelkast! Slim dat van die handdoek onderin, mijn groentela wordt altijd zo snel vies en is altijd zo’n gedoe met schoonmaken. Goede tip!
  Megan onlangs geplaatst…Recept herfstige pompoen quicheMy Profile

 • Anneleen
  12 oktober 2015

  Leuk om iemand anders koelkast te neuzen 😉 en wauw, wat een mooie nieuwe smeg koelkast! Echt mooi, dat mintkleurtje!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Lauren
  12 oktober 2015

  Ohhh die koelkast is zo leuk! Wij hebben nu een jaar onze nieuwe koelkast, en oh ben zo blij met dat ding. Lekker ruim en dan ook nog een vriezer eronder met 3 lades! Zo fijn. Qua inhoud lijkt ie erg hetzelfde, inclusief noodspuiten haha ;). Wij hebben wel frisdrank koud staan, maar dan wel voor ons zelf. En alcohol ligt er eigenlijk alleen voor de gasten.
  Alleen vroeg ik me af waar jij je insuline dan bewaart? Wij gebruiken daarvoor een van de groentelades, die ligt hier vol met insuline.

 • Mirne
  12 oktober 2015

  Oohhh, ik vind jouw koelkast zo tof! Ik wil zelf ook een Smeg koelkast, een rode. Helaas pas in mijn volgende huis. Maar hij staat echt bovenaan mijn lijstje. 😀
  Mirne onlangs geplaatst…Perentaart met frangipaneMy Profile

 • Linda
  12 oktober 2015

  Wat super leuk en grappig om schaamteloos in jou koelkast te kijken. Dit was mijn first en ben eigenlijk nog wel verbaasd hoeveel er nog in een SMEG koelkast past!
  Linda onlangs geplaatst…Leuke budget sieraden webshopsMy Profile

 • Sandra(hpw)
  12 oktober 2015

  Tomaten kan je beter niet in de koelkast bewaren.
  De kou van de koelkast schijnt van invloed te kunnen zijn op de smaak en de houdbaarheid 😉 Hoe het is voor tomaten in blik weet ik niet.

  Leuk dat je er weer ‘n filmpje hebt gemaakt 🙂 Altijd leuk om bij anderen te kunnen/mogen spienzen, hihi.

 • Sandra(hpw)
  12 oktober 2015

  Oh, en dat geldt blijkbaar ook voor komkommers 😮 (maar dat wist ik zelf ook niet) Heb dat van de tomaten nog gegoogled en zag er dus ook iets vermeld worden over komkommers.

 • Lotte
  15 oktober 2015

  Love it!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.