Door Primark werd ik gevraagd of ik het leuk vond om een mommy and me outfit shoot te doen doen. Een matching outfit van mij en mijn dochter en of ik deze wilde delen op mijn site. Zoals jullie weten shop ik graag bij Primark dus ik werd ook gelijk heel enthousiast. Natuurlijk gaat het mij lukken om twee outfits te scoren, een voor mij, een voor Lana die bij elkaar zou matchen. Ik ken de Primark door en door dus dat was dan ook zo gelukt. Afgelopen vrijdag sprak ik af met Marjolein en ik vind haar een geweldige fotografe. Zij wilde deze foto’s graag van ons maken. Later zal ik nog meer foto’s delen van deze fotoshoot want wauw, wat een talent heeft Marjolein. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van mij en Yannick samen, ik samen met Lana, Yannick samen met Lana en van ons als gezin. Met tranen in mijn ogen vol trots heb ik de foto’s zitten bekijken. Ik ben Marjolein hier zo dankbaar voor! Vandaag ga ik het hebben over de outfits die we dragen. Lana en ik volledig in Primark outfit, kijken jullie mee?

Lana en ik in (nep)bont. Ik draag hier mijn ‘berenjas’ van Primark, Lana draagt een fake-fur gilet op haar outfit. Onze ‘bontjes’ matchen helemaal bij elkaar.

Ik vind deze foto zo lief!

Zoals ik al aangaf zijn alle items van Primark. Je ziet op de foto hierboven dat we allebei een jeans dragen. Ik draag een spijkerbroek uit de dames collectie (€8,00) en Lana een jegging (€4,00). Zo’n jegging vind ik er zo stoer uitzien bij Lana.

Op Instagram kreeg ik leuke opmerkingen over de trui die ik droeg. Dit is een oversized sweater (€12,00), maat 36 die valt als een xxl maar heel leuk te dragen is op een tailleriem. Lana draagt een wollen coltrui (€5,00). Zoals je ziet draagt ze ook sokjes, voor de foto’s hadden we haar even op de grond laten lopen, vandaar dat ze vies zijn haha.

Ook deze foto vind ik zo schattig! Lana is zoals je wel kunt zien toe aan goede loopschoentjes haha.  De riem die ik draag is van Minc fashion. Een mooie lederen tailleriem die een mooi accent op de taille legt bij de trui die ik draag. Yannick draagt toevallig ook een vest van Primark.

En nog even een leuke familiefoto! Fotocredits gaan volledig naar Marjolein.

Ik ben zo blij met de outfits die ik gescoord heb voor mij en Lana bij Primark, ze hebben er zulke leuke kleding voor jong en oud. Wat vinden jullie van de outfits die we dragen? En wat vinden jullie van de foto’s? Binnenkort zal ik wat meer foto’s delen van deze shoot. Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

82 gedachten over “Mommy and me outfits! Lana en mij”

 1. Wat een prachtige en lieve foto’s van jullie gezinnetje! Heel mooi, wat leuk dat Marjolein dat voor jullie heeft gedaan. 🙂 De outfits vind ik ook heel leuk. Vooral de trui die je draagt, wauw, die lichtroze kleur staat je echt onwijs mooi Kel!
  Emilia onlangs geplaatst…WORKOUT / Mijn favoriete sportkledingMy Profile

 2. Daar heb ik ook iets over bijgezet in het artikel. Het foto’s maken duurde zo’n 10 minuten, daarna gingen we weer lekker warm de auto in.

 3. Wat een prachtige foto’s en wat een leuke kleding !!
  Je kunt echt zien hoe gelukkig jullie alle drie met elkaar zijn !!

 4. Wauw, wat een prachtige en lieve foto’s! Jullie outfits zien er beide erg leuk uit!
  Ik kijk al een tijdje zo nu en dan je filmpjes, en wilde even zeggen dat ik Lana zo schattig vind!

 5. Wauw die truin van jou met die riem er overheen is echt superleuk! Leuk idee ook om dat te combineren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.