PLOG : Random foto’s zondag 16 februari

plog16feb

 

Vandaag heb ik weer een plog voor jullie, dit keer een random plog van allerlei foto’s van zondag 16 februari. Geen hele dag in details maar allerlei foto’s die een indruk geven van die dag. Ploggen vind ik leuk, en ik vind het heel leuk om andermans plogs te bekijken. Zondag werd ik wakker en dacht ik, ‘ik ga ploggen vandaag’, dus haha.  Het was een lekkere zondag. Eerst wat aan de site gewerkt en daarna en relax dagje met ons gezinnetje gehad. Er kwam nog gezellig een vriendinnetje langs en in de avond aten we bij de ouders van mijn vriend. Kijken jullie mee naar de foto’s van deze dag?

Te beginnen met een lekker gezond ontbijtje van Turkse yoghurt, een gesneden banaan, cruesli en kaneel met daarbij een kopje groene thee, i love it!

I need my daily coffee intake. Ik ben dol op koffie en ik heb het stiekem echt nodig, vooral in de ochtend. Heerlijk koffie zetten na het ontbijt en meenemen naar mijn werkplek. Het liefst met melk, een zoetje en een klein dotje slagroom, i am guilty!

Lieve Lana speelde lekker in de boks, ik heb het idee dat ze dit soort ‘onesie’ pakjes heerlijk vind. Dit schattige bokspakje is van het merk Z8 en kregen we van een vriendinnetje. Toen we het kregen dacht ik, wow dat gaat nog lang duren tot ze het past, maar nee hoor ze trotseert het nu al haha.

Lekker even wat werken achter mijn laptop, ik had mijn Zalando valentijnsbrief online gezet haha. Er kwamen leuke reacties op, nu maar hopen dat mijn droom uitkomt en de Adidas fitness broek bezorgd wordt. Dan ga ik die gelijk dragen zodra ik weer mag sporten.

Na de lunch vertrokken vriendlief, ik en Lana heerlijk naar de Duinen, daar wonen we heel dichtbij, ideaal. We hebben lekker gewandeld, uitgewaaid en genoten van de buitenlucht. Lana zat lekker bij mij in de draagzak. Fijn om haar zo dicht bij me te dragen en zelf geniet ze er zichtbaar van.

Ik deed mijn haren in een staart.

Ik deed een geniale ontdekking (al zeg ik het zelf haha). Ik ben dol op chocolade zoals jullie misschien al wel door hadden, en in Den Bosch heb je een tentje waar je heerlijke warme chocolademelk kunt drinken met zo’n choco spoon. Afgelopen zondag had ik hier ineens zoveel zin in dat ik dacht, he dat kan ik zelf ook maken! Ik warmde melk op in een pannetje en deed 2 blokjes chocolade in een mok warme melk, even roeren en genieten!

En zo is het nog veel lekkerder!

Er kwam gezellig een vriendinnetje langs en van haar kregen we dit geweldige truitje voor Lana. Het is van H&M, lekker warm en het heeft een soort rozen opdruk, we love it!

Lana zat er ook gezellig bij, in de bank met wat kussens in haar rug, zo gezellig! Ook deed ze voor het eerst hardop schaterlachen, wat hebben we daar van genoten!

Nadien ging ik even in mijn agenda kijken om de komende week in te zien. Mooi versierd he?. De week is zoals je kunt zien erg leeg verder qua afspraken. Maandag (gisteren) moest ik naar de huisarts, en woensdag (morgen) ga ik weer naar het ziekenhuis op controle, ik ben heel benieuwd naar mijn bloeduitslagen.

In de avond aten we gezellig bij de ouders van mijn vriend. Daarna ging ik even wat administratie doen die ik nog vergeten was. Een goede tip voor mede ondernemers/zelfstandigen : De Urenreg app. Je kunt hiermee je uren precies bijhouden en de activiteiten die je uitvoert. Na het invoeren synchroniseer je de app in een knop automatisch naar de computer en op de site van Urenreg kun je dan je uren inzien, die voor je administratie belangrijk zijn

Daarna kroop ik lekker in pyjama met Lana op de bank. Lana kreeg voeding en ik keek ondertussen youtube filmpjes op mijn ipad, heerlijk. Kopje thee erbij en ik ben content.

Daarna was het bedtijd en kroop ik heerlijk in bed. Het was een fijne dag, mijn personal update was online gekomen en jullie reacties waren zo onwijs lief. Ik vond het spannend dit te delen maar jullie reacties bevestigden dat het oké is als het even niet gaat en dat het juist sterk is om dit toe te geven, nogmaals bedankt allemaal!

Dit was de de plog. Ik ben natuurlijk weer heel benieuwd naar jullie reacties. Is dit leuk om te zien, zo’n random dag? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

37 reacties

 • Healthy Mommy
  18 februari 2014

  Leuke Plog! Had er gisteren ook weer één online. Je merkt echt dat mensen daar nieuwsgierig naar zijn, waaronder ikzelf dus bij anderen. Normaal ben ik niet zo’n fan van boxpakjes. Kan er maar niet aan wennen, vandaag ook te zien in -de kleding van onze dochter blog- maar die van Z8 vind ik dan wel weer erg stoer!! En de duinen, heerlijk om die om de hoek te hebben, hadden wij ook toen we nog vlakbij Soest wonen.. Of de hei toen we in Hilversum woonde.. Ja heel fijn! Leuke plog!
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Kleding van onze dochter!My Profile

 • Liza
  18 februari 2014

  Ja leuk om te zien! Leuke foto’s. Alleen klein vraagje sinds wanneer is boks niet meer met een x? Als in box? Pfffff of is het nieuwe spelling. Ik word oud denk ik 🙁

 • xhannahs
  18 februari 2014

  Jaa ik vind plogs leuk! Net als diary’s. Ik vind het gewoon leuk om zo een kijkje te nemen in het leven van iemand anders 🙂
  xhannahs onlangs geplaatst…Photo Diary #1My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  18 februari 2014

  Leuk om te lezen!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…TAG: first thingsMy Profile

 • Willemijn
  18 februari 2014

  Leuke plog, ben altijd nieuwsgierig naar wat andere zoal doen op een dag. Zelf zou ik ook wel een plog willen doen maar ik vergeet altijd foto’s te maken.
  Willemijn onlangs geplaatst…Na lange tijd weer hardlopen!My Profile

 • Carina
  18 februari 2014

  Fijn dagje was dat 🙂 vind ik wel leuk om af en toe te zien.
  Carina onlangs geplaatst…Paleo, yes or no?My Profile

 • Martina
  18 februari 2014

  Schattige kleertjes!
  Martina onlangs geplaatst…18 Februari 2014 – FOTDMy Profile

 • Nadia
  18 februari 2014

  Jaa, plog, leuk!

 • Bibian
  18 februari 2014

  Ziet er uit als een leuke dag! En wat een leuke trui en boxpakje! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…WINNEN: Wie jarig is trakteert: 6x kwijlslabbetjeMy Profile

 • Olga (teamconfetti)
  18 februari 2014

  Ik houd ervan zondagen te bekijken van anderen, het is zo’n fijne dag! Thanks voor de urenreg app, ga ik uitproberen. En blokjes chocolade in melk vind ik ook veel lekkerder dan gewone. Paaseieren (met vulling) zijn daar ook heel geschikt voor!
  Olga (teamconfetti) onlangs geplaatst…IKEA BRÅKIG – LIMITED EDITION 2014My Profile

 • Mirjam
  18 februari 2014

  Wat een mooie foto’s, en heerlijk zo samen op de bank!
  Mirjam onlangs geplaatst…Nagellak rek van Make Up Your StashMy Profile

 • Manon
  18 februari 2014

  Ah superleuk! Dat pakje van Lana is echt te schattig, zou ik ook zo uit kunnen zoeken. Lief gezinnetje heb je ^^!
  Manon onlangs geplaatst…WINNEN: Wie jarig is trakteert: 6x kwijlslabbetjeMy Profile

 • Susanne
  18 februari 2014

  Zeker vaker doen! Plogs, diary’s, vlogs: het is allemaal leuk! Ik denk dat het komt doordat we allemaal eigenlijk gewoon een stelletje nieuwsgierige aagjes zijn haha.
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Appelcake met crumbletoppingMy Profile

 • Nicole
  18 februari 2014

  Leuk hoor zo’n plog! Vraag me trouwens wat af nu ik die foto met draagzak zie.. draagt je vriend lana ook wel eens?
  Nicole onlangs geplaatst…Quote #3My Profile

 • LorenaVienne
  18 februari 2014

  Zeker leuk om te lezen/zien. Vind het heerlijk om een kijkje in andermans leven te zien. Vooral van een mede jonge mama.

 • kellycaresse
  18 februari 2014

  Dankjewel! Nee mijn vriend heeft haar nog nooit gedragen met een zak/doek. Hij heeft daar niet zoveel mee maar misschien gaat hij binnenkort overstag haha

 • kellycaresse
  18 februari 2014

  Dankjewel Manon!

 • kellycaresse
  18 februari 2014

  Wat een goede tip van de paaseitjes! mmm

 • kellycaresse
  18 februari 2014

  Geen idee sinds wanneer, is de nieuwe spelling? 🙂

 • Dionne
  18 februari 2014

  Dat pakje van Lana is leuk

 • Saskia
  18 februari 2014

  Leuk weer! Zo schattig het pakje van lana En handig zo’n registratieapp, goede tip.
  Saskia onlangs geplaatst…Win een Mac Lipstick! Hiep hiep hoera Twinkelbella een half jaar!My Profile

 • Tess Evea
  18 februari 2014

  Wat een leuke foto’s.

 • Dagmar
  18 februari 2014

  Aaah wat een heerlijke foto van jou en Lana in de duinen <3 Super mooi! En van harte met je 700 volgers op Bloglovin <3 Wauw wat te gek, super trots op je Xxx
  Dagmar onlangs geplaatst…PLOG #2 / Mijn eerste persreis #LoveOostendeMy Profile

 • Lexi
  18 februari 2014

  Wat een lekkere (en leuke!) foto’s!
  Lexi onlangs geplaatst…Bourjois | Wake Me & Dream Scrub douchegelMy Profile

 • Hester
  18 februari 2014

  Ik ga vandaag ook maar op die manier warme choco maken! Leuk trouwens, een random plog!
  Hester onlangs geplaatst…Healthy hot chocolateMy Profile

 • Gwen
  18 februari 2014

  Oh de Drunense Duinen, ik houd ervan! Kwam er vroeger met mijn ouders bijna elke zondag dat het weer goed was, heerlijk!
  Gwen onlangs geplaatst…Lief Dagboek #7My Profile

 • Geertje
  18 februari 2014

  Leuke plog… Heerlijk he, om zo dicht bij de duinen te wonen! Lekker van genieten! En wat is Lana toch een heerlijk poppetje om te zien!
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven… #12My Profile

 • Jennn
  18 februari 2014

  Ja leuk om te zien/lezen!
  Jennn onlangs geplaatst…Wat ik graag zou willenMy Profile

 • blogsvanmiranda
  18 februari 2014

  Ik vond boxpakjes altijd vreselijk maar tegenwoordig zijn ze hartstikke hip en leuk. Ik vind dit soort plogs heerlijk om te bekijken dus ga vooral zo door. 🙂
  blogsvanmiranda onlangs geplaatst…Body butter van de Action & The Body ShopMy Profile

 • Marion
  18 februari 2014

  Ik zei het al eerder, ben dol op plogjes! Erg leuke foto’s weer. Vooral die van jou en de kleine buiten. Genieten!
  Marion onlangs geplaatst…Kaartlegging: Week 8My Profile

 • Bianca
  18 februari 2014

  Leuke foto’s weer!
  Bianca onlangs geplaatst…What’s Happening In My Life #1My Profile

 • Ceetje
  18 februari 2014

  Wat lief die foto’s aan het wandelen in de draagzak <3
  Ceetje onlangs geplaatst…Spam je blog 🙂My Profile

 • Demi
  18 februari 2014

  Volgens mij woon je dicht bij mij? Herken ik daar bedaf?

 • Eveliene
  18 februari 2014

  ah wat word Lana al weer groot zeg! en die onsie wat ontzettend lief!
  ik wil je mijn complimenten geven over je blog! ik kijk er graag op!

 • lonneke
  18 februari 2014

  Ahhh zo leuk zeg!
  En wat een lief kindje <3
  Liefs Lonneke

 • Linda
  18 februari 2014

  Hartstikke leuk om dit zo te lezen! Echt genieten zo, ik lig ook graag heerlijk met mijn dochter te knuffelen op de bank als ze bij me drinkt – ze ligt nu zelfs heerlijk in bed naast me te slapen – en ik herken veel van de mamadingen die jij beschrijft. Ik blijf je blog dagelijks lezen, echt een ontspanmomentje in mijn drukke moederbestaan!

 • Lina
  26 februari 2014

  Wat een leuk artikel weer! Ik kijk graag en met regelmaat op je blog.

  De foto met Lana in de draagzak ziet er prachtig uit, ik vraag me alleen wel af, wat heeft ze aan? Zo’n ski pakje? Mijn dochter heeft een HEKEL aan jasjes dus daarmee krijg ik haar niet in de draagzak. Ik ben er benieuwd!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.