plog16feb

 

Vandaag heb ik weer een plog voor jullie, dit keer een random plog van allerlei foto’s van zondag 16 februari. Geen hele dag in details maar allerlei foto’s die een indruk geven van die dag. Ploggen vind ik leuk, en ik vind het heel leuk om andermans plogs te bekijken. Zondag werd ik wakker en dacht ik, ‘ik ga ploggen vandaag’, dus haha.  Het was een lekkere zondag. Eerst wat aan de site gewerkt en daarna en relax dagje met ons gezinnetje gehad. Er kwam nog gezellig een vriendinnetje langs en in de avond aten we bij de ouders van mijn vriend. Kijken jullie mee naar de foto’s van deze dag?

Te beginnen met een lekker gezond ontbijtje van Turkse yoghurt, een gesneden banaan, cruesli en kaneel met daarbij een kopje groene thee, i love it!

I need my daily coffee intake. Ik ben dol op koffie en ik heb het stiekem echt nodig, vooral in de ochtend. Heerlijk koffie zetten na het ontbijt en meenemen naar mijn werkplek. Het liefst met melk, een zoetje en een klein dotje slagroom, i am guilty!

Lieve Lana speelde lekker in de boks, ik heb het idee dat ze dit soort ‘onesie’ pakjes heerlijk vind. Dit schattige bokspakje is van het merk Z8 en kregen we van een vriendinnetje. Toen we het kregen dacht ik, wow dat gaat nog lang duren tot ze het past, maar nee hoor ze trotseert het nu al haha.

Lekker even wat werken achter mijn laptop, ik had mijn Zalando valentijnsbrief online gezet haha. Er kwamen leuke reacties op, nu maar hopen dat mijn droom uitkomt en de Adidas fitness broek bezorgd wordt. Dan ga ik die gelijk dragen zodra ik weer mag sporten.

Na de lunch vertrokken vriendlief, ik en Lana heerlijk naar de Duinen, daar wonen we heel dichtbij, ideaal. We hebben lekker gewandeld, uitgewaaid en genoten van de buitenlucht. Lana zat lekker bij mij in de draagzak. Fijn om haar zo dicht bij me te dragen en zelf geniet ze er zichtbaar van.

Ik deed mijn haren in een staart.

Ik deed een geniale ontdekking (al zeg ik het zelf haha). Ik ben dol op chocolade zoals jullie misschien al wel door hadden, en in Den Bosch heb je een tentje waar je heerlijke warme chocolademelk kunt drinken met zo’n choco spoon. Afgelopen zondag had ik hier ineens zoveel zin in dat ik dacht, he dat kan ik zelf ook maken! Ik warmde melk op in een pannetje en deed 2 blokjes chocolade in een mok warme melk, even roeren en genieten!

En zo is het nog veel lekkerder!

Er kwam gezellig een vriendinnetje langs en van haar kregen we dit geweldige truitje voor Lana. Het is van H&M, lekker warm en het heeft een soort rozen opdruk, we love it!

Lana zat er ook gezellig bij, in de bank met wat kussens in haar rug, zo gezellig! Ook deed ze voor het eerst hardop schaterlachen, wat hebben we daar van genoten!

Nadien ging ik even in mijn agenda kijken om de komende week in te zien. Mooi versierd he?. De week is zoals je kunt zien erg leeg verder qua afspraken. Maandag (gisteren) moest ik naar de huisarts, en woensdag (morgen) ga ik weer naar het ziekenhuis op controle, ik ben heel benieuwd naar mijn bloeduitslagen.

In de avond aten we gezellig bij de ouders van mijn vriend. Daarna ging ik even wat administratie doen die ik nog vergeten was. Een goede tip voor mede ondernemers/zelfstandigen : De Urenreg app. Je kunt hiermee je uren precies bijhouden en de activiteiten die je uitvoert. Na het invoeren synchroniseer je de app in een knop automatisch naar de computer en op de site van Urenreg kun je dan je uren inzien, die voor je administratie belangrijk zijn

Daarna kroop ik lekker in pyjama met Lana op de bank. Lana kreeg voeding en ik keek ondertussen youtube filmpjes op mijn ipad, heerlijk. Kopje thee erbij en ik ben content.

Daarna was het bedtijd en kroop ik heerlijk in bed. Het was een fijne dag, mijn personal update was online gekomen en jullie reacties waren zo onwijs lief. Ik vond het spannend dit te delen maar jullie reacties bevestigden dat het oké is als het even niet gaat en dat het juist sterk is om dit toe te geven, nogmaals bedankt allemaal!

Dit was de de plog. Ik ben natuurlijk weer heel benieuwd naar jullie reacties. Is dit leuk om te zien, zo’n random dag? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “PLOG : Random foto’s zondag 16 februari”

 1. Leuke Plog! Had er gisteren ook weer één online. Je merkt echt dat mensen daar nieuwsgierig naar zijn, waaronder ikzelf dus bij anderen. Normaal ben ik niet zo’n fan van boxpakjes. Kan er maar niet aan wennen, vandaag ook te zien in -de kleding van onze dochter blog- maar die van Z8 vind ik dan wel weer erg stoer!! En de duinen, heerlijk om die om de hoek te hebben, hadden wij ook toen we nog vlakbij Soest wonen.. Of de hei toen we in Hilversum woonde.. Ja heel fijn! Leuke plog!
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Kleding van onze dochter!My Profile

 2. Ja leuk om te zien! Leuke foto’s. Alleen klein vraagje sinds wanneer is boks niet meer met een x? Als in box? Pfffff of is het nieuwe spelling. Ik word oud denk ik 🙁

 3. Zeker leuk om te lezen/zien. Vind het heerlijk om een kijkje in andermans leven te zien. Vooral van een mede jonge mama.

 4. Dankjewel! Nee mijn vriend heeft haar nog nooit gedragen met een zak/doek. Hij heeft daar niet zoveel mee maar misschien gaat hij binnenkort overstag haha

 5. ah wat word Lana al weer groot zeg! en die onsie wat ontzettend lief!
  ik wil je mijn complimenten geven over je blog! ik kijk er graag op!

 6. Hartstikke leuk om dit zo te lezen! Echt genieten zo, ik lig ook graag heerlijk met mijn dochter te knuffelen op de bank als ze bij me drinkt – ze ligt nu zelfs heerlijk in bed naast me te slapen – en ik herken veel van de mamadingen die jij beschrijft. Ik blijf je blog dagelijks lezen, echt een ontspanmomentje in mijn drukke moederbestaan!

 7. Wat een leuk artikel weer! Ik kijk graag en met regelmaat op je blog.

  De foto met Lana in de draagzak ziet er prachtig uit, ik vraag me alleen wel af, wat heeft ze aan? Zo’n ski pakje? Mijn dochter heeft een HEKEL aan jasjes dus daarmee krijg ik haar niet in de draagzak. Ik ben er benieuwd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.