In de spotlights: Mede happy challengers!

Wat ben ik onwijs onder de indruk door de grote opkomst en het grote enthousiasme voor de happy challenge! Ik kijk er iedere week weer naar uit om mijn happy challenge opdracht uit te voeren en in een artikel/filmpje te verwerken. Ik wordt nog vrolijker van alle deelnemers aan de happy challenge! Daarmee bedoel ik jou! De leuke comments die jullie achterlaten waarmee jullie meewerken aan de opdrachten, het enthousiasme in de facebookgroep waarin iedereen hardop meedenkt, hun interessante blogs delen maar ook zie ik al dat men elkaar advies vraagt. Adviezen die gaan over hulpvragen over onzekerheden (die we allemaal wel herkennen!), en andere belemmeringen. Toen ik met Marieke aan het brainstormen waren over een happy project hadden we nooit gedacht dat het zo grootschalige zou worden. Lisanne bleek ook een soortgelijk project in gedachten te hebben en 1+1=2 en dat maakte dat we gingen brainstormen, een Facebook groep opzette, een # hashtag ontwikkelden en blijkbaar onwijs veel mensen aangestoken hebben. Het liefst wil ik jullie allemaal in het zonnetje zetten maar dan wordt deze blogpost wel heel erg lang. Ik deel vandaag een aantal blogs die ik in de spotlights wil zetten en waar ik heel erg van onder de indruk was.

Wat was ik onder de indruk van de artikelen rondom de happy challenge van Debbie (Day-dreamer). Op haar blog deelt zij openhartig haar zwangerschap waar ze lang op hadden gewacht tot deze zich aandiende. Ik volg Debbie al een hele tijd en wat was het geweldig nieuws toen ze dit bekend maakte. Dit vision board laat dan ook alles zien over deze wens die voor haar centraal stond met het thema happiness. Toen de 20-weken echo niet bleek te zijn wat ze hadden gehoopt, maakte ze het moedige besluit om door te gaan en voor het geluk van hun en hun kindje te kiezen. Ik wil Debbie en haar partner onwijs veel geluk wensen.

Veronique (Amuse-rouge) heeft niet alleen een geweldige foodblog waarop ze de heerlijkste recepten deelt (waar je van gaat watertanden) ook doet ze mee aan de happy challenge en deelde ze met ons haar droomleven. Dit deelde in een fictieve PLOG waarin ze een dag uit het voor haar ideale leven laat zien. Een leven waarin ze als foodblogger vanuit huis (met een geweldige droomkeuken) werkt aan haar blog om de lekkerste recepten te delen. Heel inspirerend!

Hannah (Xdancingintherain) maakte haar dromen visueel in een digitale collage vol inspirerende quotes en afbeeldingen. Ze geeft daarbij aan dat ze helemaal niet zo’n knutselfrutsel (leuke benaming!) is maar ik vind het juist heel mooi in elkaar gezet! Wat ik heel mooi vond is dat ze de boom in haar visionboard als symbool gebruikt die voor haar persoonlijke groei betekend. Het plaatje daarnaast staat voor zelfvertrouwen, ‘door in mezelf te geloven en mezelf te blijven ontwikkelen’. Mooi hoe je dit voor jezelf kunt toegeven en hieraan wilt werken. We zien veel hartjes verwerkt in je visionboard, heel mooi! Voor haar staat liefde centraal omdat niets van alle bovenstaande dingen kan bestaan zonder liefde. Liefde voor de mensen om je heen, maar vooral voor liefde voor jezelf. Mooi gezegt Hannah!

                     

Nicole van Baby eagles is niet alleen hoogzwanger en over een maand uitgerekend ook doet ze mee aan de happy challenge. Op haar blog deelt ze alle voorbereidingen en ervaringen met haar zwangerschap en hopelijk ook met het moederschap (ik verwacht van wel, leuk!). De droom die ze aan het waarmaken is een droom waarvan ze noot gedacht had dat deze uit zou komen, namelijk het starten van een eigen gezinnetje, met een kindje. Ze kan zich niets mooiers meer voorstellen dan moeder worden en dat kan ik me als newborn mama helemaal in meevoelen! Neem vooral een kijkje op haar blog om haar ervaringen te lezen!

Hoe kan het ook anders, weer een mama-blogger! Ik als jonge mama is dol op de blogs van medemama’s en dat er meer mama’s meedoen aan deze challenge vind ik hartstikke leuk. Zo ook de kersverse mama Whitney (whtnysworld). Wat ik heel erg herken in haar is dat ze ook zo’n controlfreak is. In haar ‘wat wil ik veranderen’ opdracht van de happy challenge geeft ze ook aan dit te willen veranderen. Ook geeft ze aan een snack-attact tik te hebben en hier wat aan te willen doen, wow alsof ik mijzelf hoor praten! Wat ze graag wilt toevoegen is meer positiviteit, al vind ik Whitney al heel positief overkomen! Ze geeft aan op het moment een ‘piep’ periode te hebben en mezelf wil herinneren positief te blijven. Mooi geschreven!

Dit waren een aantal ‘Happy challengers’ die ik in het zonnetje wilde zetten. In de Facebook groep vind je een lijst met alle artikelen van de medebloggers die aan de opdrachten hebben meegedaan en nog steeds meedoen. Van week 1 tot en met nu wordt dit overzichtelijk onder elkaar weergeven. Een leuke tip om eens tussen te bladeren om inspiratie op te doen.

Aan het einde van de Happy challenge periode wil ik weer andere Happy challenge bloggers in de spotlights zetten. Bedankt dat jullie mij, en andere happy challengers en lezers mee willen inspireren met deze challenge!

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “In de spotlights: Mede happy challengers!”

 1. Aah super super leuk dat je dit deelt en hen in het zonnetje zet! Ik word ook wekelijks blij door de te gekke opdrachten en inspirerende bewustwordingen door teksten en foto’s van andere Happy Challengers <3 Te gek dat het zo goed is opgepakt, maar het is ook geheel terecht : spread the love en be happy <3
  Dagmar onlangs geplaatst…PERSONAL/ Hoe accepteer je een chronische beperking?My Profile

 2. Ik slaakte vanmorgen eventjes een gilletje toen ik mijn naam in jouw blogpost zag staan (mijn vriend die nog naast mij lag te slapen, wist eventjes niet wat er gebeurde, hihi).

  Wat onwijs lief dat je mij hebt vernoemd. Bedankt voor het supermooie compliment over m’n blog.

  Gisteren had ik om persoonlijke redenen een moeilijk dagje, maar vandaag kan dankzij jou alvast niet meer stuk, denk ik! 🙂

 3. Leuk dat je deze blogjes zo in het zonnetje zet! Ik lees lang niet alles omdat het zóveel is, maar nu wil ik toch wel weer meer lezen, haha! Ik heb ook erg veel respect voor Debby, gaaf dat ze alles zo open en eerlijk op haar blog deelt 🙂
  Ook de interactie tussen de bloggers in de Facebookgroep vind ik ontzettend leuk!
  Linda onlangs geplaatst…TAG | 3 thingsMy Profile

 4. Had vandaag een ziekenhuis dagje dus ik zie het nu pas!
  Wat leuk en lief dat je mijn blog genoemd hebt..
  Ik voer jullie happy challenge heel erg graag uit en hoop dan ook dat ik ze allemaal kan uitvoeren zonder al te veel vertraging 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Een gezonde lunchMy Profile

 5. Leuk om zo mede Happy Challengers te leren kennen. Het verhaal van Debbie kende ik al, het greep me erg aan (want ook hier het medische molen verhaal van zwanger raken..) De rest zal ik eens op mijn gemakje lezen, er komen zoveel blogs voorbij in de Facebookgroep dat ik ook niet altijd de tijd heb om dit te lezen. Leuk dat je dit doet!
  Cindy onlangs geplaatst…Picture Time: februari #2My Profile

 6. Wat lief van je Kelly! Ik ben me bloglovin weer aan het bijlezen (het zijn maar 70 berichten) en dan zie ik mezelf ineens in je post staan. Ik vind de happy challenge echt top! Bedenk dat ik week 5 nog moet maken. 🙂
  Whitney onlangs geplaatst…Verlof week #15My Profile

 7. Wauw wat mooi om dit te lezen dat ik zoveel teweeg breng met mijn openheid over mijn zwangerschap… en ook lieve reacties daar weer op. Ik hou jullie allemaal op de hoogte wat er allemaal nog gaat komen. Tranen in me ogen door dit soort berichten echt… dank je
  Debbie onlangs geplaatst…Uitslag vruchtwaterpunctieMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.