Outfit: De vlindertop op een rokje

 

Ik liet jullie deze mooie vlindertop van Zara al eens zien in een vorige outfit of the day. De top is lekker los en wijd, dat zit comfortabel en ziet er ook nonchalant uit. Ik bedacht me dat het misschien wel leuk zou staan op een strakke rok. De vlindertop accentueert namelijk mijn taille helemaal niet meer en maakt me zelfs wat breed, maar door er een strakke rok onder te dragen leg ik toch het accent op mijn figuur. Ik vind de combinatie eigenlijk wel leuk gelukt, totaal niet wetend of dit mode proof is? haha. Benieuwd naar de andere foto’s? lees dan verder.

De rok die ik draag is mijn high waist rok van de H&M. In deze outfit combinatie valt het niet meer op dat het om een hoge taille rok gaat. De vlindertop is dus van de Zara. Ik maakte de outfit af met een basic zwarte panty van Primark en mijn gebruikelijk sieraden.

Wat vind jij van deze combinatie? Een yay of een nay? Hoe zou jij de vlindertop combineren? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

19 reacties

 • Petra
  22 juni 2014

  De top vind ik mooi en je heel goed staan. Ik vind je de rok ook echt leuk staan, maar de kleurencombinatie maakt het zo rommelig. De zwarte panty lijkt mij op deze manier wat te donker in de outfit.

 • Tessa
  22 juni 2014

  Het staat je echt heel goed! Mooie kleur heeft de top ook!
  Liefs, Tessa

 • Petra
  22 juni 2014

  Leuke top. En het kan goed op een rok. De zwarte panty steekt alleen wat af. Maar dat zegt iemand die totaal geen verstand heeft van mode, dus het kan goed helemaal hip zijn.
  Petra onlangs geplaatst…Hoe mijn leven er uit zou zien als ik geen kinderen hadMy Profile

 • Anneke
  22 juni 2014

  Mmm ik vind de top sowieso niet zo, vind je de strakkere truitjes veel mooier staan.
  Kleurencombinatie vind ik wel mooi!

 • Stien
  22 juni 2014

  Haha, ik weet ook nooit of iets mode proof is! 🙂 Ik vind het wel een leuke combinatie!
  Stien onlangs geplaatst…Food- appeltaart met bladerdeegMy Profile

 • Manon
  22 juni 2014

  Ik vind het leuk staan maar ben toch meer van een mooie strakke jeans eronder denk ik! Al kan je dit goed hebben hoor Kel, je hebt zo’n petite figuurtje!
  Manon onlangs geplaatst…Dé NaamMy Profile

 • Geertje
  22 juni 2014

  Staat je super, maar vond hem met je spijkerbroek leuker! Blijft wel echt een gave top!
  Geertje onlangs geplaatst…Verhuis Update: Dozen En RegelenMy Profile

 • D.
  22 juni 2014

  Ik zou persoonlijk de top op een strakke skinny jeans dragen. Het rokje kan je met jouw figuur heel goed hebben, de stukken op zich vind ik mooi. Maar de combinatie bij elkaar iets minder!
  D. onlangs geplaatst…BEAUTY: EET JEZELF MOOIMy Profile

 • Marion
  22 juni 2014

  Wat ik zo fijn vind aan zo’n vlindertop is dat hij zo lekker zit. Een dag even geen straks shirt of wat dan ook aan. Je VOELT je ook lekker zwieverig en fladderig als een vlinder. Iedereen heeft het hier over het uiterlijk, maar jouw gevoel van de dag telt ook mee.

  Ik heb dezelfde top, maar dan in het zwart. Ik heb ook hetzelfde rokje, maar dan in het grijs. Ik draag de combi vaak met een zwarte legging. Als ik spijkerbroeken kon dragen had ik dat gedaan, want ik vind ‘m op de jeans net iets leuker.
  Marion onlangs geplaatst…100 Happy Days: 59 – 70My Profile

 • Marion
  22 juni 2014

  Haha, ik zat te typen op mijn mobiel. Niet meer doen dus. Straks shirt en zwieverig hihi! Fijn zo’n woordenboek. 😉
  Marion onlangs geplaatst…100 Happy Days: 59 – 70My Profile

 • Bibian
  22 juni 2014

  Ahh staat je goed hoor Kelly, wat heb je toch een mooi figuur. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Dé NaamMy Profile

 • Miranda
  22 juni 2014

  Leuke outfit. Ik vind zo’n vlindertop erg mooi en je kan hem goed hebben. Vind de kleur ook helemaal geweldig:)
  Miranda onlangs geplaatst…Cookie dough truffels; recept!My Profile

 • Joyce
  22 juni 2014

  Leuke outfit Kelly! Staat je goed 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Reactie op throwback Saterday | Vrijgezellenfeest door DesireeMy Profile

 • Mirjam
  22 juni 2014

  Ik vind je dit juist heel leuk staan, echt een mooie vlindertop en prachtige kleur ook! Vind het leuk staan met een rokje, spijkerrokje kan ook wel denk ik, is iets stoerder.
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart challenge #7 Aboriginal nailsMy Profile

 • Martina
  22 juni 2014

  Misschien past het topje leuk in de rok en dan met blote benen? En anders zou ik hem zelf denk ik net een lichte jeans dragen 🙂 de kleur van de top staat je leuk!
  Martina onlangs geplaatst…21 Juni 2014 – Outfit – Summer lovin’My Profile

 • Elize
  22 juni 2014

  Ik vind de top echt super leuk! En zoals ook al gezegd is: zulke tops zitten zo lekker! Ik zou misschien ook niet gekozen hebben voor de zwarte panty, maar goed, ik houd me niet zo bezig met mode verder haha!
  Elize onlangs geplaatst…Mijn Vakantie Bucket ListMy Profile

 • Dita
  22 juni 2014

  Prachtige outfit!
  Dita onlangs geplaatst…PioenrozenMy Profile

 • Elise Joanne
  22 juni 2014

  Je bent toch ook een prachtige dame he Kelly! De top is heerlijk fleurig en vrolijk, ik snap dat hij lekker zit! Hij doet alleen niks voor je prachtige figuurtje helaas! Mag je best showen hoor, mooie mama! Ik vind de combinatie niet zo goed matchen maar elk onderdeel vind ik wel heel leuk!
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Mijn Opschrijfboekjes – Creëer orde in de chaos!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.