plogopel

Zoals ik in mijn photodiary al kort liet zien, ging ik afgelopen maandag op uitnodiging van Opel op perstrip naar Frankfurt voor de lancering van de nieuwste Opel Zafira. Om 4:45 ging mijn wekker en om 23.00 lag ik in bed, alles wat daar tussen gebeurde laat ik vandaag in een fotoverslagje aan jullie zien. Kijk je mee?

Om 4.45 ging mijn wekker en voor ik deze foto maakte, was er al heel wat aan vooraf gegaan. Zodra ik wakker werd ging ik kolven en daarna een snelle douche, mezelf opmaken en klaarmaken en vervolgens Aimy verschonen en voeden. Na het voeden heb ik Lana wakker gemaakt, haar verschoond en aangekleed en gingen wij naar beneden voor een ontbijtje. En deze foto maakte ik toen mijn ontbijt op was. Ik at Alpro mild&creamy met een banaantje in plakjes, aardbeien, pindapasta en pecannoten. Zo lekker. Koffie mocht niet ontbreken uiteraard haha.

Om 6.53 had ik de trein naar Schiphol. Heerlijk een uurtje niet nadenken, wakker worden en doorkarren.

En ik ging onder andere gezellig met Elise, super leuk! En hier zaten we al in het vliegtuig, onze vlucht ging om 9.50. Het was een klein uurtje vliegen maar die tijd vloog voorbij natuurlijk onder het kletsen door.

Bij een hotel bij het vliegveld kregen we wat te drinken en een broodje.

Daarna volgende een presentatie met alle snufjes van de nieuwe Opel Zafira. Heel veel technische dingen zeggen mij niets, maar ik vind het bijvoorbeeld wel heel interessant dat er een veiligheidssysteem in zit dat je 24/7 kunt inschakelen om te bellen met een hulplijn bij calamiteiten, dat geeft voor mij een heel veilig gevoel. En deze auto beschikt bijvoorbeeld ook over wifi (in heel veel landen in Europa) en dat zijn interessante snufjes. Netflix tijdens je autovakantie? Here we come haha.

kellyauto

Toen werden we in groepjes verdeeld en mochten we een circuit door Duitsland gaan rijden. Ik zat in de auto met Danielle van Vrouwen.nl en Elise en dat was echt heel gezellig.

Onze bolide 😉

Lekker toeren over de autobahn! (mijlpaal voor mij!)

Lunchen deden wij bij een heel leuk restaurantje waar een speciale ruimte voor ons gereserveerd was.

Ons werd een drie-gangen menu voorgeschoteld en dit was het voorgerecht. Iets met zalm, een rucolasalade en komkommermousse. mmm!

En dit gebraden kippetje met wortel en aardappelpuree als hoofdgerecht, erg lekker.

En het toetje was ook zeker geen straf. Een heerlijke romige mousse met aardbeitjes en sorbetijs.

Als borstvoeding-mama moest ik natuurlijk een paar keer kolven die dag en als ik ergens om een ruimte om te kolven vraag, kom ik op de meest gekke plekken. Dit keer zat ik op het kantoor van het restaurant, ook prima 😉

Daarna gingen wij weer terug naar het vliegveld. Daar at ik als diner een salade bij Mc Donalds en deelde ik een Mc snack wrap met Elise 😛 Geen foto van gemaakt, die was zo snel op (vet lekker!) haha. En in het vliegtuig terug was het tijd om te proosten, wat een gave dag was het geweest!

Team #nevernoteating had nog snack-trek dus at ik dit zakje halfleeg onderweg met de trein naar huis. Deze zijn zo lekker!

Om 23.00 was ik thuis en ging ik gelijk naar bed maar de dag erna maakte ik nog even deze foto van mijn aankoop op Schiphol. Bij Vila kocht ik dit super leuke wijdvallende jurkje. Love it!

Wat een fantastische dag was dit! Echt enorm van genoten en gaaf dat ik dit mocht doen. Heb ik Opel rijders onder mijn volgers en wat voor een rijd jij? De Zafira lijkt mij ideaal bij eventuele gezinsuitbreiding (haha) want je kunt er met 7 personen in zitten. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze plog.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

34 gedachten over “KC Plog: Op perstrip naar Frankfurt”

 1. Zo wat een lange dag! Je zult ‘s avonds wel bekaf zijn geweest. Maar wel een heel leuke en gezellige zo te zien. Misschien een gekke vraag, maar hoe nam jij je gekolfde melk mee in het vliegtuig? Ik heb al jaren niet meer gevlogen, maar ik weet dat je geen vloeistoffen mee mag nemen in je handbagage. Toen ik las dat je ging kolven dacht ik gelijk van hoe neem je dit mee? Of mag je dit wel meenemen in je handbagage (misschien ook handig voor andere vliegende en kolvende moeders om te weten).
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…De dag van het afscheid van het kinderdagverblijfMy Profile

 2. Wat gaaf en wat een mooie auto zeg! Ik rijd zelf een Opel, een Corsa, hartstikke blij mee; rijdt super en zuinig! 🙂

 3. Leuk zeg! Wij rijden allebei een Renault, dat bevalt goed! Toen we er twee kleintjes bijbrengen hebben we wel een nieuwe auto moeten kopen, we twijfelden over een 7- zits, want die zijn wel lekker ruim! Nu hebben we er gewoon 1 voor 5 personen 🙂
  Doortje onlangs geplaatst…Wat te doen bij waterpokken?!My Profile

 4. Wat een leuk tripje! De wegen in Duitsland zijn echt ideaal! Love it! Maarre ik heb met heel veel plezier 2 jaar een Opel corsa gereden, maar nu rijden we Mercedes.

 5. Wauw wat een mooie jurk van de Vila ben erg benieuwd naar een aanfoto ;$
  En het eten zag er lekker uit zeg, goed verzorgd.
  Loes onlangs geplaatst…ZAG BijouxMy Profile

 6. Wat een heerlijke dag ! Ik heb 9 van de 10 keer een Opel Corsa onder mijn kont haha. Dat is die van mijn ouders, een geweldige auto! Zou er graag zelf een willen, maar dat komt wel zodra ik mijn studie af heb en ga werken.
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #7My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.