zwangerschapssieraden proud mama

Zwangerschapssieraden proud mama : Ik ontving een heel leuk pakketje van de webshop mooiesieraden.nl. Deze webshop verkoopt allerlei sieraden zoals kettingen, armbanden (bijvoorbeeld toffe bedelarmbanden), maar ook zwangerschapskettingen. Ik ontving een zwangerschapsketting van Proud mama en ik was hier heel erg blij mee. Ik was al een tijd op zoek naar zo’n soort ketting, dus dat ik deze ineens ontvang maakte me heel blij. Proud mama is een merk met zwangerschapssieraden die ervoor staan dat je trots mag zijn op je zwangerschap, en dit met trots mag tonen. De ketting was netjes verpakt in een organza zakje, en er zat een kaartje met uitleg over de ketting bij. De ketting heeft als hanger een babybel. Lees verder om te lezen wat zwangerschapssieraden zijn en wat ik ervan vind.

Zwangerschapssieraden proud mama

Dit sieraad is een mooie lange ketting die precies over de ronde buik heen valt. De hanger is een zilveren bol met daarin een belletje, en er hangt ook een hangertje met ‘proud mama’ aan de ketting. Ik vind het een hele nette rustige ketting die goed te combineren is bij vrijwel alle outfits.

Wat is een babybel volgens mooiesieraden.nl:

” Het dragen van een zwangerschapsketting, een ketting met daaraan een belletje (ook wel een babybel of bola), is een van oorsprong Mexicaanse traditie. Het zwangerschapsbelletje zou volgens de overlevering de draagster en haar ongeboren kindje geluk en gezondheid brengen. Bovendien zou de bola hen beschermen tegen gevaar en ziekte. Het is een prachtig sieraad, omdat in de hanger een soort mini xylofoontje is gesoldeerd waardoor een magisch, zacht tingelend geluid bij iedere beweging ontstaat. Een geluidje dat de baby kan horen en zodoende ook zal herkennen nadat hij/zij geboren is. Je kindje wordt rustig van het vertrouwde tingeltje, zowel tijdens als na de geboorte. ” 

Op de afbeelding hierboven zie je in bovenaanzicht hoe de ketting er uitziet wanneer deze boven mijn babybump trotseert. Ik vind het een hele leuke ketting en heb deze al meerdere malen gedragen. Ik heb het idee wanneer ik rustig op de bank ga zitten en omgevingsgeluid uitzet, en met het belletje ga rinkelen, dat onze babygirl hierop reageert. Natuurlijk kan dit ook toeval zijn, toch vind ik het een leuk idee dat de baby dit mogelijk hoort.

Zwangerschapssieraden zijn leuk om cadeau te geven, maar ook om cadeau te krijgen. Of gewoon om aan jezelf cadeau te geven omdat je zo trots bent op je zwangerschap en je dit met anderen wilt delen. De ketting ook na de zwangerschap leuk om als decoratie op te hangen in de babykamer. Er bestaat een fabel dat de babybel ervoor zou kunnen zorgen dat de baby in stuitligging komt te liggen doordat deze richting het geluidje gaat liggen, dit is echter niet waar. Ook door verloskundigen en gynaecologen wordt de babybel als veilig ervaren. Als je al mama bent, dan zijn deze mama sieraden zeker een aanrader!

zwangerschapssieraden proud mama

De zwangerschapskettingen zijn verkrijgbaar bij mooiesieraden.nl vanaf 19,95. Bestellingen die voor 16.00 gedaan zijn worden op werkdagen de dag erna al geleverd. Ook heb je het voordeel dat je 30 dagen bedenktijd hebt na ontvangst van je bestelling. Ik ben erg blij met mijn babybel ketting.

Zijn jullie bekend met zwangerschapssieraden? Hebben jullie zelf wel eens de babybel gehad of bij iemand gezien? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, laat deze weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin‘ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “zwangerschapssieraden proud mama”

  1. Leuk zo’n zwangerschapsketting! Maar toen ik het zag dacht ik gelijk aan de stuitligging. Fijn dat dit een fabeltje blijkt te zijn! Ik zie regelmatig zwangere vrouwen met zo’n ketting lopen! Een vind het er heel leuk uit zien.

  2. Toen mijn moeder zwanger was van mijn broertje had ze dit ook. Later toen mijn broertje geboren was, heeft ze het balletje van de ketting afgedaan en het in zijn knuffel ast genaaid. Daardoor maakte zijn knuffel hetzelfde rustgevende geluidje als toen hij nog in de buik zat. Hij werd daar altijd helemaal rustig van!

    Misschien ook een idee voor jou? 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.