Random instagram shots #1

Geen visual diary, maar een nieuwe rubriek op donderdag : ‘Random Instagram shots’. Waarom? Ik vond de visual diary’s inmiddels wel eentonig worden, elke keer een chronologisch verhaaltje van wat ik ongeveer gedaan had die week, en als ik alle visual diary’s terugkijk zie ik wel veel overeenkomsten, ik vind het tijd voor wat anders. Het lijkt wel op het oude concept, alleen nu zal ik gewoon random wat Instagram snapshots met jullie delen. Het is dus niet soort agenda of dagboek meer, het zijn random foto’s van dingen doe ik zie om mij heen, dingen die ik leuk vind, lekkere food foto’s en andere random items die me bezighouden. Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan zullen vinden, dus geef vooral aan het einde van dit artikel een reactie met jouw mening en ervaring hiermee. Kijken jullie mee met de random instagram shots van de afgelopen week?

Mijn verslaving op dit moment, ik ben helemaal dol op het spelletje Hayday op de ipad. Een spelletje waar ik veel tijd in stop, en waar ik soms maar niet mee kan stoppen. Ik moet momenteel veel rusthouden door wat zwangerschapscomplicaties (hier komt nog een personal update online over binnenkort) en dan is rustig op de bank met de ipad wel een goede manier om mijn tijd te vullen. Hayday is een spelletje waarbij je een soort boerderij bijhoudt, en daarmee verzamel je punten en munten waarmee je naar volgende levels gaat, gewoon een leuk en simpel spelletje.

Wat hebben we toch prachtige zonnige dagen gehad in Nederland. Rondom mijn verjaardag was ik twee heerlijke daagjes in Brussel, waar ik bij mijn ouders logeerden in een landhuis waar ze op vakantie zijn. Wauw deze tuin, goddelijk!

De pasta van mijn moeder is de lekkerste, en zo smulden we hier ook van in Brussel, met geraspte kaas en een lekkere salade caprese ernaast, mmm!

Ik ben een spelletjes mens, en Risk is een van mijn favoriete spellen, het is altijd heel spannend en ik speel het heel fanatiek. Lekker met een hapje en drankje erbij en lieve mensen om mij heen.

Deze afbeelding vond ik op instagram en deze vond ik perfect passen bij het gevoel dat ik vrijdag als Birthday girl had, ik deelde deze dan ook zelf ook Instagram.

Niet suikervrij, niet vetvrij, nee gewoon goddelijk lekkere verwennerij om mijn verjaardag te vieren, een Brusselse wafel met slagroom en verse aarbeitjes en een cappuccino ernaast.

Ik shopte deze heerlijke goodies bij Lush in Brussel, daarom zijn de producten in het Frans betiteld, links zie je American cream conditioner (vive la revolutuon), een heerlijke fles van 250 ml, en deze is goddelijk. Deze ruimt naar zoete roomtaartjes mmm!. En mijn favoriete zeepje: Honey i washed the kids, love it!. Ik kreeg er een proefje van de Celestial gezichtscreme bij.

Ik lunchte deze heerlijk bak met roeryoghurt, een banaan en muesli, heerlijk fris in het warme weer!

Njom njom, ik had bij de Albert Heijn mango’s gekocht, deze waren echter zo overrijp dat ik ze enkel nog in de vorm van een papje lekker eetbaar kon maken, wel was dit een heerlijke middagsnack!

Hayday again hihi. Zijn er tussen mijn bezoekers mede-Hayday fans?

Bij vriendinnetje Vera ging ik lekker een hapje eten en daarna had ze met haar vriend heerlijke koffie creaties gemaakt. Als eerst kreeg ik deze ice coffee met een vleugje hazelnoot siroop, goddelijk! (alcohol free cocktail!)

Dit leuke boek kreeg ik cadeau van een lieve vriendin voor mijn verjaardag, ik ben inmiddels aan het boekje begonnen met lezen en ik vind het super leuk! Ik blijf maar lezen, omdat het heel humoristisch maar ook herkenbaar wordt weergegeven, ik ben heel benieuwd of ik dit nog zo herken wanneer ik zelf mama ben.

Vriendinnetje Vera kwam lunchen, en we maakten een heerlijke omelet met courgette (uit eigen moestuin), gerookte ham, en kaas met daarnaast een salade (met sla uit eigen moestuin) met gerookte kip, feta kaas, en wat kruiden. Het was heel gezellig en ook erg lekker!

Omdat mijn eigen shirts te kort worden door de babybelly, en omdat ik ook wel wat stevigheid rondom mijn buik kan gebruiken bestelde ik een buikband van mamaband, deze werd snel geleverd en kwam in een prachtige envelop.

Een babybump foto met de buikband om, heerlijk zit dit! Biedt echt stevigheid rondom mijn buik en dat voelt fijn.

Nu dit online komt is het donderdag en ben ik al 24 weken en 4 dagen zwanger. Ik blijf het zeggen, de tijd vliegt echt voorbij. Zaterdag alweer 25 weken. En verkondigde ik in het blogje van afgelopen zaterdag dat het allemaal vrij soepel verloopt, is die situatie toch wel veranderd, ik heb erge last van harde buiken gekregen. Dit had ik op vakantie ook al wel, erge rugpijn en buikklachten, maar dit is erger geworden sinds ik terug ben. Komende zaterdag update ik een verhaal met de situatie waarin ik nu zit, om zo uitleg te geven aan jullie, vrienden om mij heen en de mensen die benieuwd zijn hoe het gaat.

Dit was de eerste editie van Random Instagram shots. Ik ben benieuwd wat jullie van deze verandering vinden, laat dit vooral in de vorm van tips en tops weten in de comments dan weet ik of het bij jullie in de smaak valt.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

17 reacties

 • natanja
  8 augustus 2013

  leuk kelly !!

 • Nem
  8 augustus 2013

  Leuke foto’s! Benieuwd naar je zwangerschapsupdate, hopelijk hou je genoeg rust nu 🙂

 • Nadia
  8 augustus 2013

  Ik vind de visual diary altijd het leukste onderdeel van je site, leuk die persoonlijke foto’s met een inkijkje van wat je allemaal doet. 🙂 Tot nu toe zie ik eigenlijk nog geen verandering tussen deze nieuwe stijl en de oude. Ik hoop wel dat het persoonlijk blijft, dat je vooral je eigen foto’s laat zien en niet écht veel random foto’s gaat plaatsen van Instagram, dat zou ik jammer vinden.

 • Dagmar
  8 augustus 2013

  Wat een goed idee en mooie foto’s! Ik was eerst zo Hayday verslaafd, maar ik vond dat het uiteindelijk te veel tijd in beslag nam, ik kon niet meer stoppen 😉 Inderdaad echt een waanzinnige tuin van het landhuis, ziet er prachtig uit. Super leuk artikel!

 • Ashleey
  8 augustus 2013

  wat super leuk! Ben benieuwd naar de zwangerschapsupdate

 • Janine
  8 augustus 2013

  Leuke afwisseling!

 • Nicole
  8 augustus 2013

  Leuke update! Vind het even leuk als de visuals! En hayday is zo verslavend en schattig!

 • Milou
  8 augustus 2013

  Leuk stukje!
  En leuke foto’s. mAar ik volg je ook op instagram dus de meeste hadik al gezien.

  Wel heel vervelend dat je complicaties hebt! 🙁

 • martinaa89
  8 augustus 2013

  je buik ziet er al prachtig uit, leuk broekje ook op de een na laatste foto!

 • Lieze - Liezelooks.nl
  8 augustus 2013

  Jij bent zo mooi zwanger!

 • elegantic
  8 augustus 2013

  Leuke foto’s!

 • Robin
  8 augustus 2013

  Ook leuk, lijkt op visual diary 🙂

 • annouska
  8 augustus 2013

  Wat een heerlijke foto’s. Met deze rust dagen zal je heel veel spelletjes spelen. 😀

 • Tamara
  8 augustus 2013

  Boek ook besteld voor de vakantie. Klinkt erg leuk! Balen dat toch lichamelijk veel veranderd. Ik herken het wel en ben 8 weken korter zwanger.. xx

 • Patricia
  8 augustus 2013

  I love HayDay! Maar het is wel erg verslavend, vind je niet? Leuk overzicht heb je gemaakt van je Instagram foto’s.

 • linnnz27
  9 augustus 2013

  Deze nieuwe manier van je diary vind ik prettig!:) ik ben ook tijden verslaafd geweest aan hay day maar het ging op een gegeven moment wel veel tijd in beslag nemen, tijd die ik eigenlijk niet had haha.

 • SunshineCin
  12 augustus 2013

  Ben benieuwd naar dat boek van Suus Ruis, ik heb wat meerdere verhalen/columns van haar gelezen en vind haar een fijne schrijfstijl hebben.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.