6

Ik vond het weer eens tijd voor een meer uitgebreidere zwangerschapsupdate dus besloot ik deze in video vorm te doen en eens gezellig tegen jullie te kletsen op camera. Ik vertel hoe het nu met mij gaat, het rustiger aan doen, de klachten die ik ervaar maar ook mijn nesteldrang, hoe de babyvoorbereidingen ervoor staan en meer. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

20258012_1486837374695323_1130635465466572200_n

De unboxing mocht ik delen in samenwerking met Plein.nl en samen met hen mag ik 4 fantastische babypakketten weggeven. Zij hebben  en met zondag de babyweken waarin je met veel korting allemaal leuke babyspulletjes shopt. Wil jij een van de 4 pakketten ter waarde van ruim €125,00 winnen? Doe dan mee via deze post op Facebook of deze post op Instagram. 

30 weken zwanger alweer, wat een mijlpaal! Nog een aantal weken geduld tot ons babymeisje geboren zal worden, zo spannend! Het aftellen kan langzamerhand gaan beginnen. Mijn buik groeit als kool, ik ben heel benieuwd hoe die er aan het eind van de zwangerschap uit zal gaan zien. Hadden jullie in de zwangerschap ook veel last van bekkenklachten? Wat is jouw ultieme remedie hier tegen? En als je meerdere kindjes gekregen hebt, werd dit bij jou per zwangerschap ook heftiger? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. laat je reactie achter bij de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “Zwangerschapdagboek: Derde trimester, babybump en bijkletsen”

 1. Laatste loodjes wegen het zwaarst, maar je krijgt er veel moois voor terug! Hier had mijn vrouw geen last van haar bekken bij haar eerste zwangerschap en nu bij haar tweede zwangerschap (tot nu toe) ook niet. Hou op over nesteldrang haha ik kon alles klussen wat niet veel later weg gedaan kon worden???.
  Frank onlangs geplaatst…Vier keer opaMy Profile

 2. Zoveel last van bekkenklachten en instabiliteit dat ik niet meer kon werken.. ik heb wel heel veel baat gehad bij een fysio bij ons in t dorp en bij m’n bekkenband. Sterkte, ik weet wat je voelt

 3. Ik heb geen bekkenklachten gehad. Wel veel last van harde buiken. Dus moest echt pas op de plaats maken. Erg moeilijk als je een bezig bijtje bent. Nesteldrang had ik wel maat aangezien wel tijdelijk een huisje huurde kon ik het niet kwijt.. (We zouden een maand na mijn bevalling weer naar spanje gaan ivm werk vriend) na wat complicaties werd dat uiteindelijk na 5,5 maand..
  Sylvia onlangs geplaatst…What’s in my bag – editie strandtasMy Profile

 4. 30 weken zwanger. Wat gaat dat snel. Ik had ook last van enorme kortademigheid, maar ook echt vanaf het begin. Vanag week 15 kon ik al niet meer echt werken (ik werk in de zorg, dus veel (trap)lopen). Het heeft trouwens ook te maken met het hebben van meer bloed als je zwanger bent, dat je kortademig wordt.
  Wat een leuk pakket. Die lodgerslippers lijken me vooral fijn. Misschien wat voor mijn knul van 8 maanden.
  Geniet nog van je zwangerschap.
  Rachel onlangs geplaatst…Laat jij jouw jongen genoeg jongen zijnMy Profile

 5. Wat gaat je zwangerschap snel Kelly! Bij mijn eerste kindje had ik al vroeg in de zwangerschap last van harde buiken en voorweeën en bij mijn tweede last van mijn bekken. Ik ben toen meer gaan bewegen en pakte de fiets in plaats van de auto. Gek genoeg leek dit te helpen, want mijn bekkenklachten verdwenen. Genieten van je laatsre trimester!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Een festival bezoeken met je kind of zwanger naar een festival? Niet doen!My Profile

 6. Bekkeninstabiliteit heb ik ook last van. Zo moeilijk om verplicht rust te nemen! Maar het einde komt in zicht, dus hopelijk ben ik er ook snel weer vanaf. Nesteldrang heb ik nog niet echt, of eigenlijk wel, maar ik kan er nog niet aan toegeven. Hahaha. En wat zit je navel nog mooi naar binnen! Die van mij steekt geloof ik al sinds week 20 naar buiten, zo irritant als je dat door je shirtjes heen ziet! Maar goed, wel rond en gezond 🙂 Leuke update hoor!

 7. Oh meis ik verbaas me elke keer ook hoe verschillend je meisjes zijn. Heel herkenbaar. En wat word aimy toch groot. zo leuk!

  -x- Mama van Dijk

 8. Ik had de win actie al gezien op Insta en natuurlijk gereageerd! Ik ben 2 dagen na jou uitgerekend en krijg ook een meisje. Ik ben zo enorm benieuwd naar ons kindje! Dat stukje nesteldrang herken ik. Ik mocht willen dat mijn (bijna) man dat ook had. Dat zou wel heel fijn zijn nu hahaha! En mijn bekken beginnen nu ook klachten te geven. Van de week de fysio maar bellen. Mooie buik heb je! Ik heb last van rode straie. Heb je tips? Ik smeer elke dag een buikcreme.

 9. Je ziet er prachtig en stralend uit, ik vind je echt een voorbeeld op het gebied van positief in het leven staan en ook op het gebied van jezelf mooi maken elke dag, ook al moet je er (nog) eerder voor opstaan ;).
  Mijn jongste is net 2 weken maar ik doe toch niet mee met de winactie want we hebben praktisch alles al in huis, nog van zijn oudere broer of al gekocht toen ik ook nesteldrang had haha. Benieuwd naar je derde meisje, succes nog met de laatste weken! X

 10. Zo leuk om jou te volgen! Ik ben zelf op dit moment 34 weken zwanger van ons 3e kindje en die benauwdheid en bekkeninstabiliteit zijn echt zooooo herkenbaar. Op een één of andere manier vind ik het deze zwangerschap ook veel spannender dan bij de eerste twee, maar ook wij kunnen niet wachten totdat ons meisje geboren wordt 😀

  Fijne zwangerschap nog! xx Elouise

 11. Super leuke video, helemaal omdat ik zelf nu 28 weken in verwachting ben hihi.
  Goede unboxingtips!
  Je buik ziet er mooi uit. Bij mij steekt mijn navel uit en is die blauw.

  De nesteldrang herken ikzelf nu meer als een nestelplicht gevoel haha. Totaal geen zin om op te ruimen, maar ik besef mij donders goed dat ik er nu nog de tijd voor heb en straks met het kleintje niet meer.
  Iedere week dus een deel van het huis aan kant maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.