KC Photodiary: Vriendinnentijd, nesteldrang en tante Kelly

1

Verzin elke week maar weer een titel voor de diary haha, de uitdaging wordt groter naar mate mijn weken ook wat ‘eentoniger’ worden doordat ik wat meer thuis ben en rustiger aan doe. Maar alsnog hebben we hele leuke momentjes gehad deze week die ik graag met jullie in foto’s wil delen. Kijk je gezellig mee?

IMG_0723

Vorige week deed ik in de ochtend en begin middag lekker rustig aan en daarna ging ik met mijn beste vriendin Thirza op pad. We gingen naar Den Bosch, even shoppen, een drankje doen en daarna lekker uit eten. Hele waardevolle momenten, even zonder kindjes eruit en bijkletsen en lol maken.

Schermafbeelding 2017-07-25 om 10.52.13

DSC01547

We aten bij een soort hippe fusion tent 😛 om het zo maar te noemen haha en hier zie je mij genieten van een soort sushi van avocado en gebakken krab. Lekker!

IMG_0719

En ook nam ik de gamba’s (goed doorbakken) met tagliatelle en pesto roomsaus. Dat was erg lekker. Meer van deze gezelligheid zie je in de vlog die gisteren online is gegaan. We hadden samen de grootste lol namelijk. Heerlijk even niet mama Kelly zijn, maar gewoon Kelly ;). Dit moeten we eigenlijk gewoon maandelijks plannen.

DSC01642

Zo lief, Aimy kan heel goed zelfstandig spelen en helemaal opgaan in haar spel. Geweldig om naar te kijken en om te zien hoeveel dingen ze doet die ze daarvoor zag bij haar grote zus.

DSC01622

Donderdag was voor mij een werkdag en ik snackte deze snoeppaprika’s. Die zijn echt heel lekker en Lana vindt ze ook heerlijk dus een ideale manier om zo wat extra groente binnen te krijgen voor een peuter die het zomaar weigert 😉

DSC01624

Lekkere lunch: Broodje met Hummus (van Lidl met pesto en zongedroogde tomaatjes er doorheen), met komkommer en tomaatjes.

DSC01638

Op werkdagen maak ik zo weinig foto’s, maar we aten in de avond lekker makkelijk. Aardappeltjes die ik in de pan had gedaan, oops een beetje te lang in de pan, met kip uit de Airfryer en spinazie. Een makkelijk en gezond maaltijdje op een werkdag die je zo in elkaar flanst.

DSC01618

DSC01617

Vrijdag gingen we met vrienden naar de Efteling toe en bezochten we onder andere de zomeravond, die zijn voortaan op vrijdagavond en zaterdagavond in de zomer. Mijn abonnement verloopt bijna, ik ga hem nog niet verlengen omdat ik dan hoogzwanger ben, dus daarna zal ik een tijdje niet gaan denk ik tot de baby weer ietsjes groter is en ik weer een beetje op de been ben als mama van drie haha.

DSC01620

Leuk weetje, ik heb 7,5 jaar bij de Efteling gewerkt bij dit horecapunt tegenover de Fata Morgana. Altijd bijzonder om er even langs te wandelen, ik ben daar als pubermeisje van 16 binnen gekomen en verliet het als moeder met een heleboel meer levenservaring op zak. Hele mooie tijd heb ik daar gehad en ik mis het nog regelmatig.

DSC01578

We aten bij een van de zelf-service restaurantjes en ik had deze salade met mozzarella en allerlei lekkere groente. Voor de kindjes bestelden we een smulbox met frietjes en kipnuggets.

DSC01579

Ik dacht dat Aimy hem misschien niet op zou krijgen, maar niets was minder waar. Ze at er bijna haar vingertjes bij op haha zo schattig.

DSC01601

En als toetje waagde ik me aan dit ding haha! Je eigen Magnum samenstellen, ik koos voor witte chocolade, melkchocolade, fudge, aardbeiensuiker en nootjes. Ik deelde hem met Lana maar wow dit was echt alsof er een engeltje over je tong….. Zo lekker!

DSC01612

Even een babypump fotootje in het sprookjesbos. Ik draag hier een nieuw zwangerschapsjurkje van Noppies. Hebben jullie mijn artikel met allemaal zwangerschapsoutfits al bekeken?

IMG_0806

Hun dochtertje heet ook Lana en de Lana’s zijn echte vriendinnetjes van elkaar. Zo lief om ze samen te zien spelen. Deze foto deelde ik in mijn Insta Stories waar ik redelijk actief op ben (@kellycaresse op Instagram)

DSC01645

Elke week van de zwangerschap heeft momenteel een thema voor mij. Zo zijn de thema’s: Geboortekaartje laten ontwerpen, kraamzorg regelen, zwangerschapsverlof regelen als zelfstandige en meubeltjes bestellen al geregeld. Afgelopen weekend stond in het teken van het opruimen van onze slaapkamer, uitzoeken van mijn kleding (zodat mijn kast wat minder ontploft was haha) en het in elkaar zetten van de babykamer meubeltjes afgelopen weekend op het programma. Yannick heeft enorm geholpen en dat was heel fijn. Ik heb hier wat stukjes van gefilmd, maar heel dom ik vergat foto’s te maken. dus alles omtrent de babykamer houden jullie nog tegoed! Maar zo netjes zag onze slaapkamer eruit na de grote opruiming haha.

Volgend weekend staat in het teken van alle babykleding die we nog hebben van zolder halen, uitzoeken, sorteren en wassen wat we gaan houden zodat ik vervolgens weet wat ik allemaal nog kan shoppen voor de baby, ook al zo’n leuke opdracht haha!

DSC01651

Zondag begon ik lekker rustig met de meisjes aan tafel. Het was niet zo mooi weer dus we gingen kleuren. Aimy die vooral bezig is met de stiften in en uit het bakje te halen en Lana die haar volledige creativiteit uit met krijtjes, stiften en stickers. Altijd leuk!

DSC01661

DSC01664

In de middag heeft Yannick alle babymeubeltjes in elkaar gezet. Ik ben er zo enorm verliefd op, ik ga het allemaal nog aankleden en er komt natuurlijk een babykamer roomtour zodra alles af is maar, maar wauw zo leuk! Hier word je als zwangere vol nesteldrang natuurlijk heel erg happy van. Nu begint het nog ‘echter’ te worden dat er een klein meisje bij ons geboren gaat worden. Daarna heeft Yannick uitgebreid gekookt voor ons en mijn ouders. Ja ik bof met zo’n man! Hij maakte een lekkere salade, gemarineerde kalkoenfilet uit de oven en gekruide aardappeltjes met rozemarijn, ui, spekjes en champignons. Zo lekker!
DSC01673

Maandag was mijn werkdag en die begon ik al vroeg met het opnemen van een video, een zwangerschapsupdate die vrijdag online gaat. Deze foto maakte ik tussendoor.

DSC01633

Na wat uurtjes werk plofte ik op de bank, keek met de meisjes een kinderserie op Netflix (iets met prinsessen) en snackten we met verse ananas. Lekker!

DSC01681

Mijn schoonzus uit Frankrijk kwam gezellig over met haar zoontjes deze week dus aten we maandagavond bij mijn schoonouders. We begonnen met de ossenstaartsoep van mijn schoonvader, die is zo lekker! En daarna aten we heerlijk pasta (zelfde recept als deze pasta)

DSC01688

Mijn schoonzus heeft 2 zoontjes en dit is haar jongste zoontje. Alweer 5 maanden oud maar wat heerlijk om weer met zo’n kleintje te knuffelen.

DSC01695

Lekkerste wat er is: Een voetmassage, zeker als je zwanger bent haha, ik bof met die vent hoor. Ondertussen keken we heel cliche naar ‘What to expect when you’re expecting’ op tv.

DSC01696

Dinsdag begon ik met wat uurtjes werk.

Daarna kwamen mijn schoonzus, schoonmoeder en neefjes gezellig op bezoek en mijn kleine neefje kon gelijk de TrippTrapp babyset testen, zo leuk!

We bakten pannenkoeken, wie is daar niet dol op? De kindjes zeker, maar wij ook hihi!

Leuk pakketje kwam binnen van Little Miracles (D-Drinks), hun natuurlijke (caloriearme) drankjes. Een soort ice tea met allerlei fruitsmaakjes en natuurlijke ingrediënten. Het was zo’n warme dag dat ik twee smaakjes geproefd hebt als heerlijke dorstlesser. De rode en de gele en die waren erg lekker! Ze zijn onder andere bij AH to go, EkoPlaza te koop.

Gisteren is moeilijk in een foto te beschrijven, maar toch is dit de enige die ik maakte van mijn bezigheden. In de ochtend kwam een vriendin gezellig op de thee en kwam ondertussen een loodgieter onze toilet vervangen. In de middag moest ik bloed laten prikken voor mijn Diabetes en zwangerschap (resus factor) en daarna kwam mijn schoonzus en schoonmoeder langs. Mijn schoonzus wilde wat bruidskapsels op mij oefenen, dat laat ik me niet twee keer vragen. Heerlijk dat gefrutsel in mijn haar. Verder bestond mijn dag vooral uit rustig aan doen, veel op de bank hangen en op tijd naar bed samen met mijn meiden.. Mijn hartslag in rust was zo enorm hoog (tussen 100-135) dat die rust ook wel nodig was.

En dit was alweer de KC Photodiary voor deze week, hopelijk vond je het weer leuk om mee te kijken met mijn week in foto’s. Hoe was jullie weekje? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments, die lees ik altijd met veel plezier.

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

25 reacties

 • Frank
  27 juli 2017

  Wat een gezelligheid!! We gaan regelmatog maar den Bosch echt een leuke stad. Toevallig is mijn vrouw vorige week ook geweest en had het ook over dat fusion tentje.. super lekker zei ze. Leuk om de nesteldrang te horen ben benieuwd naar de fotos ?.
  Frank onlangs geplaatst…Het huwelijksaanzoekMy Profile

 • Nicole
  27 juli 2017

  Oh Den Bosch daar ben ik al veel te lang niet meer geweest. Laatste keer was met een concert van Douwe Bob. Binnenkort maar weer eens gaan want ben benieuwd naar dat eettentje!
  Nicole onlangs geplaatst…Dit is ons geboortekaartje!My Profile

 • Femke
  27 juli 2017

  Wat een fijne week ook al geef je in het intro aan dat het wat eentonig wordt, je geniet zo te zien wel. Goed dat je af en toe toegeeft aan je rust. Heerlijk lijkt mij dat, om allerlei puntjes af te gaan strepen voor de baby straks komt :).
  Femke onlangs geplaatst…Review: Sans Soucis Hand Cream LightMy Profile

 • Lisette
  27 juli 2017

  Volgens mij doe je helemaal nog niet zo rustig aan, haha!
  Lisette onlangs geplaatst…Lieve medewerkster van de klantenservice (bij de telefoonprovider)My Profile

 • Kirsten
  27 juli 2017

  Klinkt als een heerlijk relaxt weekje! Ik moet ook echt aan de bak met een to do lijstje voor de baby…. Geboortekaartjes hebben wij bijvoorbeeld nog niet uitgekozen. De meubeltjes staan wel al klaar en de kleertjes heb ik ook al uitgezocht. Die moet ik alleen nog wassen.
  Kirsten onlangs geplaatst…DIY: De zomer bucket list voor kids!My Profile

 • Maaike
  27 juli 2017

  Leuk om te zien hè, hoe kinderen zich ontwikkelen in het spelen. Mooi kapsel!
  Maaike onlangs geplaatst…Ga eens naar de bibliotheek! #3: Luisterboeken voor kinderenMy Profile

 • Maaike
  27 juli 2017

  Leuk om te zien hè, hoe kinderen zich ontwikkelen in het spelen. Mooi kapsel!
  Maaike onlangs geplaatst…Ga eens naar de bibliotheek! #3: Luisterboeken voor kinderenMy Profile

 • Rachel
  27 juli 2017

  Je bent nog lekker in de weer zo te zien. Volgens mij kan jij echt niet stilzitten.
  Wat heerlijk om weer lekker bezig te zijn met babydingen. Hoewel ik een zwangerschap pittig vond, ik het in verwachting zijn van een nieuw leven heel bijzonder. Geniet er nog even van en doe lekker rustig aan.
  Rachel onlangs geplaatst…Laat jij jouw jongen genoeg jongen zijnMy Profile

 • jonna@burgertrutjes
  27 juli 2017

  Wat een drukke week, maar wel vol met leuke dingen! Dat restaurant ziet er goed uit zeg, die ga ik even onthouden!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Gehaktballetjes uit de Airfryer – RECEPTMy Profile

 • Romy
  27 juli 2017

  Oeh, dat ingevlochten haar staat je echt prachtig! En je klinkt echt onwijs georganiseerd met de planning voor weken tijdens je zwangerschap! Goed bezig! Ik kan me voorstellen dat het heel bijzonder is om in de Efteling rond te lopen met het idee dat je daar zoveel (levens)ervaring hebt opgedaan.
  Romy onlangs geplaatst…Blogdip? | 10 inspiratiebronnen voor bloggen (of schrijven)My Profile

 • Marianne
  27 juli 2017

  Wat een leuk weekje weer. En wat leuk dat elke week nu een bepaald thema heeft voor de baby. Dat is eigenlijk wel een goede tip voor mij! Ik blijf alles maar uitstellen, maar de tijd begint nu toch te dringen. Ik kan niet met aktes wachten tot mijn verlof natuurlijk! Neem je ons ook elke week mee in je babythema? Lijkt me leuk 🙂
  Marianne onlangs geplaatst…Zwangerschapsdiabetes en toch natuurlijk zwanger?My Profile

 • Sylvia
  27 juli 2017

  Wat een fijne week! Lekker genieten met en van je kindjes. Je bent nog wel lekker druk, niet vergeten om af en toe een extra rust momentje te pakken hè! Ik ben nog nooit in de efteling geweest(Shame on me?) en lees/kijk altijd met smart naar je foto’s. Als we in het najaar weer in NL zijn dan gaat het er eindelijk van komen. Ik kijk er nu al naar uit!
  Sylvia onlangs geplaatst…Wishlist – SieradenMy Profile

 • Liset
  27 juli 2017

  Nu krijg ik er ook helemaal zin in om weer naar de Efteling te gaan! Deze zomer gaan we zeker weer heen. Het heeft voor echt een nostalgisch gevoel omdat wij er vroeger als kind altijd aan het begin van de zomervakantie heen gingen en echt als een soort start van de vakantie voelde :). Leuk dat je er gewerkt hebt en nu zo lekker dichtbij woont. Wij moesten echt uuuuuuren rijden!
  Liset onlangs geplaatst…Fair fashion | Wat is het verschil tussen ‘gewone’ katoen en biologisch katoen?My Profile

 • Neverdullmoments
  27 juli 2017

  Leuk om weer me te genieten!! Ik word altijd zo blij van die Efteling foto’s haha. Vandaag zijn het er weer lekker veel 🙂 Heel begrijpelijk dat je je abonnement even pauzeert! Dat bruidskapsel is echt prachtig trouwens!
  Neverdullmoments onlangs geplaatst…No pressure at all – Ardennen deel 5My Profile

 • Aneta
  27 juli 2017

  Wat is je haar mooi ingevlochten. Staat je prachtig! In de Efteling ben ik al een tijdje niet meer geweest. Volgend jaar maar weer zegeltjes sparen bij de Appie, want 35 euro entree betalen vind ik toch wel prijzig.
  Aneta onlangs geplaatst…De 9 leukste kinderkleding webshops in NederlandMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  27 juli 2017

  Bij onze spruit had ik ook een constante hartslag van 130 vanaf week 30 ofzo. Bizar…zelfs hartfilmpjes laten maken, maar alles was goed… gelukkig
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wat begrijpt onze spruit van de zwangerschap???My Profile

 • janske
  27 juli 2017

  Wat een heerlijk weekje! Lekker veel quality time 🙂 Hier ook een fijne week gehad 🙂 Nu alleen dat zonnetje weer terugkrijgen 😉
  janske onlangs geplaatst…Mama’s Afvalrace – Update #1 (en nog 2 nieuwe kanjers!)My Profile

 • Kelly
  27 juli 2017

  Wat een heerlijke week! En wat een lekker eten, jam!
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #236 kiezels uitzoeken, buurten en klussenMy Profile

 • Wendy
  27 juli 2017

  Haha, Kelly, de Oase!!! Ik moet ook altijd even langslopen als ik in het park ben, good times 😉 Leuk overzicht weer, ik kijk altijd uit naar de KC photo diary! Echt een van de leukste rubrieken! xx
  Wendy onlangs geplaatst…La Log weekly #1: Nieuwe tattoo, Lot 1 jaar en sushi!My Profile

 • Vanessa
  27 juli 2017

  Wat een gezelligheid allemaal! Super dat je al zoveel van je baby checklist kunt afstrepen. Hier moet ook nog veel gebeuren maar gelukkig hebben we nog even tijd. Ik ben benieuwd naar je zwangerschapsupdate!
  Vanessa onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: 13 tot 16 wekenMy Profile

 • Essma
  27 juli 2017

  Die airfryer begin ik toch wel interessant te vinden ?! Ik denk dat ik maar eens een keer op onderzoek uit ga ?

 • rachel
  27 juli 2017

  ooh check dat heerlijke eten 😀 wat een heerlijke week weer mop xxx
  rachel onlangs geplaatst…Notd…nepMy Profile

 • Natasja
  27 juli 2017

  OMG! Hoe heet die sushitent in Den Bosch? Kom best vaak in Den Bosch (woon er vlak bij), dus ben reuze benieuwd!
  En dat kapsel is echt heel mooi! Wauw!
  Natasja onlangs geplaatst…Mijn zwangerschapsklachten in het 3e trimester (tot nu toe)My Profile

 • Lies
  27 juli 2017

  En dan zegt ze dat ze rustig aan moet doen, gekkie! Je bent hartstikke druk man!
  Leuk om te zien hoeveel lol je haalt uit de dingen die je doet 🙂

  De efteling zijn we al een hele tijd niet meer geweest. Ik woon nu in Groningen, dus best een eindje rijden. Eerder woonde ik op 40min rijafstand, toen gingen we bijna elk jaar. Maar altijd met airmiles of gespaarde kaartjes, werk van mijn pa o.i.d want anders was het simpelweg veel te duur…
  Heb er wel weer zin in om te gaan als ik die foto’s zie!

 • Cynthia
  28 juli 2017

  Die gamba’s zien er echt zalig uit. Ik krijg er trek van! Wat leuk dat jij in de Efteling hebt gewerkt. Dan woon je er vast dichtbij.?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.