Zwangerschap week 16 + Babybump update

Dia1Ik ben vandaag alweer 17 weken zwanger dus het is tijd voor de zwangerschapsupdate van 16 weken zwangerschap! Iedere 4 weken voelt voor mij weer als een extra mijlpaal en zo leef je de hele zwangerschap van mijlpaal tot mijlpaal, althans dat is hoe ik het ervaar. 16 weken is zo’n mijlpaal waarbij (in ons geval) het geslacht bekend wordt en de eerste 4 maanden zwangerschap er alweer opzitten. Vanaf 16 weken leef ik weer uit naar de 20 weken (wat ik ook heel spannend vind in verband met de 20 weken echo) en zo tellen we door. Ik vond het weer leuk om dit keer een video op te nemen met een update en ik laat ook weer een babybump update in deze video aan jullie zien. Kijk je met me mee?

Zwanger 16 weken vlog:

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden.  Ik ben blij dat ik me al stukken fitter voel en dat zorgt er ook dat ik een stuk lekkerder in mijn vel zit als bijvoorbeeld in het eerste trimester van de zwangerschap. Is het voor anderen zwangeren of voorheen-zwangeren herkenbaar dat je zo met mijlpalen je zwangerschap beleeft? Of was je daar totaal niet mee bezig? Dat kan natuurlijk ook. Ik merk sowieso wel dat zo’n tweede zwangerschap gevoelsmatig wat sneller lijkt te verlopen, natuurlijk ook omdat het wat ‘bekender terrein’ is en omdat ik ondertussen druk in de weer ben met Lana. Het is heel apart, ik ben nu dus 17 weken zwangerschap en dat is precies de helft van de zwangerschapsduur van Lana (die bij 34 weken geboren is). Voor een ander voelt dat misschien nog niet als helft maar ik ben me er toch bewust van, ik hoop gewoon dat ik deze zwangerschap langer uit mag dragen. Ik zal binnenkort een artikel schrijven over de verschillen die ik ervaar tussen de eerste en tweede zwangerschap.  Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Lisanne
  16 september 2015

  Fijn. Om te ziendat het zo goed met je gaat. Die slaapjes moet je van genieten hoor ik werk altijd best veel ik sta om kwart over 5 op en ben rond half 5 meestal thuis als ik een slaapje tussendoor kan doen zal ik in de lucht springen! Zo dadelijk kan dat niet meer dus geniet er maar even van. Lekker buikje ook en zo lief dat je dit allemaal wil delen met je volgers. Fijne dag vandaag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY DennenappelsMy Profile

 • Joyce
  16 september 2015

  Wat fijn dat je zo goed als niet meer misselijk bent. En die vermoeidheid, ach, je lichaam is ook zo hard aan het werk.
  Bij mij werd het vanaf 22 weken wat makkelijker qua energie. Voor een week of 6/7.

  Zelf beleefde ik de mijlpalen ook enorm inderdaad. En dat is ook logisch!
  Joyce onlangs geplaatst…Stoppen met de papflesMy Profile

 • Marion
  16 september 2015

  Goedemorgen! Heerlijk wakker worden zo met een kletsfilmpje. Fijn om te horen dat je je goed voelt en dat de misselijkheid weg is. Dat is echt een opluchting. Verder gewoon goed naar je lichaam luisteren en lekker in de middag bijslapen. Je ziet er prachtig uit!
  Marion onlangs geplaatst…Therapie: Eerste EvaluatieMy Profile

 • Femke
  16 september 2015

  Dat emotionele hoort er toch bij merk ik altijd bij de zwangere dames in mijn omgeving haha. Fijn dat je wat energieker bent, maar dat slapen hoort er dan ook vast bij.. je hebt natuurlijk nog een kleintje rondlopen!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. items op mijn herfst wishlist!My Profile

 • Mendy
  16 september 2015

  Rond en gezond:’) Geweldig!! Je draagt heel mooi, Kelly! Na die 20 weken vond ik het zo snel gaan. Geniet er lekker van

 • Bien
  16 september 2015

  Fijn dat je je inmiddels zoveel beter voelt! En echt leuk dat jullie nog een meisje verwachten, lijkt me heerlijk!
  Bien onlangs geplaatst…Favoriet broodje: avocado en eiMy Profile

 • Kelly
  16 september 2015

  Heel leuk filmpje! En super dat je je wat beter begint te voelen. Je bent echt mooi zwanger 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Tattoo #lockedloveMy Profile

 • Nesrin
  16 september 2015

  Leuk filmpje, heel gezellig. Gelukkig voel je je al wat fitter.

  Je hebt een mooie babybump.
  Nesrin onlangs geplaatst…Careprost |Wimper wonder groeimiddel?My Profile

 • Celine
  16 september 2015

  Wat fijn dat je je wat beter voelt! Je ziet er prachtig uit. Probeer lekker van je buikje te genieten want het gaat zooi snel! Ik ben nu 21 weken en ik kan niet wachten!
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…TESTING: Rimmel London Rita OraMy Profile

 • Saskia
  16 september 2015

  Fijn dat je weer wat energieker voelt!
  Saskia onlangs geplaatst…Producten in het zonnetje! #2My Profile

 • Dorien
  16 september 2015

  Fijn dat het een stuk beter met je gaat! En je slaapje? Lekker doen! Je lijf heeft het blijkbaar nodig! Je ziet er goed uit!
  Dorien onlangs geplaatst…ON A BUDGET: SAVE IT UP OKTOBER!My Profile

 • Dita
  16 september 2015

  Ik vind het wel erg snel gaan allemaal. Maandag heb ik de 20 weken echo en dan ben ik ook 20weken zwanger. Wel word ik soms wat onzeker, mijn buik groeit niet zoals bij sommige anderen. Je begint het wel wat te zien maar nog niet heel erg. Mja dat zal wel goedkomen. Geniet van je zwangerschap. Zo leuk dat we maar een paar weken verschillen qua tijd.
  Dita onlangs geplaatst…Collage – FashionMy Profile

 • Charlotte
  16 september 2015

  16 weken alweer, wat gaat het snel! En fijn dat je weer wat meer energie hebt!
  Charlotte onlangs geplaatst…OOTD: Aukjes herfstoutfits + winactie!My Profile

 • Deisy
  16 september 2015

  Wat goed om te horen dat het gelukkig een stuk beter met je gaat en je meer energie hebt 🙂 Ik ben trouwens echt benieuwd naar het artikel over verschil in zwangerschappen: lijkt mij namelijk echt heel bijzonder en heb wel vaker gehoord dat je toch veel bewuster meemaakt alles. Ik ben benieuwd hoe jij dat ervaart.
  Deisy onlangs geplaatst…Q&A: over tomaten, Colombia en perfecte dagen…My Profile

 • Nicole
  16 september 2015

  Wat bijzonder ook dat vertrouwde gevoel. Kan me er zelf nog niets bij voorstellen aangezien ik nog maar 1 kindje heb verder, maar lijkt me wel mooi.

  Fijn dat je niet meer zo misselijk bent, die vermoeidheid herken ik wel qua slaapjes en dergelijke.
  Nicole onlangs geplaatst…Het leven aan een draadjeMy Profile

 • Jeanne
  16 september 2015

  Wat een gezellig kletsfilmpje!!
  Je buik groeit mooi, rond en gezond 😉
  Ik vind het erg leuk om de zwangerschapsblogs/vlogs/updates te zien!
  Misschien een shoplog van zwangerschapskleding?

 • Leonie
  16 september 2015

  Kelly, wat ben je mooi! Je straalt natuurlijk van jezelf al, maar je makeup look zit er ook erg mooi uit.
  Ik ben blij voor je dat de misselijkheid minder is!
  Je bent echt mooi zwanger!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt #1: reacties van (toekomstige) opa’s & oma’s op zwangerschapMy Profile

 • Barbara
  16 september 2015

  Hier door een eerdere miskraam vooral veel zenuwen de eerste trimester en pas toen alles in orde bleek met de 20 weken echo iets geruster. Ook was ik erg ziek de tot 16 weken. Hoop dat je nu kan gaan genieten!
  Barbara onlangs geplaatst…Soms is het gewoon even op! Dan maar nu even niet!My Profile

 • angelique
  16 september 2015

  Prachtige buik!! Blij dat je je al beter voelt
  angelique onlangs geplaatst…Winnen | KnitsCoolMy Profile

 • Dionne
  16 september 2015

  Super leuke video weer! Je hebt al een mooie buik!
  Dionne onlangs geplaatst…WIN | Een paar Sacha Schoenen naar keuze!My Profile

 • Simone
  16 september 2015

  De hele zwangerschap was een grote mijlpalen avontuur haha. Eerst die 12 weken, dan naar de 20, dan naar de 30, en dan vanaf 36 het grote wachten.
  Simone onlangs geplaatst…5 x waarom het ouderschap me meevaltMy Profile

 • lin mommysworld
  16 september 2015

  Leuke video weer en fijn dat je wat meer energie hebt nu!
  lin mommysworld onlangs geplaatst…Vlog- Algarve | Onze eerste mini vakantie zonder kindjes !My Profile

 • malou
  16 september 2015

  Wat fijn dat je je wat beter voelt!
  malou onlangs geplaatst…LIZZY VERTELT; PESTERS VERZIEKTEN MIJN LEVENMy Profile

 • karlien
  16 september 2015

  Fijn dat het beter begint te gaan. Rustig aan he.
  Bij mijn twee zwangerschappen helaas veertig weken beroerd..
  karlien onlangs geplaatst…7x Volendam met kinderenMy Profile

 • Janneke
  16 september 2015

  Ahh wat een heerlijke Video! Al moet ik zeggen dat ik de energie dus finaal mis inmiddels hahaha! Ook tussen het slapen door ben ik vermoeid en moe… Helaas.

  Ik beleefde mijn zwangerschap helemaal niet van mijlpaal tot mijlpaal… Al merk ik wel dat ik nu aan het aftellen ben, ik heb nog 10 weken te gaan als alles goed gaat en dat maakt wel dat ik wat bewuster ben van de tijd die voorbij vliegt.

  Ik kijk uit naar je update van volgende week!
  Janneke onlangs geplaatst…Grijze wolk, behandelaar, optimisme – week 29My Profile

 • Rosanne
  16 september 2015

  Fijn dat je je beter voelt!
  En wat ben jij prachtig zwanger zeg!
  Rosanne onlangs geplaatst…10x dingen die ik niet begreep toen ik klein wasMy Profile

 • Annemijn
  16 september 2015

  Wat fijn dat het goed gaat! Ik vind dat je een heel mooi buikje hebt!
  Annemijn onlangs geplaatst…Spam je blog/website/webshop!My Profile

 • Cindy
  16 september 2015

  Gelukkig dat je wat vrolijker en blijer ben.. Wel raar om te beseffen dat je nu precies op de helft ben van de zwangerschap van Lana.
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – september #3My Profile

 • Eline
  16 september 2015

  Mooie buik Kelly!
  Eline onlangs geplaatst…WIN || Een jaarvoorraad Fit For Me WLS ForteMy Profile

 • Anouk
  16 september 2015

  Hihi rond en gezond. Nou daar ben je lekker zwanger voor. Super goed dat je het kan laten om op de weegschaal te staan, je ziet er gezond uit en als je je ook zo voelt is belangrijker dan die stomme cijfertjes
  Anouk onlangs geplaatst…Mini wishlist @Modemusthaves.comMy Profile

 • Anneleen
  17 september 2015

  Fijn te horen dat alles zo vlot en goed verloopt!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.