fp1

Lana loves: De meegroei puppy van Fisher-Price: Van Fisher-Price ontving ik de Meegroeispeelgoed Puppy die in verschillende ‘stages’ je kindje stimuleert in zijn/haar ontwikkeling. Wie kan deze beter testen, als Lana herself. Ik kan jullie eerlijk vertellen, ze is er dol op! Ze houdt van alles wat knopjes heeft, dus dat is ook niet zo moeilijk, maar we hebben ‘m nu een paar maanden in huis en ik merk dat ze er nog steeds veel mee speelt. Ze heeft zelf al ontdekt welk knopje waar voor is en hoe ze welke functie aan kan zetten. Ze is altijd wel handig en geïnteresseerd in alles wat knopjes heeft dus dit stukje speelgoed is wel aan haar besteed.

fp2

Wat bedoelde ik met die verschillende ‘stages’ (uitgesproken op z’n Engels)?. Deze puppy heeft drie niveaus die je kunt instellen. Op de voet zit een knop waarmee je het niveau van je kindje instelt. Zo is dit speelgoed geschikt voor kindjes van 6-12 maanden, 12-18 maanden en 18+ maanden. Voor iedere stap in de ontwikkeling hoort een ander leerstapje.

Wat informatie over de Meegroeispeelgoed Puppy vanuit Fisher-Price zelf:

Niveau 1 – Ontdekken– 6M+
Eerste woordjes en geluidjes stimuleren, baby’s nieuwsgierigheid prikkelen en tevens een kameraadje zijn.

Niveau 2 – Stimuleren– 12M+
Baby wordt gestimuleerd met vragen en simpele aanwijzingen.

Niveau 3 – Fantasie– 18M+
Fantasie en eerste rollenspel

De Meegroeispeelgoed Puppyy heeft meer dan 50 bekende meezingliedjes die je kunt afspelen. Zijn poten, buikje, oren en oplichtende hartje reageren wanneer deze worden ingedrukt. Zo leert je kindje tellen maar ook lichaamsdelen, letters en kleuren herkennen. Dit stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen en fijn motorische vaardigheden.

Fp3

‘Je kunt er ook lekker mee knuffelen! ‘

Kortom, het is heel leuk en leerzaam speelgoed. Zo heb ik Lana geleerd waar allerlei lichaamsdelen zitten en roept ze nu zo ‘buik’ , ‘voet’, ‘hand’ en ‘hart’. Ook de liedjes vinden we allebei leuk, Lana is dol op zingen en zo zingen we mee met de liedjes van deze beer. Ik ontdek weer kinderliedjes die ik jaren niet meer gehoord heb, zo leuk! Wij vinden deze meegroeipuppy dus echt een aanrader voor zowel jongens als meisjes, het is speelgoed waar je kindje langer mee kan spelen en ook nog het een en ander van leert. Ik zou het een heel leuk cadeau vinden om een kindje te geven.
Adviesprijs: €38,95 en onder andere hier te koop.

Kennen jullie deze Meegroeispeelgoed Puppy van Fisher-Price? En wat is jullie indruk hiervan? Klik hier voor meer informatie over dit leuke educatieve speelgoed.  Laat het me weten bij de comments.

Lees hier de review van de Fisher-price Mega bloks first builders!
Of testmama ervaringen met de  Fisher-price Jumperoo!Advertisement

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Lana loves: De meegroei puppy van Fisher-Price”

  1. Wat een leuk ding, handig ook dat het meegroeit met de verschillende fases van het kind. Mijn kindje wordt pas in februari verwacht, maar als hij op zijn moeder lijkt zal die vast gefascineerd zijn door speeltjes met verschillende knopjes – ik ben best een gadget freak.

  2. Wat een ontzettend leuk en schattige knuffel! Ziet eruit als heel fijn speelgoed! En fijn dat het ook lang meegaat.
    Liefs, Celine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.