Zo creëer je de ultieme kamer voor je kindje

Velux11

Ik heb het er met jullie al vaker over gehad, de slaapkamer van je kindje is een hele belangrijke plek. Een ruimte om te spelen maar ook om te dromen en te ontwikkelen. Een slaapkamer mag een plek zijn die rust uitstraalt maar ook de knusheid van een eigen plekje. Veel kinderen zijn dol op Disney figuren en vinden het leuk wanneer deze terugkomen op hun slaapkamer. Ik ben zelf niet zo dol op schreeuwerige Disney figuren die op het behang en in alle accessores op de kinderkamer terugkomen. Dat vind ik veel te druk en opvallend. Omdat wij in ons huis momenteel 3 slaapkamers hebben, waarvan er 2 bezet zijn en 1 mijn werkkamer is zullen wij bij gezinsuitbreiding gaan uitwijken naar de zolder. Zo’n zolderkamer wil je natuurlijk wel sfeervol en gezellig maken. Ik ga jullie laten zien hoe je de ultieme kamer voor je kindje kunt creëren met een minimale toevoeging van het favoriete Disney figuur van je kindje. Ik schreef dit artikel in samenwerking met Velux.

Velux2

Disney op de kamer van je kindje toevoegen zonder dat de hele kamer volhangt met Disney accessoires? Velux heeft de oplossing gevonden! Zij hebben namelijk de Disney & Velux droomcollectie uitgebracht die bestaat uit zes Disney Thema’s : Winnie de Poeh, Bambi, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Disney Princess en Planes – elk vertegenwoordigd in twee unieke ontwerpen. De één helder en levendig, de andere met een meer subtiele omgeving. Je kunt dan zelf de keuze maken hoe helder en levendig je het wilt hebben. De rolgordijnen zijn verduisterend en worden naar grootte en vorm van het dakraam uitgevoerd. Als je de rest van de kamer rustig uitvoert dan geeft dit een heel speels en subtiel effect.

Velux3
De vertrouwde kwaliteit van Velux die je gewend bent gecombineerd met het favoriete Disney thema van je kindje. Een mooie samenwerking vind ik.
Als je de rest van de kamer rustig vormgeeft met een subtiel behangetje of likje muurverf dan houd je de vormgeving van de kinderkamer toch in balans. Dan blijft de kinderkamer een fijne plek om tot rust te komen maar speel je wel in op de fantasie van jouw kindje. Ik vind het zelf een mooie combinatie. Voor meer informatie over Velux en de Disney droomcollectie verwijs ik je door naar deze pagina. Wat vinden jullie van deze dakramen en het Disney thema? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly
sponsored
Dit artikel is gesponsord door Velux

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Hamzai
  5 januari 2015

  Zoals die bovenste kinderkamer is ingericht zo zou ik zelf ook wel de kinderkamer inrichten, ik hou van die lichte kleuren

 • angelique
  5 januari 2015

  Het is wel mooi als ik niet zo’n hekel had aan die bedrukte dingen haha
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Dankbaar voor negatieve mensenMy Profile

 • Marion
  5 januari 2015

  Zo’n roze prinsessenkamer is toch om van te dromen!
  Marion onlangs geplaatst…QuotesMy Profile

 • beautifulday4makeup
  5 januari 2015

  Wat een supermooie kamertjes

 • Ilse H
  5 januari 2015

  Mijn 2 kids hebben beiden een zolderkamer en ik ben heel blij met de velux dakramen

 • Sylvia
  5 januari 2015

  Ik zou zelf niet zo snel kiezen voor een thema, meer voor neutrale meubels/behang zodat ik de accessoires om de zoveel tijd eens kan aanpassen. Van zo’n roze prinsessenkamer springt het glazuur spontaan van m’n tanden. Ik vind het bovenste plaatje met die lichte kleuren en verschillende printen trouwens erg leuk 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…Blogstatistieken van 2014!My Profile

 • Janneke
  5 januari 2015

  Leuk die foto’s!
  Janneke onlangs geplaatst…Een nieuw jaar, 3 praktische tips bij het afvallen!My Profile

 • Annis
  5 januari 2015

  Leuk de onderste kamer! Ik mis in dit artikel wel een beetje hoe je nu de ultieme kinderkamer maakt… want nu gaat t niet veel verder dan hang een disney gordijn op! Had andere verwachtingen door de titel, niet erg hoor!

 • Eva
  5 januari 2015

  Ik vind die prinsessen heel schattig! Ik weet niet of ik het zou aanschaffen maar het is wl heel leuk bedacht.

  Liefs,
  Eva
  Eva onlangs geplaatst…De diepte in met Josje FellerMy Profile

 • Merel
  5 januari 2015

  Ik was als kind al vroeg dol op Disney, dus dit vind ik handig voor als ik aan kids ga beginnen!

 • Bibi
  5 januari 2015

  Wij hebben geen zolder dus ook geen dakraam nodig maar ik vind dit er wel heel tof uitzien

 • Kelly Caresse
  5 januari 2015

  Dankjewel voor de goede tip, ik bedacht de titel voor ik aan het artikel begin en kwam daar niet meer op terug, je hebt helemaal gelijk 🙂

 • Kelly Caresse
  5 januari 2015

  Ja daar droomde ik vroeger ook al van haha

 • Jorien
  5 januari 2015

  Heeel erg leuk. Als mijn chillzolder ooit een kinderkamer moet worden dan zou zo’n raam echt leuk zijn!

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  5 januari 2015

  Heel leuk!

  Ik heb de kamers van mijn kinderen altijd wit, klassiek en sereen gehouden. Nu ze peuter en kleuter zijn komt er natuurlijk ook “eigen spul” bij en dat is prima. Verder hou ik het bij Ikea onder het mom goedkoop en we doen er maar even mee.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Daily Cup of weekly pictures (keeping up with Nesrin)My Profile

 • Eline
  5 januari 2015

  Zon roze kamertje is zo schattig!
  Eline onlangs geplaatst…Cindy viel 46 kilo af – AfvalverhalenMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  5 januari 2015

  Ik zou gaan voor goed verduisterende gordijnen aangezien voor Bjarne zijn kamer een lantaarnpaal staat. En ik vind wel dat het donker genoeg moet zijn om goed te kunnen slapen. Maar er zitten leuke dingen bij zeg!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Persoonlijk alfabet: LMy Profile

 • Lifesabout
  5 januari 2015

  Ik hou zelf niet zo van Disney, maar vind het wel heel erg leuk dat het mogelijk is! Komen er ook andere opties/figuren?
  Lifesabout onlangs geplaatst…BikkelharT. Welke onderzoeken financiert de Hartstichting?My Profile

 • Ashley
  5 januari 2015

  Ik ben nu wel erg benieuwd naar jouw plannen voor de toekomstige kamer van Lana!
  Ashley onlangs geplaatst…30 Days Challenge: DankbaarheidMy Profile

 • Milou
  5 januari 2015

  Leuk, maar niet mijn stijl. Misschien dat ik daar later dan wel een uitzondering voor zou maken, voor mijn kindje, maar nee… liever niet. 😉 Mijn ouders wilden ook geen disney kamer voor mij en ik wilde wel een prinsessenkamer. Oplossing: een prachtig hemelbed met doorzichtige hemeltjes, lichtgevende sterren aan het plafond en een witte prinsessenjurk aan een hangertje aan de muur om aan te trekken. Ik was helemaal happy.
  Milou onlangs geplaatst…Winterdip? Ik help je er doorheen met (kijk)tips.My Profile

 • Miranda
  5 januari 2015

  Ik houd niet zo van thema kamers maar zou dan ook niet een gordijn of dergelijk in thema doen. Vind dat altijd beetje zonde van mijn geld. Een muur over schilderen is goedkoper dan nieuwe rolgordijnen of overgordijnen.
  Miranda onlangs geplaatst…Goodreads & Reading challenge 2014 en 2015My Profile

 • Kirya
  5 januari 2015

  Wat een leuk artikel! Ik vind de bovenste kamer het mooist, veel licht, leuk behang en super leuk ingericht. Ik hou van ruimtes waar veel licht is dus echt iets voor mij!
  Kirya onlangs geplaatst…Leuk zo’n nieuw jaar…My Profile

 • ellen
  5 januari 2015

  Als ik kinderen zou hebben zou ik de kamers licht houden, en de details in een leuke kleur verven, of leuke decoratie neerzetten in roze/blauw/groen ofzo. Ik ben er nog niet echt mee bezig haha.

 • Kimberley
  5 januari 2015

  Ik vind het mooi, maar niks voor ons. Wij hebben alles heel strak qua kleuren en met kussentjes en foto’s maken wij het knus. Niet met figuurtjes.
  Kimberley onlangs geplaatst…Q&A: AntwoordenMy Profile

 • Kelly Caresse
  6 januari 2015

  Hele goede vraag, weet ik eerlijk gezegd niet. Dat zou wel heel leuk zijn!

 • LISKALIFE
  6 januari 2015

  Hoe mooi het ook is, ik hou het liever neutraal denk ik! En dan maar een extra prinsessenknuffel in bed en een paar mooie opvallende kleuren.
  LISKALIFE onlangs geplaatst…Create It Your Way TAGMy Profile

 • Annis
  6 januari 2015

  Ik lees mijn reactie nu terug en vind het wel heel hard omschreven. Ik had het wat meer contructief in mn hoofd. Als in: het artikel was completer geweest als er nog wat extra tips bij hadden gestaan. Maar verder een leuk artikel! Wijze les: niet reageren als je ziek bent haha.

 • Leonie
  6 januari 2015

  Het was eigenlijk leuker geweest als ze inspeelden op de huidige trend, dus met grafische vormel en wolkjes ed.
  Wij hebben zelf ook veluxramen en vind die verduisterende gordijnen echt ideaal!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.