Newsflash: Zeeman verkozen tot beste winkelketen in baby- en kindermode

Zeeman verkozen tot beste winkelketen in baby- en kindermode
Ik ontving dit leuke nieuwtje in mijn mailbox en het leek me leuk om dit met jullie te delen. Het bekende winkelketen Zeeman is verkozen tot beste winkelketen in baby- en kindermode.
Zeeman is een winkel die we allemaal wel kennen waar op het gebied van textiel vrijwel alles te koop is. Van ondergoed en sokken, tot pyjama’s, spijkerjasjes, damesmode en kindermode. Sinds mijn zwangerschap herontdekte ik de Zeeman omdat ze zoveel leuke en betaalbare baby- en kinderkleding verkopen. Betaalbare romertjes (want je past ze toch zo vaak), leuke leggings en fijne broekjes, schattige rokjes en vestjes, eigenlijk vind je er alles wel. Zeeman heeft onlangs een hele toffe reclame campagne gelanceerd waarin alledaagse mensen zoals jij en ik zich op konden geven als model, want ieder mens is mooi en dat is de boodschap die Zeeman hiermee uitstraalt. Omdat ik dol ben op babyshoppen bij de Zeeman wilde ik dit persbericht graag met jullie delen.

 

Gisteren zijn de categoriewinnaars van de publieksprijzen Beste Winkelketen van Nederland bekend gemaakt, waarbij ruim 275.000 cosumenten hebben gestemd op hun favoriete winkelketen. Zeeman is dit jaar verkozen tot winaar in de categorie baby- en kindermode! 
 Zeeman behoort bovendien tot de groep ‘nieuwe winnaars’. Nog niet eerder was Zeeman dé publieksfavoriet voor baby- en kindermode. De prijs is op 15 september uitgereikt bij ABN AMBRO in Amsterdam. Zeeman bedankt alle klanten die hun stem aan Zeeman hebben gegeven!
 De beste winkelketen van Nederland is een cosumentenonderzoek dat sinds 2003 jaarlijks in Nederland wordt uitgevoerd.
Een welverdiende prijs als je het mij vraagt. Ik vind de kwaliteit voor Zeeman baby en kinderkleding goed genoeg, eer dat je merkt dat de kwaliteit door het vele wassen achteruit gaat past je kindje er niet meer in. Rondkruipen, lekker knoeien met je eten, het mag allemaal en het is niet zonde als vlekken er niet meer uit kunnen. Koop jij ook graag bij de Zeeman voor je baby, kindje of jezelf? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met Zeeman!
Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

29 reacties

 • Manon
  19 september 2014

  wat leuk, voor babycadeautjes ga ik er wel vaak heen inderdaad!
  Manon onlangs geplaatst…Hello Autumn – Essence multi colour powderMy Profile

 • Jennifer
  19 september 2014

  Ik vind nu de Zeeman (en Wibra trouwens ook) echt ideaal! Ik heb er van de week nog een winterjasje gekocht voor onze kleine knul omdat we die nog niet hadden. Kostte nog geen 8 euro! En we weten toch niet hoe lang hij ‘m past, want hij wordt dan wel midden in de winter geboren, maar die duurt dan ook niet zo lang meer en het jaar erop past hij er vast al niet meer in. Dus ideaal voor die paar maandjes. En ik wilde nog veel meer halen, maar dat mag nog niet van mezelf. Ik haal er denk ik de laatste dingen als we nog dingen nodig hebben die we nog niet hebben gekregen, of tussen onze eigen oude babykleertjes hebben kunnen vinden.
  Jennifer onlangs geplaatst…Report: Eye Wish EventMy Profile

 • Mama's Jungle
  19 september 2014

  Ja, ik haal er ook echt veel kleding voor de kleine meid.
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Worteltjes in het bakkie, worteltjes uit het bakkieMy Profile

 • Annemiek
  19 september 2014

  Ook ik shop er regelmatig leuke kleren voor mijn meiden. Ik moet wel zeggen: het is even goed zoeken, want er hangen ook echt verschrikkelijke dingen bij!

 • Diana
  19 september 2014

  Ik vind dat ze bij de zeeman voor meisjes super veel leuke dingen hebben, maar voor mijn zoontje van 3 kan ik nooit iets leuks vinden. Jammer!
  Diana onlangs geplaatst…I love weekend!My Profile

 • Anneleen
  19 september 2014

  Leuk nieuwtje! Helemaal niets mis met zeeman! Wij gaan er wel eens binnen voor deo, handdoeken, knutselgerief, … Zo van die spulletjes.

 • Marion
  19 september 2014

  Ik kom er niet vaak, maar ik ga er wel heen voor een bepaald merk nachthemdjes. Die zijn van een hele zachte stof en die zijn zo lekker voor in bed!
  Marion onlangs geplaatst…Highway To HellMy Profile

 • Michelle
  19 september 2014

  Ik heb hier ook vaak kleding gekocht voor mijn neefje en nichtjes. Betaalbaar en erg leuk!

 • Petra
  19 september 2014

  Voor dochterlief ben ik er voor de zomerkleding erg goed geslaagd. Modieus en betaalbaar. Voor oudere jongens vind ik het aanbod iets minder.
  Petra onlangs geplaatst…ThuiskomenMy Profile

 • Vanessa
  19 september 2014

  Leuk! Ik heb nog geen kindjes, maar als ik in Zeeman of Wibra ben, zie ik vaak leuke kleertjes voor baby’s.
  Vanessa onlangs geplaatst…Tropika skincare: review + win 2 x een pakket t.w.v. € 65!My Profile

 • Mirne
  19 september 2014

  Ik zie het om me heen ook veel, voor kinderen kleding kopen bij de zeeman. Ik heb nog geen kinderen en voor mezelf vind ik het toch niet zo leuk.

  Moet zeggen dat ik de nieuwe reclame van hun ondergoed ook wel erg goed vind.
  Mirne onlangs geplaatst…Vegetarische lasagneMy Profile

 • Eilish
  19 september 2014

  Agree! Echt perfect voor baby & kinderkleertjes! Soms zelfs voor ons, je moet echt net geluk hebben dat ze een keer iets leuks hebben!
  Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ Outfit of the day | Plateau BootsMy Profile

 • Cindy
  19 september 2014

  En terecht! Wanneer er weer een baby is geboren, koop ik het liefste kleding bij Zeeman: Veel keuze, prima prijs/kwaliteit verhouding. En ik koop er ook graag voor mijzelf pyjama’s.
  Cindy onlangs geplaatst…Fotoverslag: Vakantie Griekenland – deel 1My Profile

 • Marije - BakingBeautyNL
  19 september 2014

  Ik ben dol op Zeeman als het gaat om kinderkleertjes! Ik droom iedere keer weg bij die schattige romertjes.. Zo lief :-). Ja, deze prijs is absoluut terecht!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Turkse Week: Kikkererwten Salade (Nohut salatası)My Profile

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  19 september 2014

  Ik blijf mij verbazen over de leuke spullen die ze bij de Zeeman hebben. Ooit een gave marine streep bikini gekocht en nog steeds gek op.

  Leuk voor Zeeman, wat een imago switch tov jaaaaaaren geleden.
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Hiphop je flip-flop & wiggle those toesMy Profile

 • tamara
  19 september 2014

  Ik vind het niets.
  Het ziet er leuk uit, maar na paar keer wassen is het model uit de truitjes (kort en breed).
  Broekjes zijn wel ok, maar ook daar is de kwaliteit wisselend. Heb er een broekje gekocht met twee verschillende broekspijpjes (lengte)

  Dus ik geef liever meer geld uit aan kwaliteit.

 • Angela
  19 september 2014

  Nooit aan gedacht om babykleertjes bij de Zeeman te halen. Toch een beetje bang voor de kwaliteit, maar wellicht dat ik de Zeeman binnenkort eens een bezoekje breng.
  Angela onlangs geplaatst…My life in pictures: zwanger week 34 + 35My Profile

 • Manon
  19 september 2014

  Ze hebben inderdaad veel leuke baby en kinderkleertjes. Al vind ik het voor de meisjes zoals iemand hierboven al zei ook leuker dan voor jongetjes! Toch heb ik wat schattige dingetjes kunnen vinden al!
  Manon onlangs geplaatst…Echte Moeders: Top 5 zwangerschap must-havesMy Profile

 • Wendy (B)
  19 september 2014

  Zeeman heeft wel leuke dingetjes en zeker voor de kindjes!

 • Céline
  19 september 2014

  Wat een leuk nieuwtje! Zeeman is lang zo verschrikkelijk niet als mensen altijd denken. Ik kom er de laatste tijd alleen niet meer omdat er nu geen Zeeman meer bij mij in de buurt zit. Misschien toch maar een keertje omrijden dan…
  Céline onlangs geplaatst…Waarom ik niet aan cardio doeMy Profile

 • Madelon
  19 september 2014

  Ik koop er graag. Alleen de winkel vind ik verschrikkelijk chaotisch.
  Madelon onlangs geplaatst…Huid Op Huid Contact. Je baby kan er niet genoeg van krijgen!My Profile

 • Roos
  19 september 2014

  Zeeman heeft zeker leuke kinder kleding, hoewel je er voor een meid beter kan slagen dan voor een jongen. Ook koop ik shirts er meestal een maatje groter dan mn zoon heeft omdat het meestal wel iets krimpt, maar dat weet ik, dus dan hou ik er gewoon rekening mee 😉
  Roos onlangs geplaatst…How i met your fatherMy Profile

 • Lieke
  19 september 2014

  Heb volop zeeman liggen voor onze dochter. De broekjes en leggings zijn top!

 • Nicole
  19 september 2014

  Ja de zeeman kan erg leuk zijn. Soms zie ik veel leuks en soms niet maar voor de rompertjes enzo is t sowieso ideaal!!

 • Lisanne
  19 september 2014

  Heb zelf geen kindje maar zie er vaak leuke en schattige kinderkleding! Ik koop er ook wel eens een shirtje of hemdjes bijvoorbeeld.

 • Whitney
  20 september 2014

  Zeker verdiend! Altijd leuke kleertjes voor de kleintjes.
  Whitney onlangs geplaatst…Stilte..My Profile

 • Meike
  20 september 2014

  Ik shop graag bij de zeeman voor Evie. Leuke kleding voor een leuke prijs.
  Meike onlangs geplaatst…BasisschoolMy Profile

 • Isetta
  21 september 2014

  Ik heb de zeg maar ook herontdekt toen ik zwanger was mijn inmiddels bijna 2,5 jarig zoontje. Leuke betaalbare kleding! Kindjes groeien echt zo snel uit hun kleding dat het gewoon zonde is om alleen maar merk kleding te kopen.;)

 • Petra
  21 september 2014

  Eerder kocht ik vaak bij Zeeman, ik heb er zelfs gewerkt als bijbaantje vroeger. Maar de laatste jaren vind ik de kwaliteit erg achteruit gegaan. Kleertjes voor mijn zoon waren na twee keer wassen al uit model bijvoorbeeld, terwijl de kleding van de Wibra bijvoorbeeld nog wel voor drie kinderen door konden.

  Maar ik geef ze nog een kans hoor! Heb van de week weer superschattige babykleertjes voor ons meisje gekocht daar, dus ik ben heel benieuwd hoe dit nu blijft. We zijn immers weer 4 jaar verder 😉
  Petra onlangs geplaatst…24 weken zwanger: trampoline springenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.