Zeeman verkozen tot beste winkelketen in baby- en kindermode
Ik ontving dit leuke nieuwtje in mijn mailbox en het leek me leuk om dit met jullie te delen. Het bekende winkelketen Zeeman is verkozen tot beste winkelketen in baby- en kindermode.
Zeeman is een winkel die we allemaal wel kennen waar op het gebied van textiel vrijwel alles te koop is. Van ondergoed en sokken, tot pyjama’s, spijkerjasjes, damesmode en kindermode. Sinds mijn zwangerschap herontdekte ik de Zeeman omdat ze zoveel leuke en betaalbare baby- en kinderkleding verkopen. Betaalbare romertjes (want je past ze toch zo vaak), leuke leggings en fijne broekjes, schattige rokjes en vestjes, eigenlijk vind je er alles wel. Zeeman heeft onlangs een hele toffe reclame campagne gelanceerd waarin alledaagse mensen zoals jij en ik zich op konden geven als model, want ieder mens is mooi en dat is de boodschap die Zeeman hiermee uitstraalt. Omdat ik dol ben op babyshoppen bij de Zeeman wilde ik dit persbericht graag met jullie delen.

 

Gisteren zijn de categoriewinnaars van de publieksprijzen Beste Winkelketen van Nederland bekend gemaakt, waarbij ruim 275.000 cosumenten hebben gestemd op hun favoriete winkelketen. Zeeman is dit jaar verkozen tot winaar in de categorie baby- en kindermode! 
 Zeeman behoort bovendien tot de groep ‘nieuwe winnaars’. Nog niet eerder was Zeeman dé publieksfavoriet voor baby- en kindermode. De prijs is op 15 september uitgereikt bij ABN AMBRO in Amsterdam. Zeeman bedankt alle klanten die hun stem aan Zeeman hebben gegeven!
 De beste winkelketen van Nederland is een cosumentenonderzoek dat sinds 2003 jaarlijks in Nederland wordt uitgevoerd.
Een welverdiende prijs als je het mij vraagt. Ik vind de kwaliteit voor Zeeman baby en kinderkleding goed genoeg, eer dat je merkt dat de kwaliteit door het vele wassen achteruit gaat past je kindje er niet meer in. Rondkruipen, lekker knoeien met je eten, het mag allemaal en het is niet zonde als vlekken er niet meer uit kunnen. Koop jij ook graag bij de Zeeman voor je baby, kindje of jezelf? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met Zeeman!
Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Newsflash: Zeeman verkozen tot beste winkelketen in baby- en kindermode”

 1. Ik vind nu de Zeeman (en Wibra trouwens ook) echt ideaal! Ik heb er van de week nog een winterjasje gekocht voor onze kleine knul omdat we die nog niet hadden. Kostte nog geen 8 euro! En we weten toch niet hoe lang hij ‘m past, want hij wordt dan wel midden in de winter geboren, maar die duurt dan ook niet zo lang meer en het jaar erop past hij er vast al niet meer in. Dus ideaal voor die paar maandjes. En ik wilde nog veel meer halen, maar dat mag nog niet van mezelf. Ik haal er denk ik de laatste dingen als we nog dingen nodig hebben die we nog niet hebben gekregen, of tussen onze eigen oude babykleertjes hebben kunnen vinden.
  Jennifer onlangs geplaatst…Report: Eye Wish EventMy Profile

 2. Ook ik shop er regelmatig leuke kleren voor mijn meiden. Ik moet wel zeggen: het is even goed zoeken, want er hangen ook echt verschrikkelijke dingen bij!

 3. Leuk nieuwtje! Helemaal niets mis met zeeman! Wij gaan er wel eens binnen voor deo, handdoeken, knutselgerief, … Zo van die spulletjes.

 4. Voor dochterlief ben ik er voor de zomerkleding erg goed geslaagd. Modieus en betaalbaar. Voor oudere jongens vind ik het aanbod iets minder.
  Petra onlangs geplaatst…ThuiskomenMy Profile

 5. Ik zie het om me heen ook veel, voor kinderen kleding kopen bij de zeeman. Ik heb nog geen kinderen en voor mezelf vind ik het toch niet zo leuk.

  Moet zeggen dat ik de nieuwe reclame van hun ondergoed ook wel erg goed vind.
  Mirne onlangs geplaatst…Vegetarische lasagneMy Profile

 6. Ik vind het niets.
  Het ziet er leuk uit, maar na paar keer wassen is het model uit de truitjes (kort en breed).
  Broekjes zijn wel ok, maar ook daar is de kwaliteit wisselend. Heb er een broekje gekocht met twee verschillende broekspijpjes (lengte)

  Dus ik geef liever meer geld uit aan kwaliteit.

 7. Wat een leuk nieuwtje! Zeeman is lang zo verschrikkelijk niet als mensen altijd denken. Ik kom er de laatste tijd alleen niet meer omdat er nu geen Zeeman meer bij mij in de buurt zit. Misschien toch maar een keertje omrijden dan…
  Céline onlangs geplaatst…Waarom ik niet aan cardio doeMy Profile

 8. Zeeman heeft zeker leuke kinder kleding, hoewel je er voor een meid beter kan slagen dan voor een jongen. Ook koop ik shirts er meestal een maatje groter dan mn zoon heeft omdat het meestal wel iets krimpt, maar dat weet ik, dus dan hou ik er gewoon rekening mee 😉
  Roos onlangs geplaatst…How i met your fatherMy Profile

 9. Heb zelf geen kindje maar zie er vaak leuke en schattige kinderkleding! Ik koop er ook wel eens een shirtje of hemdjes bijvoorbeeld.

 10. Ik heb de zeg maar ook herontdekt toen ik zwanger was mijn inmiddels bijna 2,5 jarig zoontje. Leuke betaalbare kleding! Kindjes groeien echt zo snel uit hun kleding dat het gewoon zonde is om alleen maar merk kleding te kopen.;)

 11. Eerder kocht ik vaak bij Zeeman, ik heb er zelfs gewerkt als bijbaantje vroeger. Maar de laatste jaren vind ik de kwaliteit erg achteruit gegaan. Kleertjes voor mijn zoon waren na twee keer wassen al uit model bijvoorbeeld, terwijl de kleding van de Wibra bijvoorbeeld nog wel voor drie kinderen door konden.

  Maar ik geef ze nog een kans hoor! Heb van de week weer superschattige babykleertjes voor ons meisje gekocht daar, dus ik ben heel benieuwd hoe dit nu blijft. We zijn immers weer 4 jaar verder 😉
  Petra onlangs geplaatst…24 weken zwanger: trampoline springenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.