Baby shoplog van Vingino voor Lana

shoplog vingino still

Ik kreeg een mailtje van kledingmerk Vingino of ik voor Lana een aantal leuke items wilde uitkiezen voor haar garderobe. Ik kleed Lana graag modern aan en toen ik rondkeek op hun website werd ik heel enthousiast. Het is een stoer modemerk met mooie items voor jongens en meiden (en volwassenen). De meisjeskleding vind ik mooi en stoer en dat vind ik fijn omdat ik Lana niet te roze, jurkjes, strikjes, meisjesachtig wil kleden. Dat vind ik voor af en toe heel leuk maar ik hou er ook van om haar een mooie jeans en een stoer vest aan te geven. Ik bestelde de items en ze kwamen snel en netjes verpakt binnen. In deze shoplog / unboxing video laat ik jullie deze nieuwe items zien, kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van deze babyshoplog en de items die ik heb uitgezocht voor Lana? Zijn jullie bekend met het modemerk Vingino? Hebben jullie hier al wat van in jullie kast hangen voor jezelf of je zoontje/dochtertje? Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn shoplog, de items die ik gekozen heb voor Lana en jullie ervaringen met het merk Vingino.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Dita
  20 september 2014

  Wat een leuke items! Die jas is heel mooi en ja een kind hoort een capuchon op de jas te hebben.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: AppelkruimelcakeMy Profile

 • Angela
  20 september 2014

  Wat een schattige kleertjes allemaal!!
  Angela onlangs geplaatst…My life in pictures: zwanger week 34 + 35My Profile

 • Petra
  20 september 2014

  Echt een heel leuk merk. De jeans is geweldig net als het vest met de tijgerprint. Heerlijk stoer. Heel soms koop ik wat in de uitverkoop. De kwaliteit is over het algemeen goed.
  Petra onlangs geplaatst…ThuiskomenMy Profile

 • Manon
  20 september 2014

  Dat spijkerbroekje vind ik echt enorm lief en schattig <3 Leuke spulletjes mocht je uitkiezen!
  Manon onlangs geplaatst…Do You Have A Question – de AntwoordenMy Profile

 • Marion
  20 september 2014

  Oh die jas! Zo ontzettend leuk! Ik zie Lana al helemaal buiten stappen in de sneeuw! 😀
  Marion onlangs geplaatst…Sinterklaas, ochtendmist en bloggenMy Profile

 • Odile | Go, mommy, go!
  20 september 2014

  Leuke kleding. Wat stoerder is inderdaad af en toe erg leuk voor meisjes! Ik heb de collectie voor jongetjes al een aantal keer gezien bij Bijenkorf. Vind het echt leuk maar helaas is het voor mij wat aan de te dure kant, anders had ik zeker wat gekocht!
  Odile | Go, mommy, go! onlangs geplaatst…Voedingsschema 10 maanden + mijn keuzesMy Profile

 • Anneleen
  20 september 2014

  Leuke spulletjes! Je kleedt Lana altijd heel mooi aan vind ik!

 • Elize
  20 september 2014

  Super leuke kleding voor Lana inderdaad! Vooral de jas en het spijkerbroekje vind ik heel tof. Lijkt me van zo’n spijkerbroek inderdaad handig als het wat rekbaardere stof is en niet te stroef.
  Elize onlangs geplaatst…Coeliakie bij pubers en jongvolwassenenMy Profile

 • kelly
  20 september 2014

  Super leuk! Hier al 2 jaar vingino fan, super stoere kleding,
  En goede kwaliteit!

 • Lisanne
  20 september 2014

  Wat een geweldige items. Ik ben verliefd op dat vest met het printje, fantastisch. Wij kopen eigenlijk alleen Vingino in de uitverkoop (één van de enige kinderkleding merken die ze hier verkopen op het eiland!), anders vind ik het echt aan de dure kant. Maar goed, daar krijg je dan inderdaad ook wat voor. 🙂
  Lisanne onlangs geplaatst…The Body Shop | Smoky 2 in 1 Gel Liner ‘Brown’My Profile

 • Joyce
  20 september 2014

  Leuke items heb je geshopt Kelly! Ziet er goed uit 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Mommy Scenario tagMy Profile

 • Marije - BakingBeautyNL
  20 september 2014

  Leuke items! Persoonlijk hou ik wel van meisje-meisje kleding ;-). Maar een stoere dag is ook wel eens leuk! Al vind ik het wel vrij prijzig hoor..
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Turkse Week: Kikkererwten Salade (Nohut salatası)My Profile

 • Miranda
  20 september 2014

  Wat een leuke items heb je geshopt! Ik vind de jas helemaal geweldig. Mooie kleur!
  Fijn weekend Kelly:)
  Miranda onlangs geplaatst…dingen waar ik me aan irriteer; part 2 🙂My Profile

 • Diana
  20 september 2014

  Leuke kleertjes heb je uitgekozen Kelly! Ik vind vingino een erg leuk merk, voor jongens hebben ze mooie sweaters, maar ik vind het best prijzig. Jammer, anders had Levi vast wel wat meer van het merk in zijn kast hangen.
  Diana onlangs geplaatst…Kan de echte Diana Carlton opstaan?My Profile

 • Kelly
  20 september 2014

  Wat een ontzettend leuke video! Ik droeg toen ik een jaar of tien was altijd kleding van Vingino, vond het ook een geweldig merk. 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…GIVEAWAY | Beauty Pakket.My Profile

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  20 september 2014

  Vingino jeans voor jongens zijn ideaals, fijne broekjes.
  Ik ken het merk al een hele tijd. Af en toe afwisselen van Mim Pi naar Vingino bij mijn dochter is ook erg leuk, minder roze en zoet.
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Chloordoekjes & ChanelMy Profile

 • Lisa
  20 september 2014

  ahw je hebt echt leuke dingen gekozen!

 • Tamara
  20 september 2014

  Gaaf! Vooral het zwarte zebra vestje en rock shirtje!!
  Tamara onlangs geplaatst…Tv top 3My Profile

 • Vanessa
  20 september 2014

  Leuke items heb je geshopt. Het jeansbroekje en vestje met tijgerprint zijn mijn favorieten!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tropika skincare: review + win 2 x een pakket t.w.v. € 65!My Profile

 • Jhemyla
  20 september 2014

  Wat een super schattige items zeg! Het lijkt me zo heerlijk om voor kleine kinderen kleertjes te kopen 🙂
  Jhemyla onlangs geplaatst…Thierry Mugler AlienMy Profile

 • Petra
  21 september 2014

  Wat een gave items heb je uitgekozen! Ik ben ook gek van dit soort kleding. Nu al lekker stoer voor zoonlief (4) en straks hoop ik ook moois te shoppen voor ons kleine babymeisje. Zeker een merk om te onthouden!
  Petra onlangs geplaatst…24 weken zwanger: trampoline springenMy Profile

 • Gwen
  22 september 2014

  Wat een leuke dingen zeg! Olivia ook altijd vh stoere, ze heeft geloof ik maar 5 jurkjes in totaal ooit gehad haha. Qua maten heb je hier volgend jaar vast ook nog wat aan. Ik dacht ook op de groei te kopen toen ze 74 had, dat was vorig jaar zomervakantie. Sommige shirts die ik toen op de groei kocht in 86 draagt ze nu nog (!). Ook omdat het babyvet verdween een tijdje na haar verjaardag. Maar ach, wat in de kast hangt vergaat niet. Olivia past zelfs nog een 80 jeans nu haha. Terwijl ze toch inmiddels ruim 85 cm is.
  Gwen onlangs geplaatst…Mama is zwanger #7My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.