Yannick: Trouwen met Kelly ; mijn gedachten

trouwen met kelly

Deze wedding wednesday wordt ingevuld door mijn verloofde Yannick.
Kelly en ik hadden het al langer over trouwen, al voordat Lana geboren was. Kelly vroeg mij al eens hoe ik hier over dacht. Ik zei dat ik voorlopig nog niet wilde trouwen, omdat ik niets om het hele gebeuren gaf (dacht ik). Toch Lana ongeveer een half jaar oud was, kreeg ik steeds meer het idee dat trouwen toch niet zo’n slecht idee was. Dus vroeg ik Kelly 3 juli 2014 ten huwelijk (Jullie herinneren je vast mijn huwelijksaanzoek nog wel) Vanaf dat moment veranderde mijn kijk op een bruiloft en de voorbereidingen ervoor.

 

Nadat ik Kelly ten huwelijk had gevraagd, zag ik heel goed wat dit met haar deed. Kelly straalde van geluk en onmiddellijk begon ze te vertellen hoe zij onze bruiloft voor ogen zag! Even kreeg ik het warm. Nu gaat alles gebeuren, het plannen, de kosten van de bruiloft, de stress maar vooral de verbintenis. We moesten een lijst maken met gasten. Een lijst met daggasten en een lijst met gasten voor de avond. Wie nodigen we uit op de dag en wie voor de avond! Pfff… natuurlijk is het belangrijk, alleen de discussies over wie wel en wie niet vond ik toch het minst leuke aan het plannen van de bruiloft. ‘Nee’ zeggen tegen sommige mensen. En bedenken wie we beiden belangrijk vinden voor onze grote dag. Dat was dan nog maar stap een van het plannen van de bruiloft Al snel werd duidelijk wie van ons het voortouw ging nemen bij alle trouwvoorbereidingen. Ik kan jullie zeggen dat ik het in ieder geval niet was.

Het werd voor mij ook duidelijk dat we meer moesten regelen dan ik dacht, waardoor de kosten ook weer hoger werden. Ook iets waar ik persoonlijk wat moeite mee had. Versieringen, trouwbedankjes etc. Moest dat allemaal en was dat wel nodig? Het omslagpunt voor mij was het moment dat we de trouwfeestlocatie vast gingen zetten. Door middel van foto’s die zij ons lieten zien, zag ik het mooie van een bruiloft weer terug en werd ik ontzettend enthousiast. Ik bracht steeds meer ideeën naar voren en verheugde mij op de dag. Tuurlijk zijn er zaken waar je als aankomend bruidspaar niet mee eens bent maar dat is alvast een mooie beproeving voor het huwelijk. Ik had helemaal niet gedacht dat er zo ontzettend veel zaken geregeld moeten worden voor zo’n bruiloft. Ik ben dan ook erg blij dat wij de hulp van Claimy als weddingplanner kregen, want ik was anders een heleboel zaken vergeten. Ook is het fijn dat zij tevens de ceremoniemeester zal zijn en als neutrale factor en aanspreekpunt kan dienen.

Beetje voor beetje hadden Kelly en ik de grootste zaken geregeld. Nu hoeven we enkel nog de kleinere zaken te regelen. Iedere keer vroeg ik aan Kelly wat we nog moesten regelen en de volgende dag was ik dit alweer vergeten en vroeg ik het nogmaals aan Kelly. Hierin heeft ze toch meer geduld gehad dan ik had verwacht. Dank je wel hiervoor schat!

Met het oog op het passen en kiezen van een trouwpak komt ‘DE DAG’ steeds dichterbij. Voor mij ook een bijzonder moment. Ik vroeg mijn broers en mijn moeder mee om een pak uit te gaan zoeken. Wat een leuke dag was dit voor mij! Mijn moeder keek trots naar me en riep weer hoe knap ik eruit zag in pak, waarop mijn broers weer flauw mijn moeder imiteerden (het blijven broers). Toch vond ik dankzij mijn broers  een geweldig trouwpak. In dit pak wil ik Kelly tot mijn vrouw laten worden! Toen ik in dit pak voor de spiegel stond, zag ik mijzelf in dit pak staan naast Kelly. Een apart maar goed gevoel. Ik begon mij af te vragen hoe Kelly in haar jurk eruit gaat zien.

De trouwdag zal natuurlijk erg bijzonder zijn. Leuke mooie momenten delen met elkaar en met vrienden, familie en kennissen, natuurlijk samen met Kelly en onze dochter Lana. We vinden het beiden een heel bijzonder gevoel dat onze dochter onze bruiloft mee zal maken. Ik zie haar al helemaal trots staan in een witte ‘prinsessenjurk’. Nog iets meer als 2 maanden en de grote dag is al daar. Trouwen met de liefde van mijn leven en een gezinnetje worden met allemaal dezelfde achternaam. Echt iets om naar uit te kijken!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn kant van alle voorbereidingen te lezen. Mannen ervaren het misschien toch anders als vrouwen dit doen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn verhaal bij de comments.

groetjesYannick

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

 • Dita
  11 maart 2015

  Wat mooi geschreven!
  Dita onlangs geplaatst…Een zusje uit het vliegtuigMy Profile

 • Manon
  11 maart 2015

  Heel leuk om te lezen! Ik denk dat heel veel vrouwen er toch een beetje hetzelfde over dromen haha, hun trouwdag. Dus leuk om dan eens “de andere kant” te lezen 🙂
  Manon onlangs geplaatst…CacaobitesMy Profile

 • Eva
  11 maart 2015

  Ja, heel grappig om te lezen. Maar ook te lezen dat het bij veel mannen toch het zelfde gaat! Maar wat mooi dat je deze stap durfde te zetten en dat je Krlly zo op handen draagt. Mooi hoe je zocht dat je er naar uitkijkt nog meer een gezinnetje te worden! Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…Baby- en kind fluisteraar Loes #2My Profile

 • Annemijn
  11 maart 2015

  Awh wat liefdevol geschreven! Ik denk dat veel mannen zich hierin wel herkennen.
  Annemijn onlangs geplaatst…Personal updateMy Profile

 • Maike
  11 maart 2015

  Leuk om te lezen! Mooi om de kant van de man te zien. Voor hen is het weer heel anders dan voor de vrouw ;).
  Maike onlangs geplaatst…Kleding eerste verjaardagMy Profile

 • Marion
  11 maart 2015

  Echt ontzettend leuk om te lezen. Ik heb zelf helemaal niets met het trouwgebeuren (2 getuigen en 10 minuten later stonden we weer buiten), maar ik vind het leuk om te lezen dat zo’n mening toch ook kan veranderen. Ik ben benieuwd wat voor pak je uitgekozen hebt. Spannend! Nu eerst lekker vakantie vieren.
  Marion onlangs geplaatst…Sporten: Wat houdt me tegen?My Profile

 • Daisy
  11 maart 2015

  Yup, trouwen is voor mannen heel anders dan voor vrouwen. Hoewel Mijn verloofde juist degene was die heel graag wilde trouwe n (ik niet) ben ik nu degene die alles regelt. Hij hoeft alleen zijn pak, de auto en zijn deel van de gastenlijst doen en de rest doe ik haha (oké ook samen met hem). Veel plezier met de laatste ‘loodjes’. Het is het vast allemaal waard als de dag daar is
  Daisy onlangs geplaatst…Review: Essence Mosaic compact powderMy Profile

 • Saskia
  11 maart 2015

  Wat mooi en oprecht geschreven! Leuk om dit eens van de andere kant te lezen.
  Saskia onlangs geplaatst…Mommymail! #3My Profile

 • Sandra (beautybysandra)
  11 maart 2015

  Heel erg leuk om te lezen! Ik heb zelf voor mijn profielwerkstuk een aantal jaar geleden ook een hele bruiloft moeten plannen. Dat was al veel werken, laat staan in het echt. Dan komt er waarschijnlijk nog veel meer bij kijken.
  Sandra (beautybysandra) onlangs geplaatst…Wishlist maart 2015My Profile

 • angelique
  11 maart 2015

  Prachtig geschreven! Erg leuk om het ook van Yannick’s kant te zien
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | BesefMy Profile

 • Amy
  11 maart 2015

  Leuk om te lezen Yannick. Ik vind het altijd grappig hoe verschillende mensen het anders ervaren. Mijn broer is juist veel meer bezig met die details die je beschrijft (bedankjes enzo) dan zijn vriendin.
  Amy onlangs geplaatst…Review: Anne Bishop – Rode Letters (De Anderen #1)My Profile

 • Lauriëtte
  11 maart 2015

  Heel erg leuk en mooi om jouw ervaringen te lezen, je hoort niet zo vaak de oprechte ervaringen van mannen bij een huwelijk, leuk!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Stemmingswisselingen; 3 OorzakenMy Profile

 • Lifesabout
  11 maart 2015

  Ik herken veel van wat je zegt in mijn man. Hij zag voornamelijk de grote dingen die geregeld moesten worden, de vrouwen zijn denk ik meer van de kleinere dingen. Inderdaad de bedankjes en versieringen….vond mijn man niet nodig haha. Ik weet zeker dat dit één van de mooiste dagen van jullie leven gaat worden. Geniet nog even van de voorpret en vooral van de dag zelf…want het is zo weer voorbij! Enneh.,..het getrouwde leven is leuk, heel leuk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Aloe aloe aloe. So that’s what’s going on here then. Handy hand + lip balm tubeMy Profile

 • angelique
  11 maart 2015

  Leuk geschreven. Mijn man en ik hebben het regelen samen gedaan. Behalve het uitzoeken van trouwjurk en pak 😉
  Nog maar 2 maandjes. Geniet van jullie vakantie en natuurlijk van jullie huwelijk. Het was voor ons toch wel een van de mooiste dagen samen en van ons leven.
  angelique onlangs geplaatst…Dilemma’s (een kijkje in mijn hoofd)My Profile

 • Dagmar
  11 maart 2015

  Wauw wat mooi om je kant te lezen Yannick! Echt geweldig geschreven en zo leuk dat je dit met ons wilt delen. Ik hoop dat jullie een onvergetelijke dag zullen krijgen en als gezin allemaal dezelfde achternaam: prachtig! Ook zo bijzonder dat Lana het mee zal maken, echt geweldig 😀
  Dagmar onlangs geplaatst…Recensie – Indrukwekkende roman ‘Versplinterd’ door Dani AtkinsMy Profile

 • elize
  11 maart 2015

  Heel leuk om te lezen en ook erg herkenbaar! Spannend hoor, het komt steeds dichterbij!
  Succes met de laatste dingetjes nog:)
  elize onlangs geplaatst…Video: Vlog – Ikea en filmen met SilviaMy Profile

 • Simone
  11 maart 2015

  Leuk om te lezen hoe je toch zo van gedachten bent veranderd!
  Simone onlangs geplaatst…Review & tip – Guess SeductiveMy Profile

 • Justk
  11 maart 2015

  Leuk om hier eens vanaf de mannen kant over te lezen!

 • Jess
  11 maart 2015

  Wat bijzonder om mee te mogen lezen met jouw gedachten als man over je aanstaande bruiloft. Wij zijn niet getrouwd maar gaan dat ooit wel doen. Althans, dat is het plan maar we stellen het steeds uit. Krijg toch wel een beetje de trouwkriebels door je artikel.
  Jess onlangs geplaatst…What happened to me last monthMy Profile

 • Eline
  11 maart 2015

  Wat leuk om het verhaal eens vanuit Yannick te lezen! Ik snap heel goed dat het voor een man allemaal wel een beetje overweldigend kan zijn haha. Als vrouw denk je er namelijk al zo een 20 jaar over na 🙂
  Eline onlangs geplaatst…“Ik ben niet zoals normale mensen.”My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  11 maart 2015

  Superleuk om ook eens de kant van de man te lezen! Typisch dat mannen het wat zonde vinden om hun geld uit te geven aan versierinkjes en dergelijke, haha 🙂 Gelukkig hebben Kelly en Claimy je toch kunnen overtuigen 😉

 • Miranda
  11 maart 2015

  Heel leuk om te lezen. Ik denk ook wel herkenbaar voor veel mannen haha!
  Miranda onlangs geplaatst…Februari in foto’sMy Profile

 • Vanessa
  11 maart 2015

  Leuk om te lezen. Zo zie je dat mannen en vrouwen het toch anders ervaren. Succes met de laatste dingen nog!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn nieuwe VansMy Profile

 • Michelle
  11 maart 2015

  Leuk om de andere kant van het verhaal te lezen! Mag van mij vaker.

 • Guusje
  11 maart 2015

  Wat mooi beschreven! Ik ben ook erg benieuwd hoe Lana het allemaal gaat vinden met haar jurkje aan!
  Guusje onlangs geplaatst…Londen – 5 favo winkels die je niet (nauwelijks) in Nederland hebtMy Profile

 • beautifulday4makeup
  11 maart 2015

  Ik heb de indruk dat de meeste mannen in het begin niet echt om het begrip trouwen geven. Maar ik vind het wel heel leuk om te lezen hoe dat bij jou veranderd is
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Sleek I-Divine in CandyMy Profile

 • Seline
  11 maart 2015

  Erg leuk om uit jou oogpunt te lezen Yannick!
  Seline onlangs geplaatst…Fashion: Voorjaars shoppen bij EspritMy Profile

 • Marloes
  11 maart 2015

  Leuk om te lezen hoe Yannick naar zo’n dag toeleeft! En wat fijn dat je een mooi pak gevonden hebt! Aftellen nu!
  Marloes onlangs geplaatst…Catrice nieuwe lipproductenMy Profile

 • Dineke
  11 maart 2015

  Wat leuk om te lezen zeg hoe jij er mee omgaat! Ik denk dat jullie zeker een stralend bruidspaar zullen worden, ik ben echt super benieuwd hoe jullie eruit zullen zien!
  Dineke onlangs geplaatst…De 20 weken echoMy Profile

 • Tamara
  11 maart 2015

  Wat leuk om het ook allemaal eens van de kant van een man te lezen! Je leest het toch meestal vanuit een vrouw!
  Tamara onlangs geplaatst…After pregnancy cravings.My Profile

 • Nesrin
  11 maart 2015

  Dit is super leuk om te lezen en best uniek content!
  Nesrin onlangs geplaatst…Bloginspiratie Tag!My Profile

 • Cindy
  11 maart 2015

  Zo leuk om te lezen! Ik heb met veel enthousiasme je/Yannick zijn verhaal over het papa zijn al gehoord in de Vooruitgang, maar dit vind ik ook enorm leuk om te lezen. Ik ga het artikel gauw doorsturen naar mijn vriend zijn e-mail, zal hij de hint snappen? Aftellen, nog 2 maanden en 4 dagen! Veel geluk
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – maart #2My Profile

 • Denise
  11 maart 2015

  Leuk om te lezen hoe jij het ervaart! Op naar de grote dag!
  Denise onlangs geplaatst…Lyme Challenge Brian en AuksterMy Profile

 • Jenn
  11 maart 2015

  Wat leuke om te lezen!
  Jenn onlangs geplaatst…Nog een Liebster award #8My Profile

 • Eline
  11 maart 2015

  Leuk om te lezen Yannick!
  Eline onlangs geplaatst…Groen is geweldig van Rebecca Leffler + winactie!My Profile

 • Milou
  11 maart 2015

  Haha zo leuk om dit van een man zijn kant te lezen… Volgens mij ben jij echt een man-man Yannick! Gewoon, no-nonsense! Zo is mijn vriend ook en ik hoop dat hij net zo gaat reageren uiteindelijk op ‘trouwen’ als jij. Het lijkt mij inderdaad dat als je je pak aan hebt en je Kelly naast je ziet in gedachten in haar trouwjurk, je weer helemaal verliefde kriebels krijgt zoals aan het begin van je relatie. Heerlijk lijkt me dat!
  Milou onlangs geplaatst…10 dingen die het lenteweer met je doet!My Profile

 • Xaviera
  11 maart 2015

  Wat leuk om dit vanuit jouw beleving te lezen Yannick! Erg mooi geschreven. 🙂
  Xaviera onlangs geplaatst…Live Light – PapierenMy Profile

 • Jildou
  11 maart 2015

  Wat onwijs lief geschreven. Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie er straks uit gaan zien 🙂

 • Marjon
  12 maart 2015

  Wat mooi geschreven! Krijg er een grote lach van op mn gezicht 🙂
  Marjon onlangs geplaatst…Road to NYC 2015: Update #1My Profile

 • My Creative Life - Marìs
  12 maart 2015

  Leuk om te lezen Yannick!
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Tips bij griep en verkoudheidMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.