Yannick: Trouwen met Kelly ; mijn gedachten

trouwen met kelly

Deze wedding wednesday wordt ingevuld door mijn verloofde Yannick.
Kelly en ik hadden het al langer over trouwen, al voordat Lana geboren was. Kelly vroeg mij al eens hoe ik hier over dacht. Ik zei dat ik voorlopig nog niet wilde trouwen, omdat ik niets om het hele gebeuren gaf (dacht ik). Toch Lana ongeveer een half jaar oud was, kreeg ik steeds meer het idee dat trouwen toch niet zo’n slecht idee was. Dus vroeg ik Kelly 3 juli 2014 ten huwelijk (Jullie herinneren je vast mijn huwelijksaanzoek nog wel) Vanaf dat moment veranderde mijn kijk op een bruiloft en de voorbereidingen ervoor.

 

Nadat ik Kelly ten huwelijk had gevraagd, zag ik heel goed wat dit met haar deed. Kelly straalde van geluk en onmiddellijk begon ze te vertellen hoe zij onze bruiloft voor ogen zag! Even kreeg ik het warm. Nu gaat alles gebeuren, het plannen, de kosten van de bruiloft, de stress maar vooral de verbintenis. We moesten een lijst maken met gasten. Een lijst met daggasten en een lijst met gasten voor de avond. Wie nodigen we uit op de dag en wie voor de avond! Pfff… natuurlijk is het belangrijk, alleen de discussies over wie wel en wie niet vond ik toch het minst leuke aan het plannen van de bruiloft. ‘Nee’ zeggen tegen sommige mensen. En bedenken wie we beiden belangrijk vinden voor onze grote dag. Dat was dan nog maar stap een van het plannen van de bruiloft Al snel werd duidelijk wie van ons het voortouw ging nemen bij alle trouwvoorbereidingen. Ik kan jullie zeggen dat ik het in ieder geval niet was.

Het werd voor mij ook duidelijk dat we meer moesten regelen dan ik dacht, waardoor de kosten ook weer hoger werden. Ook iets waar ik persoonlijk wat moeite mee had. Versieringen, trouwbedankjes etc. Moest dat allemaal en was dat wel nodig? Het omslagpunt voor mij was het moment dat we de trouwfeestlocatie vast gingen zetten. Door middel van foto’s die zij ons lieten zien, zag ik het mooie van een bruiloft weer terug en werd ik ontzettend enthousiast. Ik bracht steeds meer ideeën naar voren en verheugde mij op de dag. Tuurlijk zijn er zaken waar je als aankomend bruidspaar niet mee eens bent maar dat is alvast een mooie beproeving voor het huwelijk. Ik had helemaal niet gedacht dat er zo ontzettend veel zaken geregeld moeten worden voor zo’n bruiloft. Ik ben dan ook erg blij dat wij de hulp van Claimy als weddingplanner kregen, want ik was anders een heleboel zaken vergeten. Ook is het fijn dat zij tevens de ceremoniemeester zal zijn en als neutrale factor en aanspreekpunt kan dienen.

Beetje voor beetje hadden Kelly en ik de grootste zaken geregeld. Nu hoeven we enkel nog de kleinere zaken te regelen. Iedere keer vroeg ik aan Kelly wat we nog moesten regelen en de volgende dag was ik dit alweer vergeten en vroeg ik het nogmaals aan Kelly. Hierin heeft ze toch meer geduld gehad dan ik had verwacht. Dank je wel hiervoor schat!

Met het oog op het passen en kiezen van een trouwpak komt ‘DE DAG’ steeds dichterbij. Voor mij ook een bijzonder moment. Ik vroeg mijn broers en mijn moeder mee om een pak uit te gaan zoeken. Wat een leuke dag was dit voor mij! Mijn moeder keek trots naar me en riep weer hoe knap ik eruit zag in pak, waarop mijn broers weer flauw mijn moeder imiteerden (het blijven broers). Toch vond ik dankzij mijn broers  een geweldig trouwpak. In dit pak wil ik Kelly tot mijn vrouw laten worden! Toen ik in dit pak voor de spiegel stond, zag ik mijzelf in dit pak staan naast Kelly. Een apart maar goed gevoel. Ik begon mij af te vragen hoe Kelly in haar jurk eruit gaat zien.

De trouwdag zal natuurlijk erg bijzonder zijn. Leuke mooie momenten delen met elkaar en met vrienden, familie en kennissen, natuurlijk samen met Kelly en onze dochter Lana. We vinden het beiden een heel bijzonder gevoel dat onze dochter onze bruiloft mee zal maken. Ik zie haar al helemaal trots staan in een witte ‘prinsessenjurk’. Nog iets meer als 2 maanden en de grote dag is al daar. Trouwen met de liefde van mijn leven en een gezinnetje worden met allemaal dezelfde achternaam. Echt iets om naar uit te kijken!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn kant van alle voorbereidingen te lezen. Mannen ervaren het misschien toch anders als vrouwen dit doen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn verhaal bij de comments.

groetjesYannick

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “Yannick: Trouwen met Kelly ; mijn gedachten”

 1. Heel leuk om te lezen! Ik denk dat heel veel vrouwen er toch een beetje hetzelfde over dromen haha, hun trouwdag. Dus leuk om dan eens “de andere kant” te lezen 🙂
  Manon onlangs geplaatst…CacaobitesMy Profile

 2. Ja, heel grappig om te lezen. Maar ook te lezen dat het bij veel mannen toch het zelfde gaat! Maar wat mooi dat je deze stap durfde te zetten en dat je Krlly zo op handen draagt. Mooi hoe je zocht dat je er naar uitkijkt nog meer een gezinnetje te worden! Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…Baby- en kind fluisteraar Loes #2My Profile

 3. Echt ontzettend leuk om te lezen. Ik heb zelf helemaal niets met het trouwgebeuren (2 getuigen en 10 minuten later stonden we weer buiten), maar ik vind het leuk om te lezen dat zo’n mening toch ook kan veranderen. Ik ben benieuwd wat voor pak je uitgekozen hebt. Spannend! Nu eerst lekker vakantie vieren.
  Marion onlangs geplaatst…Sporten: Wat houdt me tegen?My Profile

 4. Yup, trouwen is voor mannen heel anders dan voor vrouwen. Hoewel Mijn verloofde juist degene was die heel graag wilde trouwe n (ik niet) ben ik nu degene die alles regelt. Hij hoeft alleen zijn pak, de auto en zijn deel van de gastenlijst doen en de rest doe ik haha (oké ook samen met hem). Veel plezier met de laatste ‘loodjes’. Het is het vast allemaal waard als de dag daar is
  Daisy onlangs geplaatst…Review: Essence Mosaic compact powderMy Profile

 5. Heel erg leuk om te lezen! Ik heb zelf voor mijn profielwerkstuk een aantal jaar geleden ook een hele bruiloft moeten plannen. Dat was al veel werken, laat staan in het echt. Dan komt er waarschijnlijk nog veel meer bij kijken.
  Sandra (beautybysandra) onlangs geplaatst…Wishlist maart 2015My Profile

 6. Ik herken veel van wat je zegt in mijn man. Hij zag voornamelijk de grote dingen die geregeld moesten worden, de vrouwen zijn denk ik meer van de kleinere dingen. Inderdaad de bedankjes en versieringen….vond mijn man niet nodig haha. Ik weet zeker dat dit één van de mooiste dagen van jullie leven gaat worden. Geniet nog even van de voorpret en vooral van de dag zelf…want het is zo weer voorbij! Enneh.,..het getrouwde leven is leuk, heel leuk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Aloe aloe aloe. So that’s what’s going on here then. Handy hand + lip balm tubeMy Profile

 7. Leuk geschreven. Mijn man en ik hebben het regelen samen gedaan. Behalve het uitzoeken van trouwjurk en pak 😉
  Nog maar 2 maandjes. Geniet van jullie vakantie en natuurlijk van jullie huwelijk. Het was voor ons toch wel een van de mooiste dagen samen en van ons leven.
  angelique onlangs geplaatst…Dilemma’s (een kijkje in mijn hoofd)My Profile

 8. Wat bijzonder om mee te mogen lezen met jouw gedachten als man over je aanstaande bruiloft. Wij zijn niet getrouwd maar gaan dat ooit wel doen. Althans, dat is het plan maar we stellen het steeds uit. Krijg toch wel een beetje de trouwkriebels door je artikel.
  Jess onlangs geplaatst…What happened to me last monthMy Profile

 9. Superleuk om ook eens de kant van de man te lezen! Typisch dat mannen het wat zonde vinden om hun geld uit te geven aan versierinkjes en dergelijke, haha 🙂 Gelukkig hebben Kelly en Claimy je toch kunnen overtuigen 😉

 10. Wat leuk om te lezen zeg hoe jij er mee omgaat! Ik denk dat jullie zeker een stralend bruidspaar zullen worden, ik ben echt super benieuwd hoe jullie eruit zullen zien!
  Dineke onlangs geplaatst…De 20 weken echoMy Profile

 11. Zo leuk om te lezen! Ik heb met veel enthousiasme je/Yannick zijn verhaal over het papa zijn al gehoord in de Vooruitgang, maar dit vind ik ook enorm leuk om te lezen. Ik ga het artikel gauw doorsturen naar mijn vriend zijn e-mail, zal hij de hint snappen? Aftellen, nog 2 maanden en 4 dagen! Veel geluk
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – maart #2My Profile

 12. Haha zo leuk om dit van een man zijn kant te lezen… Volgens mij ben jij echt een man-man Yannick! Gewoon, no-nonsense! Zo is mijn vriend ook en ik hoop dat hij net zo gaat reageren uiteindelijk op ‘trouwen’ als jij. Het lijkt mij inderdaad dat als je je pak aan hebt en je Kelly naast je ziet in gedachten in haar trouwjurk, je weer helemaal verliefde kriebels krijgt zoals aan het begin van je relatie. Heerlijk lijkt me dat!
  Milou onlangs geplaatst…10 dingen die het lenteweer met je doet!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.