Wishlist Wear for love + uitnodiging event!

Wishlist wear for love

 

Zoals jullie misschien nog wel kunnen herinneren was ik kort geleden op bezoek bij de Wear for love boutique, de offline winkel van de bekende modewebshop Wear for love. Deze webshop verkoopt merken als Supertrash, By Nikki, Ydence, Goldie Londen en Jacky Luxury. In mijn garderobe houd ik ervan om budgetproof en basic items te combineren met echte eyecatchers. Af en toe shop ik graag voor wat meer luxere merken die een outfit helemaal kunnen maken. Vandaag laat ik jullie mijn wishlist van de webshop van Wear for love zien en nodig ik jullie tevens uit voor een heel leuk fashionevent dat komende zondag in Amsterdam zal plaatsvinden, ik ben er dan zelf ook bij en ik hoop jullie dan te ontmoeten! Kijken jullie mee naar mijn wishlist en de uitnodiging voor dit event (inclusief goodiebags!)?

Allereerst deze top van Ydence, een nette blouse in een mintgroene kleur. Zoals jullie wel weten is dit echt mijn lievelingskleur. Deze top zou mooi staan op een skinny jeans gecombineerd met leuke enkellaarsjes en wat opvallende sieraden. Ook erg mooi te dragen op feestelijke gelegenheden.

Deze glanzende top van Supertrash vind ik heel erg mooi. De gouden glinstering die hierin verwerkt zit geeft deze top een hele feestelijke en vrouwelijke look. De oversized pasvorm maakt deze top ook wat unieker. Echt een pareltje voor op mijn wishlist.

Ik ben al heel erg lang op zoek naar de perfecte peplumtop en het is tot nu toe nog niet gelukt om ervoor te slagen. Of ze vallen te kort, of ze zitten te strak of ik vind ze niet mooi. Deze top van Ydence is denk ik wel een  kanshebber voor de perfecte peplumtop. Mooi op een jeans, onder een jasje of nog netter op een rok. Dit poederroze kleurtje vind ik erg mooi.

Een nieuwe trend die me erg aanspreekt is de nette joggingbroek. Deze lederen joggingbroek van Ydence lijkt me heerlijk. Toch het gevoel hebben alsof je comfy rondloopt in je joggingbroek maar tegelijkertijd een hele nette look neerzetten. Dat klinkt voor mij ideaal. Bij Primark vond ik al een mooie lederlook joggingbroek maar die voelde zo plakkerig aan dat ik hem maar liet hangen. Ik ben benieuwd hoe dit exemplaar in het echt zal zijn. Ook dit item staat op mijn wishlist.

Komende zondag 23 november organiseert Wear for Love een fashionevent in Amsterdam waar ik jullie voor mag uitnodigen. Dit wordt georganiseerd in The College hotel Amsterdam van 11.00 tot 19.00. Een event met hapjes, drankjes(cocktails), een DJ en een beautycorner met visagist die garant staan voor een gevulde en gezellige middag. Op dit event kun je shoppen bij Wear for love met een korting tot 60%! Zelf ga ik er komende zondag ook naar toe. Zie ik je komende zondag?

Dit was mijn wishlist van Wear for love inclusief een uitnodiging aan jullie voor dit event. Ik ben benieuwd wat jullie van de items vinden die ik op mijn wishlist heb staan. Welke daarvan is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

36 reacties

 • Manon
  19 november 2014

  Wat een leuke wishlist zeg, een voor een leuke items. Vooral de peplum top vind ik erg mooi! 🙂 Veel plezier zondag op het event, ik kan er helaas niet bij zijn.
  Manon onlangs geplaatst…KaneelhapjesMy Profile

 • Marloes | Budgetproof.nl
  19 november 2014

  Ik ben niet kapot van de items die ik gezien heb, maar het event klinkt best gezellig 😀 en The College Hotel is altijd leuk. Als ik ‘t red dan ga ik wel even langs denk ik.

 • Annemijn
  19 november 2014

  Mooie wishlist Kelly. Ik vind vooral de glanzende supertrash top erg mooi. Ik vier aanstaande zondag mijn verjaardag. Anders was het het overwegen waard!
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #3 Vrij van school en genietenMy Profile

 • Esther Marieke
  19 november 2014

  Ahh superleuke wishlist! Ik baal nu echt dat ik zondag niet kan haha. Laat je nog weten hoe het was?
  Esther Marieke onlangs geplaatst…Flightsimulator weekend Aviodrome, LelystadMy Profile

 • Marion
  19 november 2014

  Oh die broek!!! Die vind ik echt waanzinnig mooi! Die peplumtop past echt heel goed bij jou. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…WaxmeltsMy Profile

 • simone
  19 november 2014

  Oeh wat leuk! Ik zou heeel graag komen maar mijn tentamens komen eraan dus weet niet of het gaat lukken! Even nadenken nog maar!
  simone onlangs geplaatst…Mijn favoriete InstagrammersMy Profile

 • Diana Carlton
  19 november 2014

  De oversized top is mijn favoriet! Prachtig! Wat leuk een uitnodiging, nu breng je mij wel in twijfel..
  Diana Carlton onlangs geplaatst…De medische malle molenMy Profile

 • Lauriëtte
  19 november 2014

  Ik vind de roze peplumtop erg mooi! Heb er zelf nog nooit 1 gekocht, hoor vaker dat het een moeilijke zoektocht is haha!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Rotterdam CS; Paperchase KerststempelsMy Profile

 • Seline
  19 november 2014

  De groene top van ydence vind ik het mooist! Als ik het red zondag kom
  Ik wel even langs! Leuk dat je ons ervoor uitnodigd!
  Seline onlangs geplaatst…Persoonlijk: Voedselbank en schuldsarneringMy Profile

 • inge
  19 november 2014

  Die joggingbroek vind ik echt geweldig. Ben eens gaan kijken op de site maar vind alles nogal duur voor wat het is. Anyway, wel leuke spulletjes.

 • Miranda
  19 november 2014

  Wacht. Wat? Een nette joggingbroek? Die móet ik hebben haha! Dat klinkt als een droom. Geoorloofd rondlopen in een joggingbroek <3

  Leuke wishlist trouwens, ik vind die eerste, mintgroene, top het mooist!
  Miranda onlangs geplaatst…Video; Nailart SinterklaasMy Profile

 • Nelleke
  19 november 2014

  Die peplumtop is prachtig. Helaas is Amsterdam voor mij een beetje ver weg 😉
  Nelleke onlangs geplaatst…Kringloopvondsten en Marktplaats juweeltjesMy Profile

 • Linde wiel
  19 november 2014

  Ik vind die lederen joggingbroek echt tof, zou ik zelf zo aandoen met een paar pumps eronder

 • Els
  19 november 2014

  Die broek vind ik niet zo, maar de rest spreekt mij ook erg aan.Helaas is Amsterdam voor mij een beetje te ver weg
  Els onlangs geplaatst…4 jaar getrouwdMy Profile

 • Nicole
  19 november 2014

  Leuke dingetjes zeg! Ik had graag naar het event gewild maar mijn vader is zondag jarig dus kan niet.. Maar veel plezier!!
  Nicole onlangs geplaatst…Een (nieuwe) tweedehands autoMy Profile

 • Makim li
  19 november 2014

  Wat een leuke collectie, en heel leuk dat je ons uitnodigt, ik ga proberen te komen, dankjewel voor de tip!

 • Marieke
  19 november 2014

  Hé, het lettertype van je titel is anders. Mooi!
  Marieke onlangs geplaatst…VERLANGLIJSTJE SINTERKLAAS | 35 cadeau ideeën!My Profile

 • Lisa
  19 november 2014

  Ik vind de peplum top gaaf!

 • kellycaresse
  19 november 2014

  Thanks Marieke, ik ben er zelf ook heel blij mee 😀

 • kellycaresse
  19 november 2014

  Hahah dat dacht ik dus ook haha!

 • Angelique
  19 november 2014

  Wat een leuke collectie helemaal mijn smaak! Ik kan helaas niet zondag 🙁
  Angelique onlangs geplaatst…Diary | Weekly woensdag #2My Profile

 • Kaboutertuin
  19 november 2014

  hahaha die joggingbroek is geweldig!!! Ziet er nog mooi uit ook!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Groene Smoothie #5xsuikervrijontbijtenMy Profile

 • Dionne
  19 november 2014

  Die eerste twee tops zijn mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…On my way | H&M BestellingMy Profile

 • Eline
  19 november 2014

  Die peplum top is mooi!
  Eline onlangs geplaatst…Koolraap stamppotMy Profile

 • Hester
  19 november 2014

  Zelf ben ik helemaal verslaafd aan supertrash dus ik kan me helemaal vinden in deze toffe shop!

 • Vanessa
  19 november 2014

  De items zijn echt iets voor jou. Vooral de lederen joggingbroek zal je mooi staan denk ik! Leuk dat je ons mag uitnodigen. Ik woon in België dus het is een beetje lastig, maar hopelijk gaat er veel volk naartoe!
  Vanessa onlangs geplaatst…Nuxe Micellair Reinigingswater Met RozenblaadjesMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  19 november 2014

  Oh de nette joggingbroek…Mijn man gaat mij haten om dit maar ik wil en moet dit hebben. Thanks for sharing, de kleine shopduivel in mij is wakker.

  Heel leuk allemaal vooral de peplum is very classy!
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Sad love story: Mijn make-up stashMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  19 november 2014

  Super leuke items! Misschien dat ik wel langs ga bij het event, lijkt me heel gezellig! Ben jij er zelf de hele dag?
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Touching Stories & VideosMy Profile

 • Nadia
  19 november 2014

  De joggingbroek is leuk! Heb me gelijk maar aangemeld voor zondag. 🙂

 • Dhini
  19 november 2014

  Leuk items
  Dhini onlangs geplaatst…Djess`s outfit : BubblesMy Profile

 • Lifesabout
  19 november 2014

  Prachtige kleuren!

 • Milou
  19 november 2014

  Leuke wishlist! Ik wil zelf ook nog graag een peplum top maar op de een of andere manier vind ik het toch niet staan..
  Milou onlangs geplaatst…GIVEAWAY: 100 volgers, giveaway time!My Profile

 • Guusje
  19 november 2014

  De nette joggingsbroek is mijn favoriet, chique maar toch casual!
  Guusje onlangs geplaatst…Photodiary #2My Profile

 • femketje
  19 november 2014

  schattige peplum top 😀
  femketje onlangs geplaatst…Me Time Tag!My Profile

 • Eilish
  20 november 2014

  Wauw, die peplum top is echt ge-wel-dig!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Q&A | Ask me everythingMy Profile

 • kartik
  12 september 2020

  Super nice

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.