Wishlist wear for love

 

Zoals jullie misschien nog wel kunnen herinneren was ik kort geleden op bezoek bij de Wear for love boutique, de offline winkel van de bekende modewebshop Wear for love. Deze webshop verkoopt merken als Supertrash, By Nikki, Ydence, Goldie Londen en Jacky Luxury. In mijn garderobe houd ik ervan om budgetproof en basic items te combineren met echte eyecatchers. Af en toe shop ik graag voor wat meer luxere merken die een outfit helemaal kunnen maken. Vandaag laat ik jullie mijn wishlist van de webshop van Wear for love zien en nodig ik jullie tevens uit voor een heel leuk fashionevent dat komende zondag in Amsterdam zal plaatsvinden, ik ben er dan zelf ook bij en ik hoop jullie dan te ontmoeten! Kijken jullie mee naar mijn wishlist en de uitnodiging voor dit event (inclusief goodiebags!)?

Allereerst deze top van Ydence, een nette blouse in een mintgroene kleur. Zoals jullie wel weten is dit echt mijn lievelingskleur. Deze top zou mooi staan op een skinny jeans gecombineerd met leuke enkellaarsjes en wat opvallende sieraden. Ook erg mooi te dragen op feestelijke gelegenheden.

Deze glanzende top van Supertrash vind ik heel erg mooi. De gouden glinstering die hierin verwerkt zit geeft deze top een hele feestelijke en vrouwelijke look. De oversized pasvorm maakt deze top ook wat unieker. Echt een pareltje voor op mijn wishlist.

Ik ben al heel erg lang op zoek naar de perfecte peplumtop en het is tot nu toe nog niet gelukt om ervoor te slagen. Of ze vallen te kort, of ze zitten te strak of ik vind ze niet mooi. Deze top van Ydence is denk ik wel een  kanshebber voor de perfecte peplumtop. Mooi op een jeans, onder een jasje of nog netter op een rok. Dit poederroze kleurtje vind ik erg mooi.

Een nieuwe trend die me erg aanspreekt is de nette joggingbroek. Deze lederen joggingbroek van Ydence lijkt me heerlijk. Toch het gevoel hebben alsof je comfy rondloopt in je joggingbroek maar tegelijkertijd een hele nette look neerzetten. Dat klinkt voor mij ideaal. Bij Primark vond ik al een mooie lederlook joggingbroek maar die voelde zo plakkerig aan dat ik hem maar liet hangen. Ik ben benieuwd hoe dit exemplaar in het echt zal zijn. Ook dit item staat op mijn wishlist.

Komende zondag 23 november organiseert Wear for Love een fashionevent in Amsterdam waar ik jullie voor mag uitnodigen. Dit wordt georganiseerd in The College hotel Amsterdam van 11.00 tot 19.00. Een event met hapjes, drankjes(cocktails), een DJ en een beautycorner met visagist die garant staan voor een gevulde en gezellige middag. Op dit event kun je shoppen bij Wear for love met een korting tot 60%! Zelf ga ik er komende zondag ook naar toe. Zie ik je komende zondag?

Dit was mijn wishlist van Wear for love inclusief een uitnodiging aan jullie voor dit event. Ik ben benieuwd wat jullie van de items vinden die ik op mijn wishlist heb staan. Welke daarvan is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “Wishlist Wear for love + uitnodiging event!”

 1. Wat een leuke wishlist zeg, een voor een leuke items. Vooral de peplum top vind ik erg mooi! 🙂 Veel plezier zondag op het event, ik kan er helaas niet bij zijn.
  Manon onlangs geplaatst…KaneelhapjesMy Profile

 2. Die joggingbroek vind ik echt geweldig. Ben eens gaan kijken op de site maar vind alles nogal duur voor wat het is. Anyway, wel leuke spulletjes.

 3. Wacht. Wat? Een nette joggingbroek? Die móet ik hebben haha! Dat klinkt als een droom. Geoorloofd rondlopen in een joggingbroek <3

  Leuke wishlist trouwens, ik vind die eerste, mintgroene, top het mooist!
  Miranda onlangs geplaatst…Video; Nailart SinterklaasMy Profile

 4. Ik vind die lederen joggingbroek echt tof, zou ik zelf zo aandoen met een paar pumps eronder

 5. Wat een leuke collectie, en heel leuk dat je ons uitnodigt, ik ga proberen te komen, dankjewel voor de tip!

 6. Zelf ben ik helemaal verslaafd aan supertrash dus ik kan me helemaal vinden in deze toffe shop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.