KC Photodiary: Een grote baby bubbel

Kckraam

Terug van weggeweest, de wekelijkse KC Photodiary. Tijdens de kraamweek in het ziekenhuis natuurlijk geen tijd en zin gehad om een photodiary in elkaar te zetten en vorige week deelde ik jullie nog alle ervaringen van de kraamtijd in 3 verslagen. Nu zijn we een week verder, is Aimy 2,5 week oud (jeetje wat gaat dat snel!) en heb ik weer een photodiary voor jullie. Ik zit in een heerlijke babybubbel dus heel spannend zijn de foto’s niet, maar toch geef ik jullie graag een kijkje in ons leven.

Als je net bevallen bent herken je het misschien, maar ik zou zomaar vergeten te eten. Ik ben zo druk met beide kinderen en het nieuwe ritme, dat ik bijna zou vergeten te eten of te douchen haha, gelukkig doe ik beiden nog wel hoor 😉 Mijn lieve mama kwam me een heerlijke lunch brengen met gerookte zalm, croissantjes (die waren in mijn zwangerschap echt uit ten boze voor mijn diabetes die toen veel heviger was), filet americain en lekkere rauwkost. Verwennerij!

Lana’s favo bezigheid: Stickeren! Heerlijk zo’n momentje een-op-een met haar. Ze kletst honderduit en benoemd bij iedere sticker wat het is of betekent.

Vrijdag frietdag! En we hadden even geen zin in #helfie frietjes uit de airfryer haha dus Yannick haalde de vette hap bij de frietboer.

Je eigen man met je eigen kind zien is onbetaalbaar geluk. Of hij aan het ravotten is met Lana, aan het knuffelen is met Aimy, beide meisjes in bad doet of wat hij ook met ze doet, ik smelt helemaal weg. (Ps. warning: Deze photodiary is onder invloed van veel hormonen geschreven haha)

Na twee weken geen make-up gedragen te hebben besloot ik zaterdag me weer een beetje te fatsoeneren haha. Selfie met Aimy die heerlijk bij me drinkt.

Als de man van huis is..
Yannick was heel even op pad voor een kleine boodschap en ondertussen stonden er ineens drie mannen in smoking met een bos rozen en veel chocolade lekkers in mijn woonkamer. En toen kwam Yannick binnen, haha awkward! Deze mannen kwamen de nieuwe Mona intense vla toetjes introduceren op een leuke wijze, verrast waren we zeker!

En of je mij kunt blij maken met chocolade haha. Heerlijk!

Simpel weekend diner: Romige tomatensoep uit zak, broodjes en witlofschotel, lekker!

Dikke ode aan mijn lieve man want de afgelopen weken is hij tussen het ondersteunen van mijn bevalling en de kraamtijd door, geslaagd voor hele belangrijke toetsen op zijn werk. Deze toetsen hebben hem het diploma tot brandweerman bij de Luchtmacht gegeven waar ik natuurlijk super trots op ben. Van vrienden van ons kreeg hij deze fles Fireman likeur om dit te vieren!

En tussen de kraamvisites door besloten we onze eerste wandeling buiten te gaan maken als gezinnetje. Aimy in de nieuwe kinderwagen en Lana als trotse zus er naast. Het waaide enorm hard dus we hielden het kort, maar het was heerlijk om weer buiten te komen.

Liefde voor een fris opgemaakt bed <3

<3

En de nieuwe Mona Vla smaken vallen hier in huis goed in de smaak. En let vooral ook even op Yannicks’ schaal met naar portie behorende lepel 😛 (grap natuurlijk)

Het is echt toeval hoor, maar afgelopen maandag kreeg ik weer zo’n food delivery haha. Er werd ontbijt bezorgd door Cruesli en dit dienblad ging linea recta mee naar bed als ontbijt op bed met mijn meisjes haha, lekker!

Hoe lievig die ochtend begon, zat ik vervolgens wel bij de huisarts. Ik was koortsig en mijn keizersnede wond was al het hele weekend er vreemd uit gaan zien (ik bespaar jullie de details). Bij de huisarts bleek ook dat hij flink ontstoken is en dat ik aan de antibiotica moet hiervoor. Erg balen want de vrijdag daarvoor leek m’n pijn eindelijk minder te worden en nu kwam dit weer terug. Hopelijk slaat de medicatie snel aan en gaat het er snel weer goed uitzien.

Bij onze Boots apotheek verkopen ze het babyverzorgingsmerk Naif en hier had ik al meer van in huis gehaald. Omdat het zo goed bevalt kocht ik een extra tube erbij. Deze producten ruiken heel erg lekker maar zijn ook erg zacht en vriendelijk voor het tere babyhuidje. Echt verwennerij dus.

Ik heb het aantal gegeten beschuiten met muisjes niet geteld, maar dit zijn er dus heel veel. Maar ook op de boterham vind ik ze heerlijk.

Nieuwe Netflix serie ontdekt: ‘Love’ en die vind ik tot nu toe erg leuk! Hij begint heel erg vreemd, ik moest er echt even aan wennen maar inmiddels heb ik seizoen 1 al bijna af (en hoop ik dat de volgende seizoenen ook snel worden aangevuld). Kennen jullie deze serie al?

Ik ben op en af redelijk actief op Snapchat, dus ben je benieuwd naar wat personal updates, kletsfilmpjes of tussendoor foto’s (en nog meer onzin die ik daar post) volg me dan via: Kellycaresse. En hier zie je Aimy genieten van een filmpje van Nanne Meijer. Ik heb deze regelmatig op repeat staan, zo mooi gezongen! Je kunt het filmpje hier bekijken.

Hoe mijn dagen eruit zien? Vooral alles heerlijk op het gemakje. Zodra Lana wakker wordt kruipt ze lekker bij me in bed, dan ga ik Aimy voeden, kijken we een beetje televisie en gaan we daarna rustig naar beneden om te ontbijten samen. Soms zijn we om 10.00 een keer aangekleed of besluiten we om de hele dag lekker in een relax outfit rond te lopen. Op deze foto draag ik nog lekker mijn badjas en geniet ik van een kop koffie en thee. Aimy was aan het slapen en Lana speelde al in haar speelhoekje. Typische verlofdagen dus. De overgang van 1 naar 2 kinderen vind ik overigens best pittig, daar zal ik later nog een blog over delen. Ik volg zo een beetje de hele dag het ritme van de meisjes en dat went per dag steeds een beetje meer. Ook ontvangen wij momenteel in de avonden nog wat kraamvisites die we een beetje verspreid over de weken laten komen.

Tijd voor een badje! En Lana helpt me dan heel goed mee. Ze geeft me de washgel aan, pakt het washandje voor me, wast Aimy’s voetjes en kijkt mee hoe ik dat doe. Heerlijk moment zo.

Iemand van het consultatiebureau kwam langs voor de eerste kennismaking met Aimy. Super netjes dat ze dit doen, je kunt dan allerlei vragen stellen en je krijgt wat uitleg over het vaccinatieprogramma en wat we van het consultatiebureau kunnen verwachten. Ik weet natuurlijk nog veel van de tijd met Lana maar toch is het fijn om weer wat informatie te krijgen.

Na 2,5 week bijna niet buiten te zijn geweest, was ik er zo aan toe om de deur uit te gaan. Al gaat lopen nog niet enorm soepel, toch genoot ik van het zonnetje en van het doen van wat boodschappen met de meisjes.

Lana liep heel lief aan de kinderwagen, maar op de terugweg had ze hier niet zo zin meer in haha, dat was even pittig. Ze werd moe, wilde perse haar gekregen tentje dragen en daardoor duurde het allemaal wat langer, maar die tijd hadden we. Het is toch een heel ander verhaal om met twee kinderen op pad te zijn als met een merk ik. Wel genoten we er heel erg van. De zon scheen dus dat was echt heerlijk.

Bij Hema kochten we wat kraamcadeautjes voor geboren baby’s in mijn omgeving en ik nam er wat hemdjes voor mezelf mee, dit soort basic hemdjes zijn ideaal. Bij Kruidvat haalden we een cadeautje voor een vriendje van Lana en wat make-up producten die bijna op zijn en ik kocht er nog leuke muurstickers van Lief! voor Lana’s kamertje.

Bij Hema was deze tent voor de helft van de prijs te koop dus gaf ik die cadeau aan Lana. Ze wilde ‘m perse zelf dragen naar huis haha en heeft er de hele middag mee gespeeld. Er kwam een vriendin met haar zoontje op visite en ook zij hebben er in gespeeld. Goede aankoop dus 😉

En dit waren de foto’s voor deze week. Alles op het gemakje en genietend van mijn beide meiden.  Ik kan daar weinig anders over kwijt haha. Ik ben benieuwd wat jullie van de photodiary vinden. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

72 reacties

 • Milou
  25 februari 2016

  Ohhh Aimy, wat ben je schattig met die slofjes! Zo balen voor je dat die wond van de keizersnede is gaan ontsteken. 🙁 Hopelijk knapt het allemaal snel op! Lana is echt een hele lieve zus zeg. Gisteren op Snapchat moest ik zo lachen toen ze continu ‘eeeemie, eeemie’ riep!
  Milou onlangs geplaatst…Ik heb verlof!My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  25 februari 2016

  Leuk om weer te zien! Wat een lieve foto’s van je meisjes. Die kraam cadeautjes zijn ook heel lief, vooral die schoentjes.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Brief aan mijn 7 jarige jongens.My Profile

 • MamaOnderneemt
  25 februari 2016

  Leuk! Wat een mooie trotse moeder en grote zus lopen daar achter de kinderwagen! Wat draagt Aimy snoezige slofjes. Doe rustig aan ook met je ontstoken wond, dat is niet niks. Heerlijk dat je nu kunt smikkelen van filet americain en zalm, jammie. Had jij die leuke Mona mannen niet naar mij kunnen doorsturen haha?
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Met mijn te dunne lijf in bikini: vreselijk!My Profile

 • Channa
  25 februari 2016

  Wat heerlijk zeg, je ziet er ook goed uit en gelukkig uit! Oh en ik wil wel zo’n toetje met die mannen erbij, haha.
  Channa onlangs geplaatst…Shoplog: Lidl & HoogvlietMy Profile

 • Elise Joanne
  25 februari 2016

  Ooooh, wat een heerlijke baby-bubbel! Aaah, Kelly je maakt mij helemaal jaloers, haha <3. Ik kan niet wachten totdat Pinda er is en wat ben ik blij voor je dat Aimy er al mag zijn voor je. Vandaag officieel je uitgerekende datum toch?
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Zelfgemaakte Pesto in een Handomdraai! ReceptMy Profile

 • Femke
  25 februari 2016

  Wat een fijne, volle diary. Wat vervelend dat je wond zo ontstoken was dat je aan de antibiotica moest zeg.. Nooit leuk! Je kunt uit deze diary opmaken dat je verder flink aan het genieten bent! Leuk :-).
  Femke onlangs geplaatst…Update: mijn deelname aan de Alpe d’HuZesMy Profile

 • Charlotte
  25 februari 2016

  Wat een heerlijke diary! Fijn dat jullie zo genieten met z’n viertjes! Hopelijk geneest je keizersnede wond snel!
  Charlotte onlangs geplaatst…Win! Voorleesboek Fos en de maatjesMy Profile

 • Nicole
  25 februari 2016

  Oh meis wat genieten zo! Maar doe je wel rustig aan met die wond? Naar dat hij weer is gaan ontsteken ?
  Nicole onlangs geplaatst…Klaar voor de peuterspeelzaalMy Profile

 • Josan
  25 februari 2016

  Vervelend dat je nog laat hebt van de wond en die niet zo goed heelt. Hopelijk helpt de antibiotica. En hopelijk krijg je er geen blaasontsteking over heen.
  Josan onlangs geplaatst…#GoodHolidayWeek Develab zomer 2016My Profile

 • Sandy
  25 februari 2016

  Wauw wat een prachtige foto’s van een mooi gezin, wat mooi om te zien dat jullie zo genieten. Neem wel goed de tijd voor jezelf, jij bent toch wel heel belangrijk voor dit gezin. Als jij niet goed presteert komen de kinders ook niet ver. Geniet van de mooie momenten. Liefs sandy
  Sandy onlangs geplaatst…Beestjes in ons etenMy Profile

 • Marlotte
  25 februari 2016

  Ah, wat leuk dat je twee keer bent verrast! Lijkt me niet verkeerd om eerst met Mona vla te worden verrast en daarna met een héérlijk ontbijt op bed. Fijne dag 🙂
  Marlotte onlangs geplaatst…Stressvrije ochtend? Zo pak je dat aanMy Profile

 • MamaOnderneemt
  25 februari 2016

  Zo te zien op de foto waarop Aimy naar Nanne Meijer kijkt, lijkt ze sprekend op Yannick. Zo vanaf de zijkant gespot. Is dat zo?
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Met mijn te dunne lijf in bikini: vreselijk!My Profile

 • Dorien
  25 februari 2016

  Één en al liefde! Wat een heerlijke foto’s om naar te kijken! Gefeliciteerd met Yannick zijn diploma!
  Dorien onlangs geplaatst…12X DE GROOTSTE AFKNAPPERS TIJDENS MIJN EERSTE DATEMy Profile

 • Lifesabout
  25 februari 2016

  Witlofschotel bij de soep is een goed idee zeg! Klinkt namelijk als een goede combi. Fijn dat je weer kint genieten van gerookte zalm, filet enz.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Het beste in iemand vinden. Een lastige opgave.My Profile

 • Myrthe
  25 februari 2016

  Lekker genieten inderdaad! Gefeliciteerd met het diploma van je man! Leuk artikel om te lezen!!
  Myrthe onlangs geplaatst…TAG: LentekriebelsMy Profile

 • tips en tops voor mama
  25 februari 2016

  Wat een heerlijke week. Heerlijk ook die baby bubbel. Vooral van genieten! Ik hoop dat t snel beter gaat met de wind en pijn

 • demallemolenmoeder
  25 februari 2016

  Wat heerlijk die baby-bubbel! Wat vervelend dat je wond is ontstoken. Pittig hoor.

 • Marije
  25 februari 2016

  Heerlijk hoor, zo’n babybubbelverslag! Ik hoop dat je wond snel goed gaat genezen!
  Marije onlangs geplaatst…Shoplog NegenmaandenbeursMy Profile

 • Marieke
  25 februari 2016

  Heerlijk dat je zo lekker op die roze wolk zit Kelly. Wel balen van je wond. Ik hoop dat je daar snel geen last meer van hebt.
  Marieke onlangs geplaatst…Pocketletter Spring in ParisMy Profile

 • Carlijn
  25 februari 2016

  Ahhhhh die foto van Aimy op de borst van Yannick, dat is inderdaad onbetaalbaar… prachtig. Wat een lief mini-mensje. Ben ook zo blij voor je dat de borstvoeding goed loopt, voel je je er goed bij nog steeds? Mooiste wat je haar kunt geven toch 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Huidverzorging van Argandia (arganolie & meer)My Profile

 • Dionne
  25 februari 2016

  Wat een heerlijk weekoverzicht! Geniet maar lekker van de kleine!
  Dionne onlangs geplaatst…A postcard from KitzbühelMy Profile

 • Kelly
  25 februari 2016

  Wat een heerlijke week ! Vervelend dat de wond ontstoken is, hopelijk gaat het weer op z’n retour! En wat zijn de foto’s van je meisjes toch schattig
  Kelly onlangs geplaatst…Food| This or That tagMy Profile

 • Daniëlle
  25 februari 2016

  Wat een heerlijke dairy! Leuk om je zo trots over je meiden en man te zien vertellen. Hopelijk is je wond al wat minder ontstoken en gaat het wat beter.
  Daniëlle onlangs geplaatst…30 heerlijke pizza’s op een rijMy Profile

 • Lilian
  25 februari 2016

  Heerlijk aan het genieten van elk moment en vind het allemaal leuk die teksten geschreven me hormonen want ja het hoort er toch bij. Die tent van de Hema hebben wij ook, leuk is die he, het is wel z’n tent die zet je een keer op maar krijg je niet meer in de verpakking!
  Lilian onlangs geplaatst…Wat ik mijn kind wil meegeven: Deel 1My Profile

 • Saskia
  25 februari 2016

  Heerlijk zo’n baby bubbel, lekker van blijven genieten 🙂 Balen zeg van de keizersnede hopelijk gaat het weer iets beter.
  Saskia onlangs geplaatst…Bezoekje Intratuin & ShoplogMy Profile

 • Nicole
  25 februari 2016

  Je ziet er fantastisch uit! Geniet lekker van de bubbel!
  Nicole onlangs geplaatst…Fotoverslag & Shoplog: De Negenmaandenbeurs – Wat een mensenmassa!My Profile

 • Marijke
  25 februari 2016

  Oooch wat lekker zo met je gezin thuis. Hoop dat de antibiotica snel aan slaat!
  Marijke onlangs geplaatst…Kindertraktaties met fruitMy Profile

 • Kim_xazoe
  25 februari 2016

  Heerlijk juist die babyspam! En die ontbijtjes kwamen goed van pas 😉 het ziet er fijn uit Kelly, behalve dan de ab kuur, ik hoop dat hij snel aanslaat en je verder kunt met genieten!
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Sicilië met een kind. Verblijf via Airbnb!My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  25 februari 2016

  Ah Kelly, wat vervelend dat je keizersnedewond ontstoken is. Daar kan je behoorlijk veel last van hebben. Gelukkig krijg je nu antibiotica en is het zometeen hopelijk opgelost. Ik vind dat je het hartstikke goed doet, want zorgen voor twee kindjes na een bevalling met een keizersnede lijkt me extra zwaar. Maar je doet alweer van alles, petje af! Doe gewoon rustig aan (maar volgens mij doe je dat al heel goed!) en het komt zoals het komt :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Catrice Blush Artist Shading Palette (nieuwe collectie)My Profile

 • marie-louise
  25 februari 2016

  Wat een heerlijke ‘babyweek’! Doet mij echt denken aan de eerste weken na de geboorte van onze zoon. Vergeten te eten, niet douchen, geen make up en heel erg wennen aan de ritme van de baby. Maar oh wat was dat een heerlijke tijd! Nog ong 14 weekjes en dan mag ik ook ervaren hoe het is om mama van twee kindjes te zijn. Kan niet wachten!
  marie-louise onlangs geplaatst…Lekker eten begint in de buikMy Profile

 • Leonie
  25 februari 2016

  Wat een leuk foto verslag! Echt balen van je wond… Ik hoop dat t snel beter daarmee gaat.
  Aw, dat tentje is wel heel schattig zeg, haha!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #8 – Week 16My Profile

 • Celine
  25 februari 2016

  Wat een leuke week zeg! En de babybubble is heel herkenbaar! Ben 5 februari bevallen van een zoon. En de eerste wandeling in de buitenlucht is zo heerlijk! Genietse de aankomende tijd.

  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…News: Geboorte van onze zoonMy Profile

 • Michelle
  25 februari 2016

  Ohh als ik die filet americain en zalm voorbij zie komen kan ik ook niet wachten tot ons ventje er is. Zo veel zin in! Wat een fijne diary weer, maar wat ontzettend vervelend van je wond! Hoop dat het nu snel geneest. Geniet van je meiden!
  Michelle onlangs geplaatst…‘Ach, ééntje kan echt geen kwaad!’My Profile

 • Dita
  25 februari 2016

  Wat een leuke foto’s! De tijd gaat snel he! Mila is alweer 3 weken. Maar ik moet zeggen, van geen naar 1 kindje vind ik ook best pittig, vooral de eerste 1.5 week.
  Dita onlangs geplaatst…Een geplande keizersnedeMy Profile

 • Eva
  25 februari 2016

  Ah wat leuk al die baby foto’s!!!

 • Tineke
  25 februari 2016

  Wat een heerlijke week, ik kan ook niet wachten tot onze baby wordt geboren. Het lijkt me zo mooi om moeder te zijn!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Your style in his handsMy Profile

 • Lonneke
  25 februari 2016

  Nou je hebt weer een volle week achter de rug. Gezellig hoor, ik denk niet dat ik zo vroeg op de been was na 2,5 week. En ik herken wat je zegt, het is heerlijk om je man met je kind bezig te zien!
  Lonneke onlangs geplaatst…Met je baby naar een osteopaatMy Profile

 • Lonneke
  25 februari 2016

  Nou je hebt weer een volle week achter de rug. Gezellig hoor, ik denk niet dat ik zo vroeg op de been was na 2,5 week. En ik herken wat je zegt, het is heerlijk om je man met je kind bezig te zien!
  Lonneke onlangs geplaatst…Met je baby naar een osteopaatMy Profile

 • Gwen
  25 februari 2016

  Ik HOU van babybubbels! En idd, met twee kids op stap is soms een uitdaging. Zeker met een dreumes of peuter die iets in haar hoofd haalt. Nog steeds heel herkenbaar hier. Maar idd: neem de tijd, boos worden en zeggen dat je haast hebt werd averechts.
  Gwen onlangs geplaatst…10x wat ik écht vies vindMy Profile

 • Nicky
  25 februari 2016

  Super leuk om te lezen. Voor mij altijd een ontspanningsmomentje met een lekkere kop koffie 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Geluksmomentjes: nieuwe rubriekMy Profile

 • Desirée
  25 februari 2016

  Heerlijk die babybubbel Kel! Je zou er toch bijna voor aan een tweede beginnen.. Bij-na 😉 Ik geniet lekker met je mee zo op afstand!
  Desirée onlangs geplaatst…Natural Beauty | Massada skincare productenMy Profile

 • Vivienne
  25 februari 2016

  Heerlijk de babybubbel! Ik geniet er ook met vole teugen van. Fijn dat je al naar buiten bent geweest. Na zo lang binnen zitten is de buitenlucht echt heel welkom! Ik hoop dit weekend voor het eerst echt een wandeling te kunnen maken met ons nieuwbakken gezinnetje 🙂 Fijn dat het voorjaar er in elk geval aankomt, bevallen in februari is zo gek nog niet.
  Vivienne onlangs geplaatst…Mijn favoriete ongezonde snacksMy Profile

 • Malou
  25 februari 2016

  Wat heerlijk zeg, die babybubbel!
  Malou onlangs geplaatst…Zwanger: op de helft!My Profile

 • Doortje
  25 februari 2016

  Wat een leuke foto’s! En wat vervelend dat de wond ontstoken is, ik hoop dat de antibiotica snel aanslaat. Het is pittig, maar je doet het hartstikke goed, wees maar trots op jezelf! 🙂
  Doortje onlangs geplaatst…Naar de Ikea…My Profile

 • Lisanne
  25 februari 2016

  Hoe gaat het nu met je wond can de keizersnede. Vervelend voor je dat dit er ook nog bijkomt. Die baby bubbel vind ik als bezoeker echt niet vervelend hoor ik geniet gewoon een beetje met je mee haha. Wat ik zo zie pakt lana het goed op als grote zus lief hoor. Fijne dag kelly liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario week 7My Profile

 • Joyce
  25 februari 2016

  Wat lastig dat je nog zo’n last hebt van je wond. Hopelijk ben je gauw weer mobiel en kun je nóg meer genieten van je meiden!
  Joyce onlangs geplaatst…Potjes of zelf koken?My Profile

 • Kirsten
  25 februari 2016

  Wat een zalige foto’s! Je ziet duidelijk dat je enorm aan het genieten bent van je prachtige dochters.. Doe dat maar lekker verder!
  Jammer dat je een ontsteking opgelopen hebt.. Hopelijk slaat de antibiotica goed aan?
  Kirsten onlangs geplaatst…ByPictures #4My Profile

 • karlien
  25 februari 2016

  Wat naar van je wond, hopelijk geneest dat snel.
  Hihi dat tentje van de HEMA hebben wij ook, ze vinden het fantastisch!
  karlien onlangs geplaatst…7x Venlo met kinderen (gastblog)My Profile

 • Jessica
  25 februari 2016

  Heerlijk weekje maar balen van je wond! Gelukkig doet lekker eten een mens goed. Prachtig gezinnetje hoor! En super fijn weer je diary…
  Jessica onlangs geplaatst…Want it Wednesday: House of Jamie SS16My Profile

 • Jeske
  25 februari 2016

  Wat een verwennerij met de vla en cruesli! Wat een heerlijk meiden heb je. Maar wat naar van de wond. Hopelijk is dit snel over. xx
  Jeske onlangs geplaatst…Stylingworkshop van KindermodeblogMy Profile

 • rachel
  25 februari 2016

  heerlijke fotos lieffie 😀 en lekker aan de wandel met je mooie meiden 😀 top <3
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 24 februari 2016My Profile

 • Liess
  25 februari 2016

  Ik hormoon lekker met je mee. Zo lief en schattig en allessss
  Liess onlangs geplaatst…4 generaties vrouwen….My Profile

 • Sophie
  25 februari 2016

  Wat heerlijk om zo rustig te kunnen wennen aan de nieuwe situatie. Heerlijk thuis hangen haha!
  Sophie onlangs geplaatst…Mijn tweede ikMy Profile

 • Inge
  25 februari 2016

  Wat een heerlijke diary heb je weer ineen gezet. Geniet er maar volop van!

 • Anneleen
  25 februari 2016

  Ziet er heel gezellig en knus uit allemaal! Geniet nog maar lekker verder van op je roze wolk!
  Anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 • Jessica
  25 februari 2016

  Wat een leuke photodairy weer. Heerlijk zo met Aimy…
  Jessica onlangs geplaatst…Shoplog #1My Profile

 • Simone
  25 februari 2016

  Heerlijk. Geniet er maar lekker van. Fijn om weer lekker naar buiten te kunnen ook! Gezellig met twee meiden!
  Simone onlangs geplaatst…5 dingen die ik mis aan het borstvoeding gevenMy Profile

 • Veer
  25 februari 2016

  oooo Heerlijk 🙂 fijne week 🙂

 • Eva
  25 februari 2016

  Ik zwijmel helemaal weg bij al die lieve babyfoto’s!

 • Jodi - liefthuis
  25 februari 2016

  Wat verschrikkelijk heerlijk die babybubbel. Als ik dit zie denk ik met zoveel geluk terug aan mijn babybubbel. Heerlik was het, vooral lekker nog even in blijven hangen.
  Die roze gehaakte slofjes met die pomponnetjes er op zijn echt fantastisch.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…20 Kleine Blijmakers….My Profile

 • Sandy
  25 februari 2016

  heerlijk genieten zo! Kan me voorstellen dat het een hele grote overgang is om van 1 naar 2 kindjes te gaan.
  Sandy onlangs geplaatst…The road to a successfull pregnancy #2My Profile

 • Susan
  25 februari 2016

  wat een heerlijke plaatjes, geniet van deze prachtige tijd samen met je meiden!

  Liefs
  Susan
  Susan onlangs geplaatst…Mijn top 5 favoriete blogposts van de afgelopen weekMy Profile

 • Frédérique
  25 februari 2016

  Wat een heerlijke week zeg, geniet er maar volop van! Hopelijk is deze nog net zo fijn! 🙂

 • Susanne
  25 februari 2016

  Heerlijk toch zo’n week, lekker genieten van je meiden! Leuk dat tentje voor lana! Mooie kinderwagen zeg die van stokke, lijkt me fijn om mee te wandelen!
  Susanne onlangs geplaatst…Ziekenhuistermen #8My Profile

 • beautifulday4makeup
  25 februari 2016

  Hihi lekker awkward: die mannen in kostuum en Yannick 🙂
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Nieuwe blogMy Profile

 • Amy
  25 februari 2016

  Wat een lieve foto’s weer!
  Amy onlangs geplaatst…Ik verkoop mijn spullen!My Profile

 • Roos
  25 februari 2016

  Wat vervelend dat je keizersneewond aan het ontsteken is?
  Heel mooi en lief om te zien hoe Lana jou helpt met de dingen voor Aimy!
  Heel cute?

 • Maike
  26 februari 2016

  Dat ziet er uit als een leuk weekje. Heerlijk genieten zo met die twee meiden!
  Maike onlangs geplaatst…Trouwen in de dierentuinMy Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  26 februari 2016

  Heerlijk uitgebreide diary! Geniet lekker van je meiden 🙂
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…Help mij! Zoektocht naar een origineel kraamcadeauMy Profile

 • Laura
  26 februari 2016

  Wat balen van de wond. Hoop dat je je snel beter voelt!

  En wat goed dat je Naif gebruikt. Gebruik het ook voor James, wij zijn fan. Het ruikt ook zo lekker en inderdaad, lekker zacht voor de babyhuid!

 • Joyce
  26 februari 2016

  Wat een heerlijke verlofweek! Het lijkt me best spannend om met twee kinderen op pad te gaan!
  Joyce onlangs geplaatst…Mijn eigen klaslokaal voor + naMy Profile

 • Sonja
  26 februari 2016

  Wat goed van je dat je alweer naar buiten bent gegaan! Topper!
  Sonja onlangs geplaatst…Little HedonistMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.