Winactie: Win tickets voor Brides Night out

bridesnightout

Herinneren jullie nog het artikel van vorige week waarin Claimy jullie wat informatie gaf over het evenement dat zij organiseert voor toekomstige bruiden? Op 26 februari vanaf 19.00 kun je als bruid to be kennismaken met de crème de la crème van de trouwwereld in Nederland. Als bruid wordt je meegenomen in een avond vol verrassingen. Want het is geen beurs, maar een party! Ondertussen kun je nieuwste trends spotten en kennismaken met de hipste bedrijven uit de trouwbranche. Ik, Kelly, zal zelf met mijn getuige Thirza, ook aanwezig zijn op dit evenement. Tickets kosten €10,00 maar van Claimy mag ik een bruid to be en een +1 uitnodigen om ook te komen! Je maakt dus kans op een ticket voor jou en de vrouw die je meeneemt. Neem je je beste vriendin mee, je moeder, je getuige of iemand anders? Je maakt nu kans op een gratis ticket voor jou en een genodigde.

brides2

Kijk op de website voor meer informatie over het event. Wil je kans maken op deze tickets? Laat dan in de reacties achter met wie je graag wilt komen en wie weet zien ik en Claimy jou en je genodigde dan! Dan proosten we samen met champagne op onze aankomende bruiloften!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Winactie: Win tickets voor Brides Night out”

 1. Ik zou het leuk vinden om hier samen met mijn beste vriendinnetje heen te gaan. Zij gaat trouwen in mei en ik ben ceremoniemeester, ik denk dat we een hoop leuke ideetjes op kunnen doen. 🙂

 2. Ik zou graag willen winnen! Zelf ben ik al een poos verloofd, maar hoe en wanneer we precies willen trouwen weten we nog niet. Nu heb ik een paar dagen geleden gehoord dat mijn beste vriendinnetje ook is verloofd. Dus het lijkt me heel leuk om hier samen met haar naar toe te gaan en lekker samen inspiratie op te doen! (:

 3. Wat leuk! Ik ga ook trouwen in mei en zou graag naar deze avond gaan met mijn beste vriendin die me overal bij helpt met de bruiloft en een van mijn getuiges is!
  Daarnaast houden wij wel van een bubbel 😉 haha

 4. Ahhh leuk!
  1 van mijn ‘besties’ gaat als eerste van onze vriendinnengroep trouwen, in november, ik zou haar heel graag de kaartjes geven om samen met 1 van onze andere vriendinnen naartoe te gaan ( zelf ziek).
  Sowieso ontzettend veel plezier!
  Liefs
  Berdien onlangs geplaatst…Fight fire with fireMy Profile

 5. Wat leuk! Ik ben 26 februari alweer meer dan een jaar verloofd met mijn vriend en hebben we een dochtertje gekregen, dus inmiddels wordt het wel tijd om onze plannen echt te gaan maken 🙂 Plus ik zou het wel erg leuk vinden om jou en Claimy een keertje in het echt te ontmoeten!
  Manon onlangs geplaatst…babyupdate: 1 en 2 wekenMy Profile

 6. Leuk! Ik ben vorige week ten huwelijk gevraagd dus inspiratie is welkom! En ik zou graag mijn ceremoniemeester (en tevens vriendin) meenemen naar deze gezellige avond 🙂

 7. Ja keuk!!!!! Ik ga 5 juni trouwen! Ik zou het
  Onwijs leuk vinden om met mijn vriendin, tevens bruidsmeisje, te
  Komen! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.