KC photodiary : Veranderingen in huis, speelpret en gezelligheid

kcphotodiatyHet is weer tijd voor de wekelijkse photodiary! Deze week stond in het teken van wat veranderingen aanbrengen in huis, twee bezoekjes aan Monkeytown (indoor speeltuin), gezelligheid met vriendinnen, druk in de weer met Lana, we hadden zaterdagavond een feestje, brachten maandag een bezoek aan het consultatiebureau en verder natuurlijk bloggen en de wekelijkse terugkomende dingen zoals sporten. Ik was wat minder actief op verschillende sociale media maar ik heb wel gewoon veel foto’s gemaakt voor de wekelijkse photodiary! Kijk je mee?

Deze photodiary start op vrijdag omdat ik vorige week op vrijdag de diary tot en met donderdag gedeeld had. Vrijdagochtend was ik al vroeg in de weer in het huishouden. De vloer stofzuigen, moppen, het huis afstoffen en opruimen om alles voor het weekend netjes te hebben. Toen ik daarmee klaar was ontspande ik even met een boekje en een kopje thee. Als ik aan het schoonmaken ben ‘doet’ Lana met me mee. Ze kruipt achter me aan en probeert me na te doen, zo schattig!

Daarna ging ik in huis van alles sorteren. Ik heb een heleboel speelgoed van Lana waar ze al te groot voor is naar zolder gedaan en wat orde geschept in het speelgoed waar ze daadwerkelijk momenteel mee kan spelen. Fijn om alles weer wat op orde te krijgen.

Als lunch at ik deze heerlijke harde broodjes met kaas en pesto.

Vrijdagmiddag nam ik de roomtour video op die jullie afgelopen zondag hebben kunnen zien. Wat ben ik toch blij met dit zolderkamertje!

Vrijdagavond hadden Yannick en ik weer spelletjesavond. We speelden ‘Levensweg’, een heel leuk spel vinden wij.

Zaterdagmiddag stond er weer een bezoekje aan Monkeytown op de planning. Ook dit keer genoot Lana er weer erg van. Ik kon al merken dat ze het steeds leuker begint te vinden en dat ze steeds meer zelfvertrouwen krijgt in het klimmen en klauteren. Deze dag hebben we gefilmd voor een vlog welke morgenmiddag online komt.

Lunch! Ik nam weer een tosti Hawai!

Zaterdagavond had ik een feestje van een vriendin en samen met een andere vriendin maakte ik deze champagne selfie. We hadden onwijs genoten, veel gedanst en gelachen. Echt een top avond!

Zondagochtend ging ik sporten en in de middag maakte Yannick deze lekkere tosti voor mij. Hadden jullie al door dat ik dol op tosti’s ben? ;). In de middag gingen we bij familie in hun nieuwe huis kijken en kregen we hun trouwfoto’s te zien. We kregen er helemaal kriebels van in onze buik, nog minder dan 4 maanden en dan zijn we zelf aan de beurt. Spannend!

Zondagavond verzorgde ik een visagieworkshop voor volwassenen, wat een hele geslaagde avond was! Ik blijf make-up en beauty heel erg interessant vinden.

Maandag stond er een bezoekje consultatiebureau op de planning. Wat ik maandag verder allemaal gedaan heb zien jullie binnenkort in een plog!

Dit was mijn ontbijtje dinsdag: Havermout met banaan, cranberry’s, cacao nibs en walnoten, lekker!

Daarna ging ik met een vriendin naar een hele leuke kringloopwinkel in Almkerk om te snuffelen. Daarna lunchten we bij een eetcafé. Ik nam een tosti sandwich, mmm!

Dinsdag ontving ik een geweldig pakketje van Lidl. Zoals jullie weten ben ik dol op stamppot. Ik ontving het nieuwe ‘heel Holland stampt’ stamppot kookboek en Boerenbond servies : 2 stampot borden, 2 mokken en een stamper. Dit is binnenkort ook allemaal verkrijgbaar bij de Lidl, zo leuk! Door het boek heb ik zoveel kookinspiratie gekregen voor de lekkerste stamppot gerechten.

Bij de kringloopwinkel kocht ik onder andere deze geweldige kitchy serveerschaal voor maar €4,50, koopje!

Gisteren was vriendinnetje Suzanne jarig! Deze throwback foto stuurde ik haar toe op een gepersonaliseerde fotomok! Ze was er heel erg blij mee! Ik kon gisteren helaas niet naar Groningen komen omdat ik geen oppas had voor Lana maar dat tripje zit er wel binnenkort aan te komen!

In de ochtend ben ik met Lana naar Den Bosch geweest om bij te kletsen onder het genot van een cappuccino en een worstenbroodje.

Daarna kocht ik in een impulsieve bui een haaknaald en wat garen in de hoop dat ik mezelf kan leren haken! Iemand van jullie die deze hobby onder de knie heeft? Ik probeer het te leren via Youtube tutorials.

Toen Lana in bed lag kroop ik achter de computer om wat uurtjes te werken. Ik typte onder andere deze diary, bewerkte een youtube video voor zondag en beantwoordde wat mailtjes. Na het eten zijn we nog even op bezoek geweest bij mijn ouders die terugkwamen van vakantie en daarna hebben we lekker rustig aan gedaan.

Dit was de photodiary voor deze week. Een hoop niet op instagram vertoonde foto’s, volgens mij vinden de meeste van jullie dat wel fijn! Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Laat ze me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

49 gedachten over “KC photodiary : Veranderingen in huis, speelpret en gezelligheid”

 1. Kan me zo goed voorstellen dat je blij bent met je zolder. Ziet er prachtig uit en het is gewoon ontzettend fijn om je eigen plekje te hebben. Wat lunch jij toch lekker zeg! Die serveerschaal…. Oh mijn oma had die ook. Zo tof om te zien!
  Marion onlangs geplaatst…Thee-amateurMy Profile

 2. Wat leuk dat je wil leren haken! Het is even doorzetten en aan het begin denk je, hoe ga ik dit ooit uit mn hoofd leren, maar als je even doorzet zal je echt zien dat je daarna denkt, appeltje eitje!

  Ik haak vooral veel knuffeltjes uit de boekjes van Christel Krukkert, die zijn ook erg fijn voor als je het nog aan het leren bent!

  Succes met oefenen! 😉
  Evera onlangs geplaatst…LISTS: Goals for 2015My Profile

 3. Heerlijk drukke week! Grappig dat het boerenbond servies nog steeds ‘in’ is, volgens mij hebben wij het thuis al zo lang als ik me kan herinneren haha. Die stamper vind ik vooral helemaal geweldig!

 4. Aahhhh levensweg is zo leuk! Moet ik ook echt weer eens doen! Wat een super leuk pakketje van Lidl! Ik zag allemaal al van die leuke dingen in de Lidl liggen voor de stamppot weken. Gezellige diary!
  Kelly onlangs geplaatst…Snapshots #3My Profile

 5. Leuke foto’s! Ziet er uit als een heerlijke eet-week haha met al die tosti’s vooral die tosti sandwich ziet er heeeerlijk uit 🙂
  Eline onlangs geplaatst…De biecht #2My Profile

 6. Leuk!! Ook gek op tosti’s en kringlopen!! Die in Almkerk ben ik ook al een paar keer geweest. Zo leuk gedaan in die boerderij met al die verschillende hoekjes. Vergeleken met andere kringloopwinkels is hij wel vrij prijzig, maar natuurlijk nog niet duur voor die schaal!!

 7. Leuke foto’s allemaal, je zolder studio is echt heel leuk geworden! Nu heb ik trek in een tosti haha. Leuk ook die champagne selfie samen met je vriendin!
  Xaviera onlangs geplaatst…Liefde voor LushMy Profile

 8. Leuke plog! haha ik heb ook een vriendin in Groningen wonen die Suzanne heet (suus) ik vin dhet een hele leuke en bijzondere stad! Veel plezier als je erheen gaat!

 9. Leuke foto’s! Ik kan aardig haken, ook geleerd via boekjes en youtube, dus je hebt t vast zo onder de knie! Op mijn blog vind je ook wat haakpatronen als je er een beetje handigheid in hebt 🙂 Succes! x Bianca

 10. Zie ik daar ineens Almkerk staan?! Ik woon vlakbij de kringloop, is inderdaad een mooie winkel.
  Hele leuke diary weer.
  En dat haken…ja ik ben er ooit aan begonnen en het ging steeds beter, maar het is nu al weer even geleden dat ik het gedaan heb.

 11. Leuke diary weer! 🙂

  Ik zaf je dinsdag bij de roze wolluk, wilde je nog aanspreken over je site, maar zag dat je gezellig met een vriendin aan het shoppen was 😉 dus dan maar zo; ik volg je site al een hele tijd, en er zit duidelijk veel tijd en werk in je site!

  Wilde ik even gezegd hebben 😉

  Liefs

 12. Heerlijk weekje. Het is inderdaad erg leuk om nog niet eerder vertoonde foto’s te zien. Niet dat het anders minder leuk is hoor, maar dan denk ik: “huh? die foto had ik toch al gezien?” Ik weet dan alleen nooit meer waar precies haha! En tosti’s, oh my craving!
  Milou onlangs geplaatst…Mijn kind.My Profile

 13. Ik kan heel goed haken…..geleerd via Youtube 😉 succes!

  het is heerlijk rustgevend en heel hip tegenwoordig!

 14. Ik vind je filmkamertje echt heel leuk geworden! Ik hoop dat je hier veel plezier in mag beleven 🙂 leuk dat Lana ziet goed amuseren in zo’n binnenspeeltuin, ze begint daar nu echt de leeftijd voor te krijgen denk ik hé, lekker lopen en klauteren. Ik wens je alvast een fijn weekend Kelly! x
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 2My Profile

 15. Leuke foto’s! Ik ben al heel lang bezig met mezelf te leren haken, haha! Maar het wil nog steeds niet lukken. Ik vind de youtube filmpjes niet heel duidelijk. En ik geef snel op…
  Kim onlangs geplaatst…Friday Favorites: #10My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.