KC photodiary : Veranderingen in huis, speelpret en gezelligheid

kcphotodiatyHet is weer tijd voor de wekelijkse photodiary! Deze week stond in het teken van wat veranderingen aanbrengen in huis, twee bezoekjes aan Monkeytown (indoor speeltuin), gezelligheid met vriendinnen, druk in de weer met Lana, we hadden zaterdagavond een feestje, brachten maandag een bezoek aan het consultatiebureau en verder natuurlijk bloggen en de wekelijkse terugkomende dingen zoals sporten. Ik was wat minder actief op verschillende sociale media maar ik heb wel gewoon veel foto’s gemaakt voor de wekelijkse photodiary! Kijk je mee?

Deze photodiary start op vrijdag omdat ik vorige week op vrijdag de diary tot en met donderdag gedeeld had. Vrijdagochtend was ik al vroeg in de weer in het huishouden. De vloer stofzuigen, moppen, het huis afstoffen en opruimen om alles voor het weekend netjes te hebben. Toen ik daarmee klaar was ontspande ik even met een boekje en een kopje thee. Als ik aan het schoonmaken ben ‘doet’ Lana met me mee. Ze kruipt achter me aan en probeert me na te doen, zo schattig!

Daarna ging ik in huis van alles sorteren. Ik heb een heleboel speelgoed van Lana waar ze al te groot voor is naar zolder gedaan en wat orde geschept in het speelgoed waar ze daadwerkelijk momenteel mee kan spelen. Fijn om alles weer wat op orde te krijgen.

Als lunch at ik deze heerlijke harde broodjes met kaas en pesto.

Vrijdagmiddag nam ik de roomtour video op die jullie afgelopen zondag hebben kunnen zien. Wat ben ik toch blij met dit zolderkamertje!

Vrijdagavond hadden Yannick en ik weer spelletjesavond. We speelden ‘Levensweg’, een heel leuk spel vinden wij.

Zaterdagmiddag stond er weer een bezoekje aan Monkeytown op de planning. Ook dit keer genoot Lana er weer erg van. Ik kon al merken dat ze het steeds leuker begint te vinden en dat ze steeds meer zelfvertrouwen krijgt in het klimmen en klauteren. Deze dag hebben we gefilmd voor een vlog welke morgenmiddag online komt.

Lunch! Ik nam weer een tosti Hawai!

Zaterdagavond had ik een feestje van een vriendin en samen met een andere vriendin maakte ik deze champagne selfie. We hadden onwijs genoten, veel gedanst en gelachen. Echt een top avond!

Zondagochtend ging ik sporten en in de middag maakte Yannick deze lekkere tosti voor mij. Hadden jullie al door dat ik dol op tosti’s ben? ;). In de middag gingen we bij familie in hun nieuwe huis kijken en kregen we hun trouwfoto’s te zien. We kregen er helemaal kriebels van in onze buik, nog minder dan 4 maanden en dan zijn we zelf aan de beurt. Spannend!

Zondagavond verzorgde ik een visagieworkshop voor volwassenen, wat een hele geslaagde avond was! Ik blijf make-up en beauty heel erg interessant vinden.

Maandag stond er een bezoekje consultatiebureau op de planning. Wat ik maandag verder allemaal gedaan heb zien jullie binnenkort in een plog!

Dit was mijn ontbijtje dinsdag: Havermout met banaan, cranberry’s, cacao nibs en walnoten, lekker!

Daarna ging ik met een vriendin naar een hele leuke kringloopwinkel in Almkerk om te snuffelen. Daarna lunchten we bij een eetcafé. Ik nam een tosti sandwich, mmm!

Dinsdag ontving ik een geweldig pakketje van Lidl. Zoals jullie weten ben ik dol op stamppot. Ik ontving het nieuwe ‘heel Holland stampt’ stamppot kookboek en Boerenbond servies : 2 stampot borden, 2 mokken en een stamper. Dit is binnenkort ook allemaal verkrijgbaar bij de Lidl, zo leuk! Door het boek heb ik zoveel kookinspiratie gekregen voor de lekkerste stamppot gerechten.

Bij de kringloopwinkel kocht ik onder andere deze geweldige kitchy serveerschaal voor maar €4,50, koopje!

Gisteren was vriendinnetje Suzanne jarig! Deze throwback foto stuurde ik haar toe op een gepersonaliseerde fotomok! Ze was er heel erg blij mee! Ik kon gisteren helaas niet naar Groningen komen omdat ik geen oppas had voor Lana maar dat tripje zit er wel binnenkort aan te komen!

In de ochtend ben ik met Lana naar Den Bosch geweest om bij te kletsen onder het genot van een cappuccino en een worstenbroodje.

Daarna kocht ik in een impulsieve bui een haaknaald en wat garen in de hoop dat ik mezelf kan leren haken! Iemand van jullie die deze hobby onder de knie heeft? Ik probeer het te leren via Youtube tutorials.

Toen Lana in bed lag kroop ik achter de computer om wat uurtjes te werken. Ik typte onder andere deze diary, bewerkte een youtube video voor zondag en beantwoordde wat mailtjes. Na het eten zijn we nog even op bezoek geweest bij mijn ouders die terugkwamen van vakantie en daarna hebben we lekker rustig aan gedaan.

Dit was de photodiary voor deze week. Een hoop niet op instagram vertoonde foto’s, volgens mij vinden de meeste van jullie dat wel fijn! Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Laat ze me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

49 reacties

 • Dita
  22 januari 2015

  Leuke foto’s! Ik heb mezelf een beetje leren haken maar lukt me nog steeds niet heel goed
  Dita onlangs geplaatst…Altijd maar bereikbaar zijn?My Profile

 • Marion
  22 januari 2015

  Kan me zo goed voorstellen dat je blij bent met je zolder. Ziet er prachtig uit en het is gewoon ontzettend fijn om je eigen plekje te hebben. Wat lunch jij toch lekker zeg! Die serveerschaal…. Oh mijn oma had die ook. Zo tof om te zien!
  Marion onlangs geplaatst…Thee-amateurMy Profile

 • Annemijn
  22 januari 2015

  Inderdaad heel fijn dat dit niet allemaal instagram foto’s zijn! Ziet er uit als een erg leuke week!
  Annemijn onlangs geplaatst…Start to run update #1 Regen en veel windMy Profile

 • Dionne
  22 januari 2015

  Ziet er weer leuk uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Spam je blog #5My Profile

 • Dagmar
  22 januari 2015

  Wat een gezellige diary en wat was je productief! Ontzettend veel bergen heb je verplaatst, wat goed om te zien. En wat is je zolderkamer handig en fijn, superleuk dat je dit hebt kunnen doen. Oeee levensweg is verslavend gezellig! En ik ben een mede tosti liefhebber haha <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Project Positief Close Up – Mel Wallis de Vries over creativiteitMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  22 januari 2015

  Altijd leuk om te zien! Hihi, wat schattig hoe je achter de draad staat te kijken naar Lana in de binnenspeeltuib! 🙂 ben wel benieuwd naar de vlog, ik was vroeger zo dol op binnenspeeltuinen!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Instagram 2014 tag!My Profile

 • Manon
  22 januari 2015

  Leuke foto’s weer! Dat pakketje van de Lidl is heel erg leuk 🙂 Ik hou van stamppot!
  Manon onlangs geplaatst…Stamppot van zoete aardappelMy Profile

 • Jess
  22 januari 2015

  Wat een leuke diary weer. Ik vind dat speelhoekje van Lana echt heel tof. Hier zoek ik ook regelmatig het speelgoed uit om een beetje orde te scheppen want anders zie je idd door de bomen het bos niet meer.
  Jess onlangs geplaatst…Did you know what Sam did last month?My Profile

 • elize
  22 januari 2015

  Ziet er uit als een geslaagde week:) leuk om elke werknemer te zien!
  Leuk dat je gaat haken! Dat heb ik vroeger erg vaak gedaan:) heel leuk!
  Liefs!
  elize onlangs geplaatst…Review: Essence Natural Beauty & Catrice In A RosegardenMy Profile

 • Aanhetlijntje
  22 januari 2015

  Wat een leuk speelhoekje heeft Lana. En het boerenbond servies, vind ik super leuk. Zou dit ook in België verkrijgbaar zijn?
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…De leukste sportkledijMy Profile

 • Saskia
  22 januari 2015

  Ooh lekker al die tosti’s :-). Leuk zo’n uitgebreid fotodagboek!
  Saskia onlangs geplaatst…Jongen of een meisje?My Profile

 • Ilse
  22 januari 2015

  Haha, wat een hoop tosti’s in één week! 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…Mirakel in een flesje: Little Miracle Organic EnergyMy Profile

 • Suzanne
  22 januari 2015

  Bedankt lieve Kelly voor het mooie cadeau en het lieve kaartje. <3 Je bent een top vriendin!
  Suzanne onlangs geplaatst…Nike Running | We Run Amsterdam!My Profile

 • Simone
  22 januari 2015

  Leuke foto’s! Tosti met een gebakken eitje is zo’n goed idee. Daar heb ik nu echt zin in!
  Simone onlangs geplaatst…Lady Speed Stick – Echt zo goed?My Profile

 • Evera
  22 januari 2015

  Wat leuk dat je wil leren haken! Het is even doorzetten en aan het begin denk je, hoe ga ik dit ooit uit mn hoofd leren, maar als je even doorzet zal je echt zien dat je daarna denkt, appeltje eitje!

  Ik haak vooral veel knuffeltjes uit de boekjes van Christel Krukkert, die zijn ook erg fijn voor als je het nog aan het leren bent!

  Succes met oefenen! 😉
  Evera onlangs geplaatst…LISTS: Goals for 2015My Profile

 • Lifesabout
  22 januari 2015

  Geweldig dat kookboek en die stamper…mmm ik zie je recepten wel tegemoet hier op de site
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mama. Verwachtingen vs uitkomstenMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  22 januari 2015

  Leuke diary weer. Kleine monkey leuk als ze zelf gaan klimmen en ontdekken.

  Haken is totaal niet mijn ding. Ik vind wel dat je er heel veel mooie dingen mee kunt maken.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Life is short buy the bag!My Profile

 • Thefoodiary
  22 januari 2015

  Heerlijk drukke week! Grappig dat het boerenbond servies nog steeds ‘in’ is, volgens mij hebben wij het thuis al zo lang als ik me kan herinneren haha. Die stamper vind ik vooral helemaal geweldig!

 • Veronique
  22 januari 2015

  Leuk fotodagboek weer! Ziet er een gezellige week uit. 🙂 Mogen we binnenkort enkele heerlijke stamppotreceptjes op je blog verwachten? 😉
  Veronique onlangs geplaatst…aMuse Rouge en de doodgewone dingenMy Profile

 • Kelly
  22 januari 2015

  Aahhhh levensweg is zo leuk! Moet ik ook echt weer eens doen! Wat een super leuk pakketje van Lidl! Ik zag allemaal al van die leuke dingen in de Lidl liggen voor de stamppot weken. Gezellige diary!
  Kelly onlangs geplaatst…Snapshots #3My Profile

 • Eline
  22 januari 2015

  Leuke week heb je weer gehad!
  Eline onlangs geplaatst…De snelle superfood chef review + winactie!My Profile

 • Anouk
  22 januari 2015

  Ziet er weer uit als een fijne week! Ik ben benieuwd naar dat heel holland stampt kookboek.
  Anouk onlangs geplaatst…White nails todayMy Profile

 • angelique
  22 januari 2015

  super leuke foto’s weer. Levensweg vind ik zelf ook geweldig leuk!
  angelique onlangs geplaatst…Review | Webprint CanvasMy Profile

 • Eline
  22 januari 2015

  Leuke foto’s! Ziet er uit als een heerlijke eet-week haha met al die tosti’s vooral die tosti sandwich ziet er heeeerlijk uit 🙂
  Eline onlangs geplaatst…De biecht #2My Profile

 • Maaike
  22 januari 2015

  Leuke foto’s! Tosti’s zijn ook gewoon hartstikke lekker haha
  Maaike onlangs geplaatst…PERSONAL: Wat heb ik de laatste tijd gedaan?My Profile

 • Manon
  22 januari 2015

  Leuk uitgebreid fotoverslag van de week! Ik heb zelf ook wol liggen om te starten met haken, ik kan alleen de basis, maar met youtube erbij kom je een heel end!
  Manon onlangs geplaatst…babyupdate: 1 en 2 wekenMy Profile

 • Lifesabout
  22 januari 2015

  Dat kookboek en die stamper…geweldig! Nou verwacht ik wel een paar recepten op je site natuurlijk 😉 En als je een tosti-fan bent, moet je eens de combinatie kaas en ossenworst met een beetje mosterd maken…zooo lekker!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mama. Verwachtingen vs uitkomstenMy Profile

 • Vanessa
  22 januari 2015

  Wat een leuke en drukke week! Ben alvast benieuwd naar de vlog van de binnenspeeltuin. Je vlogs zijn altijd leuk!
  Vanessa onlangs geplaatst…Hema Moisturising LipglossMy Profile

 • kelly
  22 januari 2015

  Leuk!! Ook gek op tosti’s en kringlopen!! Die in Almkerk ben ik ook al een paar keer geweest. Zo leuk gedaan in die boerderij met al die verschillende hoekjes. Vergeleken met andere kringloopwinkels is hij wel vrij prijzig, maar natuurlijk nog niet duur voor die schaal!!

 • Xaviera
  22 januari 2015

  Leuke foto’s allemaal, je zolder studio is echt heel leuk geworden! Nu heb ik trek in een tosti haha. Leuk ook die champagne selfie samen met je vriendin!
  Xaviera onlangs geplaatst…Liefde voor LushMy Profile

 • Melanie
  22 januari 2015

  Leuke week heb je gehad. Buiten heb bloggen om heb je je tijd ook leuk in kunnen delen met vriendinnen en uitjes.
  Super leuk dat je die stamppot schotels hebt gekregen joh!

  Fijne donderdag!
  XoXo Melanie
  Melanie onlangs geplaatst…Motivatie: mindset veranderenMy Profile

 • Lysha
  22 januari 2015

  Leuke plog! haha ik heb ook een vriendin in Groningen wonen die Suzanne heet (suus) ik vin dhet een hele leuke en bijzondere stad! Veel plezier als je erheen gaat!

 • Back2Beauty
  22 januari 2015

  Leuke week weer Kelly! En inderdaad ben je opvallend dol op tosti’s hihi!
  Back2Beauty onlangs geplaatst…Mijn avond routine | Get unready with meMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  22 januari 2015

  Wat een gezellig en productief weekje! Ik vind je speelhoek voor Lana heel leuk ingericht!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Bargain Fashion Find – Petrol Blue Mohair CoatMy Profile

 • beautifulday4makeup
  22 januari 2015

  Zoveel lekker eten!

 • Nicole
  22 januari 2015

  Oeh havermout en cacao nibs, moet ik ook maar eens proberen!
  Leuk speelhoekje.. Zo komt het ongeveer ook hier eruit te zien 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Bakken en bradenMy Profile

 • Chantal
  22 januari 2015

  Oeh, broodjes met kaas en pesto! Nu heb ik honger 😉
  Chantal onlangs geplaatst…De eerste films van 2015My Profile

 • Bianca
  22 januari 2015

  Leuke foto’s! Ik kan aardig haken, ook geleerd via boekjes en youtube, dus je hebt t vast zo onder de knie! Op mijn blog vind je ook wat haakpatronen als je er een beetje handigheid in hebt 🙂 Succes! x Bianca

 • Kirsten
  22 januari 2015

  Super leuke foto’s! Het valt helemaaaaal niet op dat je gek bent op tosti’s haha! 😀
  Kirsten onlangs geplaatst…Lush Faves: Wonder Woohoo bubble barMy Profile

 • Diantha
  22 januari 2015

  Ik bespeur inderdaad een lichtelijke tosti-verslaving! 😉 Leuke blogpost Kelly! Liefs, Diantha
  Diantha onlangs geplaatst…Recept: Pittige pompoensoepMy Profile

 • Larissa
  22 januari 2015

  Zie ik daar ineens Almkerk staan?! Ik woon vlakbij de kringloop, is inderdaad een mooie winkel.
  Hele leuke diary weer.
  En dat haken…ja ik ben er ooit aan begonnen en het ging steeds beter, maar het is nu al weer even geleden dat ik het gedaan heb.

 • Jennifer
  22 januari 2015

  Leuke diary weer! 🙂

  Ik zaf je dinsdag bij de roze wolluk, wilde je nog aanspreken over je site, maar zag dat je gezellig met een vriendin aan het shoppen was 😉 dus dan maar zo; ik volg je site al een hele tijd, en er zit duidelijk veel tijd en werk in je site!

  Wilde ik even gezegd hebben 😉

  Liefs

 • Jodie
  22 januari 2015

  Haken is echt superleuk! Gewoon lekker een avondje op de bank zitten haken is echt een relaxmomentje voor mij! 😀
  Jodie onlangs geplaatst…BAANTJE – bijles gevenMy Profile

 • Milou
  22 januari 2015

  Heerlijk weekje. Het is inderdaad erg leuk om nog niet eerder vertoonde foto’s te zien. Niet dat het anders minder leuk is hoor, maar dan denk ik: “huh? die foto had ik toch al gezien?” Ik weet dan alleen nooit meer waar precies haha! En tosti’s, oh my craving!
  Milou onlangs geplaatst…Mijn kind.My Profile

 • Joyce
  23 januari 2015

  Ik kan heel goed haken…..geleerd via Youtube 😉 succes!

  het is heerlijk rustgevend en heel hip tegenwoordig!

 • Martina
  23 januari 2015

  Je studio op zolder ziet er echt super uit!
  Martina onlangs geplaatst…23 Januari 2015 – Baby onderweg……My Profile

 • Anneleen
  23 januari 2015

  Ik vind je filmkamertje echt heel leuk geworden! Ik hoop dat je hier veel plezier in mag beleven 🙂 leuk dat Lana ziet goed amuseren in zo’n binnenspeeltuin, ze begint daar nu echt de leeftijd voor te krijgen denk ik hé, lekker lopen en klauteren. Ik wens je alvast een fijn weekend Kelly! x
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 2My Profile

 • Kim
  25 januari 2015

  Leuke foto’s! Ik ben al heel lang bezig met mezelf te leren haken, haha! Maar het wil nog steeds niet lukken. Ik vind de youtube filmpjes niet heel duidelijk. En ik geef snel op…
  Kim onlangs geplaatst…Friday Favorites: #10My Profile

 • Els
  1 februari 2015

  Wow wat veel tosti’s haha mijn zoon is er ook dol op

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.