Winactie! Win een van de 5 Rowenta stijltangen!

 

rowenta afbeelding  

Vandaag heb ik een onwijs toffe winactie voor jullie! Ik voel me net een soort Oprah Winfrey omdat ik een geweldige prijs mag weggeven. Herinneren jullie mijn artikel over de nieuwe Rowenta styling tangen nog in samenwerking met Elite models?   Ik mag van Rowenta 5 stijltangen weggeven aan jullie. Meedoen is erg simpel dus wie weet kun jij je haar binnenkort wel prachtig in model brengen met de Rowenta Easy stylist SF6042. Stijlen of krullen? Met deze stijltang is dat niets teveel gevraagd.  Ik mag 5 winnaars blij maken  met deze stijltangen dus de winkans is erg hoog!

Om welke stijltang gaat het?

 

1

Wat informatie over deze Rowenta Easy stylist SF6042
Dit is een 2-in1 styler; creëer krullen of steil haar met deze straightener dankzij de afgeronde platen. De nieuwe stijltangen De platen zijn voorzien van keratine en de mineraalsteen tourmalijn. Keratine is een essentieel element dat zorgt voor de sterkte en elasticiteit van het haar. Tourmalijn is een mineraalsteen dat natuurlijke ionen produceert en zorgt voor glans en een anti-statisch effect  Adviesprijs: €39,96

Winactie!

Win een van de 5 Rowenta easy stylist SF6042 stijltangen!

Wat moet je doen op mee te doen aan de winactie?
– Abonneer je op mijn youtube kanaal en laat in de reacties de naam van je youtube account weten. Zo kan ik checken of je abonnee geworden bent.
– Laat in de reacties achter dat je mee doet aan deze winactie.

Wat mag je doen om mee te doen (voor een extra kans om te winnen) ?
Volg mijn blog via bloglovin’ en like dit bericht. Laat in de reacties weten dat je dit gedaan hebt.
– Like de facebook pagina van Kellycaresse
– Tweet het volgende bericht: ‘Ik maak via @kelicious kans op een van de 5 Rowenta stijltangen via www.kellycaresse.nl, doe jij ook mee #winactie? ‘

De winactie loopt vanaf woensdag 9 juli tot woensdag 16 juli . De winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail dus laat een geldig mailadres achter in de comments.

Veel succes met meedoen!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

94 gedachten over “Winactie! Win een van de 5 Rowenta stijltangen!”

 1. Wauw wat een winactie!
  Ik doe graag mee hoor… Ik volg je overal, ik like je overal haha en bij youtube volg ik je ook al een tijdje, meisje-eigenwijsje ben ik, maar wist je vast al!
  Heb alles gedaan, ook getweet!

  Succes iedereen!!
  Nicole onlangs geplaatst…Lifestyle: mijn eigen werkplekMy Profile

 2. Wat een super leuke win actie Kelly! Omdat ik nog geen stijltang heb waag ik graag een kansje 🙂 Ik heb alles netjes gedaan (ik volgde je al bij alles). Mijn Youtube naam is Pinkit puntnl en via fb enz volg ik je onder de naam “Bianca en Sterre” of “Pinkit1988” het is voor mij altijd een raadsel welke naam waar word gepakt.

  Heel veel succes allemaal! x

 3. Hoi Kelly, super leuke actie! Helaas heb ik geen youtube account, maar ik volg je wel via instagram en bloglovin. Helaaspindakaas kan ik dus niet winnen, al zou ik wel benieuwd zijn hoe mijn krullenbos er uit ziet als het opeens stijl is!

 4. Oh kelly super leuk dat je deze prijs mag weggeven, ik doe mee 🙂 Mijn stijltang is sinds ik hem heb uitgeleend echt helemaal naar de filistijnen 😛 Dus ik kan wel een nieuwe gebruiken.

  Ik volg je op Facebook, youtube (ellennvl volgensmij), twitter, ik heb getweet (ellenvanlent) en ik volg je op bloglovin!

  Liefs

 5. Wauw, supertoffe winactie! Ik volg je op Bloglovin en heb me geabonneerd op je YouTube kanaal (Kim V) 🙂
  Ik ode dus heel graag mee!

 6. Wat een gave winactie! Ik heb eigenlijk nog heel hard een stijltang nodig, dus dat zou perfect uitkomen, hihi<3 Mijn YouTube account heet Emma B, op Bloglovin volgde ik je natuurlijk al en 'k heb dit geliked! Jammer genoeg heb ik geen Twitter en Facebook, wel Instagram, haha.
  Fingers crossed! 🙂
  X Emma
  Emma onlangs geplaatst…Outfit | Kimono meets ice creamMy Profile

 7. Wat een toffe winactie! Ik heb nog nooit een stijltang gehad en zou er graag eens een proberen. Ben benieuwd hoe mijn haar er na gebruik van een stijltang uit gaat zien, dus ik doe graag mee!
  Mijn youtube account is end3001. Ik heb je artikel via bloglovin geliked en heb getweet.

 8. Oh wauw, wat een leuke actie! Ik wilde hem sinds je artikel al eens proberen, dus ik doe graag mee. Mijn eigen stijltang is trouwens ook echt toe aan vervanging, maar ik wil nog geen afscheid nemen want ik houd te veel van mijn steile haren, haha! Ik volgde je al op Bloglovin’, heb het bericht geliked en ga zo even twitteren. Op YouTube heet ik ook Lifetides(nl)! Zou super zijn om deze te kunnen testen (:
  Meike onlangs geplaatst…New in: Pull & BearMy Profile

 9. Did it all! Mijn haar is al best wel stijl van zichzelf, maar soms zou ik het toch wel graag willen stijlen. Gewoon voor dat mooie glanzende effect! Ben erg benieuwd naar deze, vooral al door je eerdere artikel 🙂
  Gwen onlangs geplaatst…Nieuwe baby, nieuwe luiertasMy Profile

 10. Wat een super leuke winactie! Mijn stijltang heb ik een paar maanden geleden weg moeten doen, omdat hij het niet meer deed. Hij begon te roken en was gewoon niet meer veilig. Ik doe daarom graag mee met de winactie. Ik volg je sinds kort al op bloglovin onder ditisons@hotmail.com (gelijk even de winactie geliked 😉 ) onder Youtube onder de naam Ditisons, onder Facebook onder de naam Amanda en ik heb ook nog de winactie getweet: https://twitter.com/Ditisons/status/486844236592324608
  Amanda onlangs geplaatst…Mijn tips tegen gele tandenMy Profile

 11. Beautydiarynl

  Hi Kelly, tof zeg, ik doe mee!
  Ik heb alles gedaan, ook voor de extra kansen!
  M’n youtube naam kan ik hier niet plaatsen, wegens mijn anonimiteit, maar die kan ik jou natuurlijk wel even privé laten weten ter controle 😉 Ik hoop dat dit verder geen probleem is.

  Liefs xo

 12. Hoi Kelly,

  Ook al ben ik nog (lang) geen moeder, ik ben namelijk 17 jaar, vind ik je blog en je youtube kanaal super leuk!
  Ik doe graag mee aan de winactie!

  Op youtube heet ik Lisanne Huisman!

  Liefs,

 13. Wouw, heel vet dat je vijf stijltangen weg mag geven! Ik zou graag kans maken, mijn youtube is Ehlana en mijn bloglovin Beautyding. Veel succes!

 14. Hele leuke actie kelly!
  Ik zou graag kans maken op deze super leuke prijs!
  mijn youtube naam is Lisanne van Bruggen

 15. Ik doe graag mee want ik heb nog nooit een stijltang gehad en het lijkt mij erg handig en fijn. Mijn YouTube naam is PinkRooss en ik volg je ook op bloglovin en heb het geliked.

 16. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, wamt ben op zoek naar een nieuwe goeie stijltamg! Volg je op youtube (loes4461) en op bloglovin 🙂 ben benieuwd

 17. Ik doe mee! Ik wil al heel lang iets meer met mijn haar doen (nu borstel ik het alleen haha) maar ik vind stijltangen en krultangen te duur om zelf te kopen.
  Wat gaaf dat jij ze weg mag geven. Dankjewel daarvoor!

  Wat heb ik gedaan om kans te maken?
  Ik ben geabonneerd op je youtube-kanaal, ik volg je blog op Bloglovin, ik volg je op Facebook en ik zal de zin tweeten. 😀
  Wendy onlangs geplaatst…Tevreden zijn met jezelfMy Profile

 18. Wat leuk!
  Ik was al abonnee van je YouTube kanaal (Bloempjex92).
  Ik doe graag mee met de actie.
  Groetjes!

 19. Superleuk! Ik doe graag mee (:
  Op youtube heet ik Jolijn Doelman.
  Verder like ik je facebookpagina en volg ik je op bloglovin’ (hier like ik ook de post)
  Liefs, Jolijn.

 20. Leuk! Mij stijltang is net aan vervanging toe. Hoop heel erg dat ik hem win!

  You Tube naam:
  Marike Stoel

 21. Leuke winactie, ik wil ook maar eens een gokje wagen! Laat normaal gesproken eigenlijk nooit een comment achter, maar lees wel (bijna) dagelijks de nieuwe artikelen op je blog. een aantal maanden geleden via een andere blogger hier terecht gekomen en sindsdien een trouwe volger.
  Volgens mij wonen we ook nog eens vlakbij elkaar, aangezien ik regelmatig de locaties herken in je filmpjes haha! 🙂
  ik ben al een tijdje geabonneerd op je kanaal, mijn username op youtube is : KMSTYLE1
  heb je ook meteen een like op facebook gegeven. Ik heb helaas geen twitter en bloglovin.

  liefs

 22. Toevallig vroeg ik vandaag op livelifegorgeous of iemand een goede tip heeft voor een fijne stijltang die ook kan krullen. Degene die ik nu heb maakt knikken ipv een mooie slag of krullen. Kortom ik doe heel graag mee 🙂 Ik heb alles gedaan ook de extra’s. Twitter en Youtube namen Ceetje.nl en Ceetje78 Liefs Céline
  Ceetje onlangs geplaatst…Uitslag winacties Statement top & Instagram roze make up setjeMy Profile

 23. Wauw, zeker doe ik mee!

  Ik volg je op you tube. Naam: Minke vd Eijk
  Ik volg je op bloglovin en heb dit bericht geliked.
  Ik heb je fb geliked.
  En heb bericht op twitter gedeeld.

  Nu nog hard duimen dat ik er 1 win. Er zijn natuurlijk ontzettend veel dames die deze gave prijs willen winnen.
  Minke onlangs geplaatst…Hoera, Luca is 1 jaar #updateMy Profile

 24. Whaa, super leuke winactie! Ik zou er super super graag eentje winnen! Ik was al geabbonneerd op je Youtube, ik heet Lisa Appel. Ik had je al geliked op facebook, volg je al via bloglovin en heb je bericht geliked 😉 Makkelijk.
  Ik hoop heel erg dat ik win, ik ben benieuwd, zou erg goed eentje kunnen gebruiken aangezien de meeste vrij prijzig zijn en daar niet zo snel geld voor kan sparen.
  xx

 25. Hoi Kelly,

  Ik doe ook mee met de win actie :d
  Mijn youtube account is Saida Bella!

  Xxx

 26. Hoi Kelly,

  Ik kan niet wachten om de vlog van Mascha te zien waarin je ten huwelijk wordt gevraagd!

 27. Hoi Kelly,

  Er ging iets mis want ik de vorige reactie stond alleen: ik kan niet wachten om de vlog van Mascha te zien waarin je ten huwelijk wordt gevraagd. Maar ik wilde nog vertellen dat ik op YouTube floor heet, dat is dus de naam van mijn kanaal, en dat ik deze post ook op Bloglovin heb geliked en dat ik daar Floor ow heet! Ik hoop dat ik win omdat ik dan de babyhaartjes weer mooi stijl kan maken net zoals mijn haar!

  Xx Floor

 28. Wat een geweldige win actie, ik had al geabonneerd op u kanaal met de naam Samira zwart.
  Ook volg ik u op bloglovin en Facebook met de zelfde naam Samira zwart. Ook volg ik je op instagram met de naam _samiirax. Ik zou echt onwijs blij zijn met deze stijltang. Ik heb erg onhandelbaar haar en nog geen goede stijltang kunnen vinden, de echt goede stijl tangen zijn onwijs duur. 🙁 Trouwens gefeliciteerd met u verloving, ik ben echt benieuwd naar de vlog!

 29. Wat een gave winactie! Ik doe zeker mee!
  Op YouTube heet ik xkimssz. Ik keek je filmpjes eigenlijk altijd al maar nooit op abonneren geklikt! Nou bij deze dus haha. Ook volg ik je op bloglovin en instagram! Xx

 30. Hee,

  Wat leuk! Ik doe zeker mee! Mijn youtube account is : Krisja van de haar (krisjavandehaar@gmail.com). Ik heb je geliked op facebook. Ik doe niet aan twitter dus ik kan niet meer doen dan je liken op facebook of volgen op blogin 🙁

  Xx
  Krisja
  Krisjavandehaar@gmail.com

 31. Heey, ik wil zeker meedoen! Ik ben geabonneerd op je yt kanaal. Ik heet hanne postma.
  Ik volg je op op bloglovin en heb je bericht ook geliked. Ook heb ik je fb pagina geliked en heb ik getweet :). Veel succes xx

 32. Ellen vd Hurk

  Ben geabonneerd op je youtube kanaal. Ik volg je ook al op bloglovin em twitter.
  Mijn naam is ellentje12 op youtube of mijn volldige naam dus ellen vd hurk.
  Ik weet nooit wat youtube toont.

 33. Kristel wassink

  Hee, ik herkende je via beautygloss, en doe graag mee aan deze winactie, heb je geliked op facebook en heb een tweetal naar je gestuurd! Ik vind het echt een super winactie! Ohwjaa nog gefeliciteerd met je verloving 😉

 34. Ook ik waag een kansje en doe graag mee aan de winactie. Mijn YouTube naam is Maartje L, ik volg je ook op instagram en sinds nu ook op Facebook. xx Maartje

 35. hee lieve kelly, wat een toffe winactie en natuurlijk wil ik mee doen! Op youtube heet ik beautywiththesisters. Ik heb zo veel respect voor je hoe je het met lana doet ivm privacy enz. En zo leuk dat je ten huwelijk bent gevraagd! Instagram facebook en al die dingen heb ik niet dus daar kan ik je niet op volgen..

  Je bent een top mama en verloofde, supervrouw!

  Liefs rio

 36. Anita te Gussinklo

  Wauw, wat gaaf dat je er 5 mag weg geven.
  Ik loot graag mee, een extra krul vind ik wel leuk.
  Via alle kanalen volg ik je, Bloglovin,Facebook,Twitter (tweet geplaatst) & You Tube (Anita te Gussinklo)

  P.S) Ben zo benieuwd naar je aanzoek morgen. Mascha was ook al aan het glunderen in haar vlog over je.

 37. Op instagram heet ik trouwens Maartjel88 en op Facebook maartje Lousberg. Op bloglovin’ heb ik je bericht ook geliked en heet ik Maartje.

 38. Wauww, super Actie! <3

  Ik doe graag mee! Mijn kroesig haar kan wel een stijltang gebruiken! Ondanks dat ik buiten een hoofddoek draag, vind ik het leuk om binnen voor mezelf en mn man mij op te tutten en mijn haar leuk in model te doen!

  Ik was al geabonnneerd op jouw youtube-kanaal( Yasmina Rwina )en je facebook ( tikshbila ), verder heb ik helaas geen bloglovin! 🙁

  Liefs,

  Tikshbila

 39. Oh gaaave winactie! Mijn stijltang kan na jaaaaren gebruik wel eens vervangen worden haha! Dus ik doe graag mee! Ik was je na je huwelijksaanzoek filmpje al gaan volgen op YouTube en de rest deed ik ook al 😀 (@aspoonfulofdork)

  Liefs, Marjo
  Marjolein onlangs geplaatst…MIJMERINGEN | Chronisch ziek zijn, hoe doe je dat?My Profile

 40. Ik doe graag mee aan deze winactie!
  Ik volg je op YouTube (kimbok1990@gmail.com) en ook op Bloglovin (kimbok).

  xx Kim

 41. Wat leuk! Ik doe mee 🙂 Ik ben heel benieuwd hoe deze tang zou werken bij mijn onbehandelbare haar! Altijd pluizig, dus daar mag wel eens verandering in komen.

  Liefs
  Tyanna
  Youtubenaam: tyannabrinksma

 42. Wauw leuke actie zeg! Ik volgde je al op YouTube, met de naam tessa anna.
  Ik hoop dat ik binnenkort hiermee mijn haren kan stijlen en krullen, zou leuk zijn!

 43. Wat een supergave winactie; ik doe graag mee. Ik volg je via Youbue (meilssa van stipdonk), via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en via FB (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa en succes allemaal

 44. Hai Kelly,

  wat een toffe winactie! Hier doe ik heel graag aan mee 🙂
  Mijn youtube username is, heel simpel, melissaschaarman ;-).

  Liefs, Melissa

 45. Leuk dat je deze winactie houdt! Ik doe mee :). Volg je via YT (Madelaine Vos of Laineev), Instagram en twitter (vxnmv).

 46. Ik zou hier heel graag aan mee willen doen. Mijn haar heeft dit echt nodig nu ikzelf geen styltang meer heb. Ik heb alle stappen gevolgd XxBibi

 47. Heey Kelly!

  Wat leuk dat je 5 tangen mag weggeven.
  Ik als stijltangfreak doe graag mee!
  Ik stijl vaak mijn haar, maar mijn oude tang is het aan het begeven.
  Deze tang spreekt me heel erg aan omdat je er ook je haar mee kan krullen, dit lijkt me erg leuk om uit te proberen.
  Ik heb me geabonneerd op je YouTube kanaal, mijn naam is Yasmine S.
  Ook heb ik je Facebook pagina geliked en het bijbehorende artikel heb ik ook geliked.
  De tweet heb ik ook verzonden! @xYASMIINE
  Verder heb ik je bericht op Bloglovin geliked en heb je ook gevolgd.

  Ik als beruchte stijltang-fanaat hoop dat dit voldoende was!

  Liefs,
  Yasmine

 48. Hoi lieve Kelly,
  Ik doe super graag mee met deze winactie!
  Ik kan wel een nieuwe stijltang gebruiken om te stijlen en te krullen 🙂
  Ik volg je al enige tijd op youtube onder de naam : madelonnnnn
  M’n mailadres is madelontimmer@hotmail.com

  Ik duim mee!
  Liefs xx

 49. Edit: mijn Twitter account is YASMIINEx, en mijn YouTube kanaal heet denk ik hetzelfde als het email adres dat ik hier heb opgegeven.

 50. Melanie Janssen

  ik wil graag mee doen aan de winactie
  ik volg je al op bloglovin en heb je getweet en volgde je youtube pagina al wat langer haha.
  youtubeaccount: melanie.355@hotmail.com (Melanie Janssen) x

 51. Chantal janssen

  Haihai
  Mijn youtube naam is chantal janssen. Ik zag je voorbij komen op beautygloss en ging kijken op je kanaal en website en ging meteen abboneren! Superleuke blog

  Gefeliciteerd met je verloving
  En ik doe graag mee met de winactie

  Groetjes Chantal

 52. diana van os

  ik heb me geabboneerd op you tube mijn you tube naam janus dumpie

  ik volg je via bloglovin’ op facebook en ik heb getweet !

  ik doe heel graag mee met deze super actie!

 53. Ik heb me geabboneerd op youtube, mijn naam is koeiengek23.
  Ik doe heel graag mee met deze super actie.

  Liefs Babette

 54. Jaaaa ik doe mee 🙂
  – youtube = missuniverse1992
  – bloglovin en facebook enzo deed ik al maar twitter heb ik (nog steeds ;)) niet dus daar volg ik je niet op haha.

 55. Pingback: Mama lifestyle blog | Foto diary van afgelopen week - Mama lifestyle blog

 56. Wat een leuke winactie! Ik zou m’n haar krullen. Het is even moeilijk in het begin, maar dan heb je wel prachtige krullen ! Op youtube: Louise Lusse! Ik heb geen Twitter of bloglovin..

  Gefeliciteerd met je geweldige huwelijksaanzoek !
  En wat leuk dat we Lana een keer konden zien, wat een schatje!

  Liefs,
  Louise

 57. Gaaf! Ik doe graag mee, alleen al om het te proberen!! Nou, mijn Youtube naam is Floor Nola. Woehoe!

 58. Leuk zeg! Ik doe zeker mee. Mijn youtube naam is Ruby van Londen
  Keep on going

  xoxo

 59. Jaaa, wat leuk! Vandaag een boblijn laten knippen dus deze prijs is meer dan welkom! 🙂
  Mijn youtubenaam is Carlien S.

  Ik heb je site pas ontdekt maar vindt het al helemaal leuk om allemaal te lezen!

 60. Lisanne Stark

  Mooie stijltang, ik doe graag mee! Heb met alle stappen meegedaan 🙂

  Ik volg je op alle kanalen, mijn youtube en twitter naam is lisanne2212

 61. Wat een superleuke winactie zeg! Ik kan zeker niet zonder een stijltang!!! Op youtube heet ik gewoon ilse prins, verder volg ik je natuurlijk op facebook en bloglovin… De zonnige groetjes van ilse

 62. Ik doe graag mee!
  Erg leuke winactie.
  Heb aan alle voorwaarden voldaan.
  x Liefs

 63. Superleuke winactie! Ik doe graag mee! Ik volg je op YouTube (AdventurousTraveller). Ook volg ik je op Bloglovin’ en heb het artikel geliked. 🙂

 64. Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee omdat ik al een tijdje op zoek ben naar een goede stijltang en er is er zo veel aanbod, maar ik weet niet welke goed is. Ik ben benieuwd of mijn haren na het gebruik inderdaad minder statisch zijn en of ze mooi glanzen. Dit effect heb ik eigenlijk nog nooit bij een stijltang gehad. Ik heb alle stappen gedaan ook de extra stappen onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 65. Wauw wat een GEWELDIGE actie!! Ik heb geen stijltang maar ik heb al wel hele goede dingen gehoord over Rowenta! Ik doe heel graag mee, ik ben al een tijd geabboneerd op je YouTube kanaal, mijn naam: Sevda Gunendi
  Ik ga heel hard duimen <3

 66. Sanne Becks

  Ik zou ook heel graag mee willen doen maar ik heb geen twitter en YouTube is niks voor mij.
  Maar ik volg je al heel lang via facebook met veel plezier.
  Hopelijk sluit je mij niet uit want ik zou hem HÉÉÉÉl goed kunnen gebruiken

 67. Super actie en mijn wilde krullenbos zou ik graag een keer goed getemd zien met de mooie stijltang, dus doe heel graag mee en heb je toegevoegd op Bloglovin, Facebook en twitter en geliked en getweet

 68. Ik doe graag mee met deze leuke win-actie, mijn YouTube naam is: Natasja van Bloemenhuis.

 69. Blog = Ik volgende je al via Bloglovin, ik heb het bericht geliked en ik volgende je ook al via Facebook :0

 70. Blog = Ik volgende je al via Bloglovin, ik heb het bericht geliked en ik volgende je ook al via Facebook :0

 71. Sinds ik weet wat het effect kan zijn van werken met een stijltang (met dank aan de Libelle zomerbeurs), staat “de stijltang” op mijn verlanglijst. Ik doe dus graag mee. Aan alles voldaan onder dezelfde naam als hier.

 72. Wat een super toffe winactie! Ik ben helemaal enthousiast. Ik wil zelf al een lange tijd een goede stijltang, omdat ik nu al heel lang doe met dezelfde niet bepaald goede stijltang doe, want na een half uur buiten lopen zit er alweer slag in mijn haar haha. Dit is dus de ultieme kans. Mijn YouTube account naam is Samantha Kos (zelfde geld voor Facebook) en ik volg je al een lange tijd op BlogLovin’ en heb het bericht geliked. Ik volg je ook al een tijd op Twitter en hier is de tweet: https://twitter.com/Samchibi/status/489118722364563456

 73. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  youtube; thisisjustzoe
  twitter; zowiezo_

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.