Winactie : Win een paar schoenen naar keuze van Ziengs

WIN EEN PAAR SCHOENENHerinneren jullie mijn vorige winactie met Ziengs nog waarbij ik een paar Birkenstocks mocht verloten aan jullie? Ik heb weer een leuke samenwerking met Ziengs en dit keer mag ik weer een paar schoenen aan jullie verloten. Dit keer een paar dat je zelf mag uitkiezen! Benieuwd hoe deze winactie eruit ziet, wat je moet doen om mee te doen en wat voor nieuwe paar schoenen ik aan mijn collectie heb toegevoegd? Neem dan een kijkje na de ‘lees meer’ knop.

Dit zijn mijn nieuwe enkellaarsjes van het merk Cellini, prachtige leren booties met een subtiele hak voor een stoere look. Ik vind de veter die eromheen verwerkt zit erg mooi. Dit cognac kleurtje matcht erg mooi bij een blauwe jeans.

I love them!

Voor Lana mocht ik deze stoere lederen booties toevoegen aan haar schoenenstash (die natuurlijk nog heel minimalistisch is). Dit zullen haar eerste loopschoentjes worden. Ze zijn van het merk bunnies en hebben een klittenband sluiting.  Ik vind ze zo stoer!

Win een paar schoenen naar keuze!
Dan gaan we nu over op de winactie want ik mag een van jullie blij maken met een paar schoenen naar keuze van de webshop Ziengs. Of je schoenen kiest voor jezelf, je man, je dochter of zoon, het maakt niet uit. Als je de winactie wint dan mag jij een paar schoenen kiezen uit hun collectie t.w.v maximaal €100,00. Je kunt dan kiezen uit een groot scala van prachtige schoenen! De collectie van Ziengs is heel veelzijdig en voor iedere maat en leeftijd vind je een geschikt paar schoenen.

Hoe maak je kans op een paar schoenen van Ziengs?
– Laat in de reacties weten dat je meedoet aan de winactie en wat voor paar schoenen jij zou kiezen uit hun collectie? Klik hier om een kijkje te nemen in hun collectie.
Like de facebookpagina van Kellycaresse en laat een comment achter onder de Facebook post van deze winactie waarin je vertelt dat je meedoet!

Extra winkans:
Volg mijn blog via Bloglovin’ en like het bericht van deze winactie.
– Volg mij op twitter en tweet het volgende bericht: ‘ Via de blog van @kelicious maak ik kans op een paar schoenen naar keuze van de webshop Ziengs, doe ook mee via www.kellycaresse.nl ‘

Heel veel plezier dames (en heren?) met het meedoen aan deze geweldige winactie! Ik hoop dat jullie hier net zo enthousiast over zijn als ik.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

134 reacties

 • Melissa
  25 november 2014

  Oh, wat een leuke winactie!!
  Ik doe heel graag mee, heb gekeken en vind de Ann Rocks Enkellaarsjes heel erg leuk :). ( http://www.ziengs.nl/ann-rocks-enkellaarsjes_zwart_6762.html )

  Die enkellaarsjes die jij hebt, Kelly, zijn ook echt geweldig, maar ik zou niet weten hoe ik die moet combineren haha.

  Ik heb op facebook aangegeven mee te doen en je post op Bloglovin’ geliked 🙂

 • Linda
  25 november 2014

  Ik denk dat het enkellaarsjes worden dan, bijvoorbeeld deze: http://www.ziengs.nl/feyn-enkellaarsjes_bruin_7318.html 🙂 Bruin vind ik sowieso wel handig, dat matcht eigenlijk wel bij alles!

  Ik vind jouw laarsjes ook erg gaaf, ik heb ook veterlaarsjes (hele andere) maar ik vind de veters ook echt zo leuk! Dat maakt het helemaal af. Je gaat er vast veel plezier van hebben!

  Oh. Ik volg je op Facebook, trouwens, heb gereageerd daar en ik volg je op Bloglovin’ en heb deze post daar geliket 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Ik maakte een adventskalender.My Profile

 • Lysha
  25 november 2014

  Ik doe mee! Wat een leuke win actie! Ik zou voor de Panama jack Veterbooties Cognac gaan! Super mooie en stoere laarsjes voor de herfst/winter!

  ps. Ik heb alles gedaan!

 • Lysha
  25 november 2014

  Mijn email adres was verkeerd sorry!
  Ik doe mee! Wat een leuke win actie! Ik zou voor de Panama jack Veterbooties Cognac gaan! Super mooie en stoere laarsjes voor de herfst/winter!

  ps. Ik heb alles gedaan!

  Dit zijn trouwens de laarsjes http://www.ziengs.nl/panama-jack-veterbooties_cognac_7311.html

 • Ellen
  25 november 2014

  Heel fijn, zo’n actie! Voor mij worden het vast enkellaarsjes van Linéa Zeta, want die hebben een perfecte pasvorm. Of toch hoge?

 • anne
  25 november 2014

  hoi

  ik wil heel graag mee doen

  als ik zou winnen zou ik deze schoenen kiezen

  http://www.ziengs.nl/ecco-veterbooties_blauw_7900.html

  volgende week word mijn grote teen operatie recht gezet net als in april aan de andere voet is gedaan , dus een paar mooie comfortabele schoenen kan ik erg goed gebruiken .

  gr anne

 • Anke boonen
  25 november 2014

  Ja! Ik doe mee….lang gekeken maar toch gekozen voor http://www.ziengs.nl/o-neill-sneakers_zwart_7316.html !
  Waarom? Leuke warme sneakers voor de winter..met een hond en twee kleine jongens is het toch vaak rennen, springen, vliegen en weer doorgaan

 • Anke boonen
  25 november 2014

  Ja ik doe mee! Ik heb gekozen voorhttp://www.ziengs.nl/o-neill-sneakers_zwart_7316.html…!
  Waarom? Nou ze zijn lekker stoer voor een echte jongens mama en een stoere hond. Veel wandelen en met de jongens voetballen. Dat lukt wel met deze sneakers…fingers crossed

 • Petra
  25 november 2014

  Ooh Kelly, wat een supergave schoenen!! Ik ben zelf ook echt fan van Ziengs, kom daar heel vaak om schoenen te kopen en slaag eigenlijk bijna altijd.

  Ik doe dus ook heel graag mee met je winactie en zou met de gewonnen prijs een paar mooie hakken uitzoeken voor na mijn zwangerschap. Hakken die perfect & stylisch door kunnen voor een wandeling achter de kinderwagen met mijn babymeisje, maar waar ik ook nog eens printje op kan trekken achter mijn kleuterzoon aan én die prima door kunnen voor een zakelijke afspraak waarbij ik van het station naar locatie moet lopen 😉
  Petra onlangs geplaatst…SinterklaasgekteMy Profile

 • Dionne
  25 november 2014

  Oeh wat een leuke actie. Ik doe graag mee!

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  25 november 2014

  Good luck to all the ladybirds!! Leuke winactie Kelly.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Namasté jij! Nesrin loves you.My Profile

 • Esther Marieke
  25 november 2014

  Ohhh wat een gave actie! Ik ben echt in loveee met deze enkellaarsjes: http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaarsjes_beige_7105.html Volgens mij voldoe ik al aan de voorwaarden, maar zal het voor de zekerheid even nakijken. Liefs, Esther
  Esther Marieke onlangs geplaatst…Behind the blog: het persoonlijke verhaal achter de blognaamMy Profile

 • Bregje
  25 november 2014

  Leuke actie!! Ik ga voor leuke, sjieke enkellaarsjes!

 • Annis
  25 november 2014

  Oh leuk!! Ik zou gaan voor bunnies voor mn dochtertje, die staan al een tijdje op mijn lijstje, óf voor mezelf fijne sneakers. Maar denk dat ik mijn dochtertje voor zou laten gaan, die heeft tenslotte nog geen schoentjes 🙂

 • femketje
  25 november 2014

  awesome ik doe mee 😀 heb alle stappen gedaan, inclusief de extra’s met hier de tweet; https://twitter.com/femketje/status/537211224342429696

  ik zou denk ik voor lage enkellaarsjes gaan, ik zoek nog een goed paar waar ik ook gewoon fulltime op kan staan werken 😀
  femketje onlangs geplaatst…Bietensap Er Uit, Ziekenhuis En Antibiotica Er In.My Profile

 • Marlyn
  25 november 2014

  Wat een super leuke actie zeg!! Schoenen of laarsjes van Cellini lopen altijd zo lekker, ben echt gek op dat merk!
  Als ik een paar zou mogen uitkiezen zou ik denk ik voor deze gaan http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_taupe_7304.html :):)! Zoo mooi zijn die!!

  Heb trouwens ook meegedaan op fb en via Bloglovin geliked!

 • Astrid V
  25 november 2014

  Wooow, ik doe echt enorm graag mee. Er zijn zoveel mooie schoenen!
  Mijn absolute toppers zijn deze – http://www.ziengs.nl/tamaris-veterbooties_cognac_7083.html. Perfecte schoenen!

  Ik volg je ook al enige tijd op bloglovin en heb je een <3 gegeven!

  Liefs,

  Astrid
  av1989@hotmail.com
  Astrid V onlangs geplaatst…Ziaja bloggerseventMy Profile

 • Aukje
  25 november 2014

  Ik doe graag mee en heb al even op de site gesnuffeld, wat veel schoenen!!
  Dat is moeilijk kiezen, maar ik zou gaan voor een paar bruine enkellaarsjes.
  Aukje onlangs geplaatst…Hetty en ikMy Profile

 • Grete Karina
  25 november 2014

  Deze Ecco enkellaarsjes vind ik helemaal fantastisch:
  http://www.ziengs.nl/ecco-enkellaarsjes_zwart_6872.html

  Ik volg je op Twitter en Bloglovin en like je op Facebook.
  Nu maar duimen…..
  groeten,
  Grete Karina

 • Anita te Gussinklo
  25 november 2014

  Wat een super leuke actie Kelly.
  Hoe leuk ik het ook vind om schoenen/laarzen te shoppen.
  IK zou nu gaan voor stoere boots voor mijn zoon.
  Deze Timberlands in (jouw) kleur cognac vind ik erg tof.
  Ik volg je via Bloglovin,Facebook & Twitter (tweet geplaatst)

 • Veronique
  25 november 2014

  Hoi Kelly

  Leuk dat je weer een winactie doet. Ik heb alle schoenen op de website bekeken, en ik kan er niet aan doen, maar ik vind degene die jij ook hebt gekozen het àllerleukst! Ik zou dus voor dezelfde gaan, hopelijk mag dat!

  Ik volgde je blog al via Bloglovin’, was al fan van je op Facebook en volgde je ook al via Twitter. 🙂
  Veronique onlangs geplaatst…Tag: 25 foodvragenMy Profile

 • Sandra(hpw)
  25 november 2014

  Ik doe mee! Waag met alle liefde een kans voor vriendlief! <3 Het is altijd weer 'n ware speurtocht om stoere (budget)stappers in zijn maat (47/48) te vinden. Vaak genoeg komen we dan al snel bij Scapino uit, ook niet verkeerd. Maar de keuze is wel beperkt 🙁
  Ik denk/hoop dat 'ie mijn keuze voor deze sneakers wel kan waarderen:
  http://www.ziengs.nl/yellow-cab-veterbootie_zwart_7576.html

 • Sandra(hpw)
  25 november 2014

  Oh enne, een like én reactie op Facebook van mij had je al 😀 (Sandra Wijnhoven)
  Je tweet heb ik geretweet (@Sandrahpw)
  En volgen en hartjes uitdelen op Bloglovin’ doe ik ook 😉 (http://www.bloglovin.com/sandra8372 )

  <3

 • Lindsay | lindsayvallen.nl
  25 november 2014

  Nice! Leuke vrouwenschoenen in maat(je) 42, dat valt vaak niet mee. Ziengs heeft leuke modellen! Duimen dus :-)) Ik volg je via alle kanalen en moet nog even nadenken welk model ik zou willen winnen… zoveel leuks!
  Lindsay | lindsayvallen.nl onlangs geplaatst…OUTFIT: Bump it up!My Profile

 • Jose kloosterman
  25 november 2014

  wauw, weer een geweldige win actie! Ook ik doe er graag aan mee. Ik ben nog op zoek naar leuke enkellaarsjes en bij ziengs heb ik al wat leuke voorbij zien komen! Ik ben super benieuwd! Volg je ook op twitter, facebook en instagram!

  Liefs jose

 • Patricia
  25 november 2014

  Superleuk die Cellini bootjes Kelly! Ik heb bij Ziengs hele mooie warme enkellaarsjes gezien van Tamaris. Mooie donkerblauwe kleur, dus die passen perfect bij mijn nieuwe blauwe winterjas! Ik doe dus graag mee met deze winactie!
  Patricia onlangs geplaatst…Moodspiration #4: Nieuw Zeeland, reisdagboeken en ItaliëMy Profile

 • Dhini
  25 november 2014

  Wat gaaf winactie! Ik doe graag mee. Als ik win, wil ik deze enkel laarzen http://www.ziengs.nl/linea-zeta-korte-laars_cognac_8940.html voor mezelf en deze voor mij zoon http://www.ziengs.nl/giga-veterbooties_cognac_7207.html
  Dhini onlangs geplaatst…Guess DareMy Profile

 • Debbie
  25 november 2014

  Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee voor een paar gave schoenen voor mezelf of voor ons dochtertje!

 • Marianne
  25 november 2014

  Wat een super leuke win actie! Ik doe heel graag mee!!

  Heb het meteen even getwittert. 🙂 Ook volg ik je nu op bloglovin. Ik wist helemaal niet dat dat kon, bedankt voor de tip! En natuurlijk laat ik straks nog even een reactie achter op facebook. Je instagram pagina vind ik trouwens ook erg leuk!

  Deze laarsjes in maat 38 vind ik zo super tof! Gewoon een keer helemaal iets anders wat ik normaal gesproken nooit aan zou durven. Maar ik heb zin in iets nieuws! http://www.ziengs.nl/ann-rocks-enkellaarsjes_bruin_6762.html

  Ben benieuwd!! Ik ga duimen. :-))

  Liefs, Marianne

 • Eilish
  25 november 2014

  Gaaf! Ik doe mee! Ik wil leuke, warme, zwarte enkellaarsjes en ze hebben ook grote maten! Ik heb alle punten gedaan!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Fotoalbum van 9 vakanties | WebprintMy Profile

 • yvette
  25 november 2014

  Ik doe heel graag mee!!

  Ik ga voor de : TIMBERLAND VETERBOOTIES GEEL

  Xx

 • José @ ENJOY! The Good Life
  25 november 2014

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee en heb alle stappen doorlopen. Ik ga voor de Ann Rocks luipaard laarsjes http://www.ziengs.nl/ann-rocks-enkellaarsjes_bruin_6762.html. Doe eens gek 🙂 Leuk…. ik ben benieuwd.
  José @ ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…Tip van de dag #Bamboe jack HEMAMy Profile

 • Marieke
  25 november 2014

  leuke laarsjes heb je gekregen Kelly! En heel leuk dat je ook een paar voor Lana alvast hebt 😀
  Leuke winactie ook! Veel succes iedereen 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…Pictures #1My Profile

 • Simone
  25 november 2014

  Oeh wat een leuke winactie! Ik heb alles gedaan (het meeste deed ik al ;)) en ik zou dan http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_zwart_6775.html of http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_zwart_7319.html kiezen , bij die laatste zou ik met liefde wat geld bijleggen!
  Simone onlangs geplaatst…Tip! H&M holiday giftsMy Profile

 • Jennifer
  25 november 2014

  Wat een leuke winactie! Ik had vroeger iemand in de klas die “Ziengs” van de achternaam heette en ik dacht altijd dat de schoenenwinkel die in het winkelcentrum zat van hun was, tot ik naar Groningen verhuisde en meer van Nederland ging zien doordat ik een studentenOV kreeg. Haha, het boerenmeisje van het platteland.

  Ik doe trouwens heel graag mee met de winactie! Die enkellaarsjes die jij aan hebt vind ik echt heel tof, en ook precies in die kleur, zijn helemaal mijn ding. Misschien is voor nu de platte variant een betere keus – http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_blauw_7293.html deze in Taupe, maar voor na mijn zwangerschap wil ik zeker wel weer vaker hakken dragen!
  Jennifer onlangs geplaatst…Shoplog Primark 11/2014My Profile

 • Kim
  25 november 2014

  Wat een geweldige winactie! Die schoentjes van Lana zijn zo schattig. Ik vind Ziengs een hele fijne webshop. Ik bestel er vaker mijn schoenen. Dus ik doe zeker mee aan de winactie. Als ik de winactie win kies ik voor deze Esprit uggs. (http://www.ziengs.nl/esprit-enkellaarsjes_beige_6755.html) Ik zou dan voor de grijze kleur kiezen. Het word natuurlijk winter en warme voetjes is daarbij een echte musthave. De normale uggs vind ik meestal niet heel bijzonder maar deze hebben een gave nep leren touch.

  Heel veel liefs,
  Kim
  Kim onlangs geplaatst…32 months together & 6 months engagedMy Profile

 • Eline
  25 november 2014

  Ik doe mee ! De enkellaarsjes van ann rocks zien er echt heeeel cool uit… duimen dus :D.

 • Eline
  25 november 2014

  Oh ja, ik like je ook op facebook en bloglovin, maar dat deed ik al 😉

 • Alicia
  25 november 2014

  Ik doe graag mee! Je post trok me vanwege de onwijs gave schoenen dus ik zou ze graag in een ‘Alicia’ kleur willen winnen!
  http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_taupe_7269.html
  Hetzelfde laarsje als jou alleen dan in taupe!

 • Danielle
  25 november 2014

  Gave winactie, tuurlijk doe ik mee! fingers crossed…

  Ik volg je op Twitter en heb je ge-retweet, volg je blog via Bloglovin’ en Liked je Facebookpagina en heb een bericht achtergelaten. Ik zou graag kans willen maken op de volgende laarsjes: http://www.ziengs.nl/feyn-enkellaarsjes_bruin_7318.html
  Groetjes, Danielle

 • Wendy
  25 november 2014

  Wat een gave winactie! Ik heb alles gedaan wat je vroeg en deze enkellaarsjes vind ik helemaal geweldig; http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_bruin_7180.html !

 • Evelien
  25 november 2014

  Hoii Kelly!

  Wat een super leuke laarsjes heb je uitgekozen!
  Ook de schoentjes voor Lana, wat cute!

  Ik vind heel veel schoenen van Ziengs mooi.
  Super gaaf! –> http://www.ziengs.nl/tamaris-veterbooties_cognac_7088.html
  Deze heb ik maar dan helemaal versleten 😉 –> http://www.ziengs.nl/converse-sneakers_cognac_6790.html

  Veel plezier met jullie nieuwe schoenen! x

 • Esther
  25 november 2014

  Wat een toffe winactie zeg, ik doe graag mee! En leuke laarsjes heb je uitgekozen. Lijken me heerlijk voor de winter. Ook superleuke schoentjes voor Lana zeg!
  Ik zou zelf voor deze gaan: http://www.ziengs.nl/linea-zeta-pumps_zwart_7333.html
  Ik heb nog geen mooi paar pumps, en deze zou ik goed kunnen gebruiken met de feestdagen in het vooruitzicht.

 • Wendy
  25 november 2014

  Wauw wat gaaf! Een paar SCHOENEN!!
  Ik doe graag mee voor deze enkellaarsjes: http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaarsjes_blauw_6940.html

  Wat heb ik gedaan om kans te maken?
  – Ik volg je blog op Bloglovin & like het bericht
  – Ik laat op Facebook merken dat ik mee doe aan de winactie
  – Ik volg je op twitter en ik heb de zin getweet
  Wendy onlangs geplaatst…Tip: hetzeephuis.nlMy Profile

 • Eline
  25 november 2014

  Wat een leuke winactie Kelly!
  Ik vind de Tamaris enkellaarsjes in het zwart heel erg mooi en classy! Ik denk dat ze heel mooi te combineren zijn, en heerlijk met koudere dagen in het vooruitzicht 🙂
  ( http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaarsjes_grijs_6924.html )

  Ik heb je facebook geliked, een reactie achter gelaten, ik volg je op twitter en heb getweet over de winactie 🙂

  Liefs!

 • Ilse prins
  25 november 2014

  Wauw wat supergaaf dat je een paar mag weggeven zeg! Natuurlijk doe ik ook heeeel graag mee want ik kan goed een paar nieuwe schoenen gebruiken. Werkschoenen heb ik wel, maar een paar nette schoenen ontbreken nog in mijn kledingkast. Ik heb zeker een paar leuke gezien bij ZIENGS. http://www.ziengs.nl/marcotozzi-enkellaars_zwart_7430.html Ik volg je op FB, Bloglovin en twitter hoor….

  Echt super!!! Groetjes van ilse

 • Marjon
  25 november 2014

  super leuk… Leuke enkellaarsjes voor mij of voor mijn dochtertje nog een leuk laarsje. Haar voetjes groeien zo snel!

 • Kirsten
  25 november 2014

  Leuke winactie! Toevallig wil ik al een tijdje die panterprint enkellaarsjes van je collage foto, ik doe dus graag mee!

 • Sanne
  25 november 2014

  Wat een gave actie!
  Ik doe graag mee, wie wil er nou geen schoenen winnen?…..
  Als ik zou winnen dan zou ik -denk ik- voor de zwrte enkellaarsjes van cellini gaan.
  Bescheiden hakje, stoer onder een leuk jurkje straks metde feestdagen!
  Geen hakken voor mij dan; ben hoogzwanger en hakken zijn al een paar weken niet echt meer een optie voor mij. Jammer! Maar dit soort laarsjes zouden het natuurlijk helemaal goed maken! 😉

 • Nicole
  25 november 2014

  Wauw Kelly, weer zo’n gave actie! Ik vind jouw nieuwe schoenen ook echt geweldig…
  Zou zelf enkellaarsjes willen liefst zonder hak of met kleine hak..
  Waar ik lekker op kan lopen, in het zwart denk ik want die heb ik op t moment niet meer!
  Nicole onlangs geplaatst…Sint cadeau tips voor je babyMy Profile

 • Anouk
  25 november 2014

  Wat cool zeg!! Dit is mijn favoriete paar schoenen: http://www.ziengs.nl/tamaris-laarzen_zwart_7048.html En ik ga heel, maar dan ook écht heel, hard duimen voor deze schatjes. Want zeg nou zelf, hoe leuk zijn ze?!

  Natuurlijk volg ik je ook via Facebook en Bloglovin!

  Liefs,
  Anouk
  Anouk onlangs geplaatst…Inspiratie: SinterkerstcadeausMy Profile

 • Anouk
  25 november 2014

  Wat cool!! Voor deze laarzen: http://www.ziengs.nl/tamaris-laarzen_zwart_7048.html. Ga ik heel, maar dan ook écht heel hard, duimen voor deze schatjes. Want zeg nou zelf, het zijn toch ook leukerds 😉

  Natuurlijk volg ik je ook via Facebook en Bloglovin.

  Heel veel liefs,
  Anouk
  Anouk onlangs geplaatst…Inspiratie: SinterkerstcadeausMy Profile

 • Angelique
  25 november 2014

  Zo alles gedaan =)
  Het balen is dat ze mijn maat niet hebben in leuke laarzen haha aangezien ik maat 35 heb. Dus leuke schoenen voor meneertje die elke maand wel een nieuwe maat lijkt te hebben.
  http://www.ziengs.nl/muyters-jongens-sneakers_blauw_7190.html in maat 25 zou geweldig zijn voor mijn stoere knul
  Angelique onlangs geplaatst…Sinterklaas | Ons huis in sintsfeerMy Profile

 • Samantha
  25 november 2014

  http://www.ziengs.nl/giga-veterbooties_cognac_7207.html

  oooh kelly wat een gave actie!! aangezien ik net in een kleding/schoenenwinkel werk. Heb ik voor mezelf net 2 paar gekocht…en mijn zoontje is alweer toe aan nieuwe schoenen en alweer een grotere maat!

  Deze vind ik heel erg gaaf! fingers crossed dat ik word gekozen 🙂

 • Danique
  25 november 2014

  Aaah Kelly! Wat een mega toffe winactie zeg. Dit komt echt op het juiste moment want ik ben dringend op zoek naar nieuwe enkellaarsjes!
  Als ik zou winnen zou ik voor dit mooie paar gaan: http://www.ziengs.nl/ann-rocks-enkellaarsjes_zwart_6760.html
  Past perfect bij alles! Dat lijkt me nou helemaal ideaal.

  Natuurlijk volg ik je via Facebook en Bloglovin’. Op Bloglovin’ heb ik het bericht ook geliked.

  Ga zo door met je ontzettend leuke blog Kelly, je doet het super!
  Liefs!
  Danique onlangs geplaatst…Persevenement | Fotoverslag Kruidvat EindejaarsborrelMy Profile

 • Dominique Arink
  25 november 2014

  Leuk! Ik kan zeker een nieuw paar schoenen gebruiken 🙂
  Welke ik precies ga kopen weet ik nog niet maar ik ben al een hele tijd op zoek naar leuke zwarte enkellaarsjes met een niet te hoge hak.
  Ik heb ook de extra stappen gedaan! (twitter: xdooooo)

 • tessa
  25 november 2014

  Kelly wat toch weer een leuke actie! Per toeval opbouw site terecht gekomen en daar ben ik erg blij mee. Ook omdat we in dezelfde fase zitten met de trouwerij en we daar regelmatig over en weer over tweeten. Erg leuk!
  Oh ja, ik moest natuurlijk laten weten welke schoenen ik zou kiezen. Ik ga dan voor deze stoere gympen zodat ik mijn voeten nog kan vertroetelen voordat ik ze op de trouwerij in gave maar pijnlijke pumps prop 😉
  http://www.ziengs.nl/ann-rocks-veterbooties_cognac_7177.html

 • Marion
  25 november 2014

  Wauw, wat een supermooie actie! Ik heb net even lekker zitten snuffelen tussen alle schoenen. Ik zou voor de Cellini enkellaarsjes zwart gaan. Ik heb een vrij grote maat, 42, dus lang niet altijd voorradig, maar deze wel zag ik. De laarsjes voor Lana zijn ook wel überschattig hoor! 🙂 Dan ga ik nu liken, twitteren en comments achterlaten. Oh ja, en duimen natuurlijk!
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #12My Profile

 • Bettie
  25 november 2014

  Jaaaa ik doe natuuuurlijk mee! Ik zou voor laarzen gaan denk ik… Welke geen idee moet ze eerste passen vanwege me kuiten haha.,..

 • Ivet
  25 november 2014

  Wat een onwijs gave winactie!
  Ik ben al een lange tijd opzoek naar goede en mooie enkelaarzen met een hak. Maar echt leren laarzen zijn vaak duur en met mijn beperkte kleedgeld en bijbaantje kan ik dit geld niet altijd missen. Deze winactie zou mij de kans bieden om toch te slagen voor een mooi paar laarzen waar ik nog lange tijd mee vooruit zal kunnen. Ik heb tijdens het doorneuzen van de webshop al heel wat schoenparen gezien die me het water in de mond doen lopen. ‘
  Succes met kiezen Kelly, en ga zo door meid, je doet het super!
  Liefs!

 • kiki
  25 november 2014

  ik doe graag mee voor: http://www.ziengs.nl/cellini-kuitlaars_cognac_7952.html

  Mooi!!!! Eindelijk eens misschien een keer echt goede schoenen?!

 • Mandy
  25 november 2014

  Ik doe mee! Ook op twitter, bloglovin en facebook! Ik zou gaan voor Tamaris enkellaarsjes of veterbooties!

 • Fabienne
  25 november 2014

  Wauw, wat een toffe winactie!
  Fabienne onlangs geplaatst…Essence ‘like an unforgettable kiss’ trend editionMy Profile

 • Cindy
  25 november 2014

  Ik doe zeker mee. Als ik zou winnen, zou ik deze kiezen: http://www.ziengs.nl/ecco-enkellaarsjes_bruin_7913.html Een goed merk, degelijke laarsjes en in bruin, die heb ik nog niet!
  Cindy onlangs geplaatst…A dream came true: Ik liep de Warandeloop 2014My Profile

 • Irene
  25 november 2014

  Superleuke winactie! Ik zou sowieso voor een paar veterlaarsjes gaan aangezien m’n favoriete paar niet echt meer draagbaar is :p ik kies deze: http://www.ziengs.nl/cellini-veterbooties_cognac_7217.html

 • Lotje
  25 november 2014

  Wat leuk! Ik doe graag mee! Ik zou voor de panterprint enkellaarsjes gaan van Ann Rocks! Ook zag ik ze dat ze Converse hadden, dat is ook altijd handig en dan een andere kleur dan zwart! Ik like je FB pagina en heb daar ook op gereageerd. Ik volg je ook al.op Bloglovin en op Twitter. Ik heb ook getweet! (Bolleke08) XOXO
  Lotje onlangs geplaatst…Ik liet mijn wenkbrauwen verven en epileren met touw!My Profile

 • lotte
  25 november 2014

  heei Kelly,
  ik ben een stille kijker maar volg je nu al aardig lang!
  ik zou graag mee doen en zou gaan voor de http://www.ziengs.nl/timberland-veterbooties_cognac_7231.html

  ben hard aan het sparen voor winterschoenen,vorig jaar waren ze versleten.
  alleen met een folderwijkje gaat het niet echt hard.
  Moet elke dag 30 km fietsen en het begint aardig koud te worden.
  je bent een topmeid en je site is super! ga zo door

  x lotte
  lotte onlangs geplaatst…PrimarkMy Profile

 • Yvon
  25 november 2014

  Wat een gave actie!!
  Ik zou voor deze gaan! http://www.ziengs.nl/ann-rocks-veterbooties_cognac_7177.html
  Heel handig voor de wandelingen die we tijdens de lunchpauze maken op het werk!

 • Joanka
  25 november 2014

  Super leuk, ik doe mee. Heel toevallig heb ik gister de laarsjes die jij aan hebt in het blauw gepast. Ze zijn super leuk, als ik win ga ik voor die.
  Ik heb je Facebook pagina geliked en een reactie achter gelaten en ik volg je op Bloglovin.

 • Dionne
  25 november 2014

  Wauw! Wat een gave winactie! Nieuwe schoenen zijn altijd leuk! Ik zou graag deze schoenen winnen! hihi
  http://www.ziengs.nl/cellini-veterbooties_grijs_7217.html
  Dionne onlangs geplaatst…Mijn liefde voor | Furry GiletMy Profile

 • Nynke
  25 november 2014

  Leuk zeg ik ga voor http://www.ziengs.nl/cellini-kuitlaars_cognac_7952.html in 38
  Ik volg je via bloglovin en heb het artikel geliked. Ik volg je via FB

 • Eline
  25 november 2014

  Ik doe zeker mee! Door het afvallen zijn mijn voeten een maat kleiner, ik moet dus heel mijn schoenenstash vervangen! Ik heb je bericht op bloglovin geliked, je tweet getweet en gereageerd op facebook! Ik zou denk ik voor deze gaan http://www.ziengs.nl/cellini-laarzen_cognac_7230.html Ze zijn prachtig! Mooi, elegant, I love it!
  Eline onlangs geplaatst…Kip saté saladeMy Profile

 • Iris
  25 november 2014

  Ik doe mee! Ik wil heel graag nog een paar booties voor de winter!
  De laarsjes die ik graag zou willen winnen zijn: http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaarsjes_zwart_7024.html
  Ik vind jou de leukste blogger Kelly, ik lees jouw posts altijd graag 🙂
  En Lana is super cute!

  xxxx

 • Tamara
  25 november 2014

  Ik doe graag mee!! Wil graag schoentjes voor Zoë uitzoeken. Deel de actie ook oo twitter, maar weer niet of je die even kan zien. Daar is mijn naam Tammietam.
  Tamara onlangs geplaatst…Terug gaan naar de basisMy Profile

 • Neomi
  25 november 2014

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee! Niet geschoten is altijd mis toch?!
  http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_taupe_7269.html deze zou ik dan toch wel graag aan mijn collectie toevoegen! Mijn oude enkellaarsjes zijn wel aan vervanging toe! Duimen maar!

 • lieke
  25 november 2014

  Tuurlijk doe ik mee met deze leuke win actie!
  Ik shop sinds mn bevalling eigenlijk alleen nog maar voor mn dochter, kocht twee weken terug bij ziengs nog geweldige laarsjes, maar eigenlijk ben ik zelf ook wel toe aan een paar stoere stappers…ik zou gaan voor http://www.ziengs.nl/ann-rocks-veterbooties_cognac_7177.html

 • Melanie
  25 november 2014

  Super leuke actie zeg!
  Mocht ik winnen dan kies ik voor de Linea zeta laarzen cognac, supermooi!

  Ik heb geen echt ledere laarzen omdat ik dat simpelweg niet kan betalen en dan zijn dit soort
  Winacties ideaal!

  Ben nu al verliefd op de mooie laarzen!

 • alexandrakaylee21
  25 november 2014

  Ik doe graag mee, ik zou schoenen voor mijn dochtertje kiezen.. omdat ik weinig te besteden heb en ze eigenlijk wel nieuwe schoenen kan gebruiken.
  Ik volg je al best lang en laat vaak op youtube onder je video’s een reactie achter 🙂
  Succes met kiezen!

 • Nancy
  25 november 2014

  lijkt me super om te winnen in deze dure maanden. Ik zou nu i.p.v. altijd voor de kids een paar mooie lage zwarte bikerboots uitzoeken voor mijzelf.

 • Veronique
  25 november 2014

  Wat gaaf dat jij dit met Ziengs mag weg geven 🙂
  Ik zou heel graag gaan voor deze stoere veterbooties : http://www.ziengs.nl/tamaris-veterbooties_zwart_7088.html
  lekker warm voor de winter, aangezien ik al mijn schoenen kapot loop achter de wandelwagen haha.
  p.s ik heb aan alle ‘eisen’ voldaan, en meegedaan voor de extra winkansen.
  Veronique onlangs geplaatst…Shop tijdMy Profile

 • Fleur
  25 november 2014

  Ik doe graag mee. Ik zou heel graag een paar mooie laarzen willen.

 • jorien
  25 november 2014

  Mijn dierbare cognac-kleurige leren enkellaarsjes kunnen écht niet meer deze herfst/winter, compleet afgedragen die dingen. Ze zijn rijp voor de kliko maar ik kan ze maar niet weg doen. Ze zijn nu gedegradeerd tot stap-schoenen. Ik doe graag mee voor een paar nieuwe laarzen!
  XX

 • jorien
  25 november 2014

  Mijn lievelings cognac-kleurige leren enkellaarsjes kunnen écht niet meer deze herfst/winter.. Compleet afgedragen die dingen maar ik kan ze gewoon niet wegdoen. Ze zijn nu gedegradeerd tot stap-schoenen. Ik doe graag mee voor een paar nieuwe laarzen!
  Groetjes Jorien

 • Willemijn
  25 november 2014

  Heej, wat leuk! ik heb lang gekeken, maar veel was niet in mijn maat. deze wel.
  ik doe dus mee 😉

  http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_zwart_6777.html?size=17-0 in maat 42

 • Anita H.
  25 november 2014

  Ik doe mee en ik ga voor de Cellini Veterbooties Taupe.

 • Rosanne
  25 november 2014

  Wat een leuke winactie! Ik zou voor deze pumps gaan 🙂

  http://www.ziengs.nl/tamaris-pumps_zwart_6859.html

 • Kimberley
  25 november 2014

  Jouw laarsjes zijn super! En die van Lana, te cute. Ik doe ook graag mee. Ik zou meisjeslaarsjes halen voor mijn dochter 🙂
  Kimberley onlangs geplaatst…Bloggen: Volg mij maarMy Profile

 • Inge
  26 november 2014

  Ik haal al mijn schoenen bij ziengs, ik heb een paar esprit schoenen (die ik nu weer in de sale zag) en ook cellini laarsjes. De schoenen van ziengs zijn altijd van goede kwaliteit, dus ik doe graag mee!
  http://www.ziengs.nl/cellini-veterbooties_zwart_7217.html
  Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit, ziengs heeft teveel leuke schoenen, maar ik vind deze laarsjes echt geweldig. Ze zijn lekker stoer maar het hakje maakt het toch wat schattiger. En de binnenkant is heerlijk zacht, dus ideaal voor de winter.. 🙂 ik heb alle stappen gedaan. (Twitter: @carrot_cakess, bloglovin Inge Kleefman en Facebook ook Inge Kleefman. Maar ik volg je natuurlijk ook op instagram; @ilovecarrotcakes)

 • Ingrid
  26 november 2014

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon, die wil wel zo’n stel Eco Sneakers

 • Robin Bakker
  26 november 2014

  Heel leuk! Graag doe ik mee en ga ik voor de Cellini Enkellaarsjes Zwart! http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_zwart_7304.html

  Hele leuke laarsjes!

 • Mendy
  26 november 2014

  Ik doe graag mee, leuke enkellaarsjes of toch iets anders. Veel te veel leuks is er te vinden.

 • Frederika
  26 november 2014

  Hoi Kelly,
  Ik doe graag mee. Ik zou gaan voor een paar warme winterschoenen voor mijn man

 • Manon
  26 november 2014

  Ik doe ook mee! Ze hebben ontzettend gave laarzen en ik heb deze winter nog geen schoenen gekocht! Lijkt me superleuk om wat uit te mogen kiezen, heb nu mijn zinnen gezet op deze: http://www.ziengs.nl/tamaris-laarzen_cognac_7042.html ze vallen net boven het budget, maar zijn zo mooi. Naast deze hebben ze nog zoveel andere leuke!
  Manon onlangs geplaatst…33 en 34 weken!My Profile

 • Jolijn
  26 november 2014

  Leuke actie! Ik doe graag mee (:
  Hiervoor heb ik alle verplichte dingen gedaan & volg (en like) ik je ook op bloglovin’.
  Pfoe op een webshop schoenen kiezen vind ik altijd zo moeilijk! Maar ik zou graag kans maken op deze laarsjes: http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_taupe_6420.html
  Jou schoenen, en vooral die van Lana vind ik echt heel leuk! & schattig (:

  Liefs, Jolijn.

 • Paola Holthausen
  26 november 2014

  Hoi!!

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik ga voor de Linea zeta Laarzen (zwart)
  http://www.ziengs.nl/linea-zeta-laarzen_zwart_7284.html

 • Jantine
  26 november 2014

  Hey Kelly,

  Wat een leuke actie. Ben al heel lang stille bezoeker van je blog, maar deze actie zorgt ervoor dat ik toch een keertje moet reageren 😉 Ik zou gaan voor de mooie veterbooties van Cellinni: http://www.ziengs.nl/cellini-veterbooties_taupe_7217.html!

  Ik volg je via Bloglovin en Facebook!

  Groetjes, Jantine

 • Michelle
  26 november 2014

  Leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik heb voor deze winter nog geen schoenen gekocht en zit te denken aan platte laarzen of enkellaarsjes. Of ik ga voor schoenen voor mijn vriend. Hij heeft ook nieuwe schoenen nodig. We hebben het op het moment financieel niet breed dus dit zou goed uitkomen.

 • Laura
  26 november 2014

  Mij lijken de cillini laarsjes geweldig om te dragen!
  Lekker met een spijkerbroek of een lekkere maillot met jurkje!
  Dus ik doe mee!

  Xx

 • Yvette
  26 november 2014

  Ik zou voor de Mjus Enkellaarsjes Blauw gaan en het verschil zelf bijbetalen.
  Lijken me perfect voor alle gelegenheden.

 • Diny Gijsberts
  26 november 2014

  Ik kan HONDERD redenen verzinnen WAAROM ik wil winnen,maar dat doe ik niet want ik ben geen zeurpiet.Ook deel ik hem niet ontelbare keren weer want ik vind één keer telt evenzeer als duizend keer ! Gewoon ik heb geen vriend of man die me hiervoor opgeven kan. Wel een lieve zoon die viert straks mijn verjaardag mee op 28 december want dan word ik 50 jaar ! En héél misschien staat er dan een cadeau voor me klaar ??
  FB; Diny Gijsberts
  Pinterest: DinyG
  Twitter nummer 95
  bloglovinnr.71 en 72 (dinie =Diny gijsberts)
  Gabor pumps Beige in maat 41,5 😉

 • Kimberly
  26 november 2014

  Wat een fantastische winactie!! Ik doe heel graag mee!
  Ik heb je bericht geliked op bloglovin en je pagina op facebook.
  Ik kende het merk Cellini niet, maar wat hebben ze mooie schoenen.
  Volgend paar vind ik ook echt prachtig, al langer op zoek naar gelijkaardige schoenen, maar er was altijd wel iets dat me niet helemaal aanstond 😉
  http://www.ziengs.nl/cellini-veterbooties_cognac_7246.html

 • Floor
  26 november 2014

  Ik wil meedoen! Ik heb wel een beetje een late reactie, maar ik zag het dan ook pas net… Ik heb al een berichtje op Facebook achtergelaten! Ik zou voor dit laarsje gaan http://www.ziengs.nl/ann-rocks-enkellaarsjes_cognac_6760.html Liefs!!! ♥

 • Britt
  26 november 2014

  Wat een leuke schoenen heb je uitgekozen! Een paar nieuwe schoenen komen bij mij altijd van pas, ik ga dan voor het volgende paar: http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaarsjes_zwart_7026.html

  Ik volg je vanaf nu op Facebook en Bloglovin!

 • Sophie
  26 november 2014

  Ahh wat leuk! ik doe mee!

  Mijn hoge laarzen zijn dringend aan vervanging toe..
  Ik zou daarom gaan voor deze laarzen: http://www.ziengs.nl/cellini-laarzen_cognac_5821.html

  Ik volgde je al op facebook, maar nu ook op bloglovin 😉

 • Jana
  26 november 2014

  Leuk!!! Ik doe mee 🙂

 • Carla Bast
  26 november 2014

  Hoi Kelly !

  Ik heb je leren kennen agelopen zondag door de pop-up store van wear for love in het college hotel 🙂
  Leuk je erbij te hebben in mijn lijst op you_tube en instagram !
  Ik wil ook heel graag een kansje maken bij deze té leuke give-away en heb gekozen voor deze geweldige shoes ..
  http://www.ziengs.nl/ecco-veterbootie_beige_5880.html
  Fingers crossed
  Love Carla xx

 • Els
  26 november 2014

  http://www.ziengs.nl/tommy-hilfiger-enkellaarsjes_zwart_7289.html

  Na lang kiezen heb ik dit mooie paartje enkellaarzen gevonden. Maat 37 a.u.b.!

 • iris
  26 november 2014

  Wauw wat een super gave winactie.
  Ik zoek nog altijd dé perfecte schoenen voor een
  avondje stappen of een etentje met vriendlief.
  Deze lijken me daar super voor:
  http://www.ziengs.nl/ann-rocks-enkellaarsjes_zwart_6762.html
  I’m in loveee♡

  Liefs,

  Iris.

 • Odile
  26 november 2014

  Ik doe super graag mee! Ik zou stoere booties of eerste loopschoentjes van Shoesme / Bunnies kopen voor Maxim en/of een warme schoenen voor mezelf voor deze winter. Beide ontbreken nog!
  Odile onlangs geplaatst…You can ask me anything!My Profile

 • Margreth
  27 november 2014

  Ik doe ook graag mee 🙂 ik zou graag een paar laarzen willen winnen aangezien ik nog geen laarzen in mijn kast heb alles gaat op aan mijn kids en vergeet mezelf nog wel is echt erg eigenlijk.. haha http://www.ziengs.nl/linea-zeta-laarzen_zwart_7291.html ik volg je blog nu aal een tijdje stiekem en ben dol op de bananenpannenkoekjes 🙂 alleen met het recept van jou krijg ik hele pannenkoekjes , had al andere geprobeerd maar die mislukten altijd! 😛

 • Eline Werkman
  27 november 2014

  Mijn huidige zwarte enkellaarsjes zijn helemaal versleten!! Toe aan vervanging.. en ik weet dat het merk cellini heel fijn is (loopt fijn & blijft lang mooi)… dus als ik zou winnen dan deze: http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_zwart_7189.html Woehoeeeh! kan niet wachten!

  P.S. aan alle + extra’s winkans-eisen voldaan (A)

 • Joyce
  27 november 2014

  Wat een super leuke actie zeg!
  Ik doe graag mee en ga dan voor de Cellini Enkellaarsjes Zwart.

  Liefs Joyce

 • melissa
  27 november 2014

  Oh super leuk; ik doe mee.
  Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas) en FB (melissa.vanstipdonkmaas).
  Ik zou gaan voor: http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaarsjes_zwart_6997.html

 • Bo
  27 november 2014

  Natuurlijk doe ik ook weer gezellig mee! Als ik zou winnen zou ik voor de Cellini Laarzen Zwart gaan!

 • Bo
  27 november 2014

  Wauw leuke actie weer! Aangezien m’n vorige reactie spoorloos verdwenen was, reageer ik nog een keer want ik wil uiteraard kans maken op deze winactie! Als ik zou winnen zou ik voor de Cellini Laarzen Zwart gaan!!

 • Anne
  27 november 2014

  Wauw, ik doe mee. Echt een super leuke actie!
  Ik zou voor deze enkellaarsjes gaan: http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_zwart_7189.html

 • Sacha
  27 november 2014

  Hoi hoi,

  Sinds kort heb ik je blog ontdekt, ontzettend leuk!

  Met deze winactie wil ik graag een keertje meedoen! Ik heb zo zin om na mijn zwangerschap me weer helemaal mooi te voelen en lekker hakken te dragen. Ik zou heel graag op deze schoenen willen lopen 🙂 http://www.ziengs.nl/ann-rocks-enkellaarsjes_zwart_6762.html

  Veel succes verder met je blog!

 • Miss Mags
  27 november 2014

  ik doe graga mee en zou gaan voor deze schoenen :

  http://www.ziengs.nl/cellini-enkellaarsjes_cognac_7269.html

  Ik heb alles gaan ook om extra kans te maken.
  Miss Mags onlangs geplaatst…Baby WishlistMy Profile

 • Iris
  27 november 2014

  Wat een leuke winactie (en wat moeilijk kiezen!!) Ik vind deze panter laarsjes toch wel heel tof hoor:) http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaarsjes_bruin_6945.html dus die zou ik echt wel graag willen winnen.

  en oja, fb geliked en bloglovin post geliked
  Iris onlangs geplaatst…DIY: Kaarsjes in KopjesMy Profile

 • Inge
  27 november 2014

  Ik waag ook eens m’n kans. Wat een keuzes op de site maar ik zou toch gaan voor zwarte Cellini laarzen. Alvast proficiat aan de winnaar:)

 • Linda Raaijmakers
  27 november 2014

  Ik ga voor deze… http://www.ziengs.nl/tamaris-pumps_zilver_5850.html. Deze zouden perfect staan onder mijn outfit voor de eerste verjaardag van onze tweeling Lucas en Eva. En bij mijn outfit voor NYE 😀
  Dus ik ga duimen hoor 😀
  Ik volg je via bloglovin en like het bericht.
  Op facebook like ik je en heb het bericht gedeeld.
  En op twitter heb ik het bericht getweet en volg ik je 🙂

  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers

 • Lisanne Stark
  27 november 2014

  Wat een leuke schoentjes voor Lana!
  Ik doe graag mee voor deze mooie blauwe enkellaarsjes. Met een hak want ik ben niet zo lang haha. http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaarsjes_blauw_6989.html
  Ik heb getweet(lisanne2212),geliked op Bloglovin en op Facebook gedeeld.

 • kimberly hurkmans
  27 november 2014

  Ik doe echt super super graag mee!!
  Ik was toevallig vandaag in de stad en liep toen de jeans center binnen voor een nieuwe broek. Toen had een paspop de geweldige enkel laarsjes aan van het merk Cellini!! Was er meteen verliefd op , ik gevraagd waar ze deze verkochten en inderdaad bij ‘ Ziengs’.
  Natuurlijk meteen gaan kijken en gepast, alleen had ik er nu even het geld niet voor…… baal… baal… baal……
  Dus winnen zou geweldig zijn, want krijg de schoenen niet uit mijn hoofd :p

 • Samantha
  27 november 2014

  Top! Ik zou gaan voor winterlaarzen of comfi boots.

 • Milena
  30 november 2014

  Ik ga nog harder dan ik ooit heb gedaan, duimen om een paar nieuwe schoenen te winnen!
  Want nadat mijn puppy maar liefst 3 paar hakken (de mooiste natuurlijk ook nog) van mij heeft opgegeten, slof ik tegenwoordig zielig rond op mijn goedkope look-a-like uggs.
  Na al deze ellende hoop ik dat mijn vrouwelijke en modieuze kant zich eindelijk weer kan ontplooien.

  Dus vrouwlijke hakken!
  http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaarsjes_bruin_6985.html

 • Annie den Uijl
  30 november 2014

  Ik doe heel graag mee voor de Timberland Sneaker Zwart (maat 41). Ik heb ze laatst in de winkel zien staan en vond ze al erg leuk! Doe graag mee met deze actie, want vind Ziengs een fijne winkel.

  http://www.ziengs.nl/timberland-sneaker_zwart_7519.html

 • Natasja
  30 november 2014

  Leuk! Ik doe graag mee met de winactie. Omdat ik al tijden consuminder en daardoor al zeker twee jaar geen nieuwe winterschoenen heb gekocht, lijkt het me geweldig om deze kans te krijgen! Ik zou voor de grijze Cellini veterbooties gaan, stoer en toch vrolijk vrouwelijk en met veel dingen te combineren. En warm door de bontvoering!

  Succes!

 • Marissa Stark
  1 december 2014

  Leuke winactie, ik doe graag mee.
  Mijn favoriete artikel is
  http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaarsjes_blauw_6989.html

 • Miekske Dingens
  2 december 2014

  Graag een kansje op deze prachtige boots: http://www.ziengs.nl/cellini-veterbooties_grijs_7217.html Zou echt zo leuk zijn!

 • irene niec
  2 december 2014

  Dat is geweldig leuk, heel graag doe ik mee voor mijn zoon.
  De Brunotti boots bruin vind ik erg mooi.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 • Heleen
  3 december 2014

  Wat een leuke wedstrijd! Hopelijk kan ik nog deelnemen! Ik heb ook alle vereisten volbracht 😉
  Deze vind ik top, zo top dat ik wel nog wat zou bijleggen: http://www.ziengs.nl/gabor-enkellaarsjes_cognac_7243.html ofwel deze: http://www.ziengs.nl/ann-rocks-enkellaarsjes_cognac_6760.html Fingers crossed!

 • Sanne Becks
  4 december 2014

  Ik heb een paar mooie enkellaarsjes gevonden.
  http://www.ziengs.nl/ecco-enkellaarsjes_zwart_6807.html
  ik doe graag mee aan deze mooie actie want ik kan wel een fijne schoen voor de winter gebruiken.

 • Zoe
  4 december 2014

  ik doe mee!
  ik zou deze schoenen zeker halen!: http://www.ziengs.nl/converse-gymp_blauw_5792.html

  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 • Eva Narcisz
  14 december 2015

  Wow , wat een mooie actie . Ik vind deze laarzen prachtig : http://www.ziengs.nl/tamaris-enkellaars_zwart_10980.html , Elke dag fabulous en stralend de deur uit met een paar prachtige laarzen van aan mijn voeten …daar kan ik slechts van dromen ! Ze zijn vrouwelijk, elegant, stijlvol , mooi kleur en design –In een woord : PRACHTIG ! ik zal helemaal in de wolken zijn als ik deze prachtige laarzen win . Bedankt voor de kans en een mooie sfeervolle feestmaand gewenst ! Ik volg je op twitter, bloglovin en op facebook.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.